luni, 21 martie 2011

HSM V - girl stuff

Ma gandeam ca saptamana asta ar cam trebui sa schimbam registrul. Nu mai vreau sa aud de mancare, de slabit, de ce sa da si ce sa nu. Azi vorbim de girl stuff. In sfarsit ceva la categoria HSM care face bine la moralul tuturor :))


Sa zicem... creme?
Cu cateva saptamani inainte cautam ceva crema pentru fata. Foloseam cu drag Ciocolata de casa dar am zis ca as vrea ceva mai putin gras. Cand mi-a dat Alexandra o sugestie, era sa pic pe spate. Ulei. Beei, esti nebuna? i-as fi zis, dar cum sunt o finuta am zis ca ma mai gandesc :)). Ulei pentru tenul meu gras? E dusa :))

Şi cum stateam eu si procesam, mi-am amintit ca anul trecut de ziua mea am primit cadou un ser de bla-bla. Super tare, de altfel, facut numai din uleiuri. Si n-am comentat nimic, l-am pus pe fata, am fost super incantata (pana cineva a spart sticluta si nici nu m-am gandit sa imi mai cumpar, din cauza de pret).

Acum mi-am dat seama ca eram la un pas de idiotenie. Adica Radiance Elixir era super tare, dar un amestesc de uleiuri, adica exact aceeasi poveste, nu. Ba uite ca da. Asa ca mi-am luat cam cea mai tare chestie de dat pe fata, adica un amestec de uleiuri care merge excelent pe tenul meu gras. Si ma mai si laud cu asta :))). Si pentru ca atunci cand m-am hotarat la uleiuri, m-am hotarat serios, acum am si demachiant tot ulei. Tot facut de Alexandra, nu ma intrebati cu ce, ca n-am intrebat, am cerut doar un pic, sa incerc. Ramane! O HSM tre' sa aiba si fata, nu doar corp, nu? :)


[etichetele au fost scoase in prima zi de stim noi cine, de aici sticlutele nude]

Asa... la targ fiind (da, la targ se intampla achizitia, la V for Vintage), nu m-am abtinut si am luat niste fructe Goji de la Olivia. D a pus pe limba si le-a scuipat (desi in faza asta - de pus pe limba- nu au nici un gust, deci sigur nu i-a placut cum arata), A a zis ca sunt naspa, eu sunt innebunita dupa ele. E un gust dulceag/acrisor/amarui, destul de greu de descris, dar mi-a placut mult de tot. Am terminat toata punga in seara aia si as mai fi mancat. Daca sunteti obisnuit cu gusturile naturale, sigur or sa va placa. Momentan adaug in cos juma' de kil :), satula fiind de migdale si seminte. Iam! Si asta e pentru trup :D

[foto de pe net]


Si tot legat de HSM si, evident, dulciuri (dâh!), tot la Olivia si tot la targ am descoperit bombonelele de la Apidava. Sunt mici de tot, cam 1 cm in diametru daca nu mai putin, au gust puternic de miere, si daca chiar o iei razna dupa ceva dulce, o bombo din asta te linisteste. Eu am luat o punguta de 100g la targ si inca mai am ... multe :). Am luat o punguta cu amestecate si, dupa cum se vede din poza, cele cu eucalipt nu m-au cucerit. Restul... sa zicem ca e bine ca nu ma omor cu bomboanele, altfel ar fi fost un real pericol :). Astea erau pentru moral.




Tot la targ, dintr-una-ntr-alta am ajuns iar pe la Alexandra (nu era greu, cele doua fete pe care le-am vizitat aveau masutele una langa alta :)))) ) si am facut o greseala majora: am mirosit o alta crema. Si gata, asta a fost. Detin una bucata Insula pustie. Copilul a mancat din ea de vreo 3 ori pana acum, stie ca nu are gustul pe masura mirosului, dar nu se poate abtine. Bine, si eu am gustat de doua ori, din aceleasi motive :))))). Nu va pot spune in cuvinte, pana nu mirositi nu aveti cum sa intelegeri. E... pfff... nu, deci n-aveti cum. Efectiv nu aveam nevoie de alta crema, sunt foarte anti orice cheltuieli inutile si lucruri care nu ne trebuie, dar nu am putut rezista. E o crema pentru sufletul meu :) Si nici o poza nu ii poate face dreptate. Si asta e pentru suflet.



