luni, 19 aprilie 2010

Festivus Fericit! Cine s-a scos

He-he, fetele babii, am ajuns la final. Nu ştiu cum a fost pentru voi dar eu m-am simţit tare bine. Aveam mare nevoie de o perioadă bună, în primul rând alături de d, dar neapărat susţinută de alte chestii faine. Şi exact asta a fost acest Festivus pentru mine: multa bună dispoziţie. Şi mi-a plăcut tare. Sper din suflet că şi vouă.

Mi-aş fi dorit mult să nu ramână nimeni ne..’premiat’ însă adevărul este că nu mi-am pus problema că ar putea participa atât de multe persoane. Şi că, pentru unele, participarea la Festivus va însemna doar buna dispoziţie din această săptămână. Şi acum mă gândesc la toate concursurile organizate de firmele mari, cu sute, mii sau zeci de mii de participanţi. Pfi, nu, nu mă mai gândesc....
Mi-a fost oricum imposibil să aleg singură ce şi unde merge. Pe unele vă ştiu, unele m-aţi dat pe spate cu comentariile, pe unele nu vă ştiu dar îmi sunteţi tare dragi, pe unele v-am întâlnit acum prima oară şi tot îmi sunteţi dragi. Ar fi trebuie să îmi fie clar de la început că nu pot face asta însă m-am lăsat prinsă în Festivus şi nu am luat în calcul această 'mică' problemă.


Una din cele mai uşoare decizii a fost cea de la ziua 6. Pentru simplul motiv că alegând mei-tai-ul cu cele mai puţine voturi am avut de ales între mai puţine persoane. Era penibil să folosesc randomul la numere de la 1 la 3. Aşa că l-am rugat pe d să aleagă. Aveţi mai jos combinaţiile -cele reale- şi numărul de voturi pentru fiecare.



Mei-tai cu animăluţe bezmetice şi flori, fără glugă, bretele maro.

Fata 2 ( 4voturi), fata 3 ( 2 voturi), total 6 voturi




Mei-tai cu broscute şi alte animalute - cu glugă, bretele verzi.


Fata 4 ( 5 voturi), fata 9 ( 2 voturi), total 7 voturi



Mei-tai cu carouri si viitoarea mea fusta preferata :)), cu glugă, bretele maro.



Fata 1 ( 4 voturi), fata 5 ( 8 voturi), total 12 voturi


Mei-taiul cu animăluţe şi altă fustă preferată :), cu glugă, bretele maro.

Fata 6 ( 3 voturi), fata 8 ( 2 voturi), total 5 voturi

Mei-tai-ul cu pătrate verzi şi flori, cu glugă, bretele maro.

Fata 11 ( 2 voturi), fata 12 ( 2 voturi), total 4 voturi

Deci mei-tai-ul cu cele mai puţine voturi -3- a fost cel cu dungi şi flori, votat de Beti, Elena şi Ioana. Şi oricât aş vrea, nu pot să mai fac unul la fel, două nici atât, deci musai trebuie să fie o singură câştigătoare. Şi, la alegerea lui d, după nişte criterii destul de nedrepte (a, ce frumos sună...), mei-tai-ul va merge la Beti. Tocmai când să am mustrări, am văzut că nici Ioana, nici Elena, nu lăsaseră un mail, aşa că d a rezolvat perfect.




La ziua 5 a fost cel mai greu. Pentru că ştiu cât de mare nevoie ai, mamă fiind, şi încă una... măricică :P, să te simţi bine. Să ai un singur ceva care să te facă să te simţi bine tu cu tine. Când te uiţi în oglindă. Când te vezi în vitrină. Când ai mâncare în păr. Şi când chiar nu vrei să furi din timpul lui pentru sală, mâncare de dietă, coafor sau machiaj. Aşa că pur şi simplu nu am putut să decid. Şi am mers pe random.org şi i-am zis să decidă el, că eu nu pot. Atât de rău că n-am putut să decid nici măcar că e un singur câştigător, aşa că a ales de două ori. Prima oară comentariul numărul 1, adică Adriana. Apoi 10, Eliza.

