vineri, 26 decembrie 2008

Inceputul III

Partea a III-a.

Ceea ce ma aduce unde am ajuns acum. Dupa ce mi-am purtat copilul in sling toata vara, dupa ce am facut slinguri pentru toate prietenele, dupa ce am reusit sa pun cap la cap tot ceea ce stiu despre purtatul copiilor si, sper eu, le am pus intr-o forma accesibila, am hotarat sa fac primul site de babywearing din romania. De unde, evident, sa iti poti si cumpara ceva. Ei, nu, nu e gata , dar e pe vine. M-am impotmolit undeva....pe prima pagina...chia acolo la inceput..la titlu :))

Ma gandeam la ce credeam eu ca inseamna purtatul copilului si ce este de fapt. Imi inchipuiam ca bucata aia de material are ca scop sa iti elibereze mainile, sa iti micsoreze durerea de spate. Ma gandeam ca te ajuta pe tine ca mama. Ceea ce face, indiscutabil. Numai ca mai face niste chestii mult mai tari. Pentru copil. Ceea ce m-a dus cu gandul la serendipity. La toate acele lucruri descoperite secundar, dar mult mai importante.

Asa ca, pana una alta, se vor chema serendipity slings. Daca va simtiti mai inspirati ... knock yourselves out :)

2 comentarii:

  1. Felicitari!
    Sa-ti mearga bine si sa fericesti multi bebici cu slingurile tale!
    In privinta numelui eu as merge pe ceva mai romanesc, mai simplu decat serendipity, desi suna bine. Poate o varianta prescurtata, gen seren, sau serene. ( vorbesc eu cu storchenwiege!!!!)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) mei, esti criminala. acum spune si ce face storchenwiege asta (si cum se citeste :D)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.