luni, 26 decembrie 2011

Multumesc

De multe ori ma gandesc ca ceea ce se vede aici, pe blog, nu e totul. Si e normal. Mai ales fiindca mi-am impus sa nu aduc aici partile mai putin bune. Si pentru ca, dupa experiente multe cu on-line-ul, am decis ca mai putin e mai sanatos. Cel putin pentru mine.

Insa am ramas, iar!, surprinsa, de faptul ca se vede. Nu stiu, mi se pare ca, daca in viata reala, am simtit de multe ori ca sunt un pic indimidanta, si rareori am primit cadouri pe care sa le simt, anul acesta am primit, 'din virtual' cele mai frumoase si surprinzatoare cadouri. Si atat de 'eu' :).



E drept, a inceput anul trecut, cu cei mai frumosi fulgi de zapada pe care i-am avut vreodata in pom. Un om cu care nu m-am intalnit niciodata, o mama cu doi copii, a furat din timpul ei, din timpul copiilor ei, pentru o munca extrem de migaloasa [crosetat cu fir subtire? munca de sisif!], pentru mine. Un om pe care il cunosc numai de pe net a facut, cu mine in gand, o munca atat de greu de apreciat de cei care nu o fac. Am plans atunci de emotie, recunosc ca inca lacrimez cand imi amintesc. Si anul asta, fulgusorii au fost, din nou, in brad. Multumesc din suflet, Aurelia!


Anul asta, o fata extrem de draga, pe care am cunoscut-o pe un [singurul] forum la fel de drag, dar cu care nu am mai vorbit de cel putin un an, m-a adus iar la momentul de bocitoare. Pentru ca, din nou, a furat din timpul celor doi baietozauri pentru a face, cu manutele ei, ceva special pentru mine. I'm sold!



Si aici poate ar merita sa spun ceva despre cadourile handmade. Cele facute de mainutele cuiva, mesterite, gandite, chiar daca nu pentru cineva anume, insa cu o bucatica de suflet inauntru. 
La noi, handmadeul e vazut ca ceva inferior. Nu e, in primul rand, de firma. Apoi, e prea scump. Si nici nu vreau sa ma apuc sa vorbesc despre preturi, pentru ca ma apuca plansul. Dar inapoi la cadouri.
Eu am renuntat la a face astfel de cadouri tocmai pentru ca stiu ca sunt putini cei care le pot intelege. Dar nu m-as fi asteptat vreodata sa fiu eu cea care primeste.


Anul asta, de ziua mea [tot 29, multumesc :)], am primit cel mai tulburator cadou. Si asta in sensul cel mai bun posibil. Cateva mamici, dragi pana la cer si inapoi :), toate cu copiii lipiti de ele, s-au dat peste cap si mi-au trimis, cu microbuzul, ca sa ajunga la timp, cel mai frumos cadou primit de ziua mea. Cel care m-a atins cel mai mult, in cei 29 bis bis :)) ani.

La fiecare pas, am plans. Ca o gasca :). De bucurie, de surpriza, de emotie, de fericire. 


Pentru ca absolut fiecare detaliu a fost perfect. De la bentita mea preferata, cu cele mai dulci buline, la cele mai inspirante accesorii.


Cele mai buna prajiturele facute de o mamica ce tine post si nici macar nu le-a gustat! Pentru mine, da? [inserati omulet leeee-sii-naaat]


Toate langa cel mai emotonant mesaj ever, pe noua mea cana all-times-favorite.



Va multumesc! Tuturor, dar absolut tuturor celor care mi-ati adresat vorbe frumoase. 
Celor care mi-ati multumit. Eu va multumesc inzecit. Pentru ca m-ati vazut asa cum sunt si pentru ca mi-ati trimis inapoi o bucatica din voi. 
O vorba, 
un sms,
un mail, 
un telefon, 
o poza, 
o scrisoare,
o cutie de bomboane,
sau un pachet storcator de lacrimi. 


Va multumesc din suflet pentru ca m-ati primit in vietile voastre si, mai mult, mi-ati oferit ceva inapoi. Ceva neasteptat si nesperat.

Va doresc din suflet ca, in noul an, toate gandurile bune sa vi se intoarca inzecit. Sa traiti in prezent, acum si aici, alaturi de cei pe care ii aveti aproape, on line si off line :). Si va doresc ca, cel putin o data in viata, sa primiti cadouri care sa va surprinda si sa va bucure asa cum povesteam mai sus. Si sa nu uitati, nici o secunda, sa fiti buni cu copiii vostri. Sa fiti parinti buni.



