vineri, 9 aprilie 2010

Motive de sărbătoare: Happy Festivus

Sincer, n-am. Motive adică. Dar mă simt bine. Mă simt din ce în ce mai bine. Aproape am ieşit din depresie, încep să văd luminiţa de la capătul tunelului. După mai bine de o lună neagră. Şi am chef de chestii faine. Altfel decât stând la maşină sau la masa de croit. Şi nu e că nu l-aş avea pe d, să văd zilnic chestii faine, însă mi-e dor şi de altceva. Deci caut motive.

Şi m-a lovit: Festivus! For the rest of us. Deci da, gata, e festivus. Al meu! Am zis: începe luni şi ţine o săptămână. Ce mai facem în afară de aruncat cu slinguri în stânga şi-n dreapta? Ne vedem, asta am stabilit. Altceva? Cine se mai oferă?

  • Să zicem că blogul are 95 de folowers şi 95 nu e un număr aşa pretenţios ca 100. Să sărbătorim, dară, 100 de folowers-i. Când ajung la 100 dau de băut. Cum ar veni. Practic, să zicem geanta aia simpatică. Ultima. Sau aia de azi, când oi reuşi s-o pozez. Dacă e să fie, să fie până duminică. Ziua 7.

  • Să zicem că mei-tai-urile subţiri mă înnebunesc. Cum şi e. Şi n-am cu cine să le port. Nu că nu l-ar ţine, ci că n-are nevoie. Şi vreau musai să văd pe cineva bucurându-se mult de el. Multul ăla din pe degeaba. Ziua 6.

  • Să zicem că mamele bine, aşa ca mine, cu ... personalitate, au nevoie să se simtă bine. Să se uite în oglindă şi să se placă de-adevăratelea. Cu ce vor ele. Mărimea lor, nu cu juma' de număr mai mic în speranţa unei reveniri de care nu au niciodată timp. Să se simtă bine bine. Ziua 5.

  • Să zicem că şi mamele fotomodel trebuie răsplătite cumva. Şi sub 55 kg se merită un sling din ăla fain, mov cu dungi. Sau un Mei-tai cu bretele mai scurte. Sau un ce vor ele. Ziua 4.

  • Şi să zicem că e primăvară rau. Şi este. Şi că ceva din noua colecţie, atunci când se vor îmbuna cei de la fabrică să şi termine materialul, merită sărbătorit. De cineva cu bebe mic şi călduros care îşi doreşte neapărat un sling. Sau un wrap. Sau un wrap-tai. Ziua 3

  • Să zicem că cineva (nu dăm nume, persoană importantă :) ) a fost neinspirat şi a făcut un model care e ori dragostea-de-o-viaţă/ce-visam-mereu-şi-nu-ştiam-cum-arată, ori cea mai nasoală variantă posibilă. Şi să zicem că dacă e slingul ei preferat s-a scos, dacă nu, e totuşi o variantă super bună la preţul ăsta. -40% la Est. Ziua 2.

  • Şi să mai zicem că vrei ceva. Da' rău. Dar chiar nu e momentul. Că mai ai unul/două/trei. Sau că nu e tocmai cea mai roză perioadă. Sau că-ţi dă bărbatul/femeia cu el în cap dacă te mai prinde că-ţi cumperi chestii de pe net. Sau că pur şi simplu vrei să te bucuri de ceva pe degeaba. Încearcă-mă. O saptămână întreagă. (posturile cu doamna diana nu se iau in calcul. sunt binevenite cele cu fata, io mor după ăsta. sau cele cu să mănâncă şi gura mea ceva :) ). Ziua 1.





Mai pe larg şi mai serios: în fiecare zi, începând de luni, am să pun pe site detaliile pentru fiecare zi în parte. La fiecare categorie există altă regulă. La unele vă puteţi înscrie timp de o săptămână, la altele o singură zi. Deci ideal ar fi să fiţi pe fază. (Da, da, ştiu sigur că vor fi şi tătici)



P.S. Ne-am tuns. Toată familia. Da, inclusiv copilul. Cred că şi de la asta mi se trage :)
P.P.S Sora de noapte, Happy Festivus!

