miercuri, 28 martie 2012

Poarta-ma prin lume :)

Asa as vrea sa plec in lume.Serios, chiar as vrea. Nu e cazul fix in momentul asta, si, cel mai probabil, nici macar vara asta, insa nu ma pot abtine sa fac planuri. Sau sa visez.
Asa ca am venit cu o idee. Una super, zic eu. Daca nu ma pot plimba eu, atunci macar slingurile mele sa se bucure de o vacanta super.

Ma gandesc, deci, la ceva fain. Sa luati, anul acesta, un produs de-al meu in vacanta cu voi.

Voi vreti sa plecati undeva cu copil cu tot si va gandeati ca ce aveti acum poate nu e suficient? Nu-i problema, se rezolva! Intrati pe site, va alegeti exact ce credeti ca va trebuie, si-l cereti. Eu, ca o draguta ce sunt, ma conformez. Singurul lucru pe care ar trebui sa-l faceti, in afara de a inapoia produsul dupa vacanta, daca va mai lasa inima :)), ar fi sa imi trimiteti poze. Poze frumoase, de pe unde ati plimbat slingul. Sau wrapul. Sau MeiTai-ul. Sau Luna. Stiti ce? Puteti sa plimbati si jambierele daca vreti, eu nu ma supar :).

Mai stiti pozele cu piticul din Amelie? Asa visez si eu la o Luna cu buline langa turnul Eiffel. Sau la un MeiTai Echino in Londra. Sau la o acadea roz roz intr-o insula greceasca. Asta apropo de Amelie. Insa pe cuvant ca m-as bucura la fel de mult sa vad o Luna cu flori roz intr-un camp cu rapita. Sau un sling Iasomie la plimbare pe un drum de tara. Sau un bebe mic in wrap elastic pe munte.

Va dati seama? Cu pozele voastre o sa-mi fac vacante peste tot :))

Inca ma gandesc cum sa fac in cazul in care prea mult lume considera ideea asta foarte buna. Care este :D. Insa as aprecia tare mult sa imi spuneti cam cand isi incep oamenii concediile. Adica sa fiu gata pana atunci cu planul.

45 de comentarii:

  1. dar de un luna in fata la burj-al-arab in dubai ce zici?
    considera ca si luata ideea.
    te rog pregateste una bucata pt luna mai. luam si nu mai dam inapoi.
    multumim :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfi, asta e vis de mama de Luna si arhitect in acelasi timp :D. Daca m-ai vedea cum topai de bucurie... :))

      Ștergere
    2. si plimbam si jambierele dar mai la iarna pe la Abu Dhabi si speram sa asortam si o paturica, tare ne-ar fi utila cand mergem la iarba verde....sau la nisip ca iarba e mai rara pe meleagurile astea. ne auzim prin aprilie ca sa ai timp sa ne pregatesti ceva frumos pt mai?

      Ștergere
  2. Tare esti faina, tu Diană! Si iti vin niste idei...
    Noi ramanem bastinasi. planuim un Felix, 1 Mai, si Cascada Cailor, din Borsa, MM. Asta daca ne incumetam la carat in spate kile bune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. no, ralus, bine ca nu aveti concedii imaginare ca unii dintre noi :D.

      Ștergere
  3. Vai cat de fain :)
    Daca primesti si vacante retroactive, iti trimit mei-tai cu verde plimbat prin Pisa si Florenta. Acuma cred ca daca as putea merge pen undeva, maxim la jambiere m-as incumeta. Sau paturici :D Ori genti :P. Da' cred ca poti sta linistita, nu ma paste nici o calatorie neprevazuta :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, ralule, cum sa nu. Retroactiv rulz :D

      Ștergere
    2. Retroactiv si noi. Turcia. Una la Efes, in fata bibliotecii:D(in care chiar comentam - noi 4 si mei-tai-ul)

      Ștergere
  4. Foarte frumoasa ideea. Noi din Ischia o sa iti trimitem poze cu Luna cu buline, pe care o avem deja :-).

