vineri, 1 octombrie 2010

Una calda si una rece

Se putea, oare, altfel? Sa zicem doar una calda? Eh, de ce sa fiu nemultumita...sa ramanem la cea calda, de cea rece sigur voi vorbi toata saptamana viitoare :(


Diamonds are a girl's best friends. Zicea o tanti odata. O tanti care nu descoperise masinile de cusut :D. Deci, pana reusesc sa-i fac o poza pe lumina, va prezint una de catalog cu noul membru al familiei.
Stiu, stiu, va vine sa va uitati la ea si atat, nu? Si mie la fel. Nu am reusit sa fac nimic azi, stau si ma uit sau ma gandesc la ea. E fabuloasa! Nu-mi vine sa cred cat timp am pierdut crezand ca masinile industriale sunt cele mai tari. Bine, daca lucrezi in fabrica, sau macar in atelierul mamei...or fi. Dar pentru mine....V-am zis cat ma bucur? Si cum am zambit toata ziua? Ma rog, de pe la 2 incolo, de cand am intrat la Brother.

Deci da, azi sunt vesela. Am zis!

12 comentarii:

  1. e mai ceva ca un diamant! sa te bucuri de ea si sa impartasesti bucuriile cu noi

    RăspundețiȘtergere
  2. Ohooooo!Asta i un fel de Ferrari!Face si broderii?S o folosesti cu spor si sa ne spui si noua cum e!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa nu-mi spui, spune si buna ziua pe display-ul ala cand te asezi in fata ei nu? Si apoi intreaba: ce-ati vrea sa coaseti azi, manutzelor? Un sling, un mei-tai... :)

    s-o folosesti feritita!

    RăspundețiȘtergere
  4. ralus,
    de fapt diamantul e bernina 440 :D dar nu vreau sa manii pe nimeni, asta e mai mult decat perfecta pentru absolut orice imi trebuie mie

    alina,
    broderii nu (cred ca) face, insa face, printre cele 200 si nu-stiu-cate cusaturi ale ei, una cu crocodili :D

    Zoozie,
    da, da, zice buna dimineata, face cafeaua, te intreaba de sanatate dar, cel mai tare, coase fara pedala, taie ata singura, intareste singura.

    Cu toate cele 7 masini industriale de la atelier si inca o mana de singeruri vechi, ileana si camelia, stateam cu alex si ne uitam ca la ...masini straine :D. chiar face de toate singura :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Super Diana
    Mie nu imi vine numai sa ma uit la ea si sa si trag macar un tiv si eu, desi nu am facut asta in viata mea.Mama a avut o masina de cusut electrica dar nu m-a lasat niciodata sa fac ceva la ea caci eram prea mica si mai tarziu s-a stricat cand am crescut eu.Nu stiu sa croiesc si nici nu am cusut niciodata la o masina dar asa de tare mi-as dori sa am si eu o masina de cusut micuta electrica, macar sa imi scurtez singura pantalonii(care intodeauna imi sunt lungi) si sa nu mai dau 10 lei la croitarie si sa mai astept si o zi.
    Deci super fain arata imi inchipui ca merge si mai si.Sa o stapanesti sanatoasa

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa o stapanesti sanatoasa...si sa tina ani-lumina! :)
    Si eu as fi vrut sa stiu sa trag la masina...ca sa nu mai fac scurta la mana cu ata si acul! :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Dianaaa..pai faci quilt si nu zici nimic??:)...tocmai ce ziceai ca "din astea precis nu poti":))

    E faina masinutzaa...io acu visez la un innovis 1250..ca-ntre timp mi-am dat seama ca tare mi-ar place sa brodez.:))

    Mai tii minte ce ziceai de inovisu meu 10? :P

    Te pup
    Khrisu

    RăspundețiȘtergere
  8. Krisu,
    ziceam ca nu pot free motion. Care ma sperie teribil :D. Zilele trecute am incercat tot cu paralele dar fara patratele dupa care sa ma tin. A iesit atat de organica incat m-am speriat :D Deci nu, free motion nu e pentru mine in mom asta.

    Eu visam la bernina 440 dar mi-am dat seama ca, de fapt, nu am asa mare nevoie de ea din moment ce nu fac free motion. M-am multumit cu 12 rate babane in loc de 24 si mai babane =))

    De abia astept sa vad ce mai faci :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Diana..eu am facut doo pornute fainutze zic...le pun diseara pe blog...fi-miu cand le-a vazut avzis..oaauu..balonaseee:)).

    Io te contrazic...free motion e super-simpluuu..apasa pedala la maxiiim..si da-i quilt...eu din greseala am descoperit ca pot face :))...ma chinuiam colea sa urmaresc linia si-am scapat pedala :))....e mult mai simplu decat matlasat in linii drepte..linia dreapta daca-i dat-o cotita un pic se vede imediat...la asta liber n-ai ce gresi...incearca macar..vezi ca pe kreativ.ro au piciorul brother free motion cu 30 ron parca..oricum mai ieftin.

    De unde ai luat bijuteria asta in in rate? Zi-mi te rog, cum e optiuneavastavcu taiatul atei...astia de pe masinicasnice.ro mi-au explicat ca scoate ambele capete pe dos,le taie si face nod...wooow..e adevarat?? adica nici nu se vede??

    RăspundețiȘtergere
  10. nota*
    v=pauza :D mi-e stricata tastatura :P
    Khrisu

    RăspundețiȘtergere
  11. Diana, e Innovis NX 650Q? Masina asta o am si eu, de aproape 4 ani, e minunata! Sa o folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  12. alina
    e innovis 400. cred ca un pic mai putin smechera decat a ta :))

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.