sâmbătă, 10 aprilie 2010

Ziua 4: mame fotomodel

Da, azi e ziua enervantelor. Le-ati văzut? Le ştiţi? Am eu două blogeriţe prin apropiere ;). Si nu-i de ajuns că arată aşa, nici măcar nu se străduiesc. Aşa-s ele. Pfff... Şi le stau şi hainele pe ele bine de tot. Orice haine. Parcă nici cu machiatul nu trebuie să se mai chinuie. Lasă, mâine ne destrăbălăm şi noi, rubensienele :)))

Deci azi e ziua lor. Sub 55 kg şi un sling mov dungat. Dacă doresc. Dacă nu ... mai bine. :)))) Serios acum, dacă nu ... atunci altceva. Ce doreşte câştigătoarea. Pentru unul din comentariile lăsate până vineri la acest post.


Ziua 4 din 7.
Festivus fericit!


Ieri am postat şi ziua 6, în avans, în caz că nu aţi văzut.

12 comentarii:

  1. Hmm, nu e tot timpul bine sa ai sub 55 de kg. Nu suntem tot timpul de invidiat. Eu una simt ca uneori cele 10 kg ale baiatului le darama pe cele 50 ale mele si pe bune ca mi-as dori sa am 60. Si 10 kg are acum dar mai incolo ...
    De un sling cadou ne bucuram totusi, chiar si la 50 kg. Mai ales ca e frumusel.

    RăspundețiȘtergere
  2. bag si eu nasul pentru un enervant, daca tot e culoarea anului mof, m-ar prinde bine de jur imprejur, ne-ar tine aproape si ne-am purta pasii zambind si pupandu-ne senini.

    Da, eu sunt aia cu alura cocheta, talie de vespe, ac ascutit asemenea sub 55 kg cu un flacau de 13 care se cere purtat. Cand intinde mainile in sus credeti ca ii pot rezista?

    Loredana

    RăspundețiȘtergere
  3. Dianaaaa, ma dadusi pe spate...
    55 de kg...pai nici dupa ce am nascut n-aveam atatea (avea 57 :D )
    astept atunci ziua de maine...zice balena de mine (63)

    :D

    RăspundețiȘtergere
  4. BMI-ul e sub 19! se pune?!

    am avut 53 dupa ce am nascut iar acum la un an si ceva dupa, in loc sa slabesc am pus pe mine vreo 3 kg.

    de vina sunt ciocolata, prajiturile de casa facute de mama mea si cei 2-3 litri de lapte cu cacao baute zilnic ca sa functioneza laptaria conform STAS. cum ziceam Anais traieste doar din tzitzi, dragostea incomensurabila pe care i-o ofer in fiecare clipa si probabil din fotosinteza...

    RăspundețiȘtergere
  5. Manuela Georgiana15 aprilie 2010 la 14:47

    Ce propunere grozava! Eu am cam 48 de kg si tare mi-ar prinde bine un sling sa car copilul prin nebunia aceasta de Bucuresti!

    Manuela

    RăspundețiȘtergere
  6. am ratat cumva ziua asta?ca am ajuns si eu la vreo 50 de kg, de la 55 :)).Si n-am avut niciodata sling, din 3 copii intre 18 si 8 kg gasesc unul sa se vrea carat :))

    RăspundețiȘtergere
  7. ăăă, păi la categoria asta cred ca reusesc sa ma inscriu si eu, dar sincer sper ca nu sunt asa enervanta!!!
    in primul rand, ca sunt o tipa mignona de 1.58 si iti dai seama cum as arat daca as avea 65-70 de kg :D:D:D

    in al doilea rand, e din ce in ce mai greu sa-i car copilul, asa cum zicea si Florina, n-ar strica iste kg in plus, in cazul meu si niste cm in plus :))

    in al treilea rand, e super naspa sa te duci la cumparaturi si sa nu gasesti ce vrei, pentru ca deah, caut un nr prea mic. inclusiv cu articolele de babywearing - noroc cu tine ca ai facut la inceput mei-tai pentru mamici scunde si am prins si eu unul - ufaaa!:) pe care il poarta si tati care are 1.83 :))) - sper totusi sa castig un sling pentru el, ca tare i-ar prinde bine

    deci, vezi cate dezavantaje sunt, cel putin in cazul meu?!

    Happy Festivus in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. pai...intru si la categoria asta. am 49 kg si tare mi-ar brinde bine un sling pentru bebelina mea de doua luni :d

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine, bine, Magda, m-ai convins. Sunteti doar parţial enervante :))

    Notat tot, le mai aştept pe slăbuţele de mâine :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu si eu. am pornit de la 45 kg inainte de a naste si acum am ramas la fericitul 52kg dupa ce bateam 70 cu bebelllina in burta. de invidiat...nu cred cand un copil de 7.500 de darama si te dor bratele de mori, iar la sfarsit de zi stai cu ele atarnand ca niste legume nestropite. un sling mov ... wow. orice e binevenit in casutza noastra la tati si mami. daca clipim repede si marunt din ochi ne dati noua? sau daca va dam suzeta noastra sa o papatzi ca noi nu prea ne dam in vint dupa ea ... ne dati noua pe linga acest purple rain de afara si un purple sling? multzumim :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Vin si eu, femeia snur, cu tz si fara c..., sa iasa rima. :P Deci sub 55, cu multe oase, cu haine lalai - ca na, am plecat in sarcina cu z de la 63 -, cu doua scobitori, cu burta de personaj burtos de IceAge (ala de-si cauta loc sa doarma pe piatra, il stiti?) si... nu mai zic. Un mei-tai ma acopera la fix, burta se mascheaza din start, si snururile le fac funde mari sa acopere posteriorul, si daca mai si atarna din ele, iti iei privirea de la picioare.:D

    RăspundețiȘtergere
  12. Am stat, am stat, doar-doar o aparea si postarea cu rubicondele ;;)...nu de alta, dar sa fiu si eu prima dintre grase :P
    Ma duc la culcare!
    Ne auzim maine!

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.