    RăspundețiȘtergere
  5. Excelent:) Noi mergem in Delta la inceput de iunie si ma si gandeam cum facem, ca Mei Tai-ul nu ne mai place. O Luna coming up si daca Piticul o aproba o pastram.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai aveti nevoie de ceva? Eu zic sa o imprumutati si atat ;). Bineinteles, daca ii place lui Matei:)

      Ștergere
  6. perfect!!!! si eu ma abonez la un septembrie. de mult imi doresc sa incerc un sling fix. dar ca aparu si luna acum....hmm....o sa imi fie tare greu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He, he, nu stiu de ce se inghesuie lumea la luna :D. Eu clar sling fix as lua cu mine in vacanta :)

      Ștergere
  7. Chiar ca trebuie sa plec pe undeva. De mult tot vreau sa incerc un sling sau wrap. Jambierele le purtam deja peste tot.

    RăspundețiȘtergere
  8. Slingul fix imi da tarcoale de anul trecut, de cand cel reglabil ne-a salvat toată vara de senzatia de "coacere" la foc mic pe care o experimentam in alte marsupii, ergonomice si ele. Asa ca Turcia, here we come, la sfârșit de mai, cu sling fix Poarta-mă, pe care, daca fica-mea îl accepta sau, mai bine, se indragosteste de el, nu-l mai dam înapoi. Paturica si jambierele de la târg le-am pus deja la pachet. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum ziceam, eu sling fix mi-as lua in vacanta, deci te inteleg perfect :)

      Ștergere
  9. eu pot sa-ti trimit deja poze cu slingul din vacanta de asta vara :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, da, vreau :). musai tre' sa fac o pagina pe poarta-ma.ro cu poze de prin lume :D

      Ștergere
  10. Eu as incerca o Luna pe Coasta de Azur (Monaco, Nice) prin iulie. Ce zici?
    Marina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa anunti cand faci pagina aceea cu poze ca avem pouch denim printre nori si mei tai printre fulgi de zapada si pe partie la soare ...
      Marina

      Ștergere
  11. Wow! Super idee! Noi mergem la mare anul asta, o saptamana in iunie! Si suntem super dornici sa plimbam Luna in Romania (tot in lume e :D ) Chiar ne faceam griji ca nu avem loc la carucior si Sophia e prea mare pt wrap. Cu ocazia asta o si testam ca, acum ca mai avem un bebe pe drum, suntem foarte interesati sa o luam!
    Donna, Sophia & bebe din burtica :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, Romania e lume :D. Ok, e mai frumos pe la altii, dar sigur aveam si noi locuri faine. De-abia astept sa vad pe unde va plimbati :)

      Ștergere
  12. Noi mergem in Turcia o saptamana la sfarsit de iunie si ne-ar placea tare mult sa incercam o Luna! Ne tot gandeam ce sa facem: sa luam carucior,sa nu luam.... Solutia ta ar fi perfecta!
    Delia, mamica de Ilinca, Cluj

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Turcia ramane :D. Sa stii ca saptamana asta ajunge o Luna in Cluj. Poate te lipesti de fetele care o incearca ;)

      Ștergere
  13. De dragul tau imi doresc sa calatorim si noi ceva vara asta, ca sa iti pot trimite poze cu draga noastra Luna cu luni :) [adica cea gri cu buline mari]. Vezi cat de altruista sunt? :D Doar pt tine vreau :)). Si fiindca nu am apucat sa-ti spun cum ne intelegem noi cu Luna cu luni, ei bine afla ca ne iubim nevoie mare. Dupa mine are un singur minus: nu are eticheta Poarta-ma! la vedere, defapt nicaieri! Pai se poate? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, stiu :(. A fost viteza cu babyexpo. Saptamana asta am program de etichete :)

      Ștergere
    2. hmm..dar o nunta a nasa-sii la Iasi se pune ca o mini-vacanta? ca un sling fix din ala fancy ar merge de minune, sa il asortez la outfituri :D oricum eu o sa vreau sa-l pastrez. si nu stiu cat timp de plimbat o sa avem prin Iasi..cred ca mai bine dau comanda :)))

