luni, 5 decembrie 2011

Pauza publicitara :). Special pentru Kiddy Shop

Stiu ca azi era zi de tutorial dar, dupa cum anuntam pe Facebook, zilele astea sunt prinsa cu o suta de proiecte, in acelasi timp, normal, si nu mai am timp pentru nimic.
Daca vreti musai un tutorial simpatic, si legat de Craciun ca, nah, se apropie, aruncati un ochi pe How about Orange. Am omis sa cer voie pt poza asa ca trebuie sa ma credeti pe cuvant si sa aruncati un ochi. Astept :)


Asa, revenind la Kiddy. Ocazie cu care am sa raspund si la intrebare destul de des primita in ultimul timp, ce legatura am eu cu Boba :). Pe scurt, nici una.
Pe lung, Raluca imi e teribil de draga. Mi-a fost asa cu mult inainte de a avea magazinul, de cand a povestit despre mijloacele de purtare, desi nu-i placuse deloc slingul cu inele, cel cu care eu sunt asociata cel mai des :). Mi s-a parut ca a facut un review asa fain si obiectiv si subiectiv-asumat in acelasi timp :), incat a intrat rapid pe lista mea de persoane tare dragi.

Asa ca, atunci cand si-a deschis magazinul si mi-a spus ca ar vrea produse de la mine, am spus da fara sa clipesc. Nici n-aveam de ce. Sa clipesc, adica :)).
Iar atunci cand a adus Boba, va spun sincer ca m-am bucurat. Pentru ca e bine ca lumea sa stie ca exista n feluri de SSC-uri [soft structured carrier: Beco, Boba, Ergo, Kinderpack, Manduca, O&A, Oh Snap, etc. ], fiecare cu avantajele si dezavantajele lui. De asta le-ati si vazut/ incercat/ pipait la Targul Mami. E clar acum? :))

Revenind, iar :)). Mie una mi-au placut culorile de la o Boba atat de mult, [daca ati fost la targ ati vazut-o chiar langa paturici, ziceai ca-s surori :)) ] incat imediat am vizualizat niste protectii de bretele perfecte pentru ea. Gand la gand cu bucurie, Raluca voia protectii asa ca... am facut cateva special pentru Bobe.


Eu am gandit pentru fiecare Boba 3G adusa de KiddyShop, cate un set de protectii pentru bretele. Bineinteles, ele se pot folosi si la alt sistem de purtare pe doi umeri, MeiTai sau alt SSC, insa asa au fost gandite, impreuna cu Bobele :). Si vedeti toate pozele lor aici.

Bineinteles, daca vreti protectii care sa se asorteze cu un MeiTai de-al meu, e suficient sa spuneti si facem ceva demential impreuna.

Si, daca tot sunteti in vizita la Kiddy, trebuie sa vedeti niste body-uri dementiale. Bon, acum fug sa pregatesc pauza mea publicitara :)))


2 comentarii:

  1. Ce tare ce tare ce tare!!! :))))

    Multumesc mult mult mult! Si pentru reclama, si pentru aprecierile alea mai personale! Sunt tare flatata! :D

    Hmmm ma gandesc cum ma platesc pentru reclama... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai, cat de faine sunt bretelele! Dar si body-urile! :)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.