vineri, 28 octombrie 2011

Iu-Huuuu! Un Accuquilt Go!Baby de dat

Dupa cum v-am promis, saptamana aceasta avem 3 chestii bunute de tot de dat. Primele au fost pernutele, deja in drum spre Ligia, giveawayul de la Fabrix e inca deschis [pana duminica], iar azi avem de dat super simpaticiunea de care v-am povestit ieri. Daca cumva ati ratat, cititi aici despre noul meu cutter preferat :)

Dar asta nu-i tot! Pachetul e format, de fapt, din:

- un cutter Accuquilt Go!Baby,
3 placi care sa mearga cu cutterul, absolut orice va veti alege voi, din 70 de modele disponibile in momentul asta [vad ca tot mai scot modele noi :)]
- si placile de protectie necesare pentru ce ati ales [stiti voi, alea de plastic care se pun deasupra sa protejeze rolele]


Adica absolut tot ce va trebuie sa utilizati cutterul si sa faceti niste super chestii super simpatice cu el :)

Ca si cum asta n-ar fi super tare, the lovely people from Accuquilt va vor trimite coletul prin super curier, in cateva zile va fi la voi [al meu a plecat vineri si a ajuns marti]. Nu veti plati nici o taxa la vama, nici un leut pentru transportul din state. Numai sa va bucurati la maxim de el!

Ce trebuie sa faceti
Ca de obicei, mai nimic. Doar lasati un comentariu la aceasta postare si, daca vreti, spuneti-mi ce ati visa sa faceti cu el. Sau bautura preferata. Sau ce-ati mancat ultima oara :). Ce vreti voi, numai sa aveti o adresa de e-mail, fie in comentariu, fie la profil.
Nu trebuie sa fiti 'follower', nu trebuie sa 'like' nici pagina mea de FB, nici a lor. Si asta nu o zic ca un apropo :), ci si pentru ca ei au spus clar ca nu vor 'like'-uri pe FB numai pt concurs. My kind of people :D

___________________________________________________

Daca va gandeati sa va apucati de paturici, sau daca va ganditi mai cu foc la cutter :), si ati prefera sa primiti oferte speciale de la Accuquilt, I strongly suggest :) sa urmati linkul de sub butonul de mai jos si sa va inscrieti mailul.
Veti primi, gratuit, evident, 22 de tipare de facut paturici. E drept, sunt din cele care se pot face cu cutterul lor, dar asta nu inseamna ca nu le puteti face si fara. Din contra!
In plus, daca bifati sectiunea potrivita, veti primi si toate ofertele lor pe mail. Normal, puteti sa sariti acest pas si doar sa luati tiparele :). Sau sa va dezabonati oricand.




Acestea fiind zise, comentariile sunt deschise pana joi, 3 noiembrie, ora 24.00.
Un comentariu de persoana, va rog, si neaparat cu adresa de mail.
Succes !

82 de comentarii:

  1. Deci, eu il vreau, il vreau, il vreau. Acum in minte imi vine doar sa tai ceva material cu el, probabil ca as face niste pernute cu samburi de cirese. Dar VREAU VREAU VREAU :).

    RăspundețiȘtergere
  2. *cover-uri era cuvantul, iar emailul: koraa_lovely[at]yahoo[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba si eu! As face coperti de caietele, aplice pe perdele si ipad-uri si laptopuri! ilinca[at]gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Fac hainutele mai simpatice fetilelor pe care le cunosc!!!(cristinalooop@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmmm... si eu ma bag, desi am impresia ca ar fi mult mai apreciat de alte mamici, mai harnice. Dar nu pot sa nu ma bag, asa ca random, fii bun si nu ma alege pe mine :D. Mie mi-au placut mult floricelele puse de tine in postarea trecuta :D. Desi eu sunt chiar baietoasa, jur :))

