miercuri, 28 decembrie 2011

Un alt fel de campanie de testare

EDIT: Va multumesc mult tuturor. Fiecare persoana care a comentat a primit un mail cu mai multe informatii. Toate locurile pentru testare s-au ocupat. Voi anunta pe blog daca vom face o a doua campanie.


Dupa cum anuntam  pe Facebook acum putin timp, dupa o munca [nesustinuta :)] de mai bine de un an, un SSC Poarta-ma! e aproape gata.

SSC= soft structured carrier. Adica un port-bebe apropiat ca si imagine de port-bebe-ul clasic, insa care pastreaza o pozitie corecta a copilului din punct de vedere anatomic.
SSC-urile au fost, intr-o prima faza, gandite pentru copii care isi pot tine spatele singuri, in general pentru copii de peste 6 luni. Paranteza :): Exista un numar tot mai mare de SSC-uri cu diferite gadgeturi pentru copiii sub 6 luni, insa, dupa mine, nici unul nu poate oferi confortul si siguranta oferite de 'carpe', sling si wrap. Acest SSC de care vorbim astazi, al meu :), este destinat purtarii copiilor de peste 6 luni.  

In general, campaniile de testare sunt organizate pentru a promova produsul cu pricina. Se ofera fie produse gratuite [vezi recentul caz infantino], fie produse 'cu imprumut', pentru testare, in schimbul unui review pe blog/  forumuri.

Ei bine, cum spune si titlul, de data asta e altfel. Candva in luna ianuarie, cand prototipurile vor fi gata, voi avea nevoie de voi. Nu ca sa promovati produsul meu, ci ca sa va dati cu parerea. Subiectiv asumat, obiectiv, cum poate fiecare :), dar, cel mai important, sincer.


Cum se vor desfasura evenimentele:

  1. vor fi puse la bataie 2 sau 3 tipuri de SSC, 2-3 bucati din fiecare. 
  2. voi, cele alese :)), veti primi fiecare cate un SSC, pentru 2 saptamani.
  3. in aceste doua saptamani il testati, cu copilul din dotare, care trebuie sa aiba cel putin 5 luni, de preferat 6.
  4. dupa prima saptamana, imi scrieti.
  5. dupa a doua saptamana, imi mai scrieti o data si il returnati. evident, nu platiti transportul.



Si acum detaliile:
1. Fiindca e vorba de un produs nou, la crearea caruia au participat 3 persoane, fiecare cu mai multe idei despre cum s-ar putea rezolva anumite probleme, a fost imposibil sa ajungem la o singura varianta. Din aceasta cauza, SSC-urile au cateva chestii usor diferite. Scopul meu e sa gasesc varianta cea mai buna, cu ajutorul vostru. Si nici una din voi nu va sti ce are diferit SSC-ul vostru fata de al celorlalte :).

2. Persoanele care vor testa vor fi selectate de mine. Nu trebuie neaparat sa mai fi incercat un SSC, sa fi purtat copilul in carpe, sau sa aiba un blog popular. Daca nu va cunosc, va voi pune mai multe intrebari inainte de a lua decizia sa va trimit un produs. Va rog de pe acum sa nu o luati personal, voi cauta ca impreuna, toate persoanele care isi dau cu parerea, sa acopere o gama cat mai larga de experiente si sa imi ofere un feedback cat mai real. 

3. Partea asta e simpla :), nu mai insist.

4. Nu este nevoie sa scrieti pe blogul propriu sau pe vreun forum. Pe mine ma intereseaza parerea voastra extrem de sincera. Eu nu import, produc, deci vreau sa stiu tot ce va place si nu va place la acest produs, nu sa ii fac reclama. Daca voi vreti sa scrieti pe blog, puteti sa o faceti, insa asta nu este o cerinta. Din contra, am observat ca oamenii tind sa scrie mai mult despre partile frumoase, ori pe mine nu ma intereseaza :). Adica, noh, normal ca mi-ar placea niste reclama moca :D, si normal ca sunt sigura ca are multe parti bune, altfel nu ar fi fost gata,  insa scopul acestei testari e cu totul altul si as vrea sa incercam sa ne concentram pe el.

