marți, 27 octombrie 2009

O clipă de relaxare

Pentru a treia oară anul ăsta amreuşit să plecăm undeva fără să trebuiască să rezolvăm ceva. Un week end la mama :). Bun, zis şi făcut, copilul super încântat, calare pe bunici, husband sforăind şi recuperând la greu nopţile jumătate albe din ultimele săptămâni, iar eu... liberă! Fără slinguri de făcut (le-am terminat super rapid în câteva ore numai să nu le mai văd :)) ) fără vase de spălat (bine, erau o tonă, dar acasă) fără mâncare de făcut, ce să mai, liberă.

Contrar obiceiului recent nu am luat telefonul să mă relaxez cu vreo prietenă dragă măcar juma' de oră ci m-am tolănit pe un scaun în atelier şi am început să mă uit. Pe pereţi, cum ar veni. Numai că toţi pereţii sunt plini de rafturi cu materiale, adică fix o sursă nemărginită de inspiraţie. Şi m-a lovit.

Geanta! The geanta la care visez de luni de zile. Uşoară, impermeabilă, cu două feţe, cu bretele late de tot care să îmbrace umărul exact ca un sling, care să se asorteze cu slingul, cu multe buzunare utile şi fără porcării extra. Da, geanta!

Cu fâşul a fost simplu. Gri, să meargă cu cizmele, cu blugii şi cu obsesia mea pentru gri :). Bun, dar cu ce sling? Şi cum căutam de zor printre resturile rămase am dat de....tana-na-nam.... o bucăţică din materialul bleo! Da, slingul acela sublim! Ala la care am plâns când am văzut prima oară materialul pentru că nu era ce voiam. Şi de care m-am îndrăgostit iremediabil după, tardiv de altfel pentru că la babyexpo le-am vândut pe toate. Cam scurtuţ dar oricum nu-mi place coada...Ah, şi cu inele roz! Făcut, probat, perfect.

Am folosi toate resturile posibile şi am făcut o geantă ...măi...o geantă...Nu vă pot explica în cuvinte. Perfectă! Suficient de mare încât să pot băga în ea inclusiv gecile, a mea şi a lui d, dar subţirică şi finuţă când e goală. Perfectă, am mai zis, nu?


Şi cum mă uitam la ea şi la gentuţa mică dinauntru (ok, asta e extra, n-am avut niciodată, mi-ar fi plăcut când căram scutece. acum chiar nu am ce face cu ea dar... îmi trebui€ :)))) ) mi-am dat seama că îmi mai lipseşte ceva. Una cu alb şi negru :) Aşa că am pus mâna şi am mai făcut una. Tot perfectă, evident :)) O faţă din inul alb cu flori negre, o faţă din fâş negru cu un pic de tentă de maro, să acopere toată gama de geci şi încâlţări posibile :).


Ştiu, vă întrebaţi cum arată, vreţi poze, action pics, orice. Ei bine, relaxarea a fost atât de mare încât am reuşit să uit la Slatina cablul de la aparat. Acelaşi aparat care deţine şi pozele cu cele câteva slinguri în carouri făcute să mă 'ţină' până sunt gata materialele noi.

Dar pe cuvânt că m-am relaxat atât de tare încât o să vedeţi genţile şi pe site. La un moment dat...

17 comentarii:

  1. WOW! Chiar sunt curioasa! Cea mai buna prietena a mea de cand s-a nascut Ilana e o geanta Brevi in care inghesui absolut de toate :)) So... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. rucsac nu faci? si geanta...mai postas asa?:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Vrei să zici că n-ai sărit pe cal (cel gri, cu buzunare multe şi fermoare -- că-ţi place mai mult), n-ai bătut în galop tot drumul pân' la cablul uitat 'au până la ceva magazin de la care să iei altul, şi-apoi înapoi în atelierul de taină, şi toate astea încă înainte ca THE geanta să se fi răcit, pentru ca atunci şi acolo să imortalizezi pentru mortalitate --that'll be us-- creaţia aista ce promite să scoată România din criză, criza din vocabular şi Pământul din Sistemul Solar? Ohh, gee... Mi-s dezamăgit. (THE dezamăgitul.) Aşa oportunitate istorică să se piardă...

