marți, 8 martie 2011

LMA, HSMs!

Pentru cine nu stie, povestea HSM. Tot acolo gasiti toate blogurile care au aderat la rezolutia HSM pe 2011 :))). Partile I şi II de la mine, asta e a III-a.


Sa ne fie de bine, zic :).




Va doresc cat mai putine zile de depresie si de mancat compulsiv, adica exact cum au fost vineri si sambata la mine. A fost o saptamana oribila din multe puncte de vedere. Asa ca vineri am mancat fainoase (nu mult, insa per total cred ca mai mult decat in ultima saptamana. Adica vreo doua felii de paine uscata, niste orez, o linie de cioco, doua grisine, o jumatate de felie de paine normala, posibil si o napolitana, nu-mi amintesc f clar perioada aia :))) ) si sambata, pentru ca imi venise o pofta crunta si de dulciuri si de fainoase, am mancat muuuult. Legume, seminte, fructe, lactate. Dar mult. Nu e bine deloc. Plus doua cutii de cola doua zile la rand de la care am facut o burta uimitoare. Serios, si pe mine m-a luat prin surprindere :))). Tare ciudat avand in vedere ca beau constant apa minerala. Ce-are domn'le Cola asta de umfla asa? :D


Asa, dupa cum spuneam, va doresc si imi doresc tare mult cat mai putine zile din astea. Si mai ales ca dupa o cadere sa nu va dati batute. Azi sunt din nou pe picioare desi avem ciocolata cu lapte in casa si multe alte tentatii. Sper sa reusesc sa nu ma invinovatesc intr-atat de mult incat sa renunt. Pentru ca imi vine rau sa-mi bag picioarele. Dar n-o s-o fac. Am zis!




In alta ordine de idei, ati auzit ce voce calda si frumoasa am la TV? :D

11 comentarii:

  1. tu ai voce calda si frumoasa de felul tau :)
    si nu, n-o sa-ti bagi picioarele, astea-s doar asa niste mici hopuri de inceput. o sa te uiti inapoi la ele zambind >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. nu te descuraja,incearca sa fii pozitiva:)
    nu sunt in pielea ta si am inteles explicatia data in legatura cu masurile "putin" drastice la care ai apelat in drumul spre HSM; vreau doar sa-ti spun ca, in varianta aleasa de mine, cu invatatul moderatiei, drumul cu pasi mici te fereste de frustrari si, dupa ceva timp, iti dai seama ca, odata ce corpul intelege "moderatia", nu mai exista pofte si e un drum pe care poti sa-l urmezi toata viata.
    nu stiu daca ma fac inteleasa, daca noi ne impunem un drum, nu e un esec daca dorim sa-l "ajustam".
    oricum, La Multi Ani! si tie

    RăspundețiȘtergere
  3. alexandra
    asa, asa, mai zi-mi :

    cris
    eu una nu pot altfel. adica nu sunt in stare acum sa fac trecerea treptat de la 90% fainoase si dulciuri la mai putin. ori ma tin cat de mult pot, ori nu ma mai tin deloc :D. dar am inteles perfect ce zici. mi-e doar teama ca ajustarile astea acum ar fi din cauza capului si nu a corpului, si asta as vrea sa evit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai tu Diana nu te lasa!Te sustin!Si eu tot vineri si sambata am derapat cred ca fost ceva in aer.Dar nu e grav.Am derapat asta e.Dar ne-am redresat.Si cata vreme pastram echilibrul e in regula.Adica eu cand mi-e mai greu ma gandesc la cat de usor as urca pe munte, cu Edi in brate fireste dar cu ceva kg mai putin :D.Si tine figura ma ajuta sa imi mut gandurile de la papalici bune ingrasatoare::).Pupam si LMA (mi-a luat cam 1 minut sa ma prind ce inseamna :)))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana, aici suntem sa te sustinem! Capul sus! Pe mine ma ajuta la psihic sa ma uit la poze de cand eram "buna", imi trece instant pofta de ce-o fi si imi promit ca voi ajunge din nou acolo. Dar trebuie sa-ti gasesti ceva-ul care sa te motiveze cand te paste ispita... Pupici si spor la HSM!!! :-)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana, din moment ce ai scris aici sigur nu o sa-ti bagi picioarele! Felicitari pentru curaj!

    Mi-a placut cum a zis Simona, cu pozele de cand erau buna. La mine mai merge o tactica: sa vad poze de femei super-obeze :)). Si sa citesc tot felul de articole de viata sanatoasa.

    La multi ani tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  7. La Multi Ani, iubita! :)

    Si eu am avut o cadere serioasa...am mancat cioco (facuta in casa - dar tot CIOCO e!!!!) si fainoase...nah ca cica erau prin casa :((

    Am vrut sa ma conving sa imi fac poze, dar mi-a zburat mintea la altceva :(

    Incerc sa nu mai mananc ce ramane de la T, 3 zile din 5 reusesc :D

    Cam prost la mine...sper sa ies mai repede din zona neagra, ca mor :(!

    RăspundețiȘtergere
  8. eu am derapat joi si vineri, da rau rau! d-alea, ciocolata calda cu amaretto, samd samd.
    sambata am inceput sa ma potolesc:P dar tot am avut un soc cand m-am vazut in pozele de la concert, cum vin acasa, o zi somn si dupa aia grau cu orez scrie pe mine ca nu se mai poateeeeeeeeee;P
    si, cel mai important, schimbare de atitudine, capul sus, spatele drept. (asta e note to self, da presupun ca merge in general...)

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani, Diana! Nu te lasa, nu te lasa, derapaje are oricine, chiar si eu! :) O sa scriu ceva, dar sa nu radeti, tinind cont ca eu am 50 de kg si 1.72: pe mine ma ajuta sa ma gandesc cat de bine voi arata eu in costum de baie la piscina sau la mare si cum o sa moara celelalte mame de invidie ca eu de ce si ele nu. :)

    Si linia aia de ciocolata era pe lung sau pe lat? :)

    RăspundețiȘtergere
  10. >:D< Reusim noi s-o scoatem la capat, stiu :) (candva... :P)

    RăspundețiȘtergere
  11. n-am avut timp ieri, dar mi-am facut treaba adineauri:
    http://iglitza.blogspot.com/p/cand-nu-crosetez.html

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.