miercuri, 4 mai 2011

A treia zi de Festivus - la munca!



Va multumesc mult pentru participarea la a doua zi de Festivus. Comentariile au fost delicioase, sper ca si voi v-ati simtit excelent. Marturisesc ca am lesinat un pic cand am auzit de Rebelde Way. Nu am cum sa rezist, tebuie sa va spun ca si eu am avut o mare slabiciune pentru serialul cu pricina, asa ca va las link la the melodia. Doamne ce monstri soap scoate festivusul asta din mine :)))

Asa, vestea cea mai buna, adica cea la care se duce setul complet pentru bibilit, plin cu cosmetice minerale naturale de la Puretouch, este ....







Felicitari Gabriela, tare mi-as fi dorit sa fiu in locul tau :D.






A treia zi de Festivus

Dupa atata rasfat cu cosmetice, paturici si wrapuri, azi va trimit la treaba :). Au mamele o viata minunata dar tot trebuie sa calce, sa spele, sa stearga bucataria (de douăj' de ori pe zi) si altele pe care nici nu vreau sa mi le amintesc. Asa ca ajungem azi la Organic Baby. Claudia, cea din spatele magazinului, e o persoana extraordinara, super rabdatoare (cu mine sigur, si eu sunt mereu ametita :)) ) si foarte foarte amabila.



Din acest motiv, gasiti o gama larga de slinguri Poarta-ma! la ea in magazin. Si partea excelenta e ca le gasiti si in showroom, in buricul Bucurestiului, chiar langa Piata Romana, pe Ernest Brosteanu 22 (chiar daca strada nu va suna cunoscuta, va spun eu ca e aproape de tot).

In plus, OrganicBaby va fi primul distribuitor de slinguri Poarta-ma! din matase naturala. In maxim doua saptamani le puteti vedea live in showroomul lor.


Asa, de unde pornisem? A, detergentii :D. Pai, la fiecare drum in showroom am plecat cu cate ceva. Iar in ultima zi in Bucuresti Alex alerga la Claudia sa luam rezerve de detergenti :D.




Asadar azi, in a treia zi de Festivus, avem un pachet baban de detergenti. Pentru ... tot!
  • Un detergent de rufe Ecos, cu ce va doreste inimioara, adica magnolie, lavanda, musetel sau fara miros, pentru bebei. E cel pe care eu il folosesc de cand l-am descoperit, adica acum vreo 2-3 luni.
  • Un detergent pentru vase. Si aici neaparat trebuie sa va spun ca n-as mai folosi in vecii vecilor Pur, Fairy sau alte magarii. Mainile mele, unghiile si cuticulele sunt perfect normale atunci cand spal cu un detergent natural, insa se distrug instantaneu dupa un detergent 'din ala'. Serios, e investitia cu cel mai rapid rezultat vizibil de la o posta. Deci, zic eu, un must (ala din engleza, nu mustul bun bun de struguri :D)
  • Un degresant universal. Asta e beton, evident ca l-am incercat, am spalat fosta casa si actuala cu el si inca mai am mai mult de jumate. E super concentrat si se foloseste pentru orice: parchet, gresie, faianta, blat de bucatarie, geamuri, cada, absolut orice va trece prin cap. Am zis cat de concentrat e ? Rau :)))
  • Un sapun lichid pentru maini. Si aici chiar nu e nevoie sa va spun mai mult, poate doar s-o amintesc pe aia cu mainile :D

No, daca nu vi se pare suficient, Claudia a fost super mega draguta si ne-a oferit si ceva pentru bebe, sa nu ramaneti cu gandul la chestii mai putin placute, cum ar fi curatenia (aia-s io :)))) ) Asa ca, alaturi de tona de detergenti cu care curatati pana la Craciun :)), mai avem:

Eu folosesc de mult timp detergenti naturali. Sa tot fie cativa ani. Dar ce m-a cucerit la produsele importate de Claudia (cele din premiu, de la Earth Friendly Products) sunt... capacele :D. Nu, (sper ca) nu m-am tampit, insa imi place mult de tot cand vad un producator care se gandeste la detalii. Evident ca imi plac rezultatele, altfel nu le-as folosi, insa capacele au facut, pentru mine, diferenta. Cei de la detergentii de rufe sunt cam ca cele de balsamurile clasice, adica nici o picatura nu se scurge pe langa. Detergentul superconcentrat are capac ca la Nurofen, pe care trebui sa apesi bine inainte sa rotesti, iar la detergentul de vase pica fix cate o picatura. Imi plac de mor :)


Ce trebuie sa faceti? Pai, ca de obicei, lasati un comentariu. Neaparat sa aveti si adresa de mail, fie in comentariu, fie la profilul de blogger, daca aveti. Va rog mult, nu va descurajati daca nu ati castigat pana acum, ganditi-va la mine care nici macar nu am sansa sa castig :)) si hai sa ne simtim bine. Pentru ca sarbatorile nu-s doar cadouri, ci mai mult voie buna :). Bine, si sa fim seriosi, cui nu i-ar prinde bine?

