joi, 24 februarie 2011

Bete, bule si micul print


Desi am pus de ceva timp un buton pentru asta, ma gandesc ca ar fi frumos sa si spun ce si cum.

Cand m-am apucat sa fac paturici m-am simtit destul de aiurea. Mi-a fi placut sa vorbesc mai mult despre asta, era ceva nou pentru mine si ceva ce faceam cu mult drag.

Pe de o parte mi s-a parut ca blogul asta devine o varza. Care este :D Ba de mine, ba de purtat, ba de site, ba de copil, ba de paturici. Cam ca viata mea de acum :))).

Pe de alta parte, am descoperit pe Flickr o comunitate super de
modern quilters. Asa ca tusti, mi-am facut cont. Apoi am descoperit o gramada de bloguri pe aceeasi tema, toate in engleza. Si cum Flickr e super pentru poze, dar mai putin super pentru discutii, am zis sa hai. Si hai a fost.


Asa ca toate povestile despre paturici, detalii despre cum le-am facut si despre materiale sunt pe Sticks and Bubbles | My crafty journey. In engleza. Ocazie cu care am descoperit inca o chestie foarte faina. Ca poti raspunde la comentarii cu un mail, nu e neaparat sa o faci tot printr-un comentariu la acelasi post. Ceea ce mi se pare foarte misto (posibil atat timp cat NU esti un non reply blogger, adica lasi o adresa de mail vizibila in profil).



Asa, despre Micul Print. Am inceput sa primesc tot mai multe spamuri pe acel blog. Ceea ce ma enerveaza cumplit, o data pentru ca nu e un blog de/cu trafic, a doua oara pentru ca e foarte personal si a treia pentru ca scriu foarte rar acolo. Asa ca, cel putin momentan, l-am inchis. Cand voi reusi sa-mi pun ordine in viata si, probabil, cand vom incepe HS, voi scrie mai mult si il voi redeschide.

Pana atunci, aici mi-s, si pe bete si bule, in caz ca faceti/va ganditi sa faceti quilt sau patchwork si aveti nevoie de mai multe detalii sau doar chef de cascat gura si pierdut timpul :))).



P.S. Daca sunteti din Bucuresti si aveti bebe sub 6 luni, puteti merge maine la a doua intalnire LLL. Detalii aici.

7 comentarii:

  1. vad din ce in ce mai multe planuri in viata ta care se concretizeaza din ce in ce in mai frumos! nu am apucat sa te felicit pentru super paturicile pe care le faci - arata minunat (as comanda si eu, dar al meu baietel nu suporta sa se inveleasca nu nimic, asa ca...)
    in schimb, am vazut aici ceva interesant HS - te apuci de asa ceva? ai gasit pe altcineva care se ocupa? ai decis aria curiculara? uf, sunt multe intrebari pe care le am in minte, asta pentru ca si pe mine ma chinuie demult alternativa aceasta:)
    Spoooor in continuare, HSM :p

    RăspundețiȘtergere
  2. HSMid :D
    Sincer, eu visez la US, sper sa definitivez totul in vara asta. Sper...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. si inca ceva: cand si de unde gasesti atata energie sa faci atatea lucruri??? cred ca ma abonez la niste sesiuni de formare la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. bre Diana,nu zisesi Sl,acum Us?pai ne vedem acolo atunci...Us adica:)

    RăspundețiȘtergere
  5. ? HS..US...Sl...ce-s astea...nu ma prind :((

    RăspundețiȘtergere
  6. No, no, no, a fost o mica confuzie. Eu vorbeam de homeschooling si unschooling, dandusa de cu totul altceva :D

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.