    Ce sa-ti mai povestesc? :D Am o manie pentru ceaiul verde mai nou... Adica nu e nou, ca o am din liceu, dar am facut pauza cat am fost insarcinata. Acuma am zis ca dupa 2 ani poate si el sa bea lapte cu gust de ceai verde :)). Mi-am comandat tot felul de arome si minunatii cu ceai verde :)). Te-am plictisit? :D Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. imi incerc si eu norocul. cine stie:D pt asa un gadget tare ma apuc de manufacturiat:P
    adrianaciobanu2010@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Oh, ce bine suna!!!!!!
    Tai si eu patratele de mi s-au facut ochii ca la melc.
    Tare as vrea sa-mi iasa geanta de laptop, ca sa rup gura targului. :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. nefiind impatimita gadget-urilor, imediat cum am vazut ce poate sa faca acert MINUNAT Go!Baby mi-am spus ca asta clar este unul dinntre cele mai misto pe care le-am vazut pana acum. Clar! Definitiv! m-a lasat masca! e absolut genial. :)
    Paturicile nu pot sa se "nasca" pana nu il vad!
    ioana.weinerich@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca il primesc stiu cui i-ar prinde foarte bine :) a_iulica [at] yahoo [punct] com

    RăspundețiȘtergere
  10. eu o sa scutesc world-wide-webul de povestea mea personala, dar mi-l doresc ca fiind cea mai buna unealta in planul meu de WAHM (work-at-home-mum)!

    si planul meu e recent, tot asa cum e si descoperirea minunatiei asteia!

    p.s. mi-a placut foarte mult partea cu "nu vor like-uri doar pentru concurs"! bravo!

    revin, nu pentru ca nu vreau sa fiu no.13, ci pentru ca am uitat sa-mi pun adresa:
    sanziana.visan@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
  11. Ooof, cum sa nu vreau, vreau, vreau, vreau! olga.groza@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  12. De, am zis sa-mi testez norocul si sa ma inscriu si pentru masinaria asta-minune, tot din cauza floricelelor, cum zicea cineva mai sus. O fi bebe baiat, dar eu am tot felul de inclinatii super-girly (Strwberry Tea Party, floricele). Si tac-su i-a ales un body cu un iepuras mic roz. Om fi niste parinti dezaxati? :))
    Adresa mea e ursuandreea85[at]gmail[punct]com, daca intereseaza pe cineva numit random...:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce frumos :) Mr. Random pick me...Pagina ta deja o like. E-mail: adina.vladoiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Daaaa, si eu vreau. Daca nu ma apuc eu de asa ceva, poate o corup pe mama, ca-i mai priceputa decat mine la cusut. Eu vin cu ideiile, ca d-astea am destule.
    aliceintaraminunilor83@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. mi-as dori si eu asa ceva ca sa fac hainutele lui bebe un pic mai frumoase. si poate imi fac curaj sa fac si minunatii ca ale tale. carmen dot stecko at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  16. Atit iti spun: GHIRLANDE ! O sa iasa bestiale. Apropos, poti sa bagi si sa tai si hirtie??? Hehehehee...stii la ce ma gindesc.... Unele colorate, din hirtie pe care sa le cosi la masina.
    Asa ca pick me, please!
    Sv_whitestudio@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Yeah, asta da giveaway!!! Mai are rost sa spun si eu cat mi-l doresc...my precious!!! ;))
    Eu pana acum cateva zile am avut o problema cu strugurii, mancam cam 1kg pe zi sau mai bine, acu is in perioada de recuperare da' nu pot spune ca lucrurile merg bine din moment ce azi dupa plimbarea cu piticul m-am intors cu o punga de struguri ;))!

    RăspundețiȘtergere
  18. Super!!!
    Vreau si eu: adriana.bujor.ro[at]yahoo[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  19. Al meu al meu!!!! Si ce accesorii dragute si aplicatii as face pe hainutele Lilutesa!!! Atunci sa vezi ce bataie va fi!
    lilutesa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Ei,da,de vreo 3 zile despre pathwork citesc,ma documentez cu o gramada de idei si asa de inceput ar fi bun un lucrusor din acesta!materiale si masina de cusut...de astea se va ocupa Mosul, sper!si pot sa ma apuc de lucru!primul lucru pe care l-as coase ar fi un organizator pentru scaunul de masina in spate...cu doua fete nataflete in spate si cu o gramada de lucruri dupa noi cand calatorim ar fi de mare ajutor!kfgabriella@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Il vreau eu pt prietena mea super indemanatica,face mereu chestii superbe pt copilasii de la scoala.Mari. (horotanmarinela@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  22. Deci sa spunem ce vrem...
    Am dat de tine de curand in saptamanapurtariibebelusilor si m-au impresionat paturicile tale.
    Mi-ar place inventia asta ptr a face chestii decorative la mine in casa. mai precis draperii, veioze, lenjerie de pat, si sa nu razi vreau sa-mi fac un treci/jacheta/pardesiu mai .. deosebit. ca sa nu zic ce le-as face copiilor :)
    sakura.story@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Ne dorim şi noi aşa ceva... pentru jucării...:D
    http://craciunonline.blogspot.com/p/cadouri-lucrate-manual.html