Si daca e sarbatoare, de data asta sa vorbim, poate, de o mancare nasoala? Un carnat groaznic de la care nu va puteti abtine :D, o prajitura odioasa sau, poate, ca subsemnata, un pachet maaaare, maaare, XXL de mare:)) de chipsuri din cand in cand?

82 de comentarii:

  1. "It's not the winning that matters, but taking part" (asa am invatat eu de la Peppa Pig, preferata fetitei mele) si intr-adevar, e great joy in festivus!
    Asadar, secretul din spatele farfuriei cu verdeata pe care o tot vantur cu avat consta in ingerarea, just the other night, a unei pungi de napolitane cu lamaie (in traducere, aditivi, coloranti si zahar) care pe deasupra mi-a mai si placut. Dar promit ca nu mai fac.
    Detergentul de vase ar face minuni pentru pielea mea greu incercata. Si sapunul lichid. Si rufele ce grozav s-ar simti imbaiate in Ecos. I'm greedy, greedy, greedy!:)
    simonamihaela.marcu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. maaama Diana ce premii! cu produsele astea chiar m-ai prins, sunt EXACT ce imi lipseste din casa la ora asta :D
    legat de mancare.. pai de cand am renuntat la faina alba si zahar si junk sunt perfect multumita cu alimentatia mea cu o singura exceptie: paine cu untura si cu ceapa SAU paine cu unt si cu sare. si da, la mine PAINEA e problema in combiniile astea =)) deci, cam o data la cateva saptamani, ma mai scap la cate o felie, doua pentru ca ca mor de pofta. ah si sunt cam dependenta de banane.

    RăspundețiȘtergere
  3. vaiiiii....ador produsele de azi, si chiar Organic Baby is my friend: detergentul Ecos e super si cel cu lavanda si cel pt bebelusi,as vrea sa pot incerca si detergentul de vase sau sapunul lichid...mai random ce faci?:) ia concentreaza-te...
    culinar stuff? pai eu nu pot trece nicicum peste mujedei de usturoi in combinatie cu o portie buna de cartofi pai si eventual un gratar de pui sau niste aripioare crocante....a si sa nu uit: ciocolata cu menta...chiar nu pot sa renunt la ea.
    laurita6_dana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok,chiar e distractiv. Tocmai mi am cumparat detergentul cu levantica,deci stiu de ce e ademenitor premiul. A auzit careva de covrigiii de buzau? Eu, da. Din pacate:) mihaelamaria_rizea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca e de munca, pai sa muncim!

    Mie imi plac rau, dar rau de tot, desi stiu ca nu sunt bune, preparatele din carne care au si os. Adica - sunculita taraneasca sau coastele afumate. Imi place sa rod carnea de pe os pana ramane lucios... intr-o zi, demuuuult, am plecat la facultate abia trezita din somn, si mi-am dat seama pe la jumatatea drumului ca eu rodeam din gustarea mea in plina strada - un os cu putiiiina carne. Cred ca am fost o priveliste dizgratioasa!
    alinalinalina2003@yahoo.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  6. Perseverez! Poate asa ma mai indemn sa strang prin casa, ca-i haos, chiar daca suntem childless de cateva zile. Nu stiu cum, da' nimic nu se strange/curata singur.
    Cat despre mancaruri... uuuu! Cel mai des ma apuca pofta de banalii cartofi prajiti, crocanti, cu ceva cas deasupra. Sau usturoi, mmm! Asta cand nu vreau (multa) ciocolata.

