luni, 21 noiembrie 2011

Povesti de la targ

Care targ? As fi tentata sa zic targul mami, da' nu pot :). Pentru ca nu a avut mai nimic de targ, ci a fost o serie de serie de intalniri cu oameni unul mai frumos ca altul.

De cand am plecat din Bucuresti, recunosc, m-am simtit mai izolata, mai departe, ceea ce, pana la urma, nu e complet neadevarat. Dar toate intalnirile de la 'targ' m-au facut sa ma simt iar parte din ceva minunat.

Am cerut (pe FB) ceai, dar am primit muult mai mult. Vizite luuungi si calde de la oameni frumosi.

Plus paine de casa calda, perfecta, briose delicioase cu fainuri integrale, ciocolatele de casa cu muulte goji si cocos, absolut perfecte, miere de pin, covrigi si pateuri calde, salata dementiala cu sfecla, morcov si castraveti murati [nu va dati seama ce bunatate], painici integrale, ceai fierbinte si bun, cafea buna buna, bombonele rafaelo [da, bine, nu-s din aceeasi poveste :)), da' tot au fost bune rau :)], vata de zahar si placita intinsa de Turnu si sigur nu-mi amintesc tot in momentul asta.

Plus multe povesti, discutii, rasete pana la refuz :) si multa multa multa buna dispozitie. Normal, cu refulari de mama (a)normala pe langa :))), dar tot cu multa multa multa buna dispozitie.

Oi parea eu siropoasa acum, da' sa ma fi vazut in real life, cu lacrimile-n barba, la sfarsitul primele zilei :)). Va multumesc din suflet, au fost 3 zile extraordinare!







Si ca si cum asta n-ar fi fost suficient sa compenseze cu neajunsurile targului propriu-zis [si a fost, ba a dat cu mult plus per total], am avut norocul sa stau intre doi expozanti dementiali:

  • Nicol, de la Lilu Tesa, cu cele mai bune dulceturi pe care le-am incercat de foarte mult timp. [ in dimineata asta cu greu am oprit ceva dulceata de caise cu samburi, sa ne bucuram si maine :D] si 
  • echipa de la Minirock.ro. Cu care am decis [am decis adica eu :)))))] ca e musai sa punem de o colaborare. Va zic mai multe cand e totul gata, dar e pe vine :))

Acestea fiind zise, a fost un targ de nota 200, din punct de vedere al oamenilor: de la prieteni dragi, la mamici pe care le cunosc dupa nume, la mamici pe care nu le-as fi recunoscut, la cei pe care i-am cunoscut acolo [inclusiv tomybaby.ro], pana la organizatori si bude :D. Din celelalte puncte de vedere, zic ca n-are rost sa stric frumusete de post :).



Am uitat complet [rusine, rusine, rusine] sa zic de Bibi. Deci dupa ce ca am vazut oameni frumosi care au venit pentru mine, am vazut si mai multi oameni si mai frumosi care au venit special pentru Bibi. Care au stat la standul oferit pentru el de organizatori, care si-au lasat copiii proprii acasa pentru a vinde sau a cumpara pentru Bibi. [sa ma intreb cum a reusit Bogdana (cu 3-t.r.e.i.) copii sa vina si sa stea doua zile? sau zoozie, cu ditamai burtica si cu Ada? sau, ca o si uitasem, Eugenia in convalescenta si cu doi acasa? Jos palaria, doamnelor! ]
Si tot din ciclul Bibi, trebuie sa-i multumesc Loredanei pentru un sapun absolut demential, care deja a umplut cu mirosul lui nu doar baia, ci toata casa. Eu am zis ca e pentru desfundat nasul, pentru ca miroase numai a menta si eucalipt, d zice ca e pentru desfundat mucii :)))))



P.S. Fumatul e rau rau rau, nu discutam asta. Dar a vedea o scufita rosie, o belle, sau un peter pan la pauza de tigara - nepretuit :)))))))

9 comentarii:

  1. of ce te-as mai fi bantuit si ieri... da cred ca ai facut overdose si de noi:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricum a fost mult mai necomercial decat anii trecuti, plus ca au avut foarte multe cadouri si chestii promotionale, laptele praf a lipsit cu desavarsire (!!!) si in general expozantii nu au fost din mainstream, zic eu. S-a cunoscut mana Alexandrei, dar ea nu e singura persoana care ia decizii intr-o firma atat de mare.

    Parerea mea e ca daca ar continua pe trendul asta ar putea iesi ceva foarte pe gustul nostru si ar mai fi si modelatori de mare public.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu una ma regasesc in propozitia cu refularile... iti multumesc din suflet pentru tot.

    Raluca, mami fericita de Adina si Stefan

    RăspundețiȘtergere
  4. am ratat printesele la fumat :) ... dar imi amintesc ca trebuie sa iti trimit un mail pentru o protectie... doar ca mai procesez putin discutia noastra... pentru ca vreau sa inteleg exact ce sistem de prindere ne-ar avantaja atat pe mine cat si pe Sorin... doar ca nu am reusit sa vorbesc inca cu el... revin cu mailul zilele acestea. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu multumesc Diana pentru cuvintele frumoase! Inseamna extrem de mult pentru mine

    Ps: eu nici nu mai simt aroma

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine suna povestile de la intalnirile la care nu am ajuns :)) Si imi pare rau ca nu am ajuns si noi, mi-as fi dorit mult sa venim si am fi venit daca nu m-ar fi linsat dintr-un foc o sinuzita, o amigdalita si o conjunctivita. Asta ca sa ma laud si eu ca m-am distrat cu ceva. Te pupam, Diana, ma bucur ca a fost asa frumos!

    RăspundețiȘtergere
  7. Daaaa, si pentru mine a fost tare frumos la targ :)). Desi am acaparat discutia de duminica din cauza de "nevorbita de muuulta vreme". In rest, asteptam "reluarea" :). Ma bucur tare ca am putut sta de vorba necenzurate :), ma bucur ca am reusit sa schimb mai mult de doua cuvinte cu Raluca si sa o cunosc pe Dana si piticii ei frumosi. Aaaa, si dupa cum ti-am spus deja, ai o fetita tare frumoasa :)). Multumesc pentru tot! Pupici! DaniM

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu ma bucur ca am reusit sa schimb cateva vorbe cu tine :-)

    eu nu am fost asa de placut impresionata la intrarea in targ cel putin.. pentru ca primul lucru pe care l-am aflat era ca suntem invitati la fantana de ciocolata si vata de zahar pt pitici...iar eu nu i-am dat pana acum cioco lui Vladut si nici nu vreau sa ii dau...a fost sufiecient sa vad cum reactioneza la pufuleti, parca a dat de un super drog, nu vreti sa stiti cum facea :-)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.