duminică, 22 februarie 2009

Misterioase sunt caile ... google-ului

Am inteles ca nenea google are nevoie de saptamani pana la luni bune sa ia decizia ca, atunci cand cauti sling pe paginile romanesti, sa iti apara www.sling.ro.
Dar nu inteleg nici in ruptul capului cum, daca [] cauti diversificare detailata de la 4 luni, postul meu cu boicotul nestle apare al treilea pe pagina. Din zeci de forumuri cu mamici si sute de subiecte cu diversificarea ... te trimite pe 'poarta-ma, mami!'

9 comentarii:

  1. „Cum ar spune Moisil, drumul cel mai scurt nu e cel care ti se pare. Uneori, trebuie sa faci mari ocoluri pentru a ajunge la tine insuti. Dar cand ai facut acest drum, poti in sfarsit sa te privesti in fata obosit si ingandurat. De ce a trebuit sa te cauti atat de mult?” Polemici cordiale.(O. Paler)

    RăspundețiȘtergere
  2. mei, e clar un semn ca-ti trebuie sling cand cauti informatii despre diversificare :))), nu inteleg ce semn e ala in care cautand slinguri pentru copii afli ca 'trebuie sa sari cu bila de pe o platforma pe alta fara sa atingi bilele rosii, dar culege bilele verzi pentru a aduna puncte.' :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate daca ai fi scris ca diversificarea se recomanda incepand cu 6 luni nu ai mai fi aparut (ranjet)!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am cautat acuma "slinguri" si pe locurile 3-4 iese blogu'. Hai ca nu-i rau... te boicoteaza numai cu site-ul :P

    RăspundețiȘtergere
  5. No, tocmai am primit premiul intai cu coronita de la google cand cineva cauta o adresa de mail, evident fara nici o legatura cu absolut nimic ce se discuta aici. Dar e bun, multumim :)

    RăspundețiȘtergere
  6. mai, tie iti trebuie un pic de seo pentru site-ul tau. ca m-am uitat acum (adica azi :) ) si situatia era aceeasi, adica nu apari pe prima pagina.

    or pt un business online, sa apari in top trei pe prima pagina din google e esential...
    asa ca daca te intereseaza, da un semn

    RăspundețiȘtergere
  7. tot eu:

    si google nu indexeaza dupa o anumita perioada de timp... asta se intampla cvasi instananeu..

    RăspundețiȘtergere
  8. Bogdana, daca ti-as spune cum e facut siteul, daca ai un minim de cunostinte despre ce si cum se face, cred ca te-ai tavali pe jos de ras. Si de cand l-am facut efectiv nu am avut cand sa mai lucrez la el, nici macar sa pun poze sau sa updatez informatia. Deci da, vin imediat cu un semn :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Deci siteul ca siteul, dar daca imi spune cineva cum cautand 'AM LAPTOP DIN SPANIA SI NU STIU CUM SE FACE AROND AJUTOR' esti trimis direct aici, dau o bere. Tarie, whatever :)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.