5. Aici am o reala problema. Nu imi vor mai trebui carrierele, insa a le trimite inapoi la mine e, pentru mine, o asigurare ca veti participa la aceasta campanie pentru ca va doriti sa incercati ceva si pentru ca vreti sa ma ajutati. Ma repet, dar as vrea sa fie foarte clar. Nu vreau sa faceti aceasta testare pentru a primi un produs, nu vreau sa imi lasati un feedback nesincer doar pentru ca scrieti public undeva despre asta. Nu zic ca se intampla mereu asa, insa incerc sa imi iau toate masurile de siguranta :). Si sper din suflet ca ma intelegeti.

6, bonus :)). Dupa prima saptamana, in functie de informatiile primite de la voi, va voi trimite o lista cu intrebari, mai degraba o lista cu lucruri la care as vrea sa fiti atente si sa imi oferiti parerea voastra despre ele. Asta in cazul in care nu mi-ati raspuns la toate, din proprie initiativa, dupa prima saptamana. 

_________________________________________________


Acestea fiind zise, daca doriti sa participati, va rog lasati un comentariu la acest post, sau trimiteti-mi un mail la diana @ sling.ro. Va multumesc anticipat tuturor si va urez un an nou frumos frumos frumos!


67 de comentarii:

  1. me tu. ps. comoara are 2 ani juma, dar numai 10 kile asa ca se apreteaza inca la purtat

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi incercam daca ne potrivim: copil de 2 ani si o luna merge?

    RăspundețiȘtergere
  3. pe 13 ianuarie bebe face 5 luni :D ne incadram la minimul de varsta, dar poate ai nevoie si de pareri referitoare la pitici mici . asteptam extemporalul :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana, am crezut ca am vazut si probat tot. Oricum in mare stiu cam cum merg treburile, asa ca mi-am promis ca nu ma mai obosesc, nu pot sa gasesc nimic mai special. Treaba pentru mine s-a sintetizat. Initial "carpe",sling cu inele-semiinclinat, wrap elastic, wrap, dupa 4-5 luni wrap-tai (la mine e cu musai), iar dupa 7-8 luni din nou slingul cu inele si un SSC. Dupa mine SSC-urile sunt pentru copii mari,eventual care sa mearga (si pentru tatici :)) ). Daca crezi ca-ti suntem de folos, stii unde ne gasesti.

    RăspundețiȘtergere
  5. si noi, si noi :)) ni se potriveste modelul "pentru naravasi"

    RăspundețiȘtergere
  6. Ne bagam si noi, cu una bucata copil obisnuit deja in carpe si destul de determinat, deci daca nu-i place ceva la SSC, clar se cere jos.
    mihaela.vasilescu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. ne bagam si noi, daca ai nevoie de noi si parerile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am un copil de 9 kg si unul de 20, ambii gata de pus in spinare si nu numai.
    Daca ma vrei, I'm in!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu as incerca SCC-ul, posed una buc fata 1 an putata in toate in afara de SCC, toate au fost handmade si la toate am stiut sa bag de vina (adica ce e bine si ce ar mai trebui schimbat)

    RăspundețiȘtergere
  10. ...ca sa citez mai multa lume: "si noi, si noi"!!!
    Cred ca am atins 13 kg, cu noroc, normal! Purtam mei tai de cel putin 2 ori pe zi, ca numai acolo se adoarme!
    ...si...provocarile ne plac!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu vreau! Acum suntem la Manduca, dupa ce am avut wrap elastic, sling cu inele, Marsupi Plus. Ian are 6 luni maine :).

