duminică, 3 ianuarie 2010

În sfârşit, un moment de relaxare

Nu că ne-am fi omorât cu stresul de Crăciun sau revelion însă abia ieri, după ce am terminat o nouă căruţă de slinguri, am reuşit să mă bucur de vacanţă. Am redesoperit plăcerea desenului la planşetă (pentru cunoscători: cum poţi să omori orice plăcere în 6 ani de arhitectură - lucăcel, vesiliu, dobre. Beat this!) deşi planşeta era masa de croit, echerul avea 11 cm, hârtia era de ambalaj de cadou, nefoslosită, totuşi :)), iar teul era de prin clasa a 9-a. Am bibilit aseară geanţile pe toate părţile, am făcut câteva tipare de la A la Z iar de dimineaţă am purces la lucru.



O geantă măricică, o geantă de mână, 3 bocceluţe. Vreo 7 ore cu totul. Nu mi-a venit să cred. E drept că mai făceam modificări pe tipar şi nu m-am lăsat până n-am reinventat roata, plus ca am testat diferite tipuri de întărituri, însă de când am început şi până am terminat s-au pus câţiva cm buni de zăpadă. Ocazie cu care am amânat, iar, întoarcerea în Bucureşti.


P.S. La mulţi ani!

4 comentarii:

  1. Arata f bine!!!! As mai vrea un sling ca sa primesc si geanta....glumesc. Desi nu chiar de tot....:-)
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Borseta perfecta are fermoarul cum sa spun..ca un capac, clap clap, ca o gusa de pelican. Parerea mea, ofcourse, si ma refer la chestii femeiesti multe si marunte, rapid de detectat si usor de insfacat

    RăspundețiȘtergere
  3. Alex, mai am un pic de tot şi e gata gata, nu mai găseam pe nicăieri fermoare cu două feţe. Şi când vor fi gata de tot, vor fi 3 modele diferite, fiecare are altă ... guşă :))) Dacă zici de bocceluţe, până acum am încercat 4 variante, am rămas la două, însă cred că am înţeles ce zici de pelican (ca pelicanii ăia de pus jucării de la ikea?) şi o să testez şi varianta aia. Mersi.

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.