sâmbătă, 26 februarie 2011

Vesti bune pentru unii si mai putin bune pentru altii

Si iar m-am gandit si iar m-am razgandit. De multe ori. Gata, m-am hotarat.

Vestea buna e pentru mine. Voi avea mai mult timp pentru d si voi putea sa imi canalizez energiile creatoare :))) spre ceva ce, in momentul asta, e mai aproape de sufletul me. Si nu voi mai avea zeci de mailuri, facturi si colete in fiecare zi. Plus timp de facut mancare, sport si ingrijit HSM care va sa fie.

Vestea mai putin buna e pentru cei care vor cumpara slinguri si alte chesii de purtat copilul facute de mine. Pe scurt, toate produsele se vor scumpi cu cca 24%, adica un TVA. Asta pentru ca nu le veti mai cumpara direct de la mine. Inca pun la punct ultimele detalii, deci cel putin 2 saptamani, lucrurile vor ramane la fel. Probabil mai mult, la cat timp am :D. Dupa asta, însă, nu vă veţi mai întâlni cu mine decât pe forum. Şi veti plati un pic mai mult. Nu pentru intalnirea de pe forum :)), ci pentru slinguri& co.

Mi-am dorit mult sa pastrez preturile cat mai mici, am mai scris despre asta, insă in momentul asta imi e absolut imposibil sa o mai fac. Pentru mine, pentru sanatatea mea si a celor din jurul meu.

Sunt, in sfarsit, impacata cu asta. Fac pasul linistita si impacata cu mine, stiu ca am facut tot ce am putut si un pic mai mult. Nu il mai vad ca pe un esec ci ca pe un pas inainte. Si deja mi-e mai bine.




Si pentru ca nici un post nu e complet fara o poza :), va las sa vedeti un pic din ce inseamna un week-end dedicat copilului de 4 ani lesinat dupa LEGO :).

Curatenie la LEGO

12 comentarii:

  1. asa, lasa zecile de mailuri, facturi si colete si la mine, ca pe langa alelalte zeci mai incap cateva :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Uau, felicitari pentru ordinea din lego.
    La noi toate sunt varza, super amestecate. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur tare mult pentru tine si pt D. amandoi meritati asta. in felul asta poate reusim sa ne mai vedem si noi...
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Alexandra,
    saru'mana

    Olivia,
    e ca si pe drum :D

    Ana
    pai asta pentru ca a fost we de bagat picioarele si stat cu copilul. Nu vrei sa stii ce era inainte. Iti dai seama, daca a fost si el incantat ca facem ordine :)))

    Raluca,
    de-abia astept sa rasuflu usurata si sa ma gandesc iar la intalniri. Sigur ne vedem

    RăspundețiȘtergere
  5. Oau,deci oau!Poza cu lego i-o arat si Adrianei.Ma mir ca ea reuseste sa si le tina toate intr-o cutie,chit ca sunt amestecate ca vai de ele.
    Cat despre munca ta,e firesc sa intri intr-o noua etapa,asa si trebuia sa fie.Acum ai deja ceva construit,ai o clientela,e foarte bine ca iti lasi energiile creatoare sa dezvolte si altceva.Asa cresc micile afaceri.Si bravo ca ai grija de tine,asta imi place cel mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa fie intr-un ceas bun, Diana! Recunosc ca vestea nu ma incanta daca ma gandesc la noile mamici, dar daca ma gandesc la tine, zic ca este o veste foarte buna. hai cu energiile! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. deci. Copilu meu mic, crescutintre artisti,ar trebui trainuit. Credca\tre sa facem o lego session cand ma intorc,(adica d cu Gh) mai mult timp inseamna si intalniri cu oameni pe care nu i-ai vazut de jde luni, nu?:P

    RăspundețiȘtergere
  8. bravo. cred ca sunteti perechea mea cea mai preferata :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Cat timp lucrurile cumparate sunt bune si de calitate nu cred ca se vor uita oamenii la acel 24% in plus. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  10. Raluca, Gabriela, Maria,
    Va multumesc mult, sper sa fie intr-un ceas bun :)

    Bogdana,
    Si eu sper sa facem treaba buna :D

    Sabina,
    Bineinteles. Stai sa treaca martie, sa ma pun pe picioare cu timpul, si rezolvam

    Mihaela,
    Nu ma stresez deloc cu TVA-ul pt ca oricum asta s-ar fi intamplat mai devreme sau mai tarziu, nici o firma nu sta neplatitoare de TVA la nesfarsit :D, nu scapa statul asa ocazii :)))) Deci preturile oricum s-ar fi schimbat, probabil un pic mai incolo.
    Cat despre calitate, noh, eu sper sa fie si mai buna decat pretul :))

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.