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca iti suntem de ajutor, ne poti lua in calcul si pe noi - copil de 10 luni, plimbat in marsupi, sling, iar mai nou si in manduca, plus mama foarte curioasa de ce ti-a iesit, indragostita de SSC-uri, dar cu experienta zero in campanii similare. :) Ideea "fara review-uri publicitare" e exact pe sufletul meu, desi recunosc ca au fost scrise si testimoniale decente care m-au ajutat si pe mine sa aleg la inceputuri. Dar pe o lista de obiectii/observatii de bun-simt ti-as face cu drag. Un an bun, cu idei bune iti doresc. Anca

    RăspundețiȘtergere
  13. Si noi ne bagam, are 8 luni si 10 kg suntem curiosi sa incercam si sa te ajutam. magda20silver@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. 6 luni pe 12 ianuarie sau 21 de luni pe 22 ianuarie :). 8,5 kg respectiv 13,5 kg; purtati atat de mama cat si de tata, dar si de bunici. :)

    Ne accepti in campanie? :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu vreau si eu vreau :D.Ne primesti?

    RăspundețiȘtergere
  16. daca putem ajuta si noi, de obicei suntem carcotasi, poti "apela" si la noi. testam cu mare drag ... si dac-o fi sa fie, as prefera si eu sa trimit feedbackul in limbaj mai "ingineresc" (la noi mai greu cu scrisu "in public"). bafta multa! si sa fie intr-un ceas bun!

    RăspundețiȘtergere
  17. Vrem si noi sa incercam, bebelusa mea are 7 luni si 8,5 kg si ii place sa vada lumea din bratele mele, asa ca ar fi incantata sa se cuibareasca si mai bine langa mine ;)

    RăspundețiȘtergere
  18. Si eu as vrea pt ca sunt f curioasa sa vad minunea, plus ca dc ar detrona manduca te promovez peste hotare/).

    RăspundețiȘtergere
  19. vreau si eu...eliza (culicov@yahoo.com)
    Teodor se apropie de 9 luni si 10kg

    RăspundețiȘtergere
  20. Si noi vrem! Eu sunt indragostita de carpe, de wrapul tau tesut, mi se par ideale pentru purtat copilul. Si pitica mea e de aceeasi parere - ma rog, cred ca ai vazut-o si tu in ce hal doarme la mine in brate in orice conditii. Mai nou ne folosim si de pouch si de mei tai, dar asta doar pentru ca e suficient de fatzaita si vrea cand sus cand jos si ne e mai usor asa decat cu wrapul. Sisi are acum 1 an si 7 luni si vreo 10 kg.

    RăspundețiȘtergere
  21. D are 1 ani si acusi 11 luni ... dar inca mai sta mult in brate ... deci si noi vrem daca si tu ne vrei.

    RăspundețiȘtergere
  22. Si eu as vrea sa particip cu a mea Marie de 10 luni :)

    RăspundețiȘtergere
  23. hmm.. se vede ca am ceva febra acum si nu-s in apele mele.. campania de testare Marsupi la care am participat era organizata de un alt distribuitor de carriers... :D scuze pentru confuzie..
    Cristina V.

    RăspundețiȘtergere
  24. si noi vrem sa participam. Eric tocmai a implinit 6 luni ieri, si pana acum, favoritul lui (si al lui tati, ca el il poarta cel mai mult) ramane wrap-ul elastic, rosu-rosu, de la tine. Eu am inceput sa ma imprietenesc din nou cu slingul negru, luat initial pentru tati, iar un SSC ar fi pasul urmator. Asteptam cu nerabdare sa vedem daca intram in campania de testare.
    christina.dumitru@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna, as fi vrut si eu sa incerc altceva decat sling cu inele si wrap,pe care le-am folosit cu succes la primul copil,dar nu prea ne incadram si nici nu "ne cunoastem" ,asa ca doar o sa observ probabil de pe margine. Nu prea ne incadram pentru ca pitica abea face 5 luni pe 23 ianuarie,iar "cel mare" are 2 ani si 2 luni, si vre-o 14 kg . El e obisnuit cu purtatul . Abea astept sa citesc ce au de spus mamele purtatoare,poate chiar si tatii,ca vad din ce in ce mai multi barbati receptivi la asa ceva.

    Numai bine,Lali.

