luni, 13 iunie 2011

Va multumesc. De 100 000 de ori


Pentru ca da, mi-a stat inima aseara cand am vazut asa numar de vizite primite de blog. Nu stiu daca e mult sau putin, nu prea ma pricep la a imi evalua blogul, insa m-a surprins. Mult, as inclina sa zic.

Si un motiv bun pentru un ceai, un frappe, o maslina, o ...acadea? :D


Va servesc si eu cu ce-am prin casa :))). Asa ca, ce ziceti, lasati un comentariu pentru un sling fix nou nout, intr-o culoare dementiala (ca toate sunt :D), ales de voi?


Si, ca m-am invatat prost :D, imi si spuneti ceva? Nu stiu, ce vreti voi. De exemplu cum ne-am 'cunoscut' (adica merge si daca e numai virtual).

Maine seara, adica marti, am sa aleg un nou posesor de sling fix, cu Random.org.
Si inca o data va multumesc pentru fiecare vizita si pentru fiecare comentariu.


P.S. De saptamana viitoare, in Brasov, la magazinul Bbmic, veti putea vedea pe viu absolut toate slingurile fixe noi. Iam! :)

46 de comentarii:

  1. Virtual ... ne-am cunoscut pe AP. Si ne-am vazut in Bordei.In urma cu fix 3 ani. Si mi-ai placut muuult; d cu par lung si tu foarte zambitoare, deschisa.
    Si atat de tare ne place in slingul nostru, stii tu, ACEL sling fix ca poate ne purtam si intr-un demential colorat :)
    Marina
    dodo.sasha@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. La mai multe (sute de mii de milioane) vizite şi comentarii!

    ps/ Păcat că n-ai postat la 13:13 în zi de 13 -- ţi-ar fi adus (şi mai mult) noroc! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. io cred ca ne-am cunoscut demult pe plaja la 2 Mai in cercul de arhitecti, eu eram cu Sofia mica in "vizita" la Raluca si Roxana :)
    as avea la cine da slingul :P

    sabinelu_muzicelu@yahoo.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei, Diana draga, te-am descoperit virtual si numai asa din pacate desi tare mult mi-ar place si live :).Asta inca de pe vremea cand era insarcinata, aveam dreaduri, ascultam chillout si imi imaginam cum o sa arate beba mea.La ideea unei bune prietene am descoprit esarfele de purtat si asa te-am gasit pe tine, mi-ai placut la nebunie din primul moment cu toate slingurile cu tot :) (paturicile nu erau pe vremea aia ..)si asta doar vizitandu-ti blogul si site-ul.Cand am vorbit la telefon despre slingul de care ma bucur si azi m-am bucurat enorm sa vad ca mai poti intalnii oameni ok, care stiu sa faca un comert de calitate pentru si care trateaza cu toata lumea cu aceeasi rabdare si interes, voie buna si empatie.Astea sunt calitati rare mai HSM :)), pe langa maiestria mainilor si iscusinta mintii cu care ne incanti.Ca sa nu mai zic ca m-ai uns la inima cu povestea despre intacare si nu numai.Pai e si normal sa meriti toate comentariile, toate vizitele si toate gandurile bune si nu numai indreptate catre tine, pentru ca ceea ce faci si ce ai de spus ajunge si la noi si ne da multe..Eu te admir, cu totul si chiar si asa virtual numai :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Asadar, eu te-am cunoscut virtual, via Sideris. Fiind insarcinata, am citit mai mult despre viata sanatoasa, si fiind in cautarea unui deodorant fara aluminiu, am dat peste blogul Sideris. Iar ea avea link catre blogul tau. Asa am aflat despre purtatul copiilor si despre slinguri. Iti multumesc! Te consider numele de referinta pentru babywearingul din Romania.
    Sunt Ioana Markovits dar scriu acum de pe contul sotului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi place foarte tare ce faci, ce scrii, cum scrii si de asta urmaresc fiecare postare. Ne-am cunoscut putin si doar virtual pentru ca imi doream sa-l port pe bebe si cautam wrapul perfect. Si l-am gasit la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  7. eu te-am descoperit in primele saptamani de sarcina, googalind despre dispozitive de purtat copii. vazusem un sling la Gwen Stefani cu ceva timp inainte si ramasesem fixata pe idee :) apoi ne-am cunoscut si personal, cand ai venit la mine acasa si am luat cumparat un super sling :) tot pe blogul tau am descoperit si un link catre attachmentparenting.ro. si aia am fost :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Te-am cunoscut prin intermediul cuiva care te-a recomandat, care a cumparat de la tine si care mi-a imprumutat si mie wrapul luat de la tine impreuna cu carticica cu instructiuni. Mi-au placut foarte mult grija si atentia ta pt fiecare detaliu. PS: Te-am recomandat si eu la randul meu. ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. si noi ne-am cunoscut virtual, pe mail, am luat 2 wrap-uri, din pacate pe al mei nu la-m purtat ca nu m-am prins, acu ca vine vara m-as orienta la un sling mai racoros. ce zici?:) Delia si Luca de 3 luni