    oana.jindiceanu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Pe mine m-a impresionat foarte tare ideea acestui cutter, chiar i-am povestit sotului ce ne-ai spus tu in postul anterior!
    Am vazut niste placi faine cu fluturi, cu motive de toamna... o nebunie!
    ladacuminuni@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  25. vrem si noi, cred ca o sa incercam diverse minunatii. eliza (culicov@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  26. :)) Bafta tuturor! Ce m-au distrat unele idei... Eu cred ca le-as folosi doar ca sa stric toate materialele adunate de mama in ani :)). Si apoi as face colaje pe hartie cu copii, sau chiar buline pentru doamna educatoare ca sta prost la capitolul asta. Sau decoaratiuni pentru brad si felicitari de Craciun... Aaa, e clar ca imi doresc si eu masinaria!
    monaciorcila[at]gmail[punct]com

    RăspundețiȘtergere
  27. suna tare bine pentru niste ornamente pe hainute :P

    lixapopescu at gmail dot com

    RăspundețiȘtergere
  28. am tot participat la concursuri da noroc nu prea am avut asaca imi incerc norocul si acum:D
    Mie mi-ar fi de mare ajutor sa economisesc un pic de timp sa pot face mai multe paturici (sau macar sa apuc sa le termin mai repede) si restul de minuni pt. bebici pe care le am in planurile mele de viitor....SUper concurs! Felicitari....si de mult te folow U :))
    e-mail: kovikutza.patchwork@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Ce simpatic cutter, ce bine mi-ar prinde ...

    RăspundețiȘtergere
  30. arata super, nici nu stiam ca exista asa ceva!promit sa ma bucur maxim de el, daca ajunge la mine :)

    dulcecasa_ortodox@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Ce sa zic , e superb :D . Ce as face cu el? cred ca m-as distra cu printesa mea si am decupa flori, triunghiuri, etc .. la chestii prea complicate nu ma bag ,deoarece nu ma pricep deloc in ale cusutului..asa ca m-as distra cu el :))) la taiat materialele :D.
    Super concurs si felicitari!

    mail: macelarumara@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. Si eu il vreauuu. Ce sa fac cu el? De toateee!
    Email: mihaela.haivas@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu-ti zic ce as putea face cu el, dar apropo de bautura preferata sau buna (aici pot s-o zic fara sa fiu ciudata), am gustat acum cateva luni niste lapte de-al meu de la congelator, de pe vremea cand am facut o mastita si credeam ca pompa e o treaba pentru asta(nu e, dar ca idee). Nu cred ca all my life am gustat ceva mai delicios, mai bun. Doar o gura si simteam ca e licoarea zeilor. Nici n-am mai indraznit dupa o singura gura dementiala.
    maria.geacar@googlemail.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Hmmm... e genial! mi s-a cam pus pata pe el :)) daca nu-l castig, atunci fac un efort financiar si mi-l fac cadou de sarbatorile de iarna :))

    pascalau.adina@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Culori. Modele. Inspiratie. bianca_question@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  36. ...acum am in minte doar perne, doar sti cat ti le-am admirat :), pline cu flori de diferite dimensiuni...o superbaciune de perne pe care le si vizualizez deja :))

    oana.morait@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  37. cu minunea asta mica si cu materialele pe care le voi castiga am sa fac pernele pe care nu le-am castigat :-))))) merge asa ? :D

    RăspundețiȘtergere
  38. wow, asta e genul de gadget pe care il vrei doar pentru ca e fascinant, fara scop anume :D desi cred ca daca as pune mana pe el as scoate floricele, inimioare etc. incat n-ar mai ramane nedecorata fata de perna or alta textila pe o raza de cativa kilometri :))

