sâmbătă, 10 aprilie 2010

Ziua 1. Cere şi ţi se va da

Ce vă doreşte inimioara.

Pe degeaba, să se bucure şi ea de-adevăratelea, fără să-şi amintească de criză :)

Partea proastă e că se cere 7 zile (până duminică pe la un 8 seara, cu un comentariu mai jos), şi se dă o singură dată (duminica pe la un 10. Tot seara)




Ziua 1 din 7.
Happy Festivus!



Nu poveşti siropoase. Spuneţi cinstit: vă place şi nu vă trebuie neapărat. Sau vă trebuie mult de tot. Sau doar vreţi să-l daţi mai departe. Sau ce vreţi voi. (Nu păturica mică, s-a dus. Din colecţia nouă doar pe neve, nimic nu e gata. Iar..) Numai să spuneţi şi ce vreţi dinainte.

42 de comentarii:

  1. Prietena mea naste saptamana viitoare. As vrea sa ii fac cadou un sling cu inele sau un poch.

    RăspundețiȘtergere
  2. Happy festivus! O prietena buna naste la sfarsitul lui mai; i-a placut de Matei in sling, asa ca acesta va fi cadoul nostru pentru bebe. Am tot amanat sa il comand, asteptand colectia noua (credeam eu), insa acum imi dau seama ca asteptam Happy Festivus:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu mi-as dori sa-mi bucur o prietena cu un astfel de cadou. Asa ca trece-ma in wish list cu un sling super-colorat. Spor la treburi. Ena

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarbautori fericite de Festivus ! :-) Credeam ca o sa fiu super originala cu treaba asta cu 'am o prietena care tre sa nasca... dar se pare ca nu pot fi. Pot sa zic si eu ca am o prietena care o sa-mi nasca o finuta (eh...acum v-am luat :) ) si ma gandeam (ca tot m-am indragostit de paturicile facute de tine) ca poate pot sa cer o paturica, de botez. Adica pe care sa o am si la biserica si dupa aia sa o foloseasca ei linistiti, in seri friguroase. Finuta se naste in mai si botezul mai incolo nitel asa ca indraznesc sa cer ceva ce nu ai inca dar pe care poti sa-l creezi si am incredere ca o sa fie ceva foarte frumos :)
    P.S. Daca povestea asta se potriveste si mai incolo in saptamana minunata Festivus pot sa o folosesc? :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Noh, eu n-am prietene care nasc in curand. Momentan n-am cui sa fac un astfel de cadou. Dar sunt iremediabil indragostita de NORD. Il ador, il vreau si o sa-l am intr-un fel sau altul

    RăspundețiȘtergere
  6. off, incerc sa recitesc, poate ma prind ce e Nord....

    RăspundețiȘtergere
  7. Andreina, uite-l aici:
    http://www.sling.ro/catalog/slinguri-reglabile-ring-sling/produs/nord/

    RăspundețiȘtergere
  8. wow! happy festivus then! mi-a adus asa o buna dispozitie sarbatoare asta (stii, mi-am adus aminte de liceu - long time ago, yeap:D- cand o gasca de fete nebune am avut un festivus al nostru - ce-a iesit e memorabil:) incat mi-a facut din nou pofta.
    asa ca:

    Dear Festivus,

    I WISH, un ring sling pentru noul bebe pe care il vom avea (inca nu e chiar programat la minut si secunda dar va veni si el pe lume speram in maxim un an, un an jumatate). or
    I WISH un pouch pentru baietelul nostru de 1 an si 2 luni care are deja un mei tai, dar saracul s-a cam ciufulit si putin descusut de la atata purtat si spalat si carat si greutati in plus. or
    I WISH macar o paturica din aceea simpatica si faina, ca mi-a placut mie mult mult si tare tare (pentru copil normal, ca nu pentru mine:D)

    So, dear Festivus, orice ai alege, e bun ales! Numai sa ne aduci si noua ceva:)

    RăspundețiȘtergere
  9. merci mult, Rox!
    imi place si-l vreau pentru nepotelul meu, care tocmai a facut 48 de ore
    deci vreau un Nord ca sa-l dau mai departe unui pui care seamana leit cu broscoiul meu.

