joi, 16 iunie 2011

Prietenii (mei) virtuali

Cand v-am intrebat cum ne-am 'cunoscut' recunosc ca a fost cumva intentionat. Pentru ca adevarul e ca, de cand il am pe d, absolut toata lumea mea s-a schimbat.

Cu vechii prieteni mi-a fost tare greu sa mentin relatiile pentru simplul motiv ca nu prea mai aveam lucruri in comun. Si pentru ca, in primele luni, am trait intr-o dulce izolare dar cumva neintentionata. Pur si simplu asa au mers lucrurile. A ajutat, ce-i drept, si faptul ca printre prietenii apropiati si cei de suflet, facutul copiilor nu a fost foarte popular :D.

M-am trezit aterizata pe un forum (tembel de altfel, as zice acum) si nici acolo nu pot spune ca m-am 'integrat'. Mult mai tarziu am inteles de ce. Insa am reusit sa intalnesc acolo, virtual, cateva fete care mi-au ramas tare dragi. Tot acolo am intalnit-o pe gazella, cea care, cativa ani (1-2?) mai tarziu, avea sa puna pe picioare siteul si forumul AP.

Ei bine, acolo a ramas casa mea. Acolo sunt extrem de multi oameni tare dragi mie, oameni pe care am avut norocul sa-i intalnesc si in lumea reala, oameni cu care stiu ca vorbesc aceeasi limba. Si de altceva nu am mai avut nevoie.



Insa de cand cu sling.ro, si fara sa caut asta, am 'intalnit' iar din ce in ce mai multi oameni faini. Mamici cu care ma lungeam la multe maiuri, cu care m-am intalnit, prin intermediul blogurilor, de si mai multe ori, de care nu ma mai saturam la intalnirile din parcuri sau la LLL. Oameni faini, faini, faini!

Nu pot spune ca acum am cateva mii de prieteni, de fapt in continuare i-as putea numara pe degete, insa stiu ca oameni ca mine mai exista. Si stiu cum sa dau de ei, am cui sa dau un telefon cand vreau sa schimb o vorba cu cineva si vreau sa vorbesc pe limba mea. Stiu ca daca unul din oamenii astia imi cere un sfat il aude exact asa cum l-am zis. Stiu ca ei sunt acolo, ca sunt reali, ca, desi izolata, nu sunt singura. Ah, si culmea, eram mult mai izolata in Bucuresti decat sunt acum, desi distantele fizice sunt simtitor mai mari.


Unde voiam sa ajung? Ei bine, unul din acesti oameni pe care eu ii vad tare tare frumosi, este noul distribuitor Poarta-ma! Ceea e foarte bine din trei mari motive:
  • are o mare experienta in purtatul copilului (propriu :D) si e foarte obiectiva, deci puteti comanda de la ea cu mare incredere ca va poate ajuta sa alegeti;
  • imparte afacerea cu o prietena, si ea cu experienta, deci aveti de doua ori mai putine sanse ca cineva sa nu aiba mult timp in ziua aia :D;
  • pot pleca linistita si inchide siteul pentru ca la ea veti gasi orice produs de pe site (mareee, veniiiiim)

Acestea fiind zise, va prezint cu mare drag KiddyShop! Pozele sunt absolut dementiale, si numai pentru asta si tot trebuie sa dati macar o tura in magazin :)






[Cel mai si cel mai mult mi-a placut ca Raluca aduce produse in care chiar crede (da, si ale mele, insa nu despre asta era vorba ), ca mi-a confirmat, fara sa stie :D, ce credeam despre ea. Trebuie sa cititi articolul de pe blogul ei, cel in care prezinta suzetele comercializate. Chapeau, doamna!]

5 comentarii:

  1. Rosesc aici si imi creste pulsul! Esti minunata! Si te admir de atata vreme... Si faptul ca ma apreciezi atat de mult ma face sa ma simt implinita si fericita!

    Multumesc mult pentru tot! Ma inclin cu mult drag si te imbratisez! Pot sa pun aceasta zi in albumul virtual al celor mai frumoase zile din viata mea, alaturi de nunta si de nasterea lui Alex.

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru mine amandoua sunteti tare speciale si tin tare tare mult la amandoua. ma bucur sa va gasesc impreuna. pupici multi

    Raluca, mami fericita de Stefan si Adina

    RăspundețiȘtergere
  3. Raluca, esti o scumpa, ca de obicei. Nu stiu daca ai vazut la postarea asta http://poarta-ma.blogspot.com/2011/06/va-multumesc-de-100-000-de-ori.html ca eu am recunoscut ca asa am cunoscut-o pe Diana, prin tine :).

    Va pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate nu reusesc sa iti trimit un mesaj prin contul meu de aceea anonim. Fiul meu are aproape 10 luni si pe la 5 luni am inceput sa-l port. Intai am inceput cu beco butterfly dar fiului meu nu-i placea deloc. Acum il port in wrap. Pentru plimbarile mai lungi il leg pe spate iar pt cele scurt pe burta.(Si sunt si bio mama) Laura

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua ! As fi bucuroasa daca ati dori sa facem schimb de link pentru avantaj reciproc ! Blogul meu este http://petedeculoare.wordpress.com/
    datele mele sunt :
    nume: Pete de culoare
    link: http://petedeculoare.wordpress.com/
    Astept confirmarea dumneavoastra daca sunteti sau nu de acord pe http://petedeculoare.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.