miercuri, 29 februarie 2012

Schimbarea numarul 2: wrapuri elastice

Nu-mi vine sa cred ca m-am lasat prinsa de Facebook si nu am anuntat si aici.

Dupa cum v-am povestit acum ceva timp, la targul mami am intalnit niste oameni tare faini, printre care si pe cei din spatele Minirock.ro. Asa ca, dupa doua zile de targ, deja faceam planuri.
A durat un pic mai mult sa ajunga pe blog, pe site sunt de ceva timp, insa acum va prezint, oficial :D, si aici, noile wrapuri elastice.


Cei de la Minirock au avut cuvantul decisiv in alegerea imprimeurilor, asta pentru ca eu n-as fi putut, sub nici o forma, sa ma opresc la un desen. Sau la doua. Sau la trei :). Bine, se pare ca nici lor nu le-a fost usor, asa ca am inceput cu doua modele. Primul e un wrap elastic Born to be wild, pe care l-am imprimat si pe wrapuri rosii si pe negre, si sunt dementiale amandoua. De fapt, ca sa ne mai invartim dupa deget, si lor le-au placut la nebunie, asa ca avem doua variante pentru fiecare, cu imprimeul alb sau gri. Nu poti sa alegi, serios :). Pur si simplu nu te poti opri la unul singur :)


Al doilea e un wrap elastic I wanna rock. Normal ca nici la el nu ne-am putut hotari la o singura varianta si iar ne-am trezit cu patru: negru cu imprimeu alb, negru cu imprimeu gri, rosu cu alb si rosu cu gri. 

Serios acum, voi v-ati putea decide? Puteti sa alegeti unul singur?  Eu m-am imbolnavit atat de tare de la ele incat acum avem 'pe vine' o serie de wrapuri elastice imprimate, de data asta fara Minirock. Insa strans legate de jambiere ;)


P.S. Foto dementiale - Alexandra Dinca @Fotografii de familie.

5 comentarii:

  1. Buna. As dori si eu un wrap elastic negru cu Born to be wild. Cum fac ? Merci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt pe www.poarta-ma.ro, ai link la fiecare sub numele lor :)

      Ștergere
    2. Ok, merci. Acum merg sa fac comanda. :)

      Ștergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.