miercuri, 28 septembrie 2011

Pregatiri pentru International Babywearing Week 2011

Intre 10 si 16 octombrie 2011, sarbatorim iar.
Ca si anul trecut, pe sling.ro, va fi o saptamana de promotii. In fiecare zi, cel putin un produs redus. In plus, pe blog va fi ceva bun de dat tot in fiecare zi.


Dar anul acesta avem si mai multe evenimente.
***Voi updata acest post cu informatii noi/ schimbari, pe masura ce apar.***

BUCURESTI
"O mana" de mamici extrem de incantate de ce inseamna sa-ti porti copilul, Iuli, Adriana si Corina, s-au mobilizat, in acest an, si au organizat o serie de evenimente.



In primul rand, au facut un blog, unde puteti gasi multe din articolele despre purtatul copiilor, scrise sau traduse in romana. Il gasiti aici, la Bebelusi purtati.

In al doilea rand, au organizat cateva intalniri in aceasta saptamana.

  • Luni si miercuri, 10, 12 Octombrie 2011, intalniri in Herastrau si IOR.
Saptamana va incepe LUNI (10 octombrie) cu o Plimbare cu bebelusii in wrap/sling/mei-tai ce aveti pe acasa, impartim fluturasi si evanghelizam purtarea bebelusilor. Ne intalnim la Piata Unirii (in fata la magazin, u cant' it miss it) si pornim spre Universitate cu metroul, facem noi cinste cu o calatorie :)

Apoi traseul va fi:
Universitate -> Bd. Magheru -> str. C. A. Rosetti -> Gradina Icoanei -> Parcul Ioanid -> str.Arthur Verona

Ne oprim la Terasa Verona si vorbimcu Emese Hajnalka Magdás despre “Sustinerea interioara  - a purta cu trup si suflet”

Avem si event pe facebook, puteti da add ca e "public"

https://www.facebook.com/event.php?eid=206704726062818


  • *****Vineri, 14 Octombrie 2011Duminica, 16 Octombrie 2011, daca aveti chef si timp, ne putem intalni la Pravalia Parintilor, sediul ANNA [Str Muzelor, nr.4, revin cu harta], unde puteti sa invatati sa va faceti singure diverse: slinguri, wrapuri, huse de iarna si orice altceva va trece prin cap. Daca aveti o cerinta anume ideal ar fi sa imi scrieti pe mail inainte, sa vin pregatita :). Putem face orice din nimic :)).


  • Sambata, 15 Octombrie 2011, la Hotel Capital [bd.Iancu de Hunedoara nr.54]16.00 - 19.00 la Sala de Sport a Scolii nr.30 “Grigorie Ghica Voievod” - Str. Lăptari Tei nr.23, vor fi doua ateliere. Unul in care puteti asculta tot felul de chestii interesante despre purtatul copiilor de la specialisti din mai multe domenii [Rox Dudus - consilier alaptare La Leche League, Cristina Marin - consultanta babywearing, Claudia Necula - psiholog, Monica Reu - trainer comunicare non violenta, Ramona Rosu - fiziokinetoterapeut]. Si al doilea in care puteti proba o gramada de port-bebe-uri sanatoase, de la un simplu sling fix la un SSC, ba mai si puteti castiga ceva la o tombola :).


  • Pentru Duminica, 16 Octombrie 2011, dupa amiaza, e pregatita o surpriza, mai mult nu pot sa va spun inca :).


CLUJ
Nora Niculescu, de la Cuibul Berzelor, se va ocupa de coordonarea activitatilor din Cluj. Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului din Cluj.



TIRGU MURES
Pe langa ce se intampla la Bucuresti, exista un grup foarte bine organizat la Tg Mures, cu planuri mari si sanse de reusita la fel de mari, sub ocrotirea Asociatiei Culturale Yorick. Daca sunteti din zona sigur ati aflat de eveniment, ce va pot spune eu in plus este ca fetele deja au demarat actiuni pentru a oferi wrapuri maternitatilor din Ungaria, pentru copiii abandonati. Nu pot decat sa sper ca vor reusi sa faca acelasi lucru si in Romania cat mai curand. Jos palaria!

