luni, 1 februarie 2010

Pfiu...

Gata! Ne-am întors acasă.

Am muncit ca un câine. De fapt nu e tocmai corect, mai degrabă ca un cal care trage la o căruţă plină cu lemne în sus pe deal. Oricât de frumos i-ai vorbi şi cât de bine l-ai hrăni (chiar dacă e la conştientizarea propriilor kg şi a cantităţilor ingerate, adică nu la cură propriu-zisă :) ) tot are de tras căruţa aia plină şi grea într-o direcţie în care inerţia nu-l ajută.

Aşa, terminăm comparaţiile. Am ajuns acasă, cu 4 cutii de slinguri şi mei-tai-uri.
Mei-tai-urile sunt absolut superbe. Scriam de prea multe alegeri şi exact aşa am făcut, nu m-am putut opri. Am ajuns la vreo 20 buc toate diferite. Şi apoi m-am trezit că trebuie să calc, pozez şi împachetez 20 de mei-tai-uri. Lucru care a durat câteva ore bune, timp în care mă gândeam numai la câte slinguri puteam face în loc să calc şi să împachetez nenorocirile ălea de bretele. Aşa că pozele sunt..sub orice critică.. Nu am rezistat psihic la a îmbrăca 20 de mei-tai-uri pentru poză, nici măcar cu Greuţu' (un copil oricum nu rezistă la mai mult de 3-4). Bon, deci am 20 de mei-tai-uri sublime care lipsesc cu desăvârşire :).

17 comentarii:

  1. la astea sa pui mana la ochi si sa alegi orbeste.. asa-s de faine toate! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Super toate... si sublime si superbe. clasa "S", ce mai!

    RăspundețiȘtergere
  3. aa..h, ce faine sunt cateva! Nu-i drept, nu vreau sa-mi cumpar mei-tai, dar simt ca ma arde ispita :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte frumoase, toate. Bravo.
    Tocmai m-am relaxat cu pozele din galerie (ei stiu mai bine), ce de copii frumosi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Gata! Vreau si eu unul! Pe cel negru cu rosu dacă se poate. Și cu instrucțiuni de folosire :).

    RăspundețiȘtergere
  6. wowwww!
    mi-am clatit ochii si inima!
    ispita!
    tre' sa fac rost si de parai, ca e prea tare ispita! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. BlogWidget - ALEGE CEVA COOL PENTRU BLOGUL TAU !
    Am implinit un an de activitate. Te asteptam la noi pentru a-ti oferi un widget, banner, plugin-wp, sau doar o idee pentru a adauga un plus de look si functionalitate blogului tau!

    RăspundețiȘtergere
  8. bravo mai! si cand pot sa imi aleg si eu unul? ca barbatul meu a pus stapanire pe copacul verde :)

    RăspundețiȘtergere
  9. absolut superbe!!! Spune-mi te rog cum se comporta cel cu baretele evazate (stil esarfa - zi-mi daca te-ai gandit la mine cand l-ai croit :P)

    RăspundețiȘtergere
  10. eeei, mulţumesc, mulţumesc. Acum sunt mama full time, adio blog, small talk, orice talk...

    Crina, cel cu negru şi roşu e din preferatele mele. Are nişte contraste f tari, nu mă întreba de ce dar mie îmi ţipă coco chanel :)))

    Bogdana, poţi să-ti alegi oricând, în principiu cu cât mai repede cu atât mai bine, ştii tu, take it before it's gone :)))) Ah, şi mai am unul, de ocazie :)), ansolut demenţial, te şi văd la vreo întâlnire mai fiţoasă :) Numai că pozele sunt absolut execrabile, deci momentan stă în cutie. E negru cu denim pe o parte şi o nebunie clasică cu negru şi auriu pe cealaltă. Demenţă, îţi zic :)

    Gaia, daaa, clar :). Măi, când îl iei e ţepos,într-o săptămână se face cârpă :). E exact ca un wrap 'din ăla bunu' ' numai că mai simplu de împachetat. Hai să testezi dacă vrei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vreau si eu, vreau si eu, vreau si eu! Dar vreau sa testez intai, please, please, please! Si ma hotarasc la fata locului pe care l-as vrea ca imi plac la nebunie mai toate. L-am pus pe Printzul Consort sa aleaga unul si nu am putut cadea de acord! Spune-mi, te rgog, cum fac sa testez unul?

    RăspundețiȘtergere
  12. mariamirabela, babyexpo e prea tarziu? eu in we plec si ma mai intorc peste o sapt, la timp pt babyexpo. daca iti vine sa te iei cu nametii de gat ( mie nuuuuu :))) ) putem sa ne vedem si mai devreme.

    RăspundețiȘtergere
  13. Diana, si eu plec in week-end pentru doua saptamani. Speram sa ne vedem zilele astea ca as fi vrut sa-l iau cu mine ca nu se stie cat de mari sunt nametii pe la Campulung. So, ar fi joi si vineri si as putea veni eu pe langa tine. Vin cu Degetzica la pachet, adica in sling, noua mea varianta. Si poate imi mai dai niste sfaturi ca ieri, dupa doua ore de purtat copilul in sling m-a cam durut spatele. Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  14. MM, scrie-mi pe mail, pliz, ca nu mai stiu care e mailul tau

    RăspundețiȘtergere
  15. Io tot nu am priceput mare lucru ce sunt mei taiurile astea. :| Salbatic...

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.