luni, 10 octombrie 2011

IBWW - Ziua 1

Refuz sa cred ca mai e cineva care intra pe blogul asta si nu stie ce inseamna IBWW, de-asta imi permit sa ma arunc la asa titluri :)).
Incepe o saptamana frumoasa, una in care refuz sa ma gandesc la lucruri neplacute, asa ca sa aratam un pic de buna dispozitie, zic.




Cum nu sunt un comerciant serios, nu doar ca nu tin cu dintii de preturile mele [sa nu cumva sa devalorizez produsul - introduceti omulet cu ochii peste cap], dar tin tare mult de reducerile mele :). Asa ca, in aceasta saptamana, toti cei care vand produsele mele, ofera cel putin o reducere.
In plus,veti putea vedea o gramada de produse Poarta-ma! pe la toate intalnirile din tara: in Bucuresti [bonus :), la tombola de sambata, puteti castiga mai multe wrapuri si slinguri], in Timisoara, in Brasov, in Iasi, in Targu Mures.


Deci ce facem azi aici?
Pai azi trebuia sa fie acel singur lucru planificat cu exactitate. Evident, de bine ce l-am planificat, n-o sa fie chiar azi :)). N-o sa fie nici the second thing, pentru ca, vedeti voi, din cauza intarzierii lui the first thing, volumul de munca pentru the second thing este imposibil de atins azi, asa ca trecem la varianta pregatita pentru ziua a 3-a. Cu promisiunea ca aici se lucreaza la limita sclavagismului :) pentru ca the first thing si the second thing sa fie gata in aceasta saptamana :D.

Deci astazi, in prima zi din IBWW, avem toate slingurile reglabile la pretul vechi. Adica cel foarte vechi, 120 lei. Cu tot cu transportul prin curier rapid. Pana la fix ora 24.00.

Ne auzim maine cu, sper, the first thing. Sau the second , cum ne-o fi norocul :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.