    RăspundețiȘtergere
  10. :X
    Draga Festivus,

    Imi doresc un mei-tai care sa il poata folosi si tati, in zilele in care nu va trebui sa munceasca si sambata si duminica si cand o sa mergem in parc.
    Liste cu dorinte sunt mai multe, dar asta e pentru suletul mamei mele.
    Va pupa un pui mic, Teodor :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Happy Happy Festivus!!!
    Eu voi fi matusa in curand, peste vreo doua luni numai.Mi-ar placea ca verisoara mea sa simta pe pielea ei cum e sa iti porti copilul in sling, si nu numai sa ma auda pe mine.Cred ca e un pic curioasa la cat de mult ii vorbesc eu de purtatul in sling :-) Al meu e Nord, apropos ;-)

    RăspundețiȘtergere
  12. Madam, intai si-ntai nu stiu ce baiuri ai/am, ca nu-mi actualizeaza bloggerul corect la tine; ma tine departe concurenta :))
    Apoi... pouch am, mei tai am, wrap am (inca, nu m-am indurat sa-l transform in altceva inca, sentimentala de mine). Clar imi lipseste insa o geanta. Mare, larga, incapatoare... stii tu, the geanta :P. La Festivus nu-i cu scrisoare-n geam, nu?
    Happy Festivus! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Happy Festivus!
    Ok, eu recunosc ca as vrea un mei tai (imi plac astea subtiri de mor) pentru ca bebeloiu meu are 10 luni si 12 kg si slingul pe care il am nu ne mai este de ajuns. Mi-a ruginit un pic umarul drept pentru ca pe stangul nu-l pot duce si tare as vrea un mei tai ca sa echilibrez cumva.Plus ca l-ar putea purtea si al lui tata mai bine, slingul este unul mediu iar sotul meu e cam maricel. Lili si Matei

    RăspundețiȘtergere
  14. Mmm, eu am prins gustul cadourilor tip ring-sling. Dupa ce am facut cadou anul trecut unei verisoare ( care nu-l apreciaza, din pacate:(), anul asta as vrea sa iau pentru o prietena ( daca nu-si comanda ea inainte:P).
    Asa ca Happy Festivus sa fie!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ah, eu as vrea tare de tot un mei tai. dar nu ma indur sa dau banii pe unul, ca imi sare tati in cap ca am si wrap, am si sling,ce-mi mai trebuie? uite ca ma doare rau spatele si nu mai rezist mult cu slingul, mei taiul ar fi mai comod si chiar mi-ar trebui.si precis daca ar fi unul gratis si in niste culori mai sobre, l-ar folosi si el. sau daca nu se poate si nu se poate un mei tai, o geanta incapatoare, ca atunci cand plec cu toti copiii dupa mine am multe lucrusoare de luat dupa mine

    RăspundețiȘtergere
  16. 5 prietene care au nascut sau vor natse anul asta :) Tare, nu? :) Deocamdata sunt pe tiparul "copilul nu se tine-n brate ca se obisnuieste" si "sling? ce-i ala? ah, esarfa aia pe care o legi ca femeile din Africa! Nu, eu vreau sa-mi iau un marsupiu din ala bazat, serios..." :P
    N-ar fi ceva daca as reusi sa schimb atitudinea macar uneia dintre ele? :)) Ma gandesc ca un sling reglabil, frumos, colorat si vesel ar ajuta :)
    Promit ca daca reusesc, il cer inapoi si il refolosesc, daruindu-l mai departe :)

    RăspundețiȘtergere
  17. "...daca nu reusesc", trebuia sa scrie...Scuze, n-am dormit ca lumea...:)

    RăspundețiȘtergere
  18. Hm, daca e de dat, din suflet si din inima pline de energie pozitiva, io vreau o geanta. Recunosc c-o cer pentru mine propriu si personal, si nu fara o oarecare, mica si ne/semnificativa jena. Da` ce sa fac daca mi-au placut la nebunie?

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu am doua sling-uri "Poarta-ma, mami" :D dar pentru ca ma doare spatele am zis sa incerc un mei-tai... in special pentru a incerca sa-l port pe bebe in spate. Deocamdata tot in fata il port (are aproape 7 kg) pentru ca adoarme in sling... si uite asa am primit un mei-tai de la o prietena, dar nu imi place. Nu se vede deloc capul copilului din mei-tai si nici confortabil nu mi s-a parut (pus in fata). Tare as vrea sa incerc un mei-tai facut de Diana!

