luni, 10 ianuarie 2011

Ana şi Maria


Adica cele doua domnişoare care m-au ţinut ocupate ieri. Sunt micuţe, finuţe şi cu siguranţa nu genul meu :))). Voiam de ceva timp sa lucrez o paturica [] care sa nu fie tocmai pe gusturile mele. De fapt nu stiu daca e vorba de gusturi, cred ca ţine mai mult de stil. Oricum, cele doua domnisoare m-au pus la incercare :)) Şi da, pâna la urma sunt mulţumita si de mine şi de ele


Nu m-am aventurat la dimensiuni prea mari, ambele au 75 x 75 cm, perfecte pentru un bebe mic. Lucrând la ele nu ma gândeam decât la ce cadou bun ar fi fost ele pentru fiicele şefei mele. (Da, a fost o vreme când aveam o şefă :) pfiu, ce bine e acum :))) ) Pentru că în afară de a da banii pe tâmpenii inutile şi/sau nasoale nu am reuşit să fac prea multe la vremea aceea.

Aşadar, sa revenim.
Domnişoara Ana
75 x 75 cm
Amy Butler - Love (si loooove bulinele)



Desi nu e deloc stilul meu, imi place de mor. Să nu ziceţi că nu v-am zis :)
Costa 100 lei, o gasiti pe Breslo.


Domnişoara Maria
tot micuţa şi finuţa, 75 x 75 cm
Tot Amy Butler - Love, dar pe altă paletă de culori.
Şi da, şi la asta iubesc bulinele (şi Kung Fu, as in Kung Fu Panda, dar asta e alta poveste :) )




Pe dos are o superbitate de material pe care il ţin bine de vre-un an. E genul ăla pe care il iubesc, nu il folosesc ci il ţin bine cel puţin câţiva ani până mă hotărăsc sa tai vreo bucăţica. Deci nu, nu e singurul, am o intreaga rezerva de din ăstea :))
E foarte foarte moale şi super maleabilă, extra de treabă, cum ar veni.
Tot 100 lei, tot pe Breslo.


Amândouă au la mijloc o vatelina foarte subţire de poliester. You won't belive it's poliester, după cum zice producatorul :)) Si chiar nu mi-a venit sa cred. Mie una imi place cel mai mult din ce am incercat pana acum (bumbac mediu, poliester mediu, poliester super gros, poliester subtire) pentru ca 1) e usor (bumbacul e ceva mai greu) 2) e super extra maleabil, 3) e subţire. Încă mai am de incercat amestecul (70-80bbc, 30-20 poli), bumbacul subtire si lana. Si după o sa mă hotărăsc definitiv. Sper :)


2 comentarii:

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.