Ziceam ceva mai devreme de demachiant. Pentru ca, odata cu HSM, mi-a revenit pofta de machiat. Nu zilnic si nu cand duc gunoiul, dar din cand in cand chiar imi place. Cel mai folosit e fondul de ten, pudra minerala de la L'oreal. De mai bine de un an, insa, ma chinui sa il schimb. Si am decis si cu ce, insa abia maine ajunge la mine, asa ca saptamana viitoare trebuie sa suportati inca o poveste despre feţe de HSM. Va spun doar ca sunt ca un copil mic in asteptarea jucariei pe care o viseaza de ceva timp si ca e 100% natural. Si promit ca revin cu impresii.

Voi? Cu ce va laudati? (Daca aud de kg date jos o iau razna :))) )


P.S. Am scris ieri un post cu o intrebare pentru mamicile care folosesc MeiTai. Daca va incadrati in categorie si mi-ati putea raspunde, v-as fi mai mult decat recunoscatoare.

10 comentarii:

  1. =)) eu zic s-o ia D pe Lia de mana si sa mearga impreuna la un picnic cu creme

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-am adus si eu modesta contributie

    suna bine ce povestesti tu acolo... acum eu sunt in antrenamente, adica incerc sa ma tin si eu de ingrijirile astea. nu sunt obisnuita sa folosesc cosmetice si alte minuni, deloc deloc. am mai avut tentative esuate - adica mai cumparam cate ceva si in doua zile maxim ajungea in vreun sertar si acolo isi dadea duhul..
    chiar, ma uitam pe net zilele trecute la cat de luuuuunga e lista companiilor de cosmetice care fac teste pe animale. e horror ce sta in spatele unei creme de fata. de aia, cu cat mai simplu si natural un produs, cu atat e mai benefic si are implicatii negative zero. go bio!

    RăspundețiȘtergere
  3. Olguţa este iubitoare şi mâncătoare de goji, de când avea cam un an. Bine că ai menţionat în post, că uitasem să mai cumpăr. Acum se desfată cu migdale şi caju, crude. În loc de goji eu mănânc merişor. Îmi place acrişorul mai mult decât amăruiul.
    Tocmai ce am citit de dimineaţă compoziţia cremei mele de faţă pentru noapte. M-am îngrozit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Alexandra,
    daca si eu am gustat, si nu o data, merg la picnic cu ei. Chapeau, doamna! Extraordinare toate!

    Iglita,
    cosmeticele astea sunt facute tot de o mana de mamici si am auzit numai lucruri de la foarte bine in sus de ele. De-abia astept sa le incerc.

    Ana,
    decat sa te gandesti ca faci si tu ceva pt tine, iei o pauza de cura si bagi o cioco, mai bine bagi o crema :D Nici nu ingrasa si mai si miroase demential :)

    Oana,
    Bine ai venit :).
    Eu abia acum le-am descoperit (pe goji) si imi pare tare rau ca n-am facut-o mai demult. Cat despre creme... nu mai folosesc de ani de zile din comert, am primit o mostra acum vreo luna si nu mi-a placut deloc, nu stiu...nivea aia cu naturale. Nu se compara cu deliciile care m-au facut dependenta :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana, nu ma las de dieta!!!! Nu, nu, nu!!!
    Vreau neaparat sa mai dau jos. M-a apucat acu febra slabitului si e momentul sa profit ca nu stiu cat ma tine :)
    Da o cioco amaruie tot o sa mananc si ma duc sa arunc o privire la Alexandra, ca sa ma ling (scuze) pe botic.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ioi, goji..abia acu o luna le-am descoperit si eu..rontai la ele cu spor :D.

    Cremele de la Alexandra, super faine...

    Eu ma laud cu inca 2 kile in plus :)))) da' nu-mi fac griji..vine Pastele :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca tin eu bine minte, Inaioana avea un magazin online cu produse 'mineral makeup'. Am vrut sa-mi comand de la ea la un moment dat dar am pierdut site-ul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Khrisu,
    da, de ea e vorba :). www.puretouch.ro
    luni ajung la mine si de abia astept :)

    RăspundețiȘtergere
  9. ahhh...ce bine ca mi-ai dat adresa....pup iuuu.

    Am tinut bine minte, ramolita de mine :)). Oarecum interesata am fost atunci pen'ca is si io un pui de ing. chimist...mi-a placut ideea.

    Te invidiez..io abia luna viitoare mi-as permite o comanda pt sufletelul meu perpelit.

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.