    RăspundețiȘtergere
  7. chips-uri de cartofi cu sos de usturoi si muuuuuulta smantana. asta e mancarea mea de om necajit. al meu deja stie cand il trimit dupa "ingrediente". imediat imi zice "geeeez, esti deprimata mah?"
    altfel nu prea am treaba, sunt destul de constiincioasa cred.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiti bancul cu jidanii care trimiteau felicitari codate? Rabi le citea si la unu' i-a zis :"oi, oi, oi"...
    eu pacatuiesc de doua ori pe an cu cipsuri, de doua cu tigara, rar cu pita cu untura si o data pe saptamana cu afumaturi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Immmmm, ciocolata. Sunt dependenta. Plus toate, dar absolut toate, produsele kinder (inclusiv oua de ciocolata). Nu stiu ce-o sa fac cu fi-miu cand o sa mai creasca si o sa o vada pe mami cu respectivele dulciuri (acum are un an si nu protesteaza ca mami mananca singura asa 'bunatati' dar mai tarziu?). Si nu, nu iau in greutate. La un an de la nastere am ajuns la 51 kg de la 72 (apropos de HSM) fara dieta ca alaptez.
    Vad ca festivusul asta m-a prins rau de tot. M-am trezit cu o ora mai devreme sa vad ce se mai scrie pe aici...
    vasyboian@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Icre de crap din comert, cred ca nici macar o aripioara de crap n-a fost p-acolo. Asta de cand sunt insarcinata cu Filip.
    andratatuatgmail.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu painea cu unt (depinde de paine si de unt) le consider sanatoase - fac painica in casa din diverse fainuri si bag la greu, deocamdata fara repercursiuni grave.dar de chipsuri mi se face pofta cam de 2 ori pe an, cand merg cu masina, sau de ursuletii pombar...
    festivus asta vrea sa ne secatuiasca de secrete?
    mail- susurlet@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar as fi tentata sa incerc detergentii,dar cel mai mult si mai mult ma tenteaza balsamul pt bebe.Si ciocolata.Mari
    horotanmarinela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Cartofii pai, crocanti cu muult mujdei, painea facuta in casa cu unt, sare sau miere si muulta ciocolata cu rom. Din pacate, chiar daca alaptezi tot am muuulte kg in plus dupa a treia nastere. Suna interesant detergentul de vase si cel universal :)
    gavrilia@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  14. incepusem sa tin regim in incecarea de a deveni si eu HSM, am renuntat asadar la paine de orice fel(mancam doar integrala),cartofi,orez,evident zahar..si de atata incantare ca ma simt o idee mai usoara m-am premiat cu prajitura cu mere..bine,nu am mancat-o eu toata,doar 3 felii, cat sa-mi stric dieta...
    luiza802004@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Inghetata de ciocolata si cirese... or stii producatorii de ce au numit-o obsession. Cand o prind nu as mai da la nimeni:))
    malynskaya@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. In sarcina sau alaptat mi-e pofta de ciocolata 70% cacao :D As manca in fiecare zi cate o bucatica...prefer insa sa nu fie in casa, sa nu ma tenteze. In rest nu am mancaruri de care sa ma rusinez.
    cristina_mili2@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. A, pai aici e simplu: napolitane cu cacao (din alea vrac). Nu pot sta linistita cand stiu ca am napolitane in casa. Fac ce fac si tot langa ele ajung, pana le termin (periculos de repede) si apoi ma calmez. De asta nu cumpar mai mult de 200-300 gr odata. Noroc ca ma apuca destul de rar poftele astea.
    Insa cand iubitul sot a ajuns acu vreo 2 ani acasa cu o cutie de 3 kile de napolitane, nu stiam daca sa ma bucur sau sa plang de necaz :D

    Totusi tema de azi e cam periculoasa - salivez pe tastatura de cand am citit comentariile anterioare :))

    Dar ieri a fost super super fun! Nici nu-mi pasa ca n-am castigat, sincer, asa de bine m-au distrat marturisirile pacatelor televizate :))

    Mailu' e corinacioflec la marele yahoo.

    RăspundețiȘtergere
  18. vorbim despre mancaruri interzise aici? despre placeri vinovate?eu am mancaruri interzise pe motiv de alaptare, pe care le visez: supa de fasole boabe cu afumatura sau varza a la Cluj, varza murata, orice fel de varzaa! ce sa mai spun de o cana de cafea? eh, cu asta chiar mai calc pe langa...nu se poate chiar fara...

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi plac foarte mult produsele de Organic Baby...am comandat multe produse de la ei. Slabiciune :) placinta cu mere si ciocolata amara.
    E-mail: adina.vladoiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  20. De mult timp incerc sa ma conving sa cumpar detergenti bio, dar din varii motive (in mare parte financiare, taxe de expediere, comanda minima) aman acest moment. Daca am avea in Iasi DM sigur nu m-as mai abtine :) Concursul organizat de tine este ocazia ideala sa ma conving de calitatile acestor detergenti. Pentru ca nu am un copilas (inca :D ), promit, in cazul in care voi castiga eu (desi rar am norocul acesta), sa dau mai departe produsele pentru bebica Lauritei (daca nu e cu suparare).

    Gastronomic guilty pleasures am foarte multe (fiind o persoana f pofticioasa), dar printre primele locuri se numara salata de boeuf, salata de vinete cu multa maioneza si ciocolata de casa. As manca de 7 ori pe zi asa ceva.

    simonastefanuca[at]yahoo[dot]com

    RăspundețiȘtergere
  21. Daaaa ... secrete pacatoase, pacate dulci mmmm ... eu nu ma pot abtine de la ceva dulce. si cand nu ma mai indulceste o cioco sau inghetata de ciocolata cu cirese imi cumpar o punga de ... pernute viva. da, o porcarie dar sunt bune cateodata. o mananc pe toata (punga) parca pe furis, sa nu ma vada cineva.
    Cand am cumparat-o de la magazin pe Sophie (girafa) si suportul de periuta de dinti cu clepsidra am primit si tester pt detergentul de rufe (nu l-am incercat inca) si pt detergentul de vase. f bun. cred ca merita folosit mai mult. deci e de bine Festivus de astazi.