    RăspundețiȘtergere
  20. O paturica din aceea cum a vrut D. Stiu ca nu e posibil, dar sa spun nu costa, nu doare, nu ma cearta nimeni :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Loredana
    Lasa, te rog, un mail/blog candva pe timp de festivus :), in caz de ceva sa stiu cum dau de tine si de esti tu aceea :)

    Andreea
    Notat. N-am facut si ziua bunului samaritean? Aia numai pentru prieteni? Pfu, trebuie prelungit :)

    Ena, Dana, Andreina, Nelly, Mama lu’ Ilana
    Va rog mult, intrebati prietenele inainte. Hai ca daca e moca merge, dar chiar e pacat sa le luati ceva daca nu folosesc :(. Am mai patit...

    Madi, Magda, Eerena, Lili, Adriana, Dumi
    Trecut la catastif

    Luthien
    Pentru tati...de cand astept :)

    Ralu,
    Vrei sa te pun sa pui inimioara maggi in geam ;;) ?

    Kristina,
    Ba se poate, cine a zis ca nu. N-a fost vorba cu ce va doreste inimioara? Bine, nu ca Sabina, sa ma puna sa-i stramtez ceva :P

    Ozana,
    Ah ce-mi plac slingurile mele la departare :). Spune drept, porti p un singur umar? (omult care da din cap dezaprobator..)



    Daca am omis pe cineva, stati linistite, fac curat duminica seara. Deci cu incredere, mai e timp :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Ştii bancul ăla cu peştişorul de aur căzut în plasa celor şapte pitici negri? Şi cum le promite el, peştişorul, să le-ndeplinească o dorinţă fiecăruia: „Fă-mă alb!”, zise primul; şi alb îl făcu. „Fă-mă alb!”, zise şi al doilea; şi alb îl făcu şi pe acesta. Şi tot aşa până la ultimul care zice: „Fă-i pe toţi negri la loc!”. :-)

    Deci, pot să cer şi eu şi mi se va da? Okay. Da' lasă-mă să cer în ziua a şaptea... :-)

    RăspundețiȘtergere
  23. Tare as vrea si eu pentru mine si al meu bibilici. Stam si savuram site-ul de 6 luni si 3 saptamani. Asteptam mai intii sa treaca criza, apoi sa apara colectia nou si acum sa ne incercam norocelul de licurici la festivus. Vrem si suntem hotarate sa cerem in fiecare zi cu ardoare, cu entiasm, cu nerabdare si cu speranta. sa cerem pentru noi un fetitzoi cuminte care adora sa stea la mamutzchi in brate cu capul la git si degetzelul in gura sau pentru cadoul de la nana noastra pe care il vom primi in iulie: o fetitza nou-noutza drept prietena. Pentru noi cei cu narile in vant dupa culorile cele fantastice de la Diana, va rugam sa dati. dati si un copil cu siguranta fi mai fericit, mai purtat, mai bine purtat si lipit cu lipici de la Diana de inima mamei. Multumim draga Doamna pentru superglu!

    RăspundețiȘtergere
  24. mie mi-a placut geanta si ca mine cred ca mai sant cateva:)eu iti propun s-o dai bazarului de pe DC.una,ca fericesti o mamica dornica sa liciteze pentru ea si doi,ca banutii licitati merg la un copil cu probleme.

    dandusa

    RăspundețiȘtergere
  25. Ne dati or' nu ne dati... o fasola, un carnat, ceva, pomana nu se refuza, se accepta si ingrasa bine.

    Pentru ca sunt suflet bun (ca doar mi-e pofta si mie de-un mei tai,) petitia o fac pentru surioara care in curand o sa fie si ea "ikran" (de ala din Avatar), adica purtatoare de om, in fata, in spate, unde o vrea.

