marți, 15 noiembrie 2011

De ce sa veniti in week-end la Targ la Dalles

Dupa cum am mai zis, intrarea e libera. Nu stiu voi cat va bucurati, dar cand vedeam ca pe masura ce criza crestea, la Bx cresteau si preturile standurilor si cele ale biletelor... ma lua cu calduri :)))

Bun, trebui sa veniti daca vreti sa vedeti noile huse mov. Nu-s ca-n bancul cu putin mov :)), sunt un mov inchis si super fain. Prietenos si cu tatii. Si cu poze naspa, ca numai de ele nu am avut timp. Deci trebuie sa veniti sa le vedeti live :)

[nu am mai primit de mult timp atat de mult feedback fain 
pentru un produs. probabil de pe vremea primelor 
slinguri :)). e pacat sa nu le incercati daca tot se poate.]

Mai trebuie sa veniti sa vedeti paturicile pentru wrap. Unele din polar, micute si dragute, perfecte pentru un wrap elastic. Daca n-ati inteles din prima nu va chinuiti sa cititi inca o data, va explic eu.


O mamica tare draga mie, ce foloseste de zor un wrap elastic, a venit cu o idee super [multumesc, Alexandra :)] : sub ultimul strat de material pune o paturica de bebe, sa-i tina de cald si sa nu se trezeasca atunci cand intra in casa. Adica da stratul de wrap in jos, scoate paturica, ridica wrapul si gata. Problema era ca toate paturicile ei erau prea mari. Asa ca am masurat de cateva zeci de ori, gasit dimensiunea perfecta, trimis la Alexandra pentru confirmare :), confirmat.
De acum incolo, iarna, toate wrapurile elastice vin cu o paturica - mica mica, din polar - la pachet. Mica dar utila. Si pe degeaba :)


[pt comenzile de pe site, abia de marti]

Daca aveti un wrap elastic cumparat de la mine, treceti pe la targ inarmate cu numarul facturii si eu promit o paturica gratis. Sper sa nu tăbărâţi pe mine, ca nu vin cu sute :D.


Evident, trebuie sa treceti si pentru paturicile patchwork, absolut dementiale. Nu, nu mi-au murit laudatorii :)), dar chiar asa sunt. Mi-as opri cel putin jumate din ele numai pentru mine. Nu pentru copil, sa ne fie clar. Ale mele si numai ale mele. Mu-ha-ha :))





Cum, nu e suficient sa iesiti din casa? Pai hai sa va mai zic.

Daca stiti o prietena care ar vrea sa incerce ceva de purtat copilul, o invitati frumos la o iesire prin oras, in centru ;). Poate sa incerce orice-i doreste inimioara: wrap, sling, MT/WT, SSC.
Da, da, SSC :). Pentru ca Raluca mi-e draga de mor, si pentru ca mie una mi-a placut foarte mult, puteti proba si Boba. Daca ati ratat intalnirea de IBWW, acum e momentul. Sau daca prietena de care vorbeam mai sus nu e asa incantata de 'carpe'. 2G, 3G, ne spargem in figuri :)))



Mai vreti? Nesatulelor :))))))). Bine, mai am inca una.
Sambata, intre 10 si 18, o sa gasiti la stand si produsele Alexandrei, cunoscute sub numele de delicii pentru piele. Avand in vedere ca eu una nu mai am ce copil sa port, asta e cea mai mare primejdie :D. Daca am fost atat de rapid cucerita de Insula Pustie, ma gandesc cu groaza ca o sa stau langa Rasarit in Tahiti. Sau ciocolata de casa. Sau ca am mainile varza de la lucrat cam 24/24 in ultima saptamana si-mi trebuie un balsam. Sau unul de buze. Sau un galbenel pentru de toate. Ah, si un zona T ca mi se termina. Sau poate parfumul de stele? V-am zis: Ispita! Groaznic! :))) Bineinteles ca vor fi o gramada de mostre, cat sa innebunesc de tot.