Adriana, Eliza, aştept câte un mail de la voi, trebuie să vă arăt exact ce materiale am, voi să-mi povestiţi ce visaţi, să fie custom 100% cu exact ce vă doreşte inimioara. Şi să vă vină bine de tot.

La ziua 4 am rămas la Random. Si din 8, a ales numarul 7, pe Ana Maria. Aici am ezitat un pic. Pentru că nu am găsit mail de la ea. Între timp m-a mai strigat copilul, am mai făcut o pauză, am uitat şi am trecut la ziua 3.

La ziua 3 la fel, random, şi tot el a ales-o pe Dana. (nesuferito, spune drept, câte ai? De fapt ştii ce, nu mai spune nimic, că vei fi linşată :) )

Observaţi, vă rog, incapacitatea de a prevedea că un print screen ‚printează ecranul’, cum ar veni, şi că, dacă dai un print screen cu juma’ de căsută pe monitor, păi fix pe acea jumătate o să o vadă lumea, nu şi ce era pitit un pic mai încolo, dupa colţ. Şi totuşi m-am prins şi am reuşit să le centrez. (edit: observaţi totuşi mâine, nu mai sunt în stare să ataşez grămada de poze cu domnu’ random în noaptea asta :P )

Aşa, la ziua 1 a fost oribil. Adică nu în ziua 1, când a fost super relaxare şi voie bună, ci când a fost vorba de dat :))). Am numărat 32 de persoane şi mi s-a făcut rău :))) Cum pot să las 31 de participanţi fără nimic? Aşa că am început şi m-am foit. Şi m-am gândit. Şi mi-am făcut calcule. Şi m-am foit iar, mai abitir :))). Concluzia: nu se poate. Nici să da, nici să nu :) Am renunţat totuşi la propunerile pentru DC, diana, dana, cu drag în cu totul alte conditii însă chiar nu vreau discutii acolo. Am rămas la 30.

Şi i-am pus iar în cârcă lui Random. Care mi-a făcut-o ... de zile mari.
Prima câştigătoare ... Kristina. Cum Kristina, ea voia păturică! Eh, normal că o săi-o fac şi încă cu mult drag, plus că şi ea o să fie drăguţă ca de obicei şi o să mă aştepte, dar nu se poate să nu plece nici un sling, wrap, mei tai. Aşa că am mai încercat o dată.

Adriana. Adriana? Pai la Adriana am stablit că merge mei-tai-ul super extra customizat. O pimpuiesc, cum ar veni. Ah, deci da, trebuia să încep cu ziua 1 şi în astre zicea că e musai ca un mei-tai să ajungă la Adriana. Bun, deci trebuie să aleg totuşi pe cineva care să plece cu un sling.

Lili. Care Lili nu mi-a trimis mail şi nici nu mi-a spus dacă e ‚acea’ Lili. Aproape că mă supărasem şi pe random şi pe Lili. Mai ales că dacă e ‚acea’ Lili, a candidat la plinuţe şi drăguţe când ea o slabă fără pereche. Şi iar m-am supărat şi am mai făcut o încercare.

Ana Maria. Da, aceeaşi Ana-Maria de la ziua 4. Cea de care uitasem. Deci chiar trebuia să ajungă la ea mei-tai-ul ăla, cu sau fără mail. Aşa că am lăsat-o să se bucure de ziua 4 şi am purces din nou la întâmplări.

In sfărsit, un sling: Ilinca, piranda mea :)). Deja mă prinsese click-uitul, eram la al 5-lea print screen pentru ziua 1, am zis să fac 7, nah, de Festivus. Plus că am scos totuşi ultima zi că o gentuţă era no fun comparativ cu atâtea mămici care îşi doreau slinguri, aşa că am ajuns la Larisa.