    RăspundețiȘtergere
  39. Da....eu as vrea sa fac mingii pentru copii si multe, multe altele. Si cel mai important o sa-l imprumut si prietenelor! Si mai e si ziua mea pe 11 nov, deci ar fi cel mai frumos cadou pe care l-as primi!(roxy_tra@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  40. de grabita ce-am fost sa scriu cat ma lasa, am uitat adresa:
    raluca_moldov@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  41. 3 noiembrie special day for me! e foarte foarte foarte tare minunatia asta de aparat.
    oanaa_99@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Niste biscuiti deliciosi c u chimen in timp ce ma gandeam sa vad ce a mai scris Diana:)) Si iata ca iar las comentariu, sper ca de data asta cu noroc.

    mihaela.vasilescu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Vai de mine, acest giveaway supercalifragilistic este TDF. Am ramas cu gandul la el si azi noapte am visat numai fluturi si flori pe pernite, pe rochite, pe bluzite de fetite.

    Mai bine ma duc sa imi beau cafeaua in dimineata asta tarzie ca vad ca am inceput sa bat campii cu gratie pe aici pe la tine.

    alina_petrescu_ro at yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Nu sunt mamica inca, dar citesc cu drag blogul tau. Articolele tale sunt vesele si pline de culoare!
    specialroxy@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Da, random, baga! allamarine@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. habar nu aveam de aceasta mega extra super delicious fun and stuff masinarie..asa ca o vreau:)

    RăspundețiȘtergere
  47. omg! vreau si eu un cutter din asta! poate sa taie si pizza?? glumesc... eu as bea un martini, stirred, dar alaptez :P (pripoizis@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  48. Ce faina e "jucaria". E tocmai buna ca sa-mi dezprafuiesc masina de cusut:).

    RăspundețiȘtergere
  49. Eu as face cu el fel de fel de decoratiuni pt casa si copilasi. E minunat! N-as fi crezut ca exista asa ceva :) mihaela_18sv@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Masinuta asta te unge la suflet. Sunt foarte fericita de noul hobby :D, multumesc de inspiratie. Voi umple casa de paturite (in cativa ani, cand creste gandacelul meu, ca acum vine si el "sa ma ajute marcand cu balutze" cand tai materialul, sa verifice daca bucatica de material e buna si la gust, nu doar ca forma :) ). BTW azi am facut prima data ciorba de burta si se pare ca mi-a reusit :D:D:D
    allealleme@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  51. doamne cate as putea sa fac cu el...,de la agrafute pana la accesorii pentru gentute/bentite/rochite,intr-un cuvant,printesuce:)))
    il vreau!
    dandusa2002@yahoo.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  52. Daca tot visez noaptea paturici, si o masina de cusut, si patratele... cred ca m-am molipsit! Ce imi pot dori decat o masinuta care sa ma ajute sa umplu casa de paturici si multe alte minunatii! florinamocanu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  53. Cred ca ma apuc de treaba! Ca doar e o joaca de copii! Fabulos!
    colojoarao@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  54. Diana, mi se face o pofta teribila de cusut cind intru pe aici, desi sint aproape afona, dar ce daca :)
    Cind l-am vazut p-asta micu, nu am mai rabdat si iata-ma, marea ne-participanta la concursuri :)
    alexandra.bordeianu@yahoo.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  55. daca nenea random ne alege pe noi, pe cuvant ca scot masina de cusut de la naftalina si ma apuc de cusut. cu o asa jucarie, ar fi si pacat sa nu mesteresc ceva.

