luni, 31 octombrie 2011

Fericita :)



Va multumesc pentru toate comentariile lasate la postul cu materialele de la Fabrix si din ograda proprie. Mi-ar placea sa fie mult mai multi castigatori, din pacate nu se poate.


Am fost nevoita sa mai scot din participanti [stiti voi, fara o amarata de adresa de mail la profil], asa random a ales din 55 de comentarii.
 

.
Iar materialele pleaca spre Eliza.

Anonim spunea...

Strawberry Tea Party , Gypsy Paisley Aqua, Bicycles , oricum sunt superbe toate.eliza
culicov@yahoo.com
Daca imi amintesc bine, Eliza a mai castigat de Festivusul trecut, sigur e ceva in aer cu castigatorii dubli :D. Tuturor va multumesc pentru participare si nu uitati ca mai aveti timp pentru o sansa la Go!Baby, aici.



P.S. Nu ma voi mai chinui ca astazi. Daca nu exista o adresa de mail in comentariu sau profil, sterg direct comentariul. Daca ati lasat adresa de mail intr-un comentariu ulterior, il voi lasa pe acela. Daca nu aveti adresa la profil la momentul la care ati lasat comentariul, il sterg, nu mai astept pana in al 13-lea ceas sa vad daca nu cumva cineva si-a pus mailul la profil. 

5 comentarii:

  1. M-am inverzit :D

    Felicitari Eliza! Sa ne arati ce ai mesterit din toate frumusetile astea!

    RăspundețiȘtergere
  2. vaaai ce aproape am fost :)
    felicitari Eliza. daca simti cumva ca ai prea multe materiale si ti-e greu :)) te mai ajut si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. vai ce dragutz, castig cand fie sunt cam la pamant cu moralul sau cand am un moment special cum e asta in care maine aniversam 2 ani de la casatorie! multumesc mult. eliza

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi fost frumos sa castige cate o persoana 2 bucati de material. Se bucurau mai multi :)

    RăspundețiȘtergere
  5. anonim
    am considerat ca sunt o gramada de concursuri pe net unde trebuie sa te dai de zece ori peste cap pentru un premiu minuscul. mie nu la astfel de concursuri imi place sa particip. asa ca, la concursurile *mele*, sau cele desfasurate pe blogul *meu*, atat cam am putut, a fost un premiu generos, care chiar sa o aduca o schimbare castigatorului. si asa vor fi si de acum inainte.

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.