sâmbătă, 12 martie 2011

Schimbari majore. The plan



Anuntasem acum ceva timp ca voi renunta la retail. Asta nu e singura schimbare.

In primul rand, de marti, 15 martie, se vor mari preturile la toate produsele de pe site. Cu 20 pana la 50 lei. Insa, cu putin noroc, candva in aprilie-mai va fi gata o serie de slinguri (fixe) cu un pret lesin, de data asta de bine :). Si inca 2 produse noi, dar nu v
reau sa ma laud inca, sa vedem cand ajung acolo.
As vrea insa sa precizez ca schimbarile de preturi nu tin neaparat de retail, era o schimbare care trebuia sa se intample si are legatura directa cu TVA-ul, cel pe care pana acum nu il plateam.

Siteul va ramane, dar fara partea de vanzare, numai cu informatii la care voi
adauga pe parcurs mult mai multe. Cele pentru care, pana acum, nu am avut timp.

A doua schimbare va fi legata de forum. Sper ca pana in toamna sa pun totul la punct si sa devina un forum liber :). Unde se poate vorbi de orice firma, orice produs si unde toti vanzatorii sunt bineveniti. Asta e un pic mai departe in timp, insa e pe lista.

A treia schimbare e legata de blog, pe care il voi muta pe poarta-ma.ro. Deci fara blogspot. Inca ma gandesc cand s-o mai fac si pe asta, sa nu va ametesc de tot :). In principiu mai repede.


Si oarecum legată de prima schimbare, e ultima saptamana in care paturicile mai pot fi cumparate la preturile de pe breslo. Cele care mai sunt. Toate paturicile pe care le voi face de acum incolo, la fel ca si cele care mai sunt facute, vor avea cu totul alte preturi. Unele care sa reflecte faptul ca sunt unicate, ca sunt muncite sisif style :), ca au cele mai bune materiale posibile si ca sunt lucrate impecabil. Modest vorbind :)))




Si ca sa nu fie un post fara poza, va las cu noua husa pentru camera foto. In lucru.


P.S. Pentru ca as vrea ca acest post sa ramana mai mult primul, e posibil sa intarzii cu raportul pentru HSM de saptamana asta.

5 comentarii:

  1. vai tuuuuuuu...vreau si eu husa de aparat!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. superba husa...chiar ca vreau si eu una:)

    RăspundețiȘtergere
  3. wow, scimbari cu carul!! Abia astept sa vad care sunt cele doua noutati. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci după The geanta acum lansezi The husa? Nu-i rău.

    Io zic c-ar fi timpul şi pentru The faţa-de-pernă, aşa dintr-un material frumos, cu ciocolăţi şi acadele colorate, şi s-o pui la bătaie pe post de premiu HSM pentru cea dintâi care atinge nu-ş-ce-bornă-auto-propusă. Eventual înregistrezi şi-o melodie HSM: Sweets on your dreams, honey on your pillow...

    Sadic, ştiu. :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. La mai mare, duamna, la mai mare!

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.