Inca o data, mii de multumiri Aurelia, Cris, Adriana, Corina, Dana, Raluca Kiddy, Raluca U. Si bineinteles, Monicai, pentru 'slogan' :). Si multumiri Ilincai, Falviei, lui Filip si Vladimir, lui Andrei, Mariei, Crinutei si lui Raducu, lui Alex, Stefan si Adinei, pentru ca timpul lor a fost furat pentru mine. Desi imi place sa ma gandesc ca si eu au participat cu drag :).


[edit: tocmai am primit una din cele frumoase urari de an nou :) :may your 2012 be filled with yards of Echino in every colour! Asa sa fie :)]

11 comentarii:

  1. Ma faci sa plang :) Si sa stii ca fetele daca au fost cumva neglijate, de fapt nu au fost, caci Flavia deja trage de mine sa o invat sa croseteze (la 5 ani), au vazut ce inseamna munca, migala si mai ales, rabdarea. Si placerea de a face lucruri de suflet. Drept urmare, anul acesta Flavia s-a ocupat de realizarea unor ingerasi (colorat, decupat) pe care i-a daruit persoanelor ei dragi (altii decat cei de anul trecut).
    Dar eu n-am mai fost in stare sa fac ce am facut anul trecut (cumva am demarat ceva ce presupune munca de acasa), plus o burtica aproape de termen!
    Un an nou cu bucurii iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te imbratisez cu drag! Nu stiu ce sa zic, tu vorbesti atat de frumos, incat am ramas fara cuvinte, cu mana peste gura, privind in gol monitorul :D.

    Sa ai un an superb! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. noi am trimis un pachet si tu ne-ai multumit pe toate caile inzecit: pe mail, la telefon, acum si pe blog. plus ca tu ne-a si daruit atatea clipe frumoase cu puii nostri lipiti de noi. eu nu stiu cum ar fi fost "mamicia" de inceput fara sling si mei tai. PS: la faza cu postul mi s-a pus un nod in gat. cum le stii tu pe toate ca un om mare!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce cadou frumos, sunt fericita pentru fericirea ta si pentru ideea si inspiratia si sufletul fetelor! La multi ani, sa se insire viata lin ca o cusatura la 2 mm de margine, iar bucuriile sirag ca detaliile pe care le ascunzi in paturici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi esti draga si te admir pentru tot ce faci si ce scrii :)

    RăspundețiȘtergere
  6. eu te iubesc tare, tare mult si sunt bucuroasa ca am putut impreuna sa iti aducem un zambet, o lacrima de fericire si bucurie in suflet. copiii mei te iubesc si ei mult de tot in sufletul lor, pentru toate felurile in care esti prezenta in viata noastra - de la sling si mei-tai pana la gandurile si sfaturile bune, care m-au ajutat sa fiu o mamica mai buna pentru ei.
    La multi ani si sarbatori fericite alaturi de cei dragi sufletului tau.

    RăspundețiȘtergere
  7. Visez deja sa fiu mamica iarasi, iar gandul asta e puternic legat de carpe in care sa ne infasuram strans si sa rasuflam impreuna. Si orice gand al meu legat de purtat te are si pe tine in el. Recunosc, fara sling si fara tzatza nu as fi stiut sa-mi cresc copilul.
    Eu iti multumesc.

    Iti doresc un 2012 rotund, complet si desavarsit, ca un inel.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ahhhh, ce frumoasa e rama aia foto!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Aurelia,
    ai dreptate. Stiu ca si pentru ei e foarte fain sa fie prezenti si sa te vada reala, sa vada pe viu bucuria de a darui. Dar tot ma simt un pic vinovata :)

    Raluca,
    deci nu plangi :D. Vezi, m-ati facut :))

    Adriana,
    sa stii ca eu nu cred ca v-am multumit pe masura :)

    MamaDegeticai
    acum ce, vrei sa ma faci si tu sa plang? :D La 2mm? 1/8 de inch? :D Da, frumos, ramane :)

    Cori,
    Iti multumesc. Iar. Mult. Si da, rama e absolut dementiala, facuta cu paturicile in gand si iesita.. perfecta!

    Moni,
    eu ori nu mai vorbesc cu tine ori nu mai vorbesc cu tine :D. Inca o urare de pus in rama! Iti multumesc! Si sa stii ca exact asa cred si eu: fara san si fara sa fim lipiti, n as fi stiut niciodata ce sa fac.

    Raluca,
    tu stii. ne stim de prea mult ca sa nu stii :). deci nu mai zic nimic :)



    Helllllău, trebuie sa pregatesc un post mai activ, m-am lesinat si dulcegarit de tot :D. Si voi la fel. Suntem niste gaste :D Si ce bine a fost!

    RăspundețiȘtergere
  10. Din partea mea Diana- eu ma bucur ca te-am cunoscut. In spatele unei minti creatoare se afla un suflet sensibil. sau in fata ei :)

    Am vanit si eu cu colinda pe la tine ;)
    Azi mergem sa defilam cu slingul prin Mall :)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.