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu te-am cunoscut prima oara la Baby expo cand eu mai aveam aprox 5 zile pana sa nasc si te-am intrebat cum se foloseste un sling :d.Si daaaaaaaaaaaaaa vreau un sling fix maaaare :D si albastru.Te pup si mancati va rog o inghetata si beti o citronada si pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Noi abia facem cunostinta si ne pare tare bine de intamplare. Rares si Mami

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu tot virtual te-am cunoscut in cautare de slinguri:) Am vrut sa comand unul dar niste prieteni ne-au intrebat ce sa ne cumpere si eu am zis ca un sling de la tine daaaar, se pare ca au uitat si am ramas fara sling:P Oricum o sa comandam unul in ceva vreme si daca nu castigam, maxim la al 2-lea bebe:p

    RăspundețiȘtergere
  13. Te citeam pe DC. Pe urma pe blog prin Dandusa :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Ne-am cunoscut virtual din greseala (as putea spune) cand cautam un marsupiu clasic pentru bebelina noastra si spre surprinderea si incantarea mea am descoperit o alternativa la acesta si m-am indragotit. Asa ca inca o data multumes pentru sling-ul Toporas si pouch-ul denim fara de care Mara ar fi fost poate mai putin aproape de mine!
    Rox
    codbitch99@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. La cat mai multe sute de mii!!!

    Te-am descoperit online (tarziu, daca stau sa ma gandesc, ne-am fi putut bucura de sling mult mai devreme!)
    Am cumparat un ring sling la un Baby Expo, si l-am purtat pe tanarul domn pana ce n-a mai vrut sa se deplaseze altfel decat alergand!
    Acum nu-l mai pot cara, desi el s-ar lasa purtat, si slingul l-ar tine :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Te-am cunoscut prin Raluca, mami de Stefan si Adina. Am avut mare noroc sa fiu cu ea pe DC in grupul de mamici de septembrie octombrie 2009. Ea ne-a povestit despre slinguri si s-a si filmat folosind unul, ca sa ne arate cum e.

    Si ma bucur enorm ca a fost asa vizualizata postarea precedenta! Cu atat mai multi oameni vor considera ca e normala intarcarea naturala. Si eu am trimis linkul si la sot, si la mama :)). Ai scris-o asa de frumos!

    raluk16 at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  17. Mie mi te-a recomandat Flori cand i-am zis ca sunt insarcinata si vreau un wrap. Mi-a zis ca te stie, ca esti ok si ca lucrezi cu drag produse de calitate.
    Din pacate m-am decis sa te abordez intr-o perioada dificila pt tine, am comandat si am primit produsul fara interactiuni.
    Apoi te-am gasit si pe ap (tot Flori mi l-a recomandat) si m-ai laudat ca am pus bine copilul in sling :))
    Deci, ne-am cunoscut virtual... Noroc cu Flori :))

    mail: d.a.nicolae@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Am aflat de purtat - si despre tine totodata - cand fata cea mare era deja prea independenta (nu neaparat mare) sa mai incerc. Si atunci mi-am dorit sa am din nou un bebe mic. Ne-am cunoscut apoi la un BabyExpo, cand am venit sa vad pe viu minunile. Ne-am revazut cand am cumparat un sling cadou pentru o prietena si ne-am dat intalnire atunci cand o sa fie pe aproape acel bebe mic. Care da, acum sta bine in sling cu inele de la tine. Si nu cred ca s-ar supara daca ar sta si intr-unul fix.

