vineri, 16 aprilie 2010

Ziua 5: Party mamas

Mda, am terminat cu slăbănoagele (îl vedeţi p-ăla micu' de pe umăru' meu? ce se mai bucură...). Să trecem la lucruri serioase. Şi ceva mai mari :).

Cu ce sărbătorim astăzi? Cu ceva buuun. Nu, nu îngraşă. Ba chiar, dacă tineţi neapărat să discutăm în aşa termeni, am putea spune că slăbeşte. Sau măcar face muschi. Şi foarte bine la moral.

Cu ce ziceţi că vă servesc azi?



Să fie sling, wrap, mei-tai, sau wrap tai.
Sling, wrap, wrap tai:
Est
Vest
Nord-albastru
Vest-verde
Ceva din cele noi, când or să vină

Mei-tai:
discutăm după, pe mail, să vedem ce merge, ce vă place, cât de lungi facem bretelele şi cum le înclinăm să fie cel mai bine.


Deci pentru una din noi (da, da, şi eu sunt... sănătoasă bine :))) ), care comentează mai jos. Si de data asta tragem la sorţi pentru că aici ştiu sigur că îmi va fi imposibil să decid pentru că ştiu cât de mare nevoie am eu să mă simt bine, să-mi fie drag să mă uit în oglindă şi să nu fie nevoie să stau departe de d pentru asta (tuns, aranjat, chestii femeieşti..)

16 comentarii:

  1. stai ca n-am priceput. adica asta e pt peroane mai robuste? ca aici m-as incadra si eu, am ajuns la 90 de kg:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu vreau mei tai, ca n-am si cand m-am hotarat sa-mi cumpar m-ai bagat in ceata cate variabile include "ala perfectu'", asa ca vreau pe comanda, facut de tine, madam! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. neatzaaaa...
    iar am pierdut startul, au fost altii mai matinali ca mine :))
    si eu sunt ca si Dahnah...in ceata totala, cu toate variabilele...si eu, naiva de mine care credeam ca sunt 2 bretele si gata :)
    nu-s nici slaba, nici prea rubiconda...as putea fi mai slaba...dar am niste muschi de la carat de bibiloi zvarluga in brate...mama-mama!
    eu insist ca vreau un mei-tai ca sa pot sa il car pe Teo pe oriunde (si sa pot sa car si plase sau rucsacul in spate)...
    :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru bebe ce va veni as vrea altceva in afara de carucior. Toata lumea se agita sa caute carucior, iar eu tot stau si ma intreb la rotunjimile mele oare ce s-ar potrivi? Ring Sling sau Wrap? Ma incanta Wrap-ul insa mi-e ca nu o sa invat sa-l folosesc. Ring Sling-ul pare usor de folosit, dar e bun si pentru bebe mic mic?

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci vin si eu si aici si ma inscriu mai ales ca la categoria asta cu cele 73 de kg ale mele ma potrivesc perfect din fericire sau din pacate nici eu nu mai stiu....deci un mei tai va rog daca se poate :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Si noi ne incadram la aceasta categorie. Avem impreuna, eu si bebelino, vreo 80 si ceva de kg.Sling cu inele avem si folosim cu succes, dar bebeloiu are multe kg si mi-ar trebui ceva ca sa echilibram cumva situatia si poate sa incerc sa-l pun sin spate usor, usor.Cred ca ne-ar fi bun un mei tai sau poate un wrap tai. Oricum ceva rezistent si sa care un bebeloi de 12 kg. Lili si Matei

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu spun cate kg am ca vi s-ar parea putine...dar pt mine sunt multe. Si nici nu stiu ce mi se potriveste :) Wrap am.

    RăspundețiȘtergere
  8. noi suntem constante.
    un sling usor de vara...

    RăspundețiȘtergere
  9. Slaba nu-s, asa ca insist cu mei-tai-ul, poate cine stie... :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Ehee, ziua mult asteptata, la care ma incadrez cu succes. Nu stiu de ce, ma gandeam, ca orice om rational, ca dupa nastere kilogramele se duc, nu se incapataneaza sa ramana, sa se stranga si sa ma dea afara din...oglinda. Asa ca mi-ar placea un ceva frumos, cu niste dungi cam ca la zebra de exemplu, care sa faca sa dispara din raza vizuala (macar a celorlalti)surplusul...
    Eliza

    RăspundețiȘtergere
  11. LILIIII
    Cred ca te dau afara de la categoria asta :))) Eu am aproape 80 fara d :)))) (auzi, serios acum, tu esti lili care a venit la intalnirea trecuta in kiselef? daca da, direct la ziua 4 te trimit :) )

    BETI
    ne slabuta, am inteles. Dar cam ce te-ar coafa? :)

    ELIZA
    era sa pic de pe scaun :)))) te vedeam zebra, intre alte zebre (adica si eu), pierdute toate in peisaj :)))

    Fetele, acum fac liste, duminica anunt tot.

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu si eu si eu ma incadrez in categoria asta...
    si mi-ar prinde bine un mei tai, fiindca slingul pe care il am tot de la tine, ma rupe pe umar, desi ana nu are decit 10 kg. da nu stiu de ce...
    si in plus, tati de ana nu vrea sa poarte slingul, ca zice ca e de dame...hm...

    RăspundețiȘtergere
  13. Un mai tai. Daca nu, atunci un sling usor de vara.

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, eu sunt acea LILI si esti foarte draguta, dar nu ma incadram la categoria din ziua 4, desi mi-as fi dorit. dar am castigat pana la uram. Traiasca random-ul! Hi,hi,hi
    Lili si Matei

    RăspundețiȘtergere
  15. Lili, eu sunt idioata :(, te confundasem cu o alta mamica cu bebe matei. Bine ca m-a tras randomul de ureche :)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.