SATU MARE
Reka organizeaza o serie de intalniri si ateliere, mai multe informatii la ea pe blog. Daca sunteti din zona, trebuie sa ajungeti, sunt sigura ca va fi extrem de placut.


IASI si TIMISOARA
Mai mult, cateva mamici din Iasi si Timisoara doresc sa organizeze si ele cate ceva, insa planurile nu sunt inca gata la acest moment. Daca sunteti in unul din aceste orase in saptamana 10-16 Octombrie, trimiteti, va rog, un  mail, la Iuli Darie [iulivarzariudarie la gmail.com]  si ea va va pune in legatura cu celelalte mamici din orasul vostru.

BRASOV
O plimbare din fata magainului BBmic, din Bd. 15 Noiembrie, pana in Piata Sfatului si inapoi prin Parcul Central.


Acestea fiind zise, va astept sa sarbatorim impreuna :). Am insa o mare rugaminte.
*****Daca va ganditi sa veniti la atelierul de la  Pravalia Parintilor, cel in care va voi ajuta sa faceti orice vreti voi :), trimiteti-mi, va rog, un mail de confirmare. Bineinteles ca puteti veni si fara mail, insa mi-ar fi infinit mai usor sa stiu cam cu cati oameni o sa vorbesc. Multumesc mult!

P.S.1. Tocmai am terminat un tutorial pentru 'sucking pads', abia astept sa il pun.
P.S.2. Sponsorizez pe o parte si sunt sponsorizata pe alta, asa ca zilele astea pregatiti-va pentru un altfel de concurs, cu altfel de premii :).

13 comentarii:

  1. noi ne inscriem in programul de marsaluirew in parc si in cel de vineri! pun si eu pe blog, acus! bravo fetelor pt mobilizare:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Super! De data asta chiar apucam sa ne vedem, abia astept:)). De crezi ca te pot ajuta cu ceva, orice, sa stii ca as fi tare bucuroasa sa o fac.

    Cu drag, Dani Mitu

    RăspundețiȘtergere
  3. marina,
    ne vedem? :)

    delia,
    te astept.

    daaaaani,
    cu bunatati :))))) Glumesc, cu prezenta ta si a lui s e perfect :D

    Alexandra,
    inca ma gandesc cum ar fi cel mai bine. lasa-ma sa definitivez un pic planul si in we/luni revin cu un post numai despre asta. Daca ai idei, daca ai ceva anume in minte, zi-mi. Chiar te rog!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau ca in Brasov nu se tine nimic....poate totusi candva.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim, am putea sa ne adunam cateva mamici si in Brasov, eu stiu sa impartim pliante despre babywearing in parcuri sau prin Piata Sfatului... In zona Racadau din pacate sunt singura mamica purtatoare, dar poate gasim si alte mamici dornice sa vina :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Blueeyes cunosc si eu cateva mamici care isi poarta bebelusii. Poate alegem si noi o zi sa ne intalnim. Poate mamica lu' BBMic mai cunoaste cateva si astfel sa organizam ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar fi minunat! Noi venim oricand, numai sa nu ploua urat de tot, in rest acceptam orice conditii :)

    RăspundețiȘtergere
  8. daca se face ceva la Iasi participam!!!
    madalina_adam@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi permit sa citez raspunsul mamicii BBMic, in legatura cu marsul mamicilor purtatoare:

    "Eu voi organiza in ziua de vineri 14 octombrie ora 11 un mic turneu in Brasov, tur cu toate mamicile care vor sa participe la "marsul mamicilor purtatoare de bebelusi". Mi-am propus sa impartim pliante despre avantajele purtarii bebelusilor la toate cele care-si plimba copilasii in carucioare. Propun sa pornim din fata magazinului nostru de pe Blvd 15 Noiembrie, urcand pe langa Universal, pe strada Republicii, pana in Piata Sfatului si inapoi pe Muresenilor si prin Parcul Central. "

    Sa ne vedem cu bine!

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.