sâmbătă, 10 aprilie 2010

Ziua 3: Cei ce vor fi venit

Nu ştiu când vin. Asta ca să fie clar. Dar ştiu că or să fie frumoooase rău, de data asta mi-am dat tot timpul să le aleg, am întors paletarul pe toate părţile, nu vreau să mai fac (r)est-uri. Puţin mov, puţin gri, mai o dungă mai un uni (auu, tocmai am făcut o rimă; ignoraţi, de la copil mi se trage), ceva verde, evident, dungute mai dese sau mai rare, destule variante.

Să fie ce vă doreşte inimioara: sling, wrap sau wrap-tai.


Si am lăsat astăzi prunele, aşa că explic mai pe larg. Voi îmi spuneţi ce v-aţi dori, mai subţirel, un sling, un wrap-tai sau un wrap. Eu vă spun să mă credeţi pe cuvânt că vor fi subţirele şi extrem de frumoase. Şi că merg bine de tot la nou-născuţi vara. Şi duminică vă spun care din voi va primi ce şi-a dorit şi când sunt gata îşi va alege exact ce îi place cel mai mult. Dacă nu o să reuşească să se hotărască nu e vina mea :)

Ziua 3 din 7.
Happy Festivus!

20 de comentarii:

  1. Primaaa!!
    No, daca tot am asteptat ziua asta si m-am tot fatait prin blogul tau s-o gasesc, acu' n-o sa ratez frumuseala de ring-sling doar pentru ca bebelina din burtica se va naste in octobrie! Ca apoi o s-o tot port vreo 2 veri, deci musai trebe si sling de vara. Aaaa, si mov is juns her favorite!
    So, pliiiiiz pick us! Pick us! Facem si poze, gratis, promit! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot eu .. cu neuronul despre care stii deja .. mai bine 'anonim' decat 'Florina', ca atat m-am priceput :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana la 12 noaptea nu am stat ca sa fiu prima, dar uite ca sunt prima de dimineata.

    Mami vreea un mei-tai cu bretele mai lungi (si un pic subtiri ca nu are umerii asa de lati) ca sa il poata purta si tati (care e inalt), ca sa nu o mai cocosez doar pe ea! :)

    Pupici Teo

    RăspundețiȘtergere
  4. Io ma lupt in mine ca nu stiu daca sa-ti cer pentru mine un sling dungat, colorat, de vara, ca tre sa ma innoiesc si eu cumva...mai ales ca vine si ziua donsoarei si acum e si ea o adevarata domnisoara, tre sa fim frumoase :D sau sa-ti cer pentru finuta mea care acusica vine si ea si chiar ca s-ar potrivi un sling de vara, ca o sa fie ea si tot o micuta domnisoara :D

    RăspundețiȘtergere
  5. aaaa...:|...eu acum am vazut.
    in postare nu era vorba de mei-tai.
    offfff!

    iar mai asteptam!

    RăspundețiȘtergere
  6. He, he! Poate nimeresc acum. Vreau, vreau vreau, de o mie de ori vreau un slig dragut si subtirel pentru ursuletul meu de 11 kg, care vrea numai la mami in brate. Mi-ar placea un dungat cu putin de mov ca ne sade tare bine.
    Hui, sper ca nu am avut eu prune in gura :).

    RăspundețiȘtergere
  7. am ajuns prea tarziu, dar imi incerc norocul cu un sling sau un wrap-tai (depinde ce e mesterit si ce ramane) pentru o prietena care naste in prima saptamana din august. o sa fie o nebunie! va fi cald cald cald, dar cum zisezi ca e subtire, garantat o va ajuta:)

    RăspundețiȘtergere
  8. vad ca e bataie pe aici asa ca mi-am luat inima in dinti si am discutat cu tatal bebelusului despre achizitia sling-ului mult visat! a fost enervant, dupa cum ma asteptam, si nu pot sa zic concluziile dar nu ar fi razbunare mai dulce decat o poza cu piciulica fericit purtat intr-o esarfa de un tatic zambaretz !

    RăspundețiȘtergere
  9. Florina,
    îmi pare tare rău, trebuie să te descalific :). Inca îţi sunt datoare după Răzvan&Dani deci te hotărăşti tu ce vrei şi oricum ajunge la tine :)

    Dana,
    Printesa aia mica face 1 an? Mi-e rau :) Ti-am mai zis de câteva ori cât iubesc faimoasa poză cu voi?

    Magdala,
    Notat. Da-mi si mie un mail te rog ca nu-ti mai gasesc adresa si vreau să vorbim

    Deci in afara de sotul Corinei, toata lumea e binedispusa de festivus :))) Măi, am răs şi-am plâns, aşa nişte discuţii mai aveam şi noi pe tema asta...Acum zic că ne-am mai liniştit, nici eu nu mai ‚pun botul’ la orice, am o mie de liste cu ce să NU cumperi pentru bebe :) şi el e mai deschis. Sper să fie şi la voi slingul schimbarea :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa mor daca ma prind ce treaba are emisiunea (pentru care, btw, am primit frumosul sling alb cu negru, care a si aparut in direct) cu descalificatul! :-? Apai bebelina mea vrea sa castige pe cont propriu, trebuie sa ii dai o sansa .. altfel vin la tine la butic tot anonima si vad eu cum ma descurc ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma inscriu si eu pentru un wrap-tai subtirel. Cu verde de preferinta, sau culori de-astea mai taticesti :-)) (no, verde e prima alegere, ca e culoarea preferata a barbatului, pentru femeie exista deja un sling NORD, he he).
    Happy festivus!

