miercuri, 8 decembrie 2010

Buna dimineata, Eliza


Ai un mei-tai de la Dani, îţi trimit telefonul ei pe mail :)

8 comentarii:

  1. Felicitari Eliza! Eu nu m-am inscris, doar ti-am raspuns. Mie slingurile mi s-au parut mai usor de purtat avand in vedere problema pe care o am. Deci nu sunt din Pitesti dar pot ajunge. Exista si posibilitatea sa il comand si daca nu ma pot acomoda sa il returnez, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vasy
    da, poti returna in 10 zile de la primire. Iti trimit un mail azi, sa verifici si in spam.
    Initial nu te-am pus in lista, am tras, a iesit Eliza, apoi te-am pus si pe tine, iar a iesit Eliza, deci e clar semn :)) La cum o stiu, tind sa cred ca la ea nu sunt astrele :))), are pile mai sus =)))
    Eliza, ai ceva de spus pe tema asta? =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc tare mult mamicii care imi daruieste cadoul asta de sarbatori. Ce pot eu sa va spun este ca a venit intr-un moment de tristete maximă din cauza ultimilor hotarari ale guvernantilor privind reducerea la un an al concediului de maternitate. Eu urmeaza sa nasc in luna aprilie 2011. Cred ca sunt foarte multe mamici care s-au simtit asa ca mine sau poate chiar si mai rau... Tot azi am mai primit un dar de la Diana, comandasem o paturica pt bebe (Pastel) si am primit si o pernuta asortata la ea. Lucrusoarele sunt superbe si lucrate cu foarte multa grija si daruire. Darurile astea au venit asa parca cu mesajul ca are Dumenzeu grija de toate si ca am sa primesc ajutor de acolo de unde nu ma astept. Tin pe aceasta cale sa le urez si viitoarelor mamici multa nadejde si increderea ca Dumnezeu nu ne-a lasat si nu o sa ne lase niciodata. Multumesc mult pt. bucuriile pe care mi le-ati adus si va doresc Sărbători cu multă pace si bucurie in suflet! eliza

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai asteapta putin. Trebuie prima data sa gasesc o persoana care stie sa il foloseasca corect ca sa iau lectii. O sa revin. Vasy

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari, Eliza!
    Stii ce se zice? "fiecare copil vine cu o paine in mana"

    RăspundețiȘtergere
  6. hei, felicitari eliza! sa-l stapaniti sanatosi:)
    eu inca mai am un sling de dat la schimb cu ...ceva in care poate sta un copil de 1 an:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Oana,
    pune un anunt pe forum, poate poate...si daca tot esti acolo, arunca un ochi la cum sa da si cum sa nu in sling, eu la 1 an am inceput sa l port pe d si nu am avut nici o problema cu slingul. sigur il pui bine?

    RăspundețiȘtergere
  8. e posibil sa nu il pun bine, mai cercetez pe forum:)
    merci

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.