    Marina alias Dodosasha

    mail: dodo.sasha@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. organic baby suna delicios :D abia astept sa le incerc!
    de curand am descoperit ciocolatelele merci, daca s-ar putea as manca in fiecare zi o cutie! alaturi de o cafea slaba mare si cu lapte:)
    alavod at gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. imi place premiul de mor :D. Iar cu poftele vinovate, well...numai dintr-astea am. Si cum bebe Thomas a scapat de colici de vreo 2 luni, am inceput treptat sa mai pacatuiesc si eu: ba un MacDo la 2 saptamani, ba cate o tigara cand vad ca doarme primul somn adanc si nu da semne ca se trezeste la 15 min de cand l-am pus in pat, de cioco nu mai zic, cate putin in fiecare zi. Plus berea, mmmmm, nu stiu cat e de adevarata vorba ca faci lapte daca bei, da' asa de bine merge cateodata. Si ar mai fi...dar n-am eu timp...
    corina.costache@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. mmm, de la organic baby am luat deja detergentul cu levantica si musetel pentru bebe, detergentul pentru vase l-am primit cadou pentru testat (excelente amandoua), asa ca nu-mi lipseste decat jumatate din premiu :P
    cat despre mancare - trebuie sa fie iute, foarte iute, cat mai iute. iar acum cu sarcina a trebuit sa o las mai moale, dar tot mai scap din cand in cand la borcanul cu muraturi infiorator de iuti. si de bune :)

    Cristina
    christina.dumitru la yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Ciocolata After Eight rules!!!!!! Cred ca sunt in stare sa rad un bax...vorba ceea....dintr-o lovitura...pardon...inghititura

    Mailu este alina_petrescu_ro at yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  26. Pacat...hmmmmm.....cred ca prajitua cu dovleac, aia cu aluat ras deasupra.Zic pacat culinar la aluat ca dovleacul la cuptor nu are nimic rau, dar aluatul ala e cu ulei sau alte grasimi si daca mananci cald(asa cum am facut o data) crezi ca dai tot afara :D ,dar daca iti place asa mult nu poate nimic sa te faca sa nu mai vrei.
    Aaaa si niste chipsuri din cand in cand, dar hai ma Diana ca nu mai e asa rau acum cu chipsurile de cand au aparut alea coapte in cuptor.Sa incerci sa pui cateva chipsuri din astea pe o foaie alba si sa incerci sa pui din alea in ulei....ai sa vezi diferenta.Tot un pacat culinar raman dar parca mai mic :D
    larisamitoi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. aa, asta ca tot a trecut ziua de HSM- sau cum? :)
    deci, pardon, eu nu mananc nasoleli - acum chiar ma scarpin la ceafa, ca n-am ce da din casa. azi. si e pe bune! ce ma strica pe mine, uneori (ok, deseori) e cantitatile :)
    dar trebuie sa marturisesc ca, recent, sedusa si intrigata de ideea ca dulcele preferat al americanilor este untul de arahide, am cumparat si eu unul (aka, pt cine nu stie, o cheste dulce, soioasa, din arahide prajite in uleiuri.. beaccc). si, partea cea mai tare e ca, asa gretos, recunoscut pana si de mine ca fiind gretos, nu m-am lasat pana nu l-am terminat. :( nu ma-ntreba de ce, ca n-am nici o idee. cert este ca acum mi-am satisfacut curiozitatea si plinul de chestii grele si gretoase, asa ca n-as mai cumpara.
    deci partea buna este ca ma invat minte. :) partea proasta.. e ca dureaza

    scuze pt comentul sters de mai sus (si implicit pt bulversarea numerotarii), dar, crede-ma se impunea :/

    RăspundețiȘtergere
  28. Daca paturica era de rasfat iar cosmeticele de curiozitate, de produsele de curatenie chiar am mare nevoie. Tocmai ma pregatesc sa parasesc definitiv Bucurestiul dupa ce toata viata mea numai aici am trait. Undeva departe, dar in Romania, un loc in care baietelul meu sa poata iesi afara din casa fara lesa si fara paznic, unde loc de joaca nu inseamna mall sau Ikea. Nu-i momentul sa dezbat subiectul. Tare m-am bucurat Diana cand am vazut postul tau. M-am distrat copios, vazand ca nu sunt singura care fuge de Bucuresti. Asa ca am mare nevoie de produse de curatenie. Am incercat un detergent de vase eco si mi s-a parut fantastic. Asa ca m-am decis sa incerc mai multe produse de curatenie naturale. Plus ca ar veni la fix, mi s-a terminat detergentul de rufe, precum si lotiunea de corp pentru bebe.
    Acestea fiind spuse, pana acum vreo 3 ani, nu stiam ce-i ala fast-food. Imi spuneam singura ca nu-mi place. Gustasem in copilarie un hamburger si nu mi-a placut. Pana cand, impreuna cu colegii de servici, am mancat la Mac. Si de atunci s-a rupt figura. Cel mai mult ador maioneza aia cu usturoi si multe chimicale de la KFC. Dupa ce toata sarcina m-am abtinut, cu o saptamana inainte sa nasc, mi-am cerut scuze copilului meu in timp ce ma delectam cu un meniu Variety de la KFC, cu 2 cutiute de maioneza.
    aliceintaraminunilor83@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  29. O fi de la sarcina sau nu ( eu nu cred in pofte de gravida ) dar acum o saptamana n-am putut rezista sa-mi cumpar o punga de cartofi congelati si in doua zile am mancat-o pe toata si apoi mi-a parut rau o saptamana:(( dar a fost ceva cu totul iesit din comun. In schimb calc des in gura lacomiei cu paine cu unt ( si daca asta nu era de ajuns, mai pun si dulceata). ( ionelaiordan@yahoo.com)
    Si premiul suna....wow.

