miercuri, 2 februarie 2011

Gata, pre-comanda pe site


Ok, de acum si pana duminica se pot face precomenzile pe site.
Pentru wrapurile elastice. Aici.

Vineri vor fi si poze mai detaliate pe site. Sper sa pot livra luni tot, cel tarziu marti promit sa fiu la zi.

Pretul de luni incolo va fi de 100 lei.




Intre timp, tineti-mi, va rog, pumnii, de o saptamana ma chinui sa repaginez instructiunile si sa le pun pe toate pe cd.


6 comentarii:

  1. Draga Diana,

    azi am primit wrapurile si desi puiul meu nu a mai stat intr-un wrap de fix un an de zile, asa de minunat l-am purtat in el! Eu mi-l cumparasem sa-l am pentru urmatorul bebe :D, sa am doua, nu numai sleepywrap-ul. (Si mai cumparasem de dat cadou la alte mamici)

    Nu e asa gros ca sleepywrapul, deci puiul nr. 2 cand va veni :D nu va transpira daca va fi purtat prin casa sau in anotimpuri calde.

    Si Alex are 11 kg si a stat foarte bine, nu s-a lasat wrapul cu el! Ti-am zis ca am incredere in tine ca daca vinzi wrap elastic, o faci doar daca ai gasit un material de calitate!

    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. Raluca,

    nu ai idee cat de mult ma bucur ca iti place. Si iti multmesc mult ca mi-ai spus :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici o legatura cu subiectul...Ti-am trimis si mail dar probabil ca nu ai avut timp sa citesti, asa ca incerc si aici.
    am achizitionat cu ceva timp in urma un sling reglabil, cu care nu reusim deloc sa ne imprietenim si vroiam sa te intreb daca nu l-as putea schimba cu altcea, cu un mei tai mai precis, evident platind diferenta de pret?
    Slingul nici macar nu a fost spalat, doar cat am incercat sa-l port prin casa, bebe care nu depaseste 6 kg, nu cred ca a sat insumat mai mult de 30 minute in el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana, am vazut acuma poza cu wrapul de pe site. La un bebe asa mic cred ca ar fi aratat mult mai faina poza cu totul inauntru, cu piciorusele bagate inauntru, broscuta.

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Raluca,

    bebele asta asa statea cel mai bine :). Pentru celelalte culori incercam cu alti bebei, poate prindem vreunul caruia ii place cu piciorusele inauntru :D

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.