Serios acum, nu se poate sa nu treceti. Daca nici una din cele de sus nu v-a convins [si clar sunteti defecte :)))))], treceti macar sa ma salutati si sa aduceti un ceai cald, ceva :)))

Programul, ciudatel, e asa:
Vineri: 12.00 - 20.00
Sambata: 10.00 - 20.00 [de la 10 la 18 gasiti si deliciile]
Duminica: 10.00 - 18.00
La parter, a doua sala.

Eu va astept!

P.S. Avem si pernute :)

17 comentarii:

  1. eu tot pernuteee visez:))) nu le-ai scos din program, sper !

    RăspundețiȘtergere
  2. io pentru boba nu vin, ca am la testare, poate pentru paturica de la wrapul elastic, da' poate nici pentru aia, da' poate vin pentru fii-mea, ca nu stiu de ce :p ii place de tine, sunt curioasa daca acum, de cand merge, s-o mai cere in brate la tine, ca la noi pauza.
    Ce ciuda mi-e ca n-o sa fie codruta, veneam de stateam pe capul tau sa te saturi. :))
    Sincer, sper sa ajung si m-as bucura mult sa te vad.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ralu, propun anul viitor de IBW sa facem si noi o excursie la Diana :D.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci.
    Eu propun sa veniti si la Timisoara, ca va fac eu ceai cald, ceai rece, galuste, ce vreti voi, numai veniti.
    Cu copii, cu pernute, cu paturici.. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai de mine cat ma bucur!!! Povestea e cam asa: acum 2 ani cand prietena mea a ramas insarcinata, eu am gasit sling.ro si i-am recomandat - asta pentru ca nu aveam bani sa-i fac direct cadou:D - ea si-a cumparat un sling iar acum mi l-a daruit mie pentru berbecutza mea de 4luni:) nu va pot spune cate randuri de ape m-au trecut incercand s-o potrivesc! Si chiar ieri i-am spus sotului ca poate ar fi mai bine sa renunt si sa luam un ceva mai simplu de pus...iar acum sa gasesc aceasta minunata invitatie?! e clar un semn!! sper din suflet numa' sa reusim sa si ajungem, adica sa ne aduca tati:D Pupici oricum si felicitari pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana m-ai facut sa mor de ciuda si invidie pe voi toate care sunteti in buc.Hai mai ce naiba...chiar asa in fundul tarii este tm de nu se face asa ceva si pe aici? :((

    RăspundețiȘtergere
  7. Spor la vanzari! Incerc si eu sa ajung.
    Pana atunci vroiam sa te intreb daca ai putea (asa in principiu) sa faci o rochie ca aici.
    Kiss!

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci noi clar venim, da' sa stii ca ma gandeam sa iti aduc o limonada cu ghimbir, ca doar esti inauntru, nu stai afara la ger, nu? Si poate niste cioco, dar sa imi spui care nu ti-au placut data trecuta ca sa stiu de care sa nu mai fac, sau invers, care ti-au placut mai mult, ca sa fac mai multe din alea. Sau poate te-ai saturat de atata cioco si vrei putina diversitate. Hai, zi acum daca te gandesti la ceva anume si adaptam sa fie cat mai "curat". Idee e ca venim, ne vedem, zi tu cand e de obicei mai liber pe la targuri ca sa ne putem lungi la vorba :).
    Si a propos de celelalte comentatoare, e una din putinele dati cand ma bucur ca stau in Bucuresti.
    Pupici! Dani M

    RăspundețiȘtergere
  9. ioi, Diana, cu pernuta din fotografie m-ai dat gata!!!! faci una la pachet si pentru mine???? ))))

    RăspundețiȘtergere
  10. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuf! tare departe sunteti! ma duc sa-mi fac un ceai ... de "ciuda" - stiam ca l-am terminat si eram toata zen da' uite ca trebuia voi sa mai scoateti vreo trei frunze ...
    noh! weekend spornic! ca frumos cu siguranta o sa fie! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Azi am plecat spre tine, dar am ajuns prin alte parti. Mai facem poate maine o incercare.

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.