    RăspundețiȘtergere
  19. Raluca Moldovan14 iunie 2011 la 08:35

    Ne cunoastem doar virtual, de fapt eu te cunosc atat cat ne permiti prin intermediul blogului. Cred ca am descoperit blogul gogalind dupa un wrap in asteptarea celui de-al doilea bebe. Vazusem asa ceva la Iulia (la pieptul mamei)si ma tenta. Nu am reusit sa cumpar (a se citi parinti bugetari), dar am imprumutat unul. La bebe nr. trei am zis ca trebuie sa-l am pe-al meu, asa ca am comandat unul, primit a doua zi, multumesc frumos. Si-l folosim de 8 luni incoace...Ma intreaba prietenii: Este al Iuliei? Eu raspund cu mandrie: Nu, este al meu. Mi-am cumparat si eu!
    Multumim pentru tot ceea ce faci si imparti cu noi! La cat mai multi cititori!
    raluca_moldov@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu tin minte ca era vara, primul grup de sprijin al lui Rox la care am ajuns si nu am vorbit. :))) Dar poate ma insel.

    RăspundețiȘtergere
  21. noi am vorbit la telefon cu ocazia slingului bulinuta, cu care ne intelegem destul de bine, inca suntem in faza de testari. eu am de gand sa imi intregesc colectia de slinguri, incet incet, ca la bb2 sa stiu exact ce am de facut.
    corina.costache@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. eu te am cunoscut...nu mai stiu cand. dar cand te am vazut, aveai un breton foarte frumos, un baiet si mai frumos in spate si vorbeai cu mine despre copii cuminti sau mai putin cuminti. habar n aveam ca "porti" si ajuti si pe altii sa "poarte" copii asa incat am ratat momentul in care as fi putut sa o fac. poate data viitoare:)

    RăspundețiȘtergere
  23. Noi ne-am cunoscut la babyexpo, cand am cumparat primul purtator - slingul cu inele, pentru Maria care era inca in burtica. Si uite ca azi implineste deja un an :)
    Deci random, concentreaza-te! si adu-ne un cadou frumos! :D

    RăspundețiȘtergere
  24. hmmm... eu nu mai stiu daca 'prima data' :) a fost aici sau pe forum (a.p.) ..cert este ca spatiul a fost virtual
    kgrati@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu te cunosc doar virtual, iti urmaresc blogul si apreciez foarte mult lucrurile pe care le faci. Mi-ar place mult un sling fix, macar as fi sigura ca il port corect (la cel cu inele nu sunt chiar sigura ca fac ce trebuie). ;)

    RăspundețiȘtergere
  26. Noi ne-am cunoscut doar virtual acum un an cand cautam o alternativa la wrapul elastic. Asa am descoperit pouch-ul de care am fost super multumita si cred ca o sa ramana mijlocul de purtare preferat. Verific zilnic blogul tau pt ca imi place f mult cum scrii. Imi da o incarcare de energie.

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu te-am cunoscut doar virtual, dar daca ar fi sa ne vedem face to face as simtii ca te stiu de o vesnicie si nu mi se pare ca nu te stiu personal.Am cautat despre sling si am dat de tine pe parinti.Si eu as avea cui sa ofer acest silng fix.
    larisamitoi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  28. te-ai citit pe parinti, te-am citit pe Ap, apoi pe blog. undeva intre toate astea te-am intalnit intr-un parc in bucuresti. ne-am invartit aiurea in jurul lacului si pana la urma am reusit sa ne intalnim. am baut un cola si sotul tau ne-a adus niste pufuleti de poveste, pufuleti mari ca aia nu am mai mancat. copiii se ascundeau dupa bancutele din parc si faceau Bauuuu, al meu incerca sa-l convinga pe al tau doar doar s-or juca ceva impreuna. mai stii? Flori

    florentina_cardasol@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Cum ne-am cunoscut? pai un SLING cu inele ne-a facut cunostinta ;)

    sling pe care apoi l-am schimbat cu un WRAP care era mai "bun" cu spatele meu :)...deja ii duc dorul, dar caldura de afara ne impiedica sa ne mai plimbam impreuna

