joi, 29 octombrie 2009

The geanta


Cea de care vorbeam mai devreme
. Adică m-am învrednicit şi am reuşit să scot de pe aparat câteva poze făcute 'la cald'. După cum v-aţi obişnuit, pozele mele sunt mult mai nasoale decât the real thing. În poza cu ea plină era băgată înăuntru o geacă de iarnă din aia lungă până genunchi. Adică maaare.



Părţile bune şi super bune
:

Încap o mie de chestii înauntru.

Dacă nu ai o mie de chestii (ştiu, e greu şi cere mult exerciţiu) atunci nu umbli cu geamantanul umflat după tine.

E incredibil de uşoară, mai uşoară decât un sling (cum prind un cântar dau de ştire, cana mea gradată pentru măsurători nu m-a ajutat de data asta).

Are o gentuţa mică extra, fix cât să încapă-n ea un sling pe care nu vrei să-l pătezi de alte chestii.

Poate să aibă şi mai multe, de orice dimensiuni:
cât două/trei/cinci scutece;
cât un pachet de biscuiţi pe care i-ai prefera vărsaţi într-un singur loc, nu prin toată geanta;
cât să ţină nişte girl stuff (ceea ce înceamnă că bebe are peste 1 an, dacă ai nevoie de girl stuff înainte de asta you rock);
cât să-ti pui fix orice îţi trece prin cap (şi-i musai să spui şi la alţii, cine ştie ce idei salvatoare ai).

Buzunar cu fermoar pe interior, dacă între atâtea genuţe extra reuşeşti să-ti ratăceşti portofelul.

Are bretele foarte late şi o să aibă unele şi mai late, mie una 17 cm nu mi-au fost de ajuns.

Poţi s-o porţi pe un umăr, pe doi ca rucsac, sau poţi să-i faci o mega fundă dacă te simţi stylish.

Are două feţe la fel de funcţionale (impossible at it may seem, se poate)

Una din feţe e musai din acelaşi material cu slingul. Evident, pentru slingurile noi, pentru cele vechi tre' să daţi şpagă să mă caut de materail :)

Dacă te prinde ploaia cu ea pe faţa potrivită nu se uda nimic. Mai puţin în cazul în care ai vărsat sticla cu apă înăuntru.

Buzunar larg pe bretea să ţii totuşi sticla aia cu apă la verticală, poate scapi de partea cu dopul /capacul de la biberon pus strâmb.




În lucru/ opţionale
:
Bretelele foarte late şi superlate care vor veni exact ca un sling pe umăr, pentru slingoholici. La primul drum la atelier.
Fundul întărit cu ceva f uşor în caz că nu îţi plac genţile plate când sunt goale.
Fermoare din plastic (sunt mai uşoare decât cele de metal) sau scai, cum îţi place inimioara, la toate închiderile.

Priceless. Serios! După ce rezolv cu pozele mai acătării şi cu încă una făcută cap-coadă cu calcul de material şi timp, revin şi cu preţul.


Şi dacă aţi rezistat să citiţi până acum tre' să mă şi plâng. Pentru că patentul meu pentru the geanta e deja luat undeva în USA. Bine, nu e the exact same thing, principiul e acelaşi, sistemul e altul. Şi patentele se iau numai pentru o ţară, deci degeaba îl patentez în Ro dacă îl fac pe bandă în orice altă ţară. Aşa că mă gândesc serios dacă mai merită bătaia de cap sau pun mână şi fac the geanta cu the ideea şi fără the patentul şi gata. Opinii? (deci patentul nu e pentru ce aţi văzut aici că doar îl ţin secret :))) )

10 comentarii:

  1. E frumoasa !Si pare extrem de practica .

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine!
    Dar nu imi dau seama cum vine. Cum arata cand o porti in felurile descrise de tine.
    Poti adaug, te rog, fotografii cu geanta "pusa" pe un model?
    Multu'

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine m-ai dat gata cu aceeasi culoare cu slingul:) Ceea ce nu inseamna ca nu mai faci slingul cu fermoar, nu? Dar totusi vreau si eu poze cu ea purtata.

