vineri, 8 octombrie 2010

Alte intalniri prin tara

De foarte mult ori aud mamici care spun ca au aflat de slinguri de pe net si ca la ele in oras nu au vazut pe nimeni care sa isi poarte puiul intr-o esarfa. Si ma simt tare aiurea, pentru ca stiu ca mai sunt mamici in orasul cu pricina insa chiar nu pot sa le dau datele lor de contact. Din atat de multe motive incat nici nu are rost sa le enumar.

Stiu ca forumul e vizitat numai cand cineva are probleme :), insa nu uitati ca exista un subforum special pentru inatlniri de mamici 'purtatoare'. Dureaza f putin sa va faceti cont si sunt sigura ca e o idee excelenta sa gasiti alte mamici care isi poarta copiii aproape de voi. Nu doar pentru mici trucuri, sfaturi, ajutor in folosirea esarfelor, ci si pentru ca, zic eu, mamicile care isi poarta copiii sunt automat mai aproape de ei. Aprope nu doar fizic.

De fapt asta e motivul pentru care eu nu m-am oprit la a face slingurile cunoscute, ci m-am si apucat sa le fac (accesibile cat mai usor tuturor mamicilor din tara). Pentru ca stiu ca apropierea asta fizica de copil duce la mult mai multe. Te ajuta sa il intelegi mai bine, te ajuta sa ramai mereu atenta la nevoile lui, te ajuta sa fii un parinte mai bun. (nu mai bun decat unul care nu a folosit ci mai bun in sensul ca te ajuta sa cresti odata cu copilul si ca iti usureaza multe lucruri pe plan afectiv)


Si in umbra unor discutii pe forumul AP am inteles un lucru extrem de important. Degeaba simtim anumite lucruri altfel decat altii, daca nu avem un strop de sprijin. Daca nu ne gasim niste oameni in jurul nostru care sa gandeasca la fel, de la care sa primim ganduri bune, carora sa le oferim un pic din fericirea noastra.

Sper din suflet sa mergeti, sa va intalniti cu alte mamici care gandesc la fel ca voi, sa cunoasteti oameni buni, sa cresteti impreuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.