    RăspundețiȘtergere
  30. Din pacate nu ma pot mandri cu regimul meu alimentar, dar la capitolul desert e chiar jenibila situatia! imi plac chestiile anonime, ieftine, la kilogram care imi aduc aminte de copilarie!(biscuiti populari, napolitane, alune)! don't tell anyone, please!
    corina.serban@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna. Imi place subiectul ales, e exact pe gustul meu: junk food :P. I love it, din pacate :((. Mi-e pofta aproape tot timpul de McDonald's si de KFC, dar incerc sa ma ambtin pe cat posibil, desi mai scap cateodata la ele. In plus, ma inscriu si eu la punga mare, XXL, de chipsuri: simple, doar cu sare, pur si simplu le ador :). docalaura22@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna! Felicitari pentru Festivus, mi se pare o idee grozava. Ma inscriu si eu pentru detergenti, ce mama care spala cate cinci masini de rufe in fiecare saptamana si tone de vase in fiecare seara se poate abtine de la asa premiu? Mancarea groaznica de la care eu nu ma pot abtine e mujdeiul de usturoi. Stiu ca ma doare burta dupa aia si mi se face rau si tot nu pot sa rezist in fata unui castron plin cu mujdei de usturoi. Of, somebody shoot me!
    Adresa mea de email: idei_pentru_mamici_si_copii@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Ciocolata, ciocolata ,ciocolata :))
    mail: r_cherbel@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  34. inghetata. oricand, oricat, oricum, oriunde... de la cea mai putin gustoasa pana la cea mai buna(ca oricum toate sunt pline de zahar coloranti si aditivi) de la aranjata frumos in cupa pana la direct cu lingura din cutie.
    bag o cutie intreaga si apoi tremur zgribulita sub patura. grav e ca se intampla des.

    mail: d.a.nicolae@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Detergentul Ecos il folosim si noi de cateva luni si e f ok, restul produselor nu le-am testat, asa ca ne inscriem pentru ele :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Observ ca nu marturiseste nimeni merdenelele :D. Scap cate una data la cateva luni si trebuie sa spun ca, totusi, rezist eroic avand in vedere ca trec zilnic, de 2 ori, pe langa o patiserie care chiar le face bune (si nu numai merdenelele...:D )
    Pentru mine cartofii prajiti cu usturoi si toate branzele din casa sunt un rasfat, nu un pacat. La fel si ciocolata (deci le mananc rar, dar le savurez fara vina). De inghetata nu mai spun, dar macar incerc sa consum din cea facuta de mine. allice_oana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  37. mmm, ciocolata, clar ciocolata, cam prea multa ciocolata!!! cam zilnic! daca voi mai avea vreun prunc, trebuie sa inchei vreun contract cu o fabrica de ciocolata:)))
    fresh_dauphin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Ooooo, mancarea, vesnica problema! Se zice ca sunt la cura de slabire, incerc sa fiu si eu HSM, dar problema e ca atunci cand sunt suparata sau stresata, mananc cu 4 maini. Placerea mea vinovata din ultimele...saptamani, vestitele gaufre cu miere.
    adinuta750@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  39. Mmmm, ciocolata, multa ciocolata, chiar daca nu e foarte fina, ciocolata sa fie!
    raluca_moldov@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Mda recunosc...cipsurile si ciocolata Kinder astea sunt slabiciunile mele :))

    Oana(mamica lui Matei)
    oana.morait@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  41. In mod clar ciocolata a_iulica at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  42. branza cu ceapa in the middle of the night. si cand eram gravida si cand nu.

    adrianaciobanu2010@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Si noua ne plac produsele de azi! De altfel chiar am prin casa vreo 2 :). Placeri culinare? Noi nu facem cartofi prajiti in casa dar daca ajung odata la nu stiu cate luni la ai mei parinti nu ma pot abtine sa nu mananc o portie cu usturoi...Iar in sarcini....la pustiu muream dupa pufuleti, iar la pitica m-am trezit la 10 noaptea ca mananc carnati cu usturoi....Ce sa zic...numai mancare sanatoasa...:D
    lilutesa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Da, azi ma tenteaza ceva de speriat detergentii organici. Eu m-am indragostit pe parcursul folosirii de nucile de sapun, da' nu as refuza produse ca cele din premiu...
    Eu sunt maaaare fan cartofi prajiti... Imi e mai greu sa rezist decat la pizza cred :))
    Si pe fondul HSM in devenire, e tortura curata...
    adeluta1976@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  45. M-am abtinut in zilele precedente de Festivus, dar detergentii sunt pasiunea mea :) Poate si pentru ca am diverse probleme cu pielea de pe maini de cand ma stiu, iar aceste probleme vin si pleaca in functie de detergenti. Cand vine insa vorba de pasiunea pentru mancare nu ies din tipare - multa ciocolata si, din cand in cand, sarmale. Fara numar!
    teodoraiuga at gmail dot com

