sâmbătă, 5 martie 2011

Atemporala

Vinerea trecuta stiam ca sambata e ziua lui Alex, care zi e la sfarsitul lunii. Si cum februarie e oricum e mai scurta, puteam sa jur ca 1 cade in week-end. Dupa multe discutii si verificat telefon, calculator, calendar am stabilit ca 1 va fi saptamana viitoare si nu se joaca nimeni, in afara de mine, cu mintea mea.

Luni Alex a venit cu flori, pentru 'maine'. Ceea ce ar fi putut sa imi dea de inteles ca maine e 1 si nu 2, cand aveam o intalnire la prima ora.

Marti, 1, la prima ora, m-am suit in taxi spre marea intalnire. Aia de miercuri. Cu 500m inainte sa ajung am avut marele noroc sa vorbesc la telefon cu Irina, foarte nedumerita de ce ma duc pe 1 la intalnirea de pe 2.

Nu-i problema. Miercuri trebuia sa primim niste vizite. Le-am amanat pe toate pentru ca tot timpul de marti nu s-a transferat miercuri, cand trebuia sa merg la intalnirea de marti, acum si intotdeauna miercuri. [Intalnirea a fost foarte ok, o sa va mai povestesc de ea]


Time Loop 2
[Foto: Flickr]


Joi asteptam week-endul ca niciodata. Care week-end s-a incapatanat si n-a venit cand il asteptam eu. Insa de la prea mult asteptat si de la bucuria revederii, vineri am uitat complet ca maine e sambata, adica ziua cu Bebe-magia.


Ieri am scapat telefonul pe jos si l-am adunat pe bucati. Dupa cum se poate observa, setarea orei si zilei nu a intrat in preocuparile mele. Asa ca azi m-am trezit pe la ora 19.05 cu gandul sa vad emisiunea. Ametita de somn m-am uitat la telefon si am decis ca e prea tarziu. Adevarul e ca era, dar oricum n-aveam de unde sa stiu.


Daca cumva plutiti prin timp, ca si mine, si totusi ati vrea sa vedeti emisiunea, o sa fie in reluare. Singura problema e ca nu stiu cum sa fac sa fiu sigura ca apuc reluarea. Extrem de grav nu e, la un moment dat o vor pune si pe site, deci odata si-odata tot o s-o vad. Pentru cei mai putini atemporali, marti 8 martie 2011, 11:45, la TVR, la emisiunea Bebe Magia (in reluare), ma auziti si vedeti vorbind despre purtatul copiilor :). V-as fi spus de ieri sa va uitati azi, un pic inainte de 19.05 de pe telefonul meu, dar, vedeti voi, n-am putut. Nu aveam cum.


3 comentarii:

  1. vazut, vazut azi dimineata (asa-i cind copilul se trezeste la 7). felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu te-am vazut din pura intamplare... noi nu deschidem televizorul prea des dar ieri stefan la deschis si mandru tare ca a prins telecomanda butona in nestire si te-am zarit... ta na naaaa
    eu nu stiam ca apari asa ca a fost tare faina surpriza. felicitari.

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.