      Ștergere
  14. Iata un motiv in plus de a merge in vacanta peste mari si tari. Inca nu stim exact destinatia, insa sigur o sa facem poze frumoase cu Tudor purtand jambiere de la voi. Noi avem deja manduca cu care ne impacam foarte bine. Ce-i drept, luna e foarte frumoasa si colorata, poate o incercam, daca nu se aboneaza altcineva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iulia, tot am zis mai sus, in functie de varsta lui bebe, poate va face cu ochiul un sling fix. Zic :)

      Ștergere
  15. Super idee, Diana! Noi plecam in mai in Germania. Nu vom vizita niste locuri prea exotice, dar vom participa la un eveniment in familie. Slingul Vest este deja pe lista de "must have"-uri care trebuie puse in bagaj, dar ne tenteaza si un mei tai moale, pufos si colorat, numai bun pentru spatele lui mami si pentru Stefanul de 8 kile. Ce zici, suna bine?

    Cu mare drag iti dorim sanatate,
    Stefan, Maria si Adi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MeiTai moale, pufos si colorat rezervat :))

      Ștergere
    2. Iupiiiiiiii!!!!!!! Iti multumim tare, tare muuult! Iti trimit atunci un mail cu datele? Sau cum se face?

      Ștergere
  16. oare la aproape 2 ani ar merge Luna? avem un wrap tesut de la tine dar Matei vrea cand in brate cand pe jos...deci mai mult timp pierd cu pusul wrap-ului decat cu purtatul lui Matei :)

    da zici ca merge am vrea sa o probam bucurosi pe Luna in luna iunie in Creta...poze trimitem cu mare drag evident!

    Oana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana, in principiu merge. Daca e foarte inalt s-ar putea sa nu fie asa comoda, bine, nimic nu e f comod daca e f inalt :D. Dar da, il poti pune. In Creta... iam :)

      Ștergere
  17. Daca mai sunt locuri (pe lista, ca locuri de vacanta sunt berechet), eu mi-as dori sa incerc un sling fix in iunie, la Lisabona. Avem bilete de avion, avem hotel, avem si carucior de copil mare, dar eu fara un dispozitiv de carat nu plec. Dar nu-i musai, Diana, daca este altcineva mai doritor si mai nevoie, noi cedam oricand. Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  18. Noi mergem la Budapesta in perioada 4-8 iunie si as vrea sa incercam o Luna cu margini negre si jambiere cu elefanti. Mai ai Luna libere in Bucuresti pentru inceputul lui iunie?

    RăspundețiȘtergere
  19. Aoleu!!!!
    Acu am vazut. Moama ce rau imi pare ca nu am citit inainte sa plec. Ti-as fi indeplinit dorinta cu Turnul Eiffel :D

    Ca sa-mi spal rusinea, promit sa plimb la vara o Luna la mare. :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca mai e disponibila, m-ar interesa si pe mine o Luna - mergem numai la bulgari:D, intre 3-9 iunie. Ce spui, se face?:)
    Marlena

    RăspundețiȘtergere
  21. Excelenta idee!

    Am purtat cu mare bucurie inca de la prima iesire un sling reglabil de la tine.
    Si in plus Amelie este filmul meu preferat :-)

    Am selectat cateva poze, ti le trimit ca sa vezi pe unde te-ai plimbat deja.


    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  22. Si pe noi ne-ar interesa un carrier, n-am mai purtat-o pe fetita noastra de 2 ani si jumatate pana acum, n-am avut informatia la timp :(. Insa am vrea sa incercam, mai ales ca in concediu, cand e mai mult de plimbat, ar fi f util. Plecam in Thassos, Grecia in a doua saptamana din iunie. Ce anume crezi ca ar mai potrivit pt 2 ani si jumatate, aprox 16 kg. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  23. Daca nu e prea tarziu eu imi doresc sa incerc un sling fix, adica o acadea. L-as plimba putin, doar un weekend, prin Muntii Fagaras si poate prin Sibiu. De ziua copilului. Promit pozeeee! Nu promit ca ma lasa inima sa il trimit inapoi :).

    RăspundețiȘtergere
  24. ei, da, faine destinatii!!! noi ramanem aici, acasa, tot in lume cum s-ar zice. nu stim unde plecam inca, dar tare mult ne-ar placea sa incercam un sling fix.

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.