Şi..ultimul click...gata..am scăpat...Lili. Lili? Lili fără mail? Of, astrele astea....Bun, e musai să ajungă la Lili, ce să mai fac, să mă pun cu Randomul? :)))




Dragele babii, aceasta fu prima ediţie a festivusului purtătoarelor. Vă rog mult să fiţi blânde cu mine, de azi suntem home-alone, eu cu d şi cu siteul. Probabil va dura ceva până vom pune la punct toate detaliile legate de transport, cine ce-a primit şi cum pimpuim drăguţele. În plus, pentru că încă mă simt uşor vinovată că nu toată lumea a putut primi ce şi-ar fi dorit, mi-a mai venit o idee. Nu e una foarte bună (pentru mine :) ), sper să nu-mi pară rău dimineaţă când rezolv toate calculele :))), dar mă gândeam aşa: dacă aţi venit totuşi la băută la Festivus şi aţi plecat cu mâna goală, dar v-a ramas gândul rău de tot la ceva, dacă vă hotărâţi azi, repetăm ziua 2 de festivus: adică -40% la slinguri, -50% la wrapuri şi -40% la mei-tai-uri (pentru cele noi scădeţi 40% din 180). La oricare din ele, dar numai dacă ati lăsat un comentariu la una din zilele de Festivus şi dacă vă hotărâţi azi. Şi eventual dacă nu vă hotărâţi toate :))))))))))

În altă ordine de idei, cine are pile sus, câştigă şi fără mail, cine nu are noroc deloc şi-l face :) Şi cine are noroc, înnăscut sau câştigat prin muncă cinstită, să pună mâna să trimită poze după să văd şi eu cum s-au bucurat ceilalţi de festivus. Şi promit că, după ce primesc pozele voastre, voi pune şi eu poze să vedeţi cum ne-am distrat noi de festivus, între mailuri şi blog :)

29 de comentarii:

  1. fain. :))
    m-ai ametit cu randomul ala -habarnista de mine, tot sunt toate alandala in capul meu, dar iti dai seama cata energie pozitiva dinspre si inspre tine azi?
    frumos concurs!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu am cuvinte pentru a descrie fericirea mea, a noastra. parca spitalul arata mai frumos acum :):):) sanatate la toata lumea si mi-a facut placere sa va citesc. pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  3. 'neata!
    Din pacate, nu am avut sansa...asta e!...poate la urmatoarele.
    Dupa ce vorbesc cu sotul, o sa revin cu un comentariu (aici sau pe blog, diana?) pentru achizitioanrea unui mei-tai...
    Poate daca nu se da, sa il iau pe cel pe care l-am votat...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mama, da' stiu ca fost complicat tare :)))) Si fain! Super, Diana! La cat mai multe Festivusuri/prilejuri de bucurie :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ehehei..daca e vorba despre mine...nu stiu de ce tot zici tu ca am o suta de instrumente purtatoare, ca nu-i chiar asa...am doua slinguri (si asta din colectia veche veche), un wrap si un mei tai(care e gros si mai de iarna)...ce? sunt multe? :))))))) Iar slingul pe care l-am castigat ii este destinat prietenei mele cu burtica si viitoarei finute, sa se bucure si ele :D
    Hai sa traim de Festivus :))
    Pup fetele!

    RăspundețiȘtergere
  6. Gratiela, energia aia pozitiva se duce spre Diana sau spre... random.org? :))
    Glumesc... puradelul meu zice "saru-mana, tanti". De fapt, zice mama-sa pt el, ca atunci cand va fi sa spuna el... vom purta in sling, cine stie, vreo surioara...
    Ne bucuram fff mult... multumim!!!
    Ilinca si Cris
    ps: si tati cel mustacios se bucura.... doar ii moca... daca era sa il cumpar nu se mai bucura asa tare :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Oau! Asta da! Mersi mult! Mă bucur foarte mult. Abia aştept să-l port. Ce faina e şi gluga! Şi îmi place şi a doua faţă.
    (Mi-am spus, dacă nu primesc un mai tai, mă pun să-mi cos una.)