    RăspundețiȘtergere
  46. hmmm... la cit sint de pofticioasa, nu cred ca e loc aici sa scriu tot ce as minca daca mi-as da drumul si voie... oricum daca scap in dulciuri, scap nu gluma, iar apoi, de greata, trec la muraturi sau la ceva f sarat... deci, ai tabloul complet al ingretosarii mele...
    corina@tiff.ro

    RăspundețiȘtergere
  47. hai ca m-ai incantat cu detergentii astia, bag un ochi si pe site.
    haha, la mancare pai nu am loc sa zic ”scaparile”, de ex. cate un mos craciun de ciocolata, da tot, pana la staniol, la orice ora :)

    RăspundețiȘtergere
  48. Eu nu stiu unde sa incep cand e vorba de placeri culinare vinovate - sunt prea multe. In momentul asta sunt niste prajituri facute de o singura cofetarie de la mine din oras sub forma de...soricei..ma rog la cat sunt de mari ai zice ca-s sobolani- dar sunt yummiiiiii- au urechi, codita, mustati- de toate-..a..si important : sunt din ciocolata- in and out! loristefan@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  49. uuuuu festivuuus! super premiile! am ratat primele zile tot ocupata cu organizarea botezului celui mic.

    junk food? doamne fereste sa greseasca barbate'miu si sa cumpere cremwursti! da :((( groaznic dar nu ma pot abtine :((( (cu asta cred ca ma pot plasa pe locul intai, nu?)sau cola :((( acu o ascunde ca daca dau de ea tot tre sa iau o gura cu tot alaptatul meu :((((

    altfel: dovleceii pane (eventual cu usturoi) si tocineii (piftelute de cartofi) mananc pana efectiv mi se face rau ... intai trebuie sa se serveasca ceilalti ca sa prinda si ei ceva!

    bafta tuturor si o zi frumoasa!
    Blu (blue24_ro@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  50. Despre mancare nasaoala: pai eu scap cand pot la cate un KFC :)iar la cioco every day!
    oteo_99@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Hop si eu; cand am vazut ... la munca deja ma gandeam ca vrei vreun secret de la job sau mai stiu eu ce :); nu am stiut de toate produsele astea, rusinica mie, am folosit si folosesc nuci de sapun si la rufe si la vase, am incercat si sapun de rufe facu cu nuci de sapun si as mai face daca as prinde ca o rutina sua putin timp, dar cum masina noastra ajunge sa spele multe ture pe saptamana uneori ma limitez doar la nuci de sapun. In rest, lotiuni, sapunele, creme, incerc sa le prepar eu acsa pe cat posibil pentru fiecare in parte, pesonalizate, deocamdata imi ies; dar chiar sunt curiosa si voi intra sa studiez putin si produsele de care vorbesti tu; ce-mi lipseste e un balsam de rufe care sa ma multumeasca.
    Secret culinaresc? oooo Toffifee pe primul loc, imi place de sarbatori ca gasesc la mega pachet si devorez cate o cutie odata, e singurul dulce de la care nu am pot abtine; daca nu e Toffifee cu siguranta gasesti prin sertar la mine, la birou, ciocolata ... diverse neagra, mars, twix ...

    O zi frumoasa in continuare!
    alinav.savin@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  52. Ma dau in vand dupa pufuleti :)

    Alwxandra
    alexa.grigore@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  53. Produse Earth Friendly Baby folosesc si eu pentru bebe, dar detergentii nu i-am incercat...so, perseverez!
    Secrete culinare....greu, sunt o mancacioasa, pofticioasa. La capitolul dulce, eclerele cu nes si amandinele sunt irezistibile pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  54. Mihaela

    eu ma dau in vant dupa prajiturele, cand iese tati de la servici, hop si noi cu un telefon sa dea o fuga pana la cofetarie sa ne aduca prajiturelele preferate.

    Va pupam !

    mihaela_s2003@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  55. Daca se poate cat mai multa ciocolata..:D si cate o portie de cartofi prajiti sau un cate un mic cand trec prin piata...De fiecare data zic ca-i ultima oara:)
    marrinescudaniela@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  56. Eheee! da ... si eu subscriu la chipsuri. E drept ca le aleg doar pe alea cu sare ... dar stiu ca si prajeala e o pb nu doar diversele adaosuri chimice din cele cu arome. Plus ca sarea are iod si cianat de nus' ce.
    Apoi o alta pb era intr-un timp Dots. Luam cate o cutie intreaga. Asta pana a inceput R sa-mi ceara cand ma vedea mancand si de dragul lui m-am calmat.
    Legat de premiu ... inca de la targul raw-vegan de primavara am vrut sa incerc detergentul de rufe. Eu folosesc Sodasan si sunt multumita dar daca se poate mai bine ... de ce nu?
    Florina
    florina200 la yahoo punct com