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi doresc si eu ceva ce n-am gasit pana acum. Ceva ce am vazut prin filmuletele de pe YouTube. Un wrap foarte subtire astfel incat atunci cand este strans in mana sa nu fie foarte gros, la legatura nodul sa fie mic. Nu stiu daca sunt foarte coerenta. Cred ca ar trebui sa fie dintr-un fel de matase sau un bumbac foarte fin.

    RăspundețiȘtergere
  13. si eu tot pentru un wrap-tai cel mai subtirel posibil, ca daca e sa calculam la grade va bat pe toate :)) Az' vara cand s-a nascut Daris au batut intr-o zi 49°!! Nu mint, am "caption" ca dovada. Daca ne-ar slabi caldura asta la propriu si nu numa' la nervi tare bine ar mai fi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bebelinei mele tare mult i-ar placea un wrap-tai subtirel, in culoarea valurilor marii. Si ce daca am facut un an, ne laudam cu numai 8 kg, asa ca era purtatului e in floare.
    Eliza

    RăspundețiȘtergere
  15. sling sau ringsling ne-ar sadea bine ca si noi avem doar 8.100 g si asta la 14 luni...
    de vina e faptul ca in afara de tzitzi refuz cam orice fel de mancare. dar imi este atat de bine si sunt atat de fericita ca tot ceea ce manac este natural si bio 100%.
    si daca tot veni vorba de natural si bio 100% mi-ar placea ca si instrumentul in care sunt purtata sa fie din aceeasi colectie ;-)

    RăspundețiȘtergere
  16. stiu ca e tarziu, dar acum am aflat si eu de happy festivus, dupa 5 zile de bolit cu brotacelul meu. deci noi (adica eu tare-tare, dar si lui ii va placea) ne dorim ceva subtirel, dragut, si foarte foarte verde, ca o frunza de nufar pe care sa stea un brotacel la soare. ca o fi sling sau wrap-tai, ce-o fi, numai verde sa fie, neaparat verde si atat.
    @corina: insista pe langa tatic. din experienta mea, dupa o luna jumate de (re)discutat pe tema asta, am primit unda verde sa-mi iau sling, ca in final taticul sa recunoasca ca a fost cea mai buna achizitie pt bebe de pana acum :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Ozana,
    Notat. Abia astept si eu materialele noi, sunt ca d cand isi asteapta vreun lego :)

    Eliza,
    He, he...mult înainte. Purtat adica :)

    Emese, Florina,
    Din pacate nu va pot ajta. Wrap asa subtire nu o sa fac in viitorul apropiat :( Or sa fie mai subtiri cele moi dar nu atat de subtiri. Iar wrapurile mele nu sunt organice. Sunt bumbac si fara substante nasoale insa nu organice. Pana nu trece criza bine de tot, nici gand de organic, adica pret dublu.

    Dahnah,
    Pe caldurile alea eu numai in wrap nu va vad ...Poate doar cum zice Florina, ceva super super subtire, gen panza topita

    Tllalla
    Culoarea pe care am ales-o pentru verdele nou se cheama spring bouquet. Si cred ca merge perfect pentru ce-ti doresti :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Noua ne-ar trebui un wrap-tai subtirel, de vara, pentru bebedoi, ca sa il poata purta si tati :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Haoleu, mancati-as... dungili!!!! Tiganca din mine MOARE (nu ii di gluma, deci, ii di viata si di moarti acilea - da, stiu, se cheama santaj afectiv, da' ce-mi place) daca mai rateaza o data. Deja mocaciunile la est le-a pierdut (piranda interioara boceste, in timp ce bulibasa ei cel mustacios, sub al carui coviltir dorm cu totii, jubileaza pt cei 85 lei ramasi in siguranta sub saltea). Isi ineaca amarurile aproape zilnic intr-un nord albastru... misto el, da' cam pt cucoane serioase, nu pt ea, o copchila zburdalnica, si pt puradelul hippiot in devenire cu care a dotat-o Doamne Doamne. Si care nord e si cam prea.... albastru... pt vremurile cari ni asteapta pi noi, romanii (adicatelea caldurile verii... s-a gandit cineva la altceva?). Si pe care nord, ca veni vorba, tot bulibasa cel mustacios a convins-o sa-l aleaga... cica sa-si plimbe si el mandretea de ficioras prin lume in el. Da di undi...

    Asa ca... daca e vorba de DUNGI MULTE, MARUNTE SI FOAAAARTE COLORATE... piranda mea interioara nu vrea sa mai piarda a treia oara. Isi ia catrafusele si plodu' la chiept si iese cu el la produs. Adicatelea cu cerseala. La duamna Diana cea cu materialu' bun. Poaaate-poate se indura si de ea si ii gaghila ochii si sufletu' cu o esarfa colorata... da' sa fie colorata rau (sau colorata bine... cum vrea ea). Sa fie wrap sau sling. Tot cum vrea ea (sanantati ei si copchilului si la tot neamu ei, mancati-as etc etc :)) ).

    Iaca ce ochi negri si rugatori si-a tras puradelu'. Are potential, nu? (as zice ca si mamica, da' ea are ochii verzi, oricata imaginatie intra in schema, o piranda cu ochii verzi nu mai e asa convingatoare....).

    piranda Ilinca si puradelul Cristian... adresa de mail nu cred ca e cazu sa mai trec pe aici, banuiesc ca te-ai saturat de noi deja...

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma bag si eu aici la un mei tai de care o fi el, numai subtirel sa fie ca sa distribuim greutatea de aproape 8 kg (la 6.5 luni)pe ambii umeri

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.