    Povestea e cam asa: cand avea Daris a mea vreo 3 luni am concluzionat eu frumos: "Dari nu prea mai plange, si asta pentru ca o port mereu". De-atunci sora vrea bebe neplangacios, asa ca stie ca ii trebuie esarfa. Ce hainute, ce patut, astea is fite! Cand vine bebe, adica acusi prin mai, ea trebuie sa aiba esarfa. Punct.
    Eu il iubesc tare pe wrap, deci epidemia cam de wrapuri a fost, ea asta vrea, dar si un sling e bun, orice... ca doar calul de dar nu se cauta la dinti! :D

    RăspundețiȘtergere
  26. Toata lumea stie povestea cu fata mosneagului care a ales o lada mica, prafuita usor de transportat ca plata pentru munca ei. Eu vreau un ring sling colorat, frumos ca un curcubeu, mai marisor sa incap in el.Deci e clar, sunt a babei, nu? Eliza

    RăspundețiȘtergere
  27. Wrap am pt. bobocul care va rasari in iunie din mine, dar imi doresc si un ring-sling pt. urgente, crize de timp. Astfel si tatal ar putea ajuta activ la carat de boboc.
    Nordul ne place si noua:)

    RăspundețiȘtergere
  28. ok, recunosc... mor dupa un sling-urile tale dar am tot amanat din divesre motive(criza, iarna, astenie etc) dar acum indraznesc sa cer si sa ma rog sa mi se dea!(sper din suflet sa aiba dreptate Biblia cu vorba asta) Am un pici de aproape de un an cu care vrem sa mergem in concediu si nu putem sa luam niciun "mijloc de transport" pt el asa ca ar fi super sa avem un sling cu inel d-ala colorat...mie imi place f mult ala galben cu portocaliu! l-am visat azi-noapte in fiecare repriza de somn si spre dimineata nu m-a mai lasat ca adorm entuziasmul ca as putea avea unul!

    RăspundețiȘtergere
  29. Corina,
    galben cu portocaliu e astazi si maine la un pret bunicel, zic eu, daca tot il visezi pe ala si vrei sa fii sigura :)

    Eliza, Ana Maria
    Va rog lasati si un mail sau un blog, in cazul in care primiti ce doriti sa stiu sigur ca voi sunteti :)

    Augustin,
    Bine ca esti tu destept :))))

    Dandusa,
    Nu pot sa fac chestia cu DC, atât îmi mai lipseşte, să zică [] că vreau să-mi fac reclamă pe forum....Eu ma gandisem sa pun un sling la bazar dar am renuntat din acelasi motiv...

    Kisboszi, Dahnah
    notat

    RăspundețiȘtergere
  30. Marturisesc ca sunt un pic confuza si cer scuze din timp daca o sa comit vreo indiscretie. Inteleg bine ca slingul cel minunat este pe degeaba? Sau va fi asa pentru o singura persoana pe care o vei alege tu? Si eu sunt interesata de un sling pentru nepotelul meu, mai precis pentru mama lui. :) Si as fi incantata sa fie gri, chiar daca aici nu mai sunt sigura ca mama va fi placut surprinsa de alegerea mea ;)

    RăspundețiȘtergere
  31. Happy geanta, asta vreau. Sa intre tot calabalacul: cutia cu mancare, sticla cu apa, jucarii, creta colorata, servetele umede ba si o minge pe deasupra. Daca nu, nu-i bai, am rucsacul Evei, ala cu Pocoyo, doar ca sunt caraghioasa cu el

    RăspundețiȘtergere
  32. trebuie sa recunosc ca imi plac f mult slingurile, dar nu intr-atat incat sa trebuiasca sa port o f lunga si enervanta discutie cu posesorul cardului, iubitul meu sotz! mai ales ca am mai patit-o cu chestii cumparate pe net cu care am bat-o in bara! si cu cat lafaiala in bani scade pe zi ce trece cu atat argumentul meu pisicit "da' vreeaaaaauu!!!" isi pierde din putere! nimeni dintre cunoscuti nu are ustensile de-astea de purtat bebelusi si e ceva cu totul nou pt noi! deci mai tre sa aman un pic...again...nu e bine!:( dar o sa fiu pe aproape ca un copil care sta cu nasul lipit de geamul unui magazin cu jucarii! zi faina!:)

