duminică, 29 mai 2011

Slinguri noi, magazine noi




Multe slinguri fixe noi, frumoase foc.


Toate cu un singur strat pentru ca am gasit, in sfarsit, materialul perfect. Sper ca astea sa faca parte din colectia permanenta si sa le gasiti mult timp de acum incolo pe site. Si poate, daca tot am gasit materialul perfect, acum o sa am mai mult timp sa ma gandesc si la un sistem de reglare, cat sa poata purta ambii parinti acelasi pouch. Bineinteles, du
pa ce termin celelalte saptezecisipatru de mini proiecte pe care le am in cap :D.


Si daca cumva sunteti in drum spre munte si ajungeti prin Brasov sau, si mai bine, chiar sunteti din Brasov, puteti sa faceti o vizita la BBmic. Bineinteles, nu va trimit acolo de flori de mar, ci pentru ca puteti gasi multe slinguri si wrapuri. Si MeiTai-uri. Si o mama tare draguta pe care sigur o sa o placeti din prima. La mine asa a fost :).
Daca intrati pe siteul BBmic gasiti si harta si numerele de telefon, in caz ca sunteti doar prin trecere si aveti nevoie de indicatii. Au deschis si toata sambata si nu doar ca puteti pipai orice, puteti proba si puteti si primi sfaturi de la o mamica 'purtatoare'.

Am zis magazine noi pentru ca, de luna viitoare, veti gasi toate produsele Poarta-ma! intr-un loc nou, casuta virtuala a unei mamici tare dragi mie. Numai ca pana atunci e secret :)).

3 comentarii:

  1. Superbe materialele...Abia astept sa vad gata slingurile. Felicitari! Sunt minunate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi s-a inviorat o dimneata de luni deprimanta! Abia astept sa merg la BBmic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum am citit despre BBmic. Sunt bucuroasa ca am gasit in Brasov o mamica care sa aiba aceleasi principii ca si mine. Sper sa o cunosc personal sa-mi impartaseasca din experienta ei. Diana vreau sa te rog daca ai timp imi povestesti cum ati facut autodiversificarea? Timothea a implinit 7 luni si de cateva saptamani primeste in manuta fructe si legume crude, le duce la gurita dar nu papa prea mult. Experimentam. Cu EC-ul a mers totul ca pe roate. Din ianuarie de cand am vorbit noi i-am ascultat semnalele si ne-am inteles de minune. Acum folosim cu succes olita. Tu cand l-ai lasat fara scutec? O zi frumoasa.Pupici....Iris Nica

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.