sâmbătă, 25 aprilie 2009

La voi a fost?

La mine da. Si cred ca am reusit sa mai dau jos macar vreo 2 kilograme.

Partea proasta: eram in atelier, toate masinile de cusut bagate in priza pe la 2m inaltime. Toate cablurile balanganeau ca-n filme de groaza. Toate lampile de pe masini la fel. Si mai si scartaiau un pic. Si paietele de pe rochiile de pe manechine sclipeau intr-o veselie.

Partea buna: copilul era la un gratar in aer liber, deci n-a simtit nimic. La fel si husband.

Eu, lesinata toata, zic sa sun. Sun la mama (care era cu ei). Isi uitase telefonul pe silentios. Sun la husband, retea ocupata. Sun la Adi (omul cu gratarul), nu raspunde. Sun iar la mama, retea ocupata. Cu inima sa-mi sara din piept reusesc sa dau de husband. Care vorbeste cu altcineva in timp ce-mi raspunde la telefon.
Sunteti bine?
... stai asa ...
B? Totul ok?
da, hai duceti-va voi...
B?
Da, scuza-ma, ce e?
Ati simtit?
Ce?
Cum ce? Cutremurul!!!!
Cutremur? Cand? Noi suntem in curte, n-am simtit nimic

Ceea ce mi-a amintit de ultimul cutremur petrecut impreuna, cand dupa ce si-a revenit cu greu connexul, am reusit sa sun la tata, aflat in alt oras. Care-mi respinge si imi trimite SMS: Sunt bine.

Incerc sa gasesc o persoana care, in caz de cutremur nasol, sa imi raspunda la telefon si sa ma si intrebe de sanatate. Nu de alta, dar daca sun la familion de sub ruine, cerand ajutor, risc sa primesc numai asigurari ca ei sunt bine sanatosi. Prin sms daca se poate.

9 comentarii:

  1. Eu raspund, zau. Numa' sa nu suni de pe numar privat, ca telefoanele alea ma cam enerveaza, mai ales cand suna noaptea :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu l-am simtit, alergam dupa o minge si eram la cineva care sta la parter, dar Maria a vrut imediat in brate si era foarte speriata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eva tocmai terminase de mancat, era in scaunul ei inca, s-a zgaltait monitorul, m-am uitat la TV, pe Realitatea, aia vorbeau in continuare, m-am dus la baie, Mugur tocmai iesea din cada, cica n-a simtit nimic, m-am intors la copil, se clatina lichidul dintr-o sticla de suc, aaaaha, deci am avut dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu eram pe strada...fara telefon, LOL, de-acuma il iau mereu la mine in caz ca ma suni, nu de alta, da cica sunt persoana ideala la cutremur:), nu ma agit deloc deloc:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu eram pe laptop. Il intreb pe soatza daca n-are impresia ca se misca blocul, ca eu am asa o senzatie de leganare - noi stam la 9, ultimul. El zice ca nu. Eu zic ok, am oboseala cronica. Dupa cateva min zarva pe forum, cutremur. `No vezi c-a fost cutremur?`...El o-ntoarce ca la Ploiesti `Pai am simtit si eu ceva dar n-am vrut sa te sperii` :D

    RăspundețiȘtergere
  6. daca erai in miscare nu simteai
    deci io, dintre toti ai mei, alergam prin casa cu treaba la ora aia, deci am fost singura nesimtitoare :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mda, pe mine m-a prins pe........wc!Si m-a leganat bine!
    Copilul a simtit, dar nestiind ce e, nu a reactionat!
    Dar, dupa cutremur, a inceput sa fie agitat si nu ne-am putut intelege cu el!Deci, ne-a simtit pe noi!
    Oricum,mai bine asa cutremure de mica intensitate si de scurta durata decat unul dezastruoas!

    RăspundețiȘtergere
  8. ralu, lasa ca te stiu eu, sigur o sa-mi zici: cutremur? uau, ce tare, vin acum. il mai prind? :))) de fapt pe tine nu sufletul meu te intereseaza ci vii dupa cutremur :))

    degetica, si pe tine te scot de pe lista :) auzi, ai telefon si-l lasi acasa. ntz ntz ntz :) ala se cheama fix, nu mobil :)))

    vasari, gratiela, pai in alergatura sunt sigura ca n-ati simtit nimic. mai ales daca e vorba de mingii, jucarii ...:))))

    adra, si la mine se miscau nenorocitele alea de fire de am inghetat de frica :-O. inteleg ca n-aveti lustra cu cristale atarnatoare :)

    rox, pe buda :))))) ce tare :)))))

    anca, oboseala zici? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eh, uite si utilitatea lustrei cu cristale atarnatoare. Pe langa functia estetica:D poate avea si o functie "seismologica/seismica".

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.