    christina punct dumitru la yahoo punct com

    RăspundețiȘtergere
  56. Trebuie sa am noroc de data asta! vreau si eu!
    oteo_99@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  57. hei,
    uite asa la fiecare concurs zic si ceva si apoi astept cu nerabdare rezultatul...pana acum nimic. maybe this time.ca tot merit un premiu dupa o sapt f grea cu domnu bebe :)
    adresa email: emilia.mitroi@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  58. Ce tare!! Inventiv instrument... și dacă nu "câștig", chiar am de gând să îl cumpăr în viitor. Mi-nu-na-bil! alexandeea@yahoo.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  59. cate chestiute as putea face!!!:)ce ma gandesc pe moment e pt decor in camerele copiilor:)e minunat!
    dorinadelibas@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Bautura preferata: cocktail coconut kiss. Si cu Go Baby as face mai intai o fata de perna d'aia de care nu am castigat:p, apoi o coperta, apoi...:)

    marrinescudaniela@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  61. Go Baby ar fi perfect pentru a face carticele pentru fiul meu de un an si un pic. Si poate ar fi imboldul de a ma apuca in sfarsit de cusut ceva:)
    kisboszi at gmail dot com

    RăspundețiȘtergere
  62. Vreau si eu! Nu stiu ce as face cu el, dar vreau!!!
    vasyboian@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  63. Poate am noroc ca tot se apropie ziua mea.Este o ocazie buna sa iti multumesc pentru ceea ce faci si sa te felicit.
    Oricum ramane pe lista mea de cumparaturi jucaria asta dar nu acum dupa ce se naste bebita.
    sekhmet.daniela@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  64. Tare mult mi l-as dori :) As face a doua paturica cu el.

    alexandra
    alexa.grigore@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  65. Si eu vreau :)) hermine_hartl @ yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  66. Imi doresc din suflet un astfel de taietor pentru: confectionarea broselor care a devenit destul de anevoioasa de cand ma chinui sa tot tai mai multe straturi, sa tai chestii faine pentru aplicatii pe haine, sa ma apus, in sfarsit de PATURICI, sa tai probabil chiar carton pentru seria de felicitari pe care mi-am propus sa le fac pentru acest Craciun. Si acum, ce sa zic, Dumnezeu cu mila. :)
    anastasiena@yahoo.com. Multumesc, Ena.

    RăspundețiȘtergere
  67. Il vreau. Mult. Vreau sa ma joc cu el. Nu stiu exact CE as face cu el, dar clar muuulte. Si sigur idei mi-ar veni cu El in fata si o ceasca de cappuccino cu spuma de lapte, scortisoara si cu un strop mic, mic de amaretto.
    dodo.sasha@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  68. Buna, numele meu este Mihaela si de cand am ramas fara un loc de munca singurul meu venit este din realizarea a tot felul de lucrusoare manual. Sincer, acest aparat mi-ar fi de un mare ajutor in confectionarea de quil-turi de tot felul si nu numai. Am multe idei ce ar deveni realitate cu ajutorul acestui instrument miraculos. Felicitari voua pentru initiativa de al darui.
    Adresa mea de e-mail este smihaelaviorica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Sper ca d-l random sa ma aleaga pe mine. Imi doresc foarte mult masinuta minune.
    stefi_cc@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  70. Stiu pe cineva care s-ar bucura tare de asa un cadou :)
    teodoraiuga@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  71. Al 81-lea comentariu.....
    Doamne?
    Veeeezi?
    Uite!
    Am jucat!
    ;-)

    RăspundețiȘtergere
  72. wow si iarasi wow! acest cutter e de vis, zau:) tu, Diana, ai devenit ca o carte ambulanta in acest domeniu:) si daca tot am ocazia sa invat mai multe, ma inscriu si eu, visand la prima paturica (in plina iarna, alaturi de o cana de vin fiert cu scortisoara..) te pup! Magda fresh_dauphin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  73. Este super!!! Vreau si eu... mirela@in-familie.ro

    RăspundețiȘtergere
  74. Vreau si eu sa ma inscriu.
    Aaaaa si ultima mancare este pizza si acum ma apuc sa mananc niste struguri.larisamitoi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  75. dupa tot ce am mesterit astazi cred ca acum chiar mi-ar prinde bine asa ceva. am prins curaj si vreau mai mult. poate o fi sa fie ungureanu.raluca@gmail.com

    pupici

    RăspundețiȘtergere
  76. wow, super gadget, incercam si noi,poate-poate
    mususk266@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  77. super, vreau si eu in concurs :)
    Elisabeta

    szanto.denes46@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  78. wow... as fi super incantata sa fiu aleasa :)

    renate.virgil@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  79. Ce masina inteligenta! Mi-as dori sa fie a mea!
    eugenia_porancea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.