luni, 2 mai 2011

Sa inceapa Festivus! Al doilea


Sper sa fi meritat asteptarea :).

Dupa cum unii din voi stiu de anul trecut, am decis ca o sarbatoare in plus nu strica niciodata. E drept, nu e cu zile libere de la serviciu, dar cum cititoarele mele sunt, in majoritate, mame, zilele libere nu exista oricum. Asa ca ne putem bucura de un Festivus propriu, pur si simplu.



Daca nu aveti nici cea mai vaga idee ce e Festivus, aveti mai jos episodul din Seinfeld, si ce s-a intamplat anul trecut aici.





Dar destul cu vorbaria, sa trecem la chestiile bune.
Anul acesta, 4 fete tare tare dragute s-au hotarat sa ma ajute la