    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  4. Vin şi pozele în acţiune, vin... Cândva...
    Ştiu că e aproape imposbil s-o 'vezi' nepurtată, deci da, se rezolvă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aia cu trandafirasi ai facut-o pt mine, nu? Multumesc. Eu una nu am nevoie sa stiu ca ai patentul, nu ma incalzeste cu nimic.

    Si vreau gentuta interioara pt sling, pt scutece si pt girl stuff - avem 1 an si 10 luni :)))) si inca una nu stiu inca pt ce, o sa imi tune mie vreo idee. Fermoare si banda nu asa lata ca la sling, cred ca 17 cm pe mine m-ar satisface :))) Si fund intarit ;)

    Si puuuuup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, deci vreau si io. Partea asta m-a dat pe sapte: Poţi s-o porţi pe un umăr, pe doi ca rucsac, sau poţi să-i faci o mega fundă dacă te simţi stylish.

    Pupam. Repet intrebarea: ai un sling pina pe 4? vine vara-mea si am zis ca musai tre' sa-i dau si ei unul. Pliz.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum se pune si in spate? Sa faci poze cu toate pozitiile, da? Si faci si cu copacei? :)(a, si eu n-as renunta la fermoarul de metal, fie si de doua kile :D)

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci apare-n poze (THE geanta, that is), că-ncepusem să bănui că-i o geantă-vârcolac ce numa' nu se lasă fotografiată...

    Pentru cutia cu sugestii:

    - Bretelele alea mari şi late -- poate le-ar prinde bine ceva-ntăritor pe zona care se preconizează a sta pe umăr. Asta aşa, ca să nu se „creponeze” şi să se strângă până la dimensiunea unui şnur care să te incomodeze (când e geanta grea). Demenţial ar fi să ai întăritorul ăsta făcut ca o bucată separată care mişcă pe bretea sus-jos, astfel încât să-l poţi ajusta fix unde-ţi vine bine.

    - Pune pe undeva şi nişte buzunare exterioare cu elastic la „gură”, numa' bune să înfigi celularul sau iPodul în ele.

    - Fo' două-trei catarame d-alea de agăţat chei, da' mari şi late (aluminiu?), poate ar ajuta la agăţatul de ursuleţi, „tag names” (nu c-ar fi nevoie, da' le poţi folosi să-ndeşi lista de cumpărături în ele), etc.

    - Şi dacă tot eşti în plină campanie de echipat mămici pentru maratoane prin oraş, vezi de-ntreabă dacă nu cumva ar prinde şi ideea de borsete -- mini-gentuţe d-alea de le prinzi peste cingătoare, şi-n care de regulă îndeşi portofel, şapte pixuri, şerveţele folosite şi ne, „doggy bags” (dacă obişnuieşti să iei şi patrupedul la plimbare), şi alte cele lucruşoare pe care vrei să le ai la-ndemână.


    Vânzări în pânze! :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Augustin, mulţumesc mult pentru sugestii. The patentul are o şmecherie pentru umăr, tocmai ca să nu se încreţească şi să acopere umărul bine de tot. Numai că nu mă hotărăsc dacă să-l fac până-l dau spre înregistrare.

    Prinderile pentru accesorii sunt în lucru, eu le visam tot din plastic să fie cât mai uşoare. Testăm.

    Buzunarele pentru telefon şi ipod..hmmm... cred că exclusiv pentru şoferi, în RATB sau pe stradă no way. Dar e o idee, cred că va intra la opţionale.

    Mulţumesc mult, testez tot săptămâna viitoare în atelier.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu mi-am dat seama perfect cum ar arata pe mine si vreau si eu !! :)) Poate de-asta nu am reusit sa ne intalnim ultimele dati, asteptam the geanta?

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.