miercuri, 30 mai 2012

3 idei tari si o invitatie

Nu stiu voi cum sunteti, insa mie una, imi vine cate o idee noua si super faina, exact cand sunt mai ocupata.

Fix inainte de babyexpo-ul trecut [cel din primavara] mi-a venit ideea cu poarta-ma prin lume. Unde, apropo, parca toate lucrurile se potrivesc perfect. Cum termina cineva, vine altcineva, cum ramane un loc liber se ocupa fix ala. Am un tabel frumos de tot :).


Asa, cand eram prinsa cu lucratul produselor pentru babyexpo, de nu mai stiam de mine, mi-a venit ideea cu grupul de Facebook. In caz ca nu stiti, hai sa va explic si aici: am facut un grup pe FB, Poarta-ma, ajutor in BabyWearing. Daca aveti ceva, orice, sling, wrap, MT, SSC si va place sa aratati si altora, va e drag sa vorbiti despre purtat, puteti intra in grup sa va oferiti ajutorul. Daca, pe cealalta parte, ati vrea sa incercati ceva si nu stiti ce, puteti sa intrati in grup si sa cereti ajutor in orasul vostru. Avem deja totul destul de organizat, deci, in oricare din cele doua categorii v-ati incadra, sunteti bineveniti :). Si sper sa fie de un real ajutor mai ales in provincie.


Inainte de babyexpo asta, mi-a venit alta idee. Faina de tot, zic eu.
Ma gandeam ca oricat as spune eu, sau tu, sau x, ce port-bebe ii place mai mult, e tare greu sa sintetizezi toate informatiile si e tare greu sa alegi pentru tine. Asa ca m-am gandit la altceva: sa am, aici, pe blog, o serie de invitati, care sa scrie cate un guest post despre cum a fost, sau este, purtatul, la ei. Ce au folosit, la ce varsta, cum si de ce au renuntat, ce si-a mai luat fiecare si de ce. Ce i s-a potrivit si ce nu. La ce nu ar renunta niciodata sau pe ce nu ar mai da banii. Insa fiecare cu ale lui, si multe multe variante.



Pentru ca mamelor (si tatilor) le-ar fi, sper, mai usor sa inteleaga cum vine treaba asta cu purtatul, ca nu e un must, dar nu e nici ceva de ocolit, ca putem fi foarte diferiti, ca putem avea copii foarte diferiti, insa ca purtatul copilului poate fi doar o necesitate dar poate fi si ceva de suflet, ceva frumos de tot.


Pentru inceput, am scris deja catorva mamici despre care stiu ca au incercat foarte multe chestii de purtat :D, si am si primit povestile lor. Mai trebuie sa ma organizez cu postatul si cu gasitul unui nume, dar astea-s detalii.

Daca cumva va place sa vorbiti despre asta si ati fi interesate de un guest post aici, asta e invitatia despre care vorbeam in titlu :). Cu un mail pe diana@sling.ro, unde discutam si detaliile.

2 comentarii:

  1. inca inca inca o port in brate pe catalina, are un an.

    nu am vazut fotografii cu mamici cu sanii mari, eu sunt un pic mai pieptoasa si ceva mai mult acum cu alaptatul, mi-as putea purta bebele confortabil ?! :)

    salutari sisucces, diana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun venit in club, 90/D, 85/D, la mine. Acum, dupa incheierea alaptatului, 85/C, la 1,63 inaltime si 57 de kile :), na ca ma dau de gol. Pe noi nu ne-au deranjat nicicum milkbagurile din dotare.

      Ștergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.