    RăspundețiȘtergere
  8. No, eu sunt trista ca nu am primit nimic. Poate data viitoare, cine stie, o sa am mai mult noroc

    RăspundețiȘtergere
  9. Hmmmmm si eu speram la un mei tai, ca doar stii cit l-am vrut pe ala cu rosu atunci cind am comandat slingul alb cu trandafiri negri...
    Da na fost sa fie... asta e!
    Oricum multumim ca ne-ai dat sansa, ca i-ai rupt lui D din timpul alocat lui, ca ti-ai batut capul cu prostiile astea de trageri la sorti (eu nu as fi avut atita rabdare!), ca ai facut fericite niste mamici si ca ne-ai dat si noua posibilitatea sa speram ca vom fi cistigatoare.

    RăspundețiȘtergere
  10. buna,
    eu sunt LILI si se pare ca am avut noroc, da' ce noroc. Eu lasasem un e-mail sambata, dar acu numai conteaza, ca doar am castigat.Yupi, yupi, yupi. E prima data cand castig ceva. Multumim Diana si nu sunt Lili cea slabuta ci chiar ce plinuta. uite si e-mail-ul buclucas liliana_calcan@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu am venit doar sa te enervez, ai zis cumva" fusta" ? vreau si io :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  12. Nah, ca eu n-am avut noroc, da nu-i bai ca tot vreau un sling, de fapt 2, dar mai astept pe cele noi pentru al doilea. Acum as dori un nord albastru pentru un bb de aproape o saptamana. Mail-ul meu lili.bushan@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Deci da, ca sa zic asa.Hopa, hai ca fac rime....
    F4 ramine clar favorita mea..si culmea este ca imi plac ambele fete.
    Asa ca mai strig inca odata F44444444.
    Daca e si cu reducere e perfect.Trebuie sa fie al nostru.
    Pupici
    Andreea V.

    RăspundețiȘtergere
  14. Si pentru ca imi doresc tare mult sa-mi port bebelusul, dar si pentru ca mi se ofera ocazia sa fac o economie, o sa optez si eu pentru un sling Vest verde, in varianta XXL, ca doar am nevoie :P Si multumesc pentru sansa

    RăspundețiȘtergere
  15. diana cred ca i-a ajuns :)) a fugit departe departe impreuna cu D

    RăspundețiȘtergere
  16. Fetele, vă rog mult, scrieţi-mi pe mail. Si nu uitaţi să-mi ziceţi în cine aţi fost deghizate la Festivus :)

    Voi încerca să răspund azi, cel mai târziu mâine dimineaţă, contează să ajungă mailurile voastre la mine azi. Cele cu reducerea adică.

    RăspundețiȘtergere
  17. Super, super festivus! Eu, bebelina din dotare si Babu (adica tati) multumim frumos pentru tot!
    Eliza

    RăspundețiȘtergere
  18. super festivus!
    nu am castigat dar daca pot comanda un sling de vara cu 60 RON atunci i'm going for it. atatica mai permite si bugetul de criza.
    la sling-uri insa nu am prea vazut multe modele pe site. din ce e acolo nu prea am ce alege. sper ca imi faci o seara frumoasa spunandu-mi macar ca poti sa-mi faci sling-ul si din alte materiale.
    si il vreau dublu EVIDENT!
    astept cu nerabdare un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  19. Emese, toate slingurile disponibile sunt cele de pe site. Nu am inteles ce voiai sa spui cu dublu.

    RăspundețiȘtergere
  20. multumim, Diana si D. pentru Festivus!
    Ha, iata ca ai si 100 de fani pe blog, dorinta indeplinita... pt. ca ai fost fata buna. :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Diana, abia acum am apucat sa citesc postarea dedicata premierei :)

    Se pare ca am avut noroc cu Random-ul, tine cu mine, este a doua oara cand ies prima la Random la ceva. Numai la Loto nu ies :)))

    Astept cu maaare drag paturica, exact asa, cum ai spus, cu muuuulta rabdare si bucurie.

    va pup si spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
  22. dublu in sensul ca il vreau cu doua fete. l-am vazut pe cel al Simonei Semeniuc (prietena mea pe care eu am convins-o sa-si poarte bebele si i-am recomandata site-ul tau) si este foarte frumos lucrat si e si dublu cum il vreau eu. am mai vazut sling-uri de la Raluca cu o fata si nu mi s-au parut prea confortabile si nici foarte sigure nu pareau.