    Măcar ai lipit o emblemă pe geantă cu un text de genul „chaos inside”?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sabina, păi pentru asta erau pozele care nu sunt :)))) Că poa' să fie şi poştaş şi rucsac şi geamantan şi decentă.

    Augustin deci nu :). Daaaar, nu dispera, promit că azi mă duc ca ţăranu' la mall şi pun bărbatu' să-mi facă poză cu telefonul =)).

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana, a mea prietenă a fost cea de la chicco deşi nu arăta deloc pe gustul meu. Însă asta, îţi zic io, obiectiv =)), le bate pe amândouă :))) plus că arată mult mai bine. Ştiu, sunt modestă rău, dar e .... pfff...

    RăspundețiȘtergere
  6. da, da, da, ma intereseaza mult ideea. Momentan am un ruxacel dar.... wow, o geanta! trebuie s-o vad. Ii dau idee lui Catalin pentru ziua mea.
    Madi

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu se poate. Ne povestesti cu atata lux de amanunte si nu avem poze???? Vreau si eu geanta, daca mi se face pofta de a ta cum o vad????

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte tare ca poti sa iti faci singura genti...mi se pare chiar foarte foarte tare.. :-))

    RăspundețiȘtergere
  9. Si io asatept pozeeee! Si rucsacu' asortat, care sa stea bine mersi in spate (sau in fata) cand e copila-n mei tai. Ca de pe umar imi cad toate cele :D

    RăspundețiȘtergere
  10. ma omoooori... sunt moarta dupa genti, mai ales daca zici ca asta e asa cum e. hai, repede cu pozele alea!

    RăspundețiȘtergere
  11. @diana: La mall? Nu-i mai spune „magazin universal”? THE magazinul? Prăvălia?


    ps/ Se zvoneşte că vine iarna. Anotimp în care --se ştie din străbuni-- e nevoie de fulărele, mănuşiţe, batistuţe, ciorăpei... Poate faci un set complet, cu geantă, sling, mei-tai şi drapel. :-)

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu astept cu nerabdare Geanta perfecta ! Nevoie mare ! :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Deci io atata sadism n-am pomenit! Esti criminala. Cred ca nu sint singura femeie din lume care sa aiba o pasiune pentru genti. Mereu in cautarea gentii perfecte. Nici prea mica, nici prea mare, dar destul de mare incat sa incapa si jacheta+ caciula +sticla apa +ruj +telefon mobil +acte +banane +servetele umede si uscate +un milion de alte chestii. Sa fie frumoasa, la moda si sa nu para deloc plina cu cele de mai sus. Si acu, de cind cu slingu, tre' sa se asoretze si cu slingu.

    Si tu, tu, tu, ce faci??? Ma incanti cu detaliile unei minuni si nu arati nimic. Azi noapte am visat numa posete.

    PS am si io nevoie de un sling pina pe 4 noiembrie. pls.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pai atunci, las imaginatia sa zburde (pana atunci, diverse combinatii de la mei-tai-uri in diverse forme mi se deruleaza in minte) si iti zic doar, vorba romanului, "I'm looking forward to it!", hihi!

    Uite, Nadina spune ca asteapta ceva care sa mearga cu slingul, si stii cum e cu rabdarea la copii :P !!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu zic sa platesti ceva drepturi de autor (daca altfel nu se poate, sac!) si sa folosesti inscriptia aia cu "chaos inside":)) Mi se pare absolut dementiala ideea! :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Stai ca m-am prins! Pai tu faci "teasing" cu noi, mai??!!?? :)) Vrem poze, vrem poze! :)

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Augustin, imi readuci zambetul pe buze ori de cate ori te citesc.

    @Diana, le vedem la Baby Expo?

    Hai, odat' cu pozele alea ca ne tii in suspans.
    Nu ai cablu, pai ia un cititor de card-uri ca rezerva.

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.