duminică, 23 ianuarie 2011

Mergi cu RATBul?


Pentru ca nu e pentru cine se potriveste ci pentru cine se nimereste, saptamana asta a fost una extrem de solicitanta si de nefericita. Dar cum nu se cade sa povestesc despre asta pe blog, si nici nu ma simt in stare de mai mult, va las cu cateva poze cu MeiTai-uri.

O parte din ele au plecat deja, o alta parte pleaca maine spre copii noi :), altele raman aici, cautand pe cineva care foloseste mult autobuzul si nu se rusineaza cu asta :) Si pentru ca nu m-am putut abtine, am pus si pozele de data trecuta, arata prea bine impreuna.












Si mâţe




In plus, saptamana trecuta am avut ocazia sa testez altfel un mei-tai. Adica domnul d, la vreo 22-23 kg si venerabila varsta de 4 ani si o luna, a dorit in MeiTai. E drept ca a stat putin si abia am reusit sa-i fac o poza (nu se mai lasa pozat de multicel), iar MeiTai-ul nu e tocmai punctul forte al lui a, dar ceva-ceva a iesit :)




Hai ca m-am mai gandit. Nu e obligatoriu sa mergi cu RATBul ca sa ai un MT cu autobuze. Din contra, daca bebe n-a vazut autobuz pana acum, ar fi o modalitate ideala de a-l incerca :).




5 comentarii:

  1. Foarte foarte frumoase....
    In weekendul asta am avut si eu parte de o mare surpriza:) tata a cerut sa o poarte el pe fica-sa in MT.Nu pot sa spun ce uimita si fericita am fost...chiar daca s-a intamplat la 1an si 4 luni:)
    Diana iti multumim inca o data.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place acest "mami poarta-ma" al tau. Eu l-am purtat pe bebele meu intr-un soi de MT , din comert ,dar destul de rezistent si bine facut . Am fost fericita ca l-am primit , mi-a fost foarte drag sa ies cu puiul la plimbare astfel, mi s-a parut mult mai usor asa decat sa imping la carut pe distante mari. Bebe putea si dormi acolo, plus senzatia ca il am aproape de mine si il pot proteja. L-am purtat astfel pana cand a avut 8 spre 9 kg.
    Felicitari pentru ceea ce faci si mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Si eu merg cu autobuzul o gramada si nu mi-e rusine cu MT. Sunt chiar mandra.
    Diana, noile MT sunt TDF intradevar! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vali
    multumesc :)

    Luthien,
    nu stiu daca ti-am zis dar pozele alea cu voi si inghetata din vara mereu imi fac dor de purtat un bebe :).

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.