    RăspundețiȘtergere
  33. Tocmai ce am descoperit blogul acesta minunat (la sugestia unei prietene f incantate de slingul ei ;), si este cu atat mai minunat cu cat l-am accesat chiar de Happy Festivus :D..Hooray pt mine :).
    Mie tare mult mi-ar placea o geanta vesela si incapatoare pt toate lucrusuoarele lu' bebe not-yet-born, but very soon-to-be :D.
    Eh, si am pus ochii si pe Est cu pretul lui special, dar pt asta scriem mail ;) Daniela

    RăspundețiȘtergere
  34. sincer? eu pe asta il mai visez din cand in cand http://www.sling.ro/catalog/slinguri-reglabile-ring-sling/produs/nord_a/
    ..si nu stiu exact daca pentru ioana, daca pentru urmatorul (bebe);), daca pentru mandrul de 2 luni al sora-mii sau daca sa fie pentru copilul fratelui (cumnatei) ce se va naste in cateva zile.

    RăspundețiȘtergere
  35. noi avem un pouch de iarna cu 2 fete (una bumbac, alta stofa) iar madame Anais incepe sa se simta cam inconfortabil.
    pe scurt murim de cald, ne dorim si un pouch de vara dar situatia financiara nu este de asa natura incat sa ne permita o investitie de acest gen...

    RăspundețiȘtergere
  36. Cred ca m-am prins si eu unde trebuie sa scriu...deci eu nu am nici o prietena care naste(sau am dar nu vreau sa castig ceva pt ea :D ci pt noi), dar imi doresc FOARTE tare un mei tai pt noi doua si poate cu asa ceva il convingem si pe tati. imi trebuie naparat un mei tai pt ca oricat m-am straduit nu pot sa port ringslingul pe ambii umeri, nu pot si pace si deja resit asta.si la pret intreg nu mi-l permit pe criza asta mai ales ca functionarii nostri de la primarie nu au catadicsit pana acum sa ne dea vreun ban :( daca nu castig unul acum poate totusi prind vreo reducere ceva pe mai tarziu ...

    RăspundețiȘtergere
  37. drago :)

    vreau eu un... ce vrei tu sa dai :D si merge atza la bazarul de care zicea dandusel, fara sa mai fi acuzata de reclama blah-blah. zic si io...

    diana & muschetarii

    RăspundețiȘtergere
  38. Imi doresc un sling reglabil Est, pentru bebedoi-ul care se va naste in noiembrie. Sper sa il port cu mult drag si usor.

    RăspundețiȘtergere
  39. SARA,
    scuze, am uitat sa iti raspund. Era vorba de un 'ceva' in fiecare zi. La cati sunt ... :-s parca vad ca iar se suplimenteaza :P

    Diana
    Chiar nu stiu cum sa fac cu dc-ul. Tu stii ca eu am avut zile multe pe acolo si cand am plecat de nervi a fost. Si asa n-as lua-o de la capat....

    Fetili :) fac liste, notez tot...ma doare capul :))))

    RăspundețiȘtergere
  40. Salutari si pe aicisa!

    Ma gandeam in ce categorie ma incadrez. Vad ca in niciuna, aproape. M-as fi dat slaba... da' merge numa pt cateva ore dimineata acel "sub 55 kile". Plus ca sotul imi aminteste de 3 ori pe zi ca "am pus burta". "Mamica bine" iar nu is... daca as fuma, cred ca mi s-ar cere buletinu de fiecare data cand mi-as lua tigari... mai degraba arat a bona decat a mamica. La intalnire... nu-s din Bucuresti, din banii pe deplasare imi cumpar singura esarfa. Mei tai-urile is faine, da' pt un broscoi mai mare decat al meu (ori eu nu prea le am cu ganditu in perspectiva :)) ). Reducerile la est mi le-au sabotat niste afurisite de crize de colici, le-am ratat.

    Asa ca... am decis ca locul meu e la CATEGORIA NESATULE: am (un wrap... doar atat, inca nu-s chiar irecuperabil addicted!!)... SI NU-MI AJUNGE, MAI VREAU. Inca un wrap sau un sling. Decisa nu-s (din fire). Singurul moft... sa fie colorat tare si dungat.

    Plecaciuni furnizorului de la Ilinca si bebe Cristian. Multumim pt emotiile asteptarii :))

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.