    in ceea ce priveste cromatica mi-a placut cel denim cu flori dar am vazut ca ai stoc epuizat. si denim-ul nu stiu cat e de ok pentru vara. fiind cald ma gandeam la ceva alb sau bej natur pe o fata si ceva floral pe cealalta daca se poate.

    emese.badina@badinabadina.com daca mai sunt informatii de transmis/discutat.

    o seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  23. @emese, cum trebuie sa arate un sling singur?
    In primul rand tu ai vazut pouchuri, iar daca erau mai mari si nu marimea ta nu aveau cum sa fie confortabile. Dar inca sunt curioasa sa aflu: ce le face sa para sigure?

    @Diana, ce inseamna pana la urma RANDOM?

    RăspundețiȘtergere
  24. Emese, oferta era pentru produsele in stoc, nu se pune problema sa sa fac ceva 'custom' pentru 60 lei. A fost o încercare a mea de a multumi cat mai multa lume din participantii la concurs, insa e tot ce imi prmit sa fac din punct de vedere al timpului disponibil.
    Slingurile nedublate care sunt pe site sunt mai mult decat sigure, au o rezistenta excelenta, daca nu am pus pe site datele testelor o voi face cu prima ocazie (am sa verific acum). Sunt ceva mai rezistente decat cele cu doua fete ca al Simonei. Daca ai nevoie de mai multe informatii, te rog scrie-mi un mail.

    Loredana, este vorba de siteul www.random.org care iti alege la intamplare un numar intre alte doua numere pe care i le oferi. Am salvat print screen-urile insa imi ia foarte mult timpsa sa le uploadez pe blogger si sa le aranjez in mesaj, o voi face cu siguranta. Daca te-ai simtit nedreptatita in vreun fel, te rog sa-mi spui.

    Te rog sa o contactezi in privat pe emese, a lasat si mailul, chiar nu vreau discutii pro/contra x pe blogul meu, atat timp cat x nu sunt eu :)

    RăspundețiȘtergere
  25. @ vorbesc despre pouch-uri (sling) ca cele cu inel din cate stiu eu se cheama ring sling.

    deci sunt convinsa ca nu imi voi pierde copilul dintr-un sling nedublat dar pe langa latura estetica cred ca sunt si mai comode la purtat atat pentru mama cat si pentru copil. eu am in momentul de fata unul dubla de la Raluca in care imi port copilul extrem de confortabil, vreau insa unul de vara pentru ca cel pe care il am este pe o parte din stofa de lana iar pe cealalta din fibra naturala foarte groasa. asa ca trebuie sa ma pregatesc pentru vara.

    le-am vazut pe cele cu o fata, am pus-o si pe Anais intr-unul si parca lipse ceva? nu prea pot explica in cuvinte ce nu este ok dar stiu ca nu mi-a placut.

    iar tu draga Lore erai de aceeasi parere nu stiu de ce incerci sa ma convingi de contrariul acum?

    RăspundețiȘtergere
  26. Acum am inteles, credeam ca vorbesti de slinguri cu inele, si din ele am avut odata cu 2 fete. Insa tot cele de pe site sunt singurele disponibile.
    Da, si mie imi plac mai mult cele dublate desi am intalnit si mamici foarte incantate de cele simple. Cu doua fete sunt mult mai şic, ce-i drept :) si, in plus, pouchul are alta consistenta in zona gatului tau/genunchilor copilului si se simte altfel.

    RăspundețiȘtergere
  27. bun.
    deci ne-am lamurit ca vorbim de pouch si ca e mai ok sa fie dublat. acum ca mi-am deschis apetitul voi vrea oricum un pouch de vara si daca e fara discount, asta e. mi-am incercat si eu norocul dar in final tu esti negociatorul mai bun ;-)
    cum ziceam ceva uni alb sau natur pe o fata si floral pe cealalta se poate?

    RăspundețiȘtergere
  28. trebuie sa ajung la atelier inainte, adica, cel mai probabil, in weekend. Ne auzim pe mail

    RăspundețiȘtergere
  29. ok. astept un semn pe mail. merci mult.

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.