    ...un sling fix, mai mai ca as incerca! :))

    te pupam si ne place atelierul nou!
    Oana(mamica lui Matei)

    oana.morait@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna Diana. Am fost saptamana trecuta la mare la Gura Portitei, un loc retras, rupt de lume. Am luat la mine colectia de wrapuri si slingul . A fost minunat. Una din cele doua mamici care erau in toata statiunea vine si ma intreaba despre ele, de unde le am, cum sunt....I-am spus de sling.ro. Imi zice a...da...Diana. A fost o surpriza sa vad ca din ce in ce mai multe mamici sunt interesate sa-si poarte copiii si astfel avem si o prietene comuna.Poate o sa ne cunoastem cand treceti prin Brasov.Pupici.Iris
    irys_18@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu tot virtual te-am cunoscut, nu stiu exact cum, mergand din blog in blog si culegand informatii pretioase despre cresterea copiilor mici. A trecut aproape un an de atunci. A, si te-am vazut la TV.
    vasyboian@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. am aflat de tine citind o chestie pe hotnews. pe urma, cand am vazut ce chestii faine faci, mi-am amintit cum imi sticleau ochisorii cand vedeam pe-afara (Berlin, Roma, etc etc) bebelusi purtati atat de frumos! si mi-am dorit sa-l fac happy si pe al meu bebe, dar si pe mine :) restul, e istorie! :) mail, telefon, colet samd.

    laviniad.balan@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  33. :X
    Ne stim doar virtual, desi vorba aia... stam la o aruncatura (asea ...mai mare) de masina.
    Cum te-am cunoascut? Cred ca Almighty Google :)) a fost cel care mi te-a adus in faza ochilor pe cand cautam altceva. Nu stiam ce, dar am stiut cand te-am gasit!
    Go Girl!

    PS Adresa, in caz ca nenea Random mai vrea si cu mine, e in profil. :X

    RăspundețiȘtergere
  34. Ne-a "încrucisat" Google acum vreo doua luni, când încercam sa iau cea mai buna decizie legată de modul cum sa-mi port cât mai mult copilul in brate si mă bucur sincer ca te-am găsit. La cât mai mulți cititori pe blog, poate asa vom vedea si mai mulți copii fericiti, cocotati in slinguri vesele! Ceea ce, desigur, ne dorim si noua :) Anca (anca_simina2003@Yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu te-am "gasit" recent cautand un wrap ... apoi te-am tot urmarit :) (taaare as fi vrut sa te descopar mult mai devreme ... dar mai bine mai tarziu decat niciodata) ...
    La cati mai multi cititori/cititoare iti doresc ... aici (in iasi) suntem atat de putine purtatoare :( ...
    pupici! si ... hai cu slingul :) (dintr-asta inca nu am ... si uuuuh ce culori!)

    Blu (blue24_ro pe yahoo punctuletz com)

    RăspundețiȘtergere
  36. Si eu tot din virtual, citind in sarcina despre AP am dat de blogul tau si produsele tale...intre timp am devenit fericitii posesori de wrap, sling si paturica, iar un sling fix chiar ne-ar intregi arsenalul pentru bebele din burtica ce nu mai are mult si vine...A, si de pe forumul Ap, binenteles...

    susurlet@yahoo.com (Anca)

