joi, 9 aprilie 2009

De Florii

Targ cu Talc.
Toata ziua buna ziua,sambata 11 apilie, la sub_carturesti (Carturesti), de la 11 la 20 poti alege din multitudinea de magazine ale artistilor locali. Targ cu Talc editia 2 impleteste utilul cu cochetul si reuneste sub_carturesti (strada Arthur Verona nr 13) intre orele 11 si 20 artisti handmade ai comunitatii artizanilor din Romania, intr-o expozitie cu vanzare si happeninguri cu talc.
Intrarea e 10 lei, plus ca sigur mai lasati ceva pe acolo :), deci plecati pregatiti.



Daca nu aveti chef de cumparaturi si de copil croit pe margele, portofele si papusi, puteti incerca Targul de Florii de la Muzeul Taranului Roman. Intrarea e 4 lei pentru adulti si 2 pentru elevi, studenti, pensionari. Inteleg ca e gratis pentru prescolari, dar nu bag mana in foc. Un plus mare e terasa, unde puteti bea un suc linistite cat tatal alearga copilul printre oua incondeiate si linguri din lemn :)


Si daca si aici vi se pare prea aglomerat, puteti incerca o vizita la Muzeul Satului, multa multa verdeata plus acadele din alea mari si bune :). Ba anul trecut ne-am facut o rezerva serioasa de turta dulce. Adulti - 6 lei, elevi studenti, pensionari - 3 lei.


LE: Tot weekendul acesta, daca mergeti la Targul cu Talc si nu va saturati :), puteti trece si pe la Palatul Voievodal Curtea Veche, la Atizart

3 comentarii:

  1. Ma incanta terasa aia de la Muzeul Taranului:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca pentru mine a fost o revelatie terasa aia :). Adica poti sa iesi la un pic de verde o data pe saptamana (eh, mai rar...dar macar stiu ca se poate) fara sa auzi n comentarii de mamici/bone/bunici, fara scatoalecele clasice din parcuri si cu o vaga impresie ca faci altceva decat sa iesi cu copilul in parc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Diana , m-am bucurat ca te-am cunoscut azi la targ cu talc:) Micul Print e tare dragalas:) Pupici, Daiana

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.