    RăspundețiȘtergere
  57. Placerea mea nesanatoasa e Pizza Prosciuto Funghi, de la pizzerie. Chiar acum mi-e pofta cand ma gandesc, n-am mai mancat de ceva vreme, insa probabil voi comanda in curand.
    ioana.markovits@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  58. Am si eu o problema, de fiecare data cand trec pe langa covrigarie nu ma pot abtine sa nu cumpar un covrig polonez!:)
    mad_grll@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Imi place Festivusul asta. Ieri n-am putut participa, ca nu m-a lasat explorerul sa postez. Nici azi nu ma lasa, dar am noroc de sora mea, care posteaza mesajul meu de pe computerul ei
    madi_clopotel@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Hmm, trebuie sa recunosc ca mi-ar fi bune toate produsele mai ales ca peste vreo luna ne mutam in casa noua si o sa am ceva de curatat. Secret alimentar, mai bine zis secrete, îmi plac pufuleti, eugenia cu crema de lamaie si turta dulce.
    (liliana_calcan@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  61. Utile mult sunt premiile de azi si poate voi avea sansa sa castig!
    Adresa de mail: barbu.oana@yahoo.com
    Despre mancare mai aiurea ... imi place sa mananc parizer din acela care are bucati de ardei

    RăspundețiȘtergere
  62. mh...mai am si eu loc?
    Ca si detergent de rufe eu folosesc nuci de sapun si cum masina merge o zi da, una ba, eu, una, sunt multumita de ele. :)
    Secrete culinare? =)) Pai nu cred ca as avea loc sa ma desfasor :)) Hai sa aleg una ...cu random...let's see...mhhh...ciucalata (de oricare, numai sa nu aiba alune), pufuleti (mancam cate 1-2 pungi cand eram insarcinata), mazaaareeeee si salata de vinete.
    Si gata... ca deja fac ulcer! :D
    Adresa de mail e la profil. :)

    RăspundețiȘtergere
  63. Imi sarea inima din piept atunci cand auzeam o melodie de la Erreway la televizor sau radio. <3( pe atunci nu aveam eu internet). Eram o fana inraita!
    Cred ca dulciurile sunt slabiciunea mea, mai ales prajiturile hipercalorice facute de unul dintre prietenii mei cei mai buni sau placintele delicioase ale mamei. Uneori as putea manca o intreaga ciocolata cu menta si totusi incerc sa renunt la dulciuri...
    Primul pas e indeplinit: Recunosc ca sunt dependenta!
    madda_ilade @ yahoo punct com

    RăspundețiȘtergere
  64. Ecler cu ness......numai ce-am scris si imi ploua in gura. noroc cu astia de au deschis cofetarie la scara blocului. si daca n-o fi zilnic, dar cel putin la doua zile un ecler cu ness e musai sa mananc.
    aurel_mihale@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  65. eheeee, eu cu organic baby sunt prietena! daca primele 2 produse le am pe celelalte mi-ar placea sa le incerc!plus ca baietelul meu adora produsele cosmetice cu aroma de citrice de la EFB.
    eu eram disperata dupa KFC. mancam rar, de vreo 2-3 ori pe,dar de un an de zile gura mea nu a mai simtit gustul chimicalelor marca KFc!
    in schimb, ador lasagna facuta de sotul meu (2 ori pe an ) si ciocolata la care nu cred ca voi putea sa renunt vreodata!
    mail: axe202005@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  66. Uite cum devin eu participanta la concursuri- profesionista :)) si e numai vina ta. Deci merci :)

    Detergentii astia sunt intocmai cum i-ai descris. Eu am incercat detergent de vase si de rufe. Supeeer.

    Viciul meu culinar sunt prajiturile. Mananc orice prajitura de casa sau de cofetarie si se vede :))

    criticomamica@yahoo.com

    Happy Festivus everyone!

    RăspundețiȘtergere
  67. Off, m-am tinut tare pana acum ca nu am vrut sa-mi vand secretele, dar acum mi s-a infundat: imi doresc detergentii astia, chiar daca sunt departe. Dar am vorbit cu mama si ii pune ea la pachet daca castig. Asa ca ma dau in vant dupa Eugenii (cand eram in Romania cumparam cate 20-30, ca si Printzul Consort este mort dupa el), dupa bomboanele cu alcool de la Leonidas si dupa painea cu unt. Multa paine si mult unt, va rog si nu-mi mai trebuie nimic. Iar copila ma mosteneste, in special la painea cu unt.

    Mailul meu il stii si chiar daca nu, este in comentariu. :) Asa ca fie ca cel mai nesecretos sa castige! :)

    RăspundețiȘtergere
  68. ufff, io-s cu ardelenismele.... adica slana pe foc cu paine picurata si ceapa zdrobita... adica salata vercu usturoi, zahar otet si smantana.... adica supa de chimen (mamaaaa, mor dupa aia)... si bomboana pe coliva: cartofii prajiti. as manca zilnic din aia, zau!

    acuma, hai nenea random, baga detergentii la mine, ca m-am facut destul de ras pe aici...