    RăspundețiȘtergere
  26. Cu un copil de un an jumate si 11 kg te-am ajuta si noi la testare.
    kisboszi at gmail dot com

    RăspundețiȘtergere
  27. Sunt si eu tare curioasa de ce ati gandit si ne-ar place sa contribuim si noi in proces.
    Am incercat multe SSC si eu si sotu, doi copii de 9 si 28 luni purtati si dorinta de a vedea cati mai multi parinti cu mijloace de purtare sanatoase

    RăspundețiȘtergere
  28. vreau si eu sa testez si cu siguranta vrea si barosanul meu ;)) el o sa aiba un an in ianuarie si cine stie cate kile! (acum are 12)

    RăspundețiȘtergere
  29. vrem si noi - Maria are 8 luni si a mai fost purtata in wrap si manduca. sunt foarte picky in materie de detalii in ceea ce priveste lucrusoarele pentru copila si mi-ar face mare placere sa dau o mana de ajutor

    RăspundețiȘtergere
  30. Pick me :)
    Ramu are acum 1 an si 7 luni. E manechin, adica inaltut si sub grafic cu greutate(asta-i parerea pediatrei, io zic ca-i perfect).
    Vreau mult sa testez un SSC mai ales pentru perioada asta care vine, apropiata. Am luat si Boba la o tura scurta insa nu ne-a fost pe suflet acum.
    Vreau sa le testez pe toate :)
    Si promit anticipat(just in case) ca nu o sa am nicio rezerva si niciun pic de mila si o sa spun direct ce-mi place si ce nu :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Gând a gând cu bucurie! chiar ne gândeam să încercăm ceva nou! :D Mihail are 1 an și 2 luni și e nerăbdător să încerce lucruri noi. Mă-sa la fel:D, și-ar dori un ssc în care să-l poată țină în spate să mai facă și treabă prin casă...ai? :D :p
    Sărbători fericite!

    RăspundețiȘtergere
  32. Vaaai ce aglomeratie e aiiiici.
    Sper ca n-am venit prea tarziu.
    Recunosc ca vreau sa particip si eu cu a mea fetita de 1an si 5 luni si 10 kg in prezent
    Da. chiar vreau.

    RăspundețiȘtergere
  33. Si eu vreaaaau! Ilinca are 1an si 2luni, 10 kg. Purtata pana acum in wrap, sling fix si mei-tai.
    lorina_sandu@yahoo.com/- uika

    RăspundețiȘtergere
  34. Si eu sunt interesata...am un baietel de 6 luni, in ianuarie...folosim de pe la 4 luni jumatate manduca, dar as vrea sa incerc si altceva.Adresa de e-mail:mihaila_d@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu am uitat sa mentionez ca David are 1 an si 10 kile jumate. Si email-ul: lenke84@gmail.com :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna. Ne-ar place si noua sa testam noul SSC creat de voi. 10 luni si 10 kilograme ;) Suntem utilizatori de Marsupi. Multumim mult. bianca@hoza.ro

    RăspundețiȘtergere
  37. Si parerea mea poate fi foarte valoroasa, stii doar cate am probat si incercat si folosit... ba ca nu vroia copilul, ba ca nu mi-era mie bine. Acuma folosesc Manduca caci am nevoie de ceva f comod, rezistent, repede si usor de pus/dat jos... la mine cred ca-i greu ca-s mica si desi am muschi ma oboseste ceva ce nu intruneste toate criteriile sus-mentionate, deci as fi un excelent critic :D
    vlad are 13 kile cred... 2,9 ani
    alexandrapreda25@yahoo.fr

    RăspundețiȘtergere
  38. buna. Bebelusa mea se apropie de 7 luni. Am folosit pana acum wrap elastic (la fetita cea mare care acum are 6 ani am folosit marsupiu clasic chicco), iar acum cochetam cu ideea unui ssc, dar pentru ca il consider o investitie serioasa, eram in dubii intre manduca si boba si inca cercetam. Nu stiam ca exista si altceva :d si am fi bucurosi sa testam. v.venera@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  39. Sunt mama lui Matei (1 an si 11 kg jumate) si vrem si noi sa testam! Avem slingul cu buline "Poarta-ma" si Boba si am mai testat si Manduca,dar suntem curiosi de noul SSC. Il asteptam cu mare drag, daca suntem eligibili!:-)