12 comentarii:

  1. :)))
    Apai Happy Festivus sa fie!
    Si o poza cu frezele noi? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. 'Epi festivăs şi ţie, ralule:) O prăjitură, o atenţie, un mei-tai, ceva? :))))

    Poze n-am, da' fac eu până se termină săptămâna (chiar mă gândeam să merg şi mai scurt, spre brebenel aşa, să vedem până duminică cum mai serbez)

    Ah,ba nu, de festivus nu se gateste. O pizza de la phd? O lasagna ceva? Cel mult pot să-ţi storc un suc de porto, dar mai bine o mănânci aşa. Auzi, şi dacă tot e, mai bine dă tu o fugă la piaţă că oricum n-am porto. Si ştii ceva? Nici nu-mi trebuie tigaia :)))))

    Semnat: diana *aproape* iesită din depresie.

    RăspundețiȘtergere
  3. io am slabit si vreau haine masura mea :D ceva stramtari de fuste, chestii?:))))
    happy festivus tu ui tu si sunt sg cu Sofi sapt asta, poate ne vedem si noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta-i tare cu sarbatoarea !... cum ziceai ca ai iesit din depresie? :-) hai la multi ani de happy festivus :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bestiala idee! Bravo, diana!
    PS. Ma bucur pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sabino..ma omori cu stramtatul ala :) Poate sa fie asa...sa ma hotarasc sa trag la sorti de nehotarata ce sunt, altfel nu m-as baga la bibileala 'din aia' nici sa ma omori :P

    Ilana...party de mai rar, aproape non stop cu copilu'...asa bine e...acum mi-am dat seama ca de fapt n-o sa mai am timp de blog sapt asta, dar asa-i cea mai tare petrecere, fara gazde pe-acasa :)))))

    RăspundețiȘtergere
  7. atunci imi faci tu una de noua si gata. super mega traznita:D eventual sa mearga cu pantofii albastri...:)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma inscriu si eu. Dar nu stiu ce sa imi aleg din toata oferta...

    RăspundețiȘtergere
  9. Diana, io pentru festivalul asta vreau sa-i faci o fusta supertrasnita Sabinei, sa i se potriveasca cu pantofii albastrii. Se poate?
    Si vreau sa va vad tunsi :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Pfiiii, m-am nimerit in plin festivus! Hepi Festivas si din coltul nostru de lume pentru familia "Tunsu' felegunsu', cainii dupa dansu'" :))
    Uite, ca sa fiu in ton, maine tin copila acasa de la scoala si tragem un chef in familie (planuisem sa chiuleasca oricum, dar nu-i asa ca s-a nimerit cum nu se poate mai bine? O fi ceva in aer, altfel nu-mi explic!)
    Si acum fug la berea mea fara alcool...
    Va pupa sora de noapte :))))

    RăspundețiȘtergere
  11. moaaa...pentru că sunt, oricum, fideală când vine vorba de citit blogul tău, și, pentru că, până acum nu am intervenit cu nici un fel de comentariu... zic că un Festivus e momentul potrivit.:)
    Să trecem, deci, la chestiunile importante: Eu Vreau... multe, multe, multe zâmbete de copil de-al tău. Deja mă gândesc cum să facem o "bormașina de făcut înghețată" undeva pe la MȚR sau pe Lipscani sau oriunde ar fi.
    Te las pe tine să alegi și ziua:)
    A! Și dacă tot e festivus, să fie și hapi, nu?>:D<

    RăspundețiȘtergere
  12. Andreina,
    fraternizezi cu sabina, huh? :)

    Sora,
    bine ai venit. 'epi festivus cu copiii acasa. Ce nebunie o sa fie..sunt sigura!

    Secunda,
    Cum venim in Bucuresti esti prima pe lista. MTR sa fie, daca-i spun lui d o sa zica sa plecam ACUM! :)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.