    RăspundețiȘtergere
  69. Detergentul il folosim si noi, cu lavanda, si e super ok. Cat despre pacate culinare, obisnuiam sa mananc cate o ciocolata cu lapte pe zi. Acum pur si simplu nu mai cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  70. imi plac rau produsele de la organic baby, si nu mai zic ca au si super custmer service
    o piatra de incercare este odiosul toblerone alb, din care am inceput sa degust zilnic ... si zau ca nu stiu cum sa scap de acest obicei impamantenit deja de luni bune

    va pup
    blue_madalynn@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  71. De curand am inceput sa folosesc cosmetice naturale, asa ca premiile de astazi pot fi pasul urmator.
    Si da, marturisesc ca nici eu nu ma pot abtine de la o punga maaaaare de chipsuri :-)
    altfeldebijuterii@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  72. Ce Festivus fain!!
    Eu ma straduiesc sa folosesc macar pentru bebe, produse organice. Pana acum i-am spalat hainele si scutecele cu Sodasan.
    Mie imi place sa mananc muult dulce, la fiecare 2 zile imi fac o prajitura. Ce sa zic, de ingrasat nu reusesc, desi vreau, ca-s prea slaba, insa mi-e ca dau in diabet. La chipsuri am renuntat (cu greuuu) cand am ramas gravida, iar acum ca alaptez nu ma incumet.

    stefi_cc@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  73. nu va pot spune...bine hai....carne de porc in untura, incalzita pe un spori(cuptor) in bucataria de vara.

    maria.geacar@googlemail.com

    RăspundețiȘtergere
  74. Eu is pofticioasa rau, asa ca am renuntat sa mai citesc dupa mai putin de juma' din comentarii.

    Si deja simt gustul de ciocolata cu menta, kurtos kolac (oare imi ajunge spatiul sa scriu toate "porcariile" pe care le-as manca la nesfarsit?), pufuleti inveliti in ciocolata, napolitanele Joe invelite in ciocolata, coca-cola, cartofi prajiti cu usturoi, dulce de leche, salam de sibiu.....phua......renunt.......devin "Organic(a)", mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  75. Ma primiti si pe mina la concurs? hai ca astazi am avut noroc la unul si incerc sa fortez nota:)
    dana.simionca@yahoo.com

    acum visez la carnati afumati, pateu si pufuleti, multi pufuleti! (si n-am de niciunele)

    RăspundețiȘtergere
  76. Carnat mare zici? Ei bine, da, nu ma pot abtine de la hamburgerii McDonald's :))
    mihaela.vasilescu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  77. Placere vinovata... Deliciu cu fructe de padure de la cofetaria Vatra Ardealului din Bv ( prietenii stiu de ce!) E adsolut demential si as manca oricand, oricat! rlccirstea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  78. :)))) E super Festivus asta! Aiii ma prapadesc de ras si apoi imi ingheata rasul cand imi dau seama ca trebuie sa spun si eu un secret :D.

    Deci eu sunt aia care 3 ani inainte de a naste nu a mancat zahar. Din anumite motive care nu au acum importanta aici. Ei dar eu care sunt impotriva zaharului sus si tare, de cateva luni cedez fara nici o remuscare la prajiturile de casa ale mamei mele. Noroc ca le face doar o data la cateva luni :))).

    Imi doresc mult detergentii, dar parca incep sa ma jenez de momentul in care, daca as castiga concursul, mi-ar aparea sus mesajul si l-ar vedea toata lumea :)).

    Happy Festivus! Si Diana, sa fii sanatoasa ca tare multa veselie aduci cu ideea asta :))

    RăspundețiȘtergere
  79. Ultima chestie la care am poftit... slanina cu ceapa :D
    ozanad at gmail punct com

    RăspundețiȘtergere
  80. Si eu, ca si Rox, am inceput sa salivez la poftele altora si ce crezi ca mi-a ramas in cap? O portie maaare de cartofi prajiti cu mult mult usturoi...iar celor care nu pot fara ciocolata le spun ca exista si cioco guilt-free. Se face in casa si contine cele mai simple (nu si cele mai ieftine!)ingrediente: unt de cacao, pudra de cacao cruda si miere :). Bineinteles ca imaginatia poate inflori si puteti adauga scortisoara, pudra de vanilie, nuci de tot felul, stafide. Spor la ciocolata guilt-free!

    (mailul meu de daniella punct mitu la gmail punct com)

    RăspundețiȘtergere
  81. Dragelor, va multumesc pentru toate cele 80 de comentarii care intra la tragerea la sorti.

    RăspundețiȘtergere
  82. nu prea pot refuza: shaorma, cartofi prajiti, cafea...
    Imi plac produsele de la organic baby, sunt pe gustul meu...
    culicov@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.