vineri, 15 octombrie 2010

Ina

Nu am cunoscut niciodata fete cu acest nume. Dar mereu mi-am imaginat ca o Ina trebuie sa fie foarte finuta. Nu ma intrebati de ce. Finuta, mai mult spre eleganta decat spre sport si foarte calda. Nah, am si eu pasaricile mele :D




V-am povestit ca m-am apucat de o paturica, acum vreo doua saptamani. Din Kona White (Robert Kaufman) si un set de 8 materiale de la Maywood Studio, 2 modele, 4 culori din fiecare, fine, calde, usor pastelate. Dosul este un material absolut demential din Ikea, cred ca sunt cei mai frumosi ingerasi pe care i-am vazut si imediat mi-am facut un stoc considerabil.



65x65 cm si 64 de patratele. Umplutura e bumbac 100%, am pastrat-o special pentru paturicile mele pentru bebei mici mici. Mor de curiozitate sa o vad spalata si infasurata peste un bebe mic in bratele mamei lui.

Nu am terminat-o mai devreme pentru ca nu ii gaseam marginea potrivita. M-am oprit iar la Wendy Slotboom, Breeze ,si sunt mai mult de incantata de rezultat. Costa 90 de lei si, candva, cand o sa reusesc sa rezolv cu marimea pozelor de pe site, o veti putea gasi acolo.
VANDUTA

8 comentarii:

  1. Diana, paturica e minunata.
    Daca as fi nasa as cumpara-o pentru botez, mai ales daca ar fi pentru un bebe purtat cu drag in brate de mama lui. Si ar fi ceva muult mai fain decat paturicile clasice pentru botez care se gasesc in magazine.

    Si ... eu eram Ina cand eram mica. M-am autointitulat asa :). Nu stiu cat se sensibila ... dar stiu ca-mi placea sa ma strige ai mei asa. La altii ma suparam.

    Florina

    RăspundețiȘtergere
  2. Olivia
    Ahaa, deci stiu eu ce stiu :D

    Florina,
    Hai mai ca te autointitulai Ina daca te chema Maricica :)))). Asa, de la Florina la Ina e cale scurta. Si da, si eu tot la botez de bebe mic de tot a vad :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Super faina!
    Deh!...Daca n-ai lucrat-o mai repede...am cumparat o paturica din oras...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana..de unde vatelina din bumbac????
    Eu n-am gasit decat poliester:((

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow, eu stau si ma minunez de zile intregi! :)
    Esti o zana, Diana, te pricepi la toate, si pe toate le faci bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Blueeyes
    Mersi. Ma intimidez un pic, dar lasa ca imi prinde bine :)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.