duminică, 9 ianuarie 2011

Cum m-am pus pe picioare


De azi am iar miros, dupa mai bine de o saptamana. E divin :). Si nu am cuvinte sa-i multumesc lui Amy pentru bombita :). Singurul lucru care, ma scuzati, m-a desfundat si, ma scuzati iar, mi-a eliberat sinusurile. Nu stiu daca sa mai continui si sa va ingretosez cu detalii, cred ca o sa sar totusi peste partea asta :))) Dar a functionat cum nici nu visam si de azi sunt pe picioare. I-ha!

Edit: Bombita asta e o pastiluta efervescenta pentru baie. Cea care m-a 'rezolvat' pe mine se cheama Peppermint ( o gasiti in magazinul lui Amy de pe Breslo) si are mult ulei esential de menta care desfunda sinusurile pana la mama lor si te lasa sa respiri din nou.

Daca aveti vreo raceala crunta, ca asta care m-a doborat pe mine o saptamana, neaparat incercati bombita. O baie fierbinte si o bombita de 4 lei au facut ce n-a reusit nici un Olinth (apropo, daca va indeamna vreo farmacista sa-l luati pe ala cu HA, care, chipurile, protejeaza mucoasa, puteti, va rog, sa-i tansmiteti ceva de dulce de la mine? ) , nurofen, tantum, ceai, bla bla...

Si ca sa vedeti ca deja functionez aproape de capacitatea normala va las cu cele doua paturici aproape gata, prestate de la bombita incoace. Cu detalii maine.

Ana-Maria

Multumesc din suflet, Amy!



P.S. Nu, nu, nu e pe ochi dulci, am platit-o si pe ea si pe cele 9 surori. Buna treaba, daca se poate sa ma laud un pic singura! :)

9 comentarii:

  1. :)) Ia bomba mea ce vedeata e :*.
    Ma bucur mult ca functionezi din nou Diane. si ce bine functionezi :)
    Va pup

    RăspundețiȘtergere
  2. sa ma ierti, da' io tot n-am inteles care-i treaba cu bombita? e... metaforica, simbolica, nu ma prind deloc ce e :D

    RăspundețiȘtergere
  3. este pastiluta efervescenta pentru baie. cand intra in contact cu apa se dizolva si elibereaza ulei hidratant,ulei esential, petale de flori etc. asta de care vb Diana este cu ulei esential de menta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai ca si eu si Amy am scris in acelasi timp, acelasi lucru :))) Eu am editat mai sus :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana, ma jur, fara olynth ha pt copii intre 2si 6 ani, eu nu as fi supravietuit la racelile din perioada asta. Recunosc, cu ala de adulti nu sunt prietena, dar ala de copii.... Works wonders!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bogdana,
    eu, de multi ani, folosesc numai de copii. anul asta l-am incercat pe cel cu ha sau cum se cheama si n a facut nimic. Da' nimic. O fi fost doar raceala afurisita, da' bombita m-a salvat :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred că de te mai ţinea răceala fo' săptămână te apucai de tricotat batiste (aşa, la dimensiuni de păturică :-)).

    Bin' c-ai scăpat. Amin!

    ps/ Deci de mâine la alergări prin parc? :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. Augustin
    incerci sa mi spui ceva finut de colaceii mei? =)) Stiu, stiu, da' si cand m-oi apuca :))

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.