marți, 13 decembrie 2011

Ultimele paturici ale anului :)

Le-am pus pe breslo, impreuna cu cateva pernute. Anul acesta imi mai rezerv cateva zile pentru comenzi, insa si astea sunt reduse la minim, mi-am promis vacanta adevarata de sarbatorile astea.



Daca totusi aveti clasica problema cu fonduri insuficiente :)), puteti participa la concursul de pe AC.

ActivitatiCopii.ro

Ideea Anielei e super simpatica, trebuie sa faceti o paturica din hartie [taiat, lipit sau... altfel :)], si fix de ziua mea alegem un castigator. Sunt multe idei simpatice, le gasiti pe toate pe forumul AC, aici.

6 comentarii:

  1. este bine sa-ti petreci in tihna sarbatorile, sa te bucuri de familie

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, din pacate, cred ca scriu acest mail tarziu, dar aseara mi-a venit marea idee sa-i fac baiatului meu o bucurie, si anume: o plapumioara. Cele pe care le faci tu sunt foarte frumoase si mi-as dori una pt Matei care implineste 5 ani. Asa ca as dori una mai maricica sa-i fie buna si in urmatorii ani. Ca si imprimeu te las sa-mi propui tu ceva dar care sa aiba legatura cu pasiunea lui pt masini, tractoare, excavatoare. Iti multumesc si astept un raspuns curand.

    RăspundețiȘtergere
  3. da, te rog sa-mi dai adresa ta de mail

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara!
    In primul rand, cam tarziu ce-i drept, un calduros "La multi ani!" Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti, dar mai ales de tot ce ai nevoie!
    Si as dori sa iti multumesc pentru premiul acordat Mariei la concursul "Paturica mea". Este extrem de fericita, ca si mine de altfel.
    Imi place si blogul, imi ofera o noua perspectiva asupra subiectelor abodate. Simt ca mai invat cate ceva si ma imbogatesc cate putin citindu-le.
    Sarbatori pline de pace si lumina!

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.