    RăspundețiȘtergere
  40. Pacat ca vor fi testate doar pt copii de la 5-6 luni,eu am o fetita de 1,5 luni si am primit recomandare de la medic pt a purta fetita in "esarfa pt. bebelusi",cam asa am ajuns aici.Am inceput sa ma informez ce ar fi,am vazut in vara in Germania la cumnata mea dar imi parea destul de fragila si nesigura metoda pt sustinerea unui copil,asa ca optasem pt un port-bebe.Acum sunt intr-o ceata totala fiinca fata mea are displazie la ambele solduri deci trebuie sa stea cu picioarele departate,are cam 3,6kg si abea in 15 ianuarie face 2luni si nu stiu ce fel de produs se potriveste pt ea.Ar fi fost interesant sa pot testa inainte de a cumpara.Oricum voi mai citi si voi mai intreba.Felicitari pt.blog si pt.munca.

    RăspundețiȘtergere
  41. Pacat ca vor fi testate doar pt copii de la 5-6 luni,eu am o fetita de 1,5 luni si am primit recomandare de la medic pt a purta fetita in "esarfa pt. bebelusi",cam asa am ajuns aici.Am inceput sa ma informez ce ar fi,am vazut in vara in Germania la cumnata mea dar imi parea destul de fragila si nesigura metoda pt sustinerea unui copil,asa ca optasem pt un port-bebe.Acum sunt intr-o ceata totala fiinca fata mea are displazie la ambele solduri deci trebuie sa stea cu picioarele departate,are cam 3,6kg si abea in 15 ianuarie face 2luni si nu stiu ce fel de produs se potriveste pt ea.Ar fi fost interesant sa pot testa inainte de a cumpara.Oricum voi mai citi si voi mai intreba.Felicitari pt.blog si pt.munca.

    RăspundețiȘtergere
  42. Si eu as vrea dar nu am cum. Copilul pe care il voi naste e prea mic iar celalalt prea mare sa il pot purta vreo luna sau doua.
    Dar sunt sigura ca vor fi SSC-urile cu cel mai demential design. Abia astept sa le admir!!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Vikusya, pentru voi cel mai potrivit ar fi un wrap elastic. Este perfect pentru nou-nascuti si bebelusi foarte mici, se leaga si ajusteaza mai usor decat alte esarfe, iar acum, iarna, va proteja fetita si de frig. Se gaseste pe sling.ro de culoare roz, bleu sau negru. Sanatate multa!

    RăspundețiȘtergere
  44. Si noi am vrea sa incercam :) piticul meu are 8luni = 9kg :) De pe la 3luni incepand, am incercat - in ordinea urmatoare - wrap elastic, sling cu inel si manduca. Dupa parerea mea a fost o ordine fireasca :) Acum am ramas la manduca... cred ca se potriveste cel mai bine cu un bebe mai maricel (>8kg) si cu sezonul de iarna.

    Speram sa fim printre ALESI!

    An nou fericit!

    Adina (adina.pascalau@hotmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  45. As vrea tare mult sa îl încerc si eu. Sunt sigura ca a ieșit foarte bine ca orice lucru pe care îl faci tu. :) eu am un sling si un mei tai de la tine folosite la maxim cu Matei. De când s-a născut Catinca, de la 5 zile, am purtat-o in sling mereu, dar am încercat si o Manduca când a mai crescut. Sincer, sunt foarte curioasa sa vad cum a ieșit. Îți doresc un an minunat!
    liliana_calcan@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Si noi am vrea sa incercam, daca se mai poate! Noi avem gemeni care implinesc in 16 ianuarie 6 luni si pentru care ne tot gandim daca se merita investitia unor SSC-uri sau nu! Daca ne putem ajuta reciproc: Cerasela Goidescu, ceraselagoidescusava@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  47. Daca primesti si pitici uriasi (2.3 ani, 98 cm, 15 kg), ma poti trece si pe mine pe lista. As avea si alte persoane care folosesc carriere obisnuite carora as putea sa il dau spre testare pentru a face diferenta. Si o viitoare burtica (nu a mea :)) )
    Pup!

    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  48. erata: actualmente burtica, viitoare mamica!

    RăspundețiȘtergere
  49. cred că nu am lăsat adresa de mail, scuze ;))
    oana.jindiceanu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Vikusya, daca vrei iti imprumut eu un wrap elastic, eu l-am purtat pe Bubu la mai putin de 2 luni, si m-am intalnit cu o mamica care isi purta fetita in wrap, pt ca avea piciorusele in ghips din cauza displaziei de sold.
    Adresa mea de mail este ackasha_10@yahoo.com
    r
    Nu stiu daca mai intram si noi la vreau sa incerc un SSC, noi am purtat wrap si mei taiul.
    Poop

    RăspundețiȘtergere
  51. Nu stiu daca mai e deschisa lista persoanelor care se pot inscrie, dar eu incerc :)
    Am un baietel care va implini 7 luni peste 3 zile.De la cateva zile il port cu ergo baby carrier.Si de cele mai multe ori il adorm in casa tinandu-l in carrier.E cea mai buna investitie pe care am facut-o, dar as fi curioasa sa incerc si alt tip de ssc.

    RăspundețiȘtergere
  52. Am mai scris odata mesajul, dar l-am trimis de pe tel si vad ca nu apare, asa ca reiau, daca va aparea de 2 ori, imi cer scuze:
    Am ajuns aici, cautand un "purtator" (asa ii zic eu in familie) care sa inlocuiasca wrap-ul elastic si care sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
    1 siguranta copilului meu, sistemele de prindere sa fie solide si accesibile;
    2 sa fie ergonomic, sa sustina greutatea fetitei mele de peste 10 kg, la 8 luni si sa nu-mi distruga spatele;
    3 sa nu transpire in el la temperaturi de 20-25 grade (la mai mult e de inteles);
    4 sa fie maleabil atat pt spatele meu, cat si pentru al sotului sau al soacrei :D
    5 sa poata dormi in el, fara sa trebuiasca sa ii sprijinim spatele, ori capul cu mainile;
    6 sa fie usor de "inhamat"
    7 si de ce nu, daca se poate, sa aibe un design placut si sa fie mai ieftin decat cele de pe piata (manduca si boba carrier).
    Daca indeplineste aceste conditii, nu doar ca as vrea sa-l probez ci mi-ar placea sa si investesc in el, sa-l cumpar.
    Multumesc,
    Olguta

    RăspundețiȘtergere
  53. Vreau si eu sa particip la campania de testare pentru ca:
    1. posed un copil de 1 an si o luna, 11,5 kg, obisnuit cu Manduca
    2. de mult caut un SSC care sa aiba un design dragut (Manduca este eficienta, dar prea sport)
    3. nu imi plac port-bebe-urile care se leaga
    4. pot sa iti ofer o parere din partea unui potential cumparator

    Multumesc,
    Mara
    marapopescu1@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  54. Diana, nu pot sa-ti raspund la mail pt ca imi da eroare.
    Nu am folosit nimic nimic.

    RăspundețiȘtergere
  55. si noi am fi vrut, dar macar ne inscriem pt viitoarea campanie! avem si sling, dar cel mai mult am folosit marsupi plus, iar acum avem mei-tai, cu siguranta o sa ne dorim si o Luna! imi place mult numele :)

    RăspundețiȘtergere
  56. si noi am fi vrut, dar macar ne inscriem pt viitoarea campanie! avem si sling, dar cel mai mult am folosit marsupi plus, iar acum avem mei-tai, cu siguranta o sa ne dorim si o Luna! imi place mult numele :)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.