    RăspundețiȘtergere
  37. eu am citit toate paginile de intrebari si raspunsuri la slingul cu inele si m-ai convins, cucerit mai bine spus:) si desi stiu teoria, cu practica nu stam atat de bine, asa ca unul fix chiar ma tenteaza.
    multe ganduri bune pentru cea care mi-a facut cunostinta cu AP!
    cu drag,alavod at gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Hehe...ne-am cunoscut virtual, am luat un sling cu inele, apoi un wrap elastic, ne-am vazut in Kiseleff, cand wrapul scurt ne-a cuprins pe mine si zumzilina in FCC, ne era suficient la cat eram de grase. :))Apoi am facut singura niste purtatoare, dar tot nostalgica la ale tale am ramas, la materialele super si cusaturile de poveste. Semper fidelis! :))
    Te-am "chestionat" cu privire la autodiversificare, iar acum zumzilina papa intr-o veselie rosie, cam de cate ori il vede pe tac-su mancand asa ceva :))
    maria.geacar@googlemail.com

    RăspundețiȘtergere
  39. ieeei, sa fie intr-o zi de vara, prin Herastrau - la vizualizarea si vanzarea primelor mei-tai-uri, cu o geanta mai mare ca tine, tarat dupa tine:)) si cu Alex +D prin parc.

    as avea cui sa-i dau sling-ul, nu stiu cum, dar s-au apucat fetele de mamicisme:)
    fresh_dauphin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. :) Ne-am cunoscut virtual cand T nu se nascuse inca si pentru ca vroiam sa fiu o purtatoare inca din primele momente, am luat un sling cu inele de la tine. Cred ca acum pe vara, un sling fix ar fi si mai bun, desi trebuie sa recunosc, eu trag cu ochiul f f des la paturicile tale... O sa imi fac curaj la un moment dat si voi lua una pt T, doar ca imi este greu sa ma decid, sunt asa de frumoaseeeee.....

    La cat mai multi vizitatori iti doresc. Mi se pare minunat sa iti porti copilul aproape de tine.

    RăspundețiȘtergere
  41. Stefania Cristina14 iunie 2011 la 18:14

    Buna Diana,
    eu te-am cunoscut virtual, atunci cand eram gravida si m-am indragostit de slingurile tale. Dupa ce am nascut am si cumparat un sling cu inele, din acela alb cu negru.
    Apoi, am mai conversat pe forumul attachment parenting, tu ai fost mereu o draguta si mi-ai raspuns.
    A, ti-am cerut si prietenia pe facebook, dar cred ca nu stiai cine sunt. ;)
    Kitty si Adelina, puiuta mea de un an
    stefi_cc@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Si eu tot virtual te cunosc, am inceput sa caut slinguri dupa ce am vazut la o prietena din afara, si te-am descoperit pe tine:) Intre timp am primit un sling cu inele, dar cred ca ne-ar placea unul fix...:)

    Scriu cu o singura mana, caci bebe nu ma lasa, asa ca nu am timp sa povestesc prea multe:)

    danutza1210@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Eu am ajuns din greseala (faina greseala) pe blog chiar in zilele de festivus de anul trecut! si de atunci sunt fidela! Am un sling cu inele cu care ma mandresc peste tot iar acum ca-i vara tanjesc dupa un sling fix! Randooooom, can you hear me??? Daca nu, ma duc la BBmic!;) corina.serban@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  44. ohoooo. cred ca nici tu nu mai stii de cand ne cunoastem, asa-i? pai sa fie vreo 5 ani de cand te stiu virtual si vreo 2 si real :)). ma bucur tare mult ca ne cunoastem si ca am invatat atat de la tine. si cred ca nu ti-am spus niciodata face to face, cat de mult iti MULTUMESC, dar niciodata nu-i prea tarziu...

    RăspundețiȘtergere
  45. am incercat si ieri sa las un comentariu, dar nu stiu de ce nu am putut.

    de cunoscut ne-am cunoscut virtual, cand am comandat wrap-ul cel rosu ce-l asteapta cuminte pe bebe. apoi ne-am si vazut la prima intalnire La Leche League, dar pana mi-am dat seama ca esti tu, am ratat ocazia sa te cunosc personal. de curand, sotul a probat slingurile la Irina si s-a indragostit de ele. poate ne ajuta nenea random sa-i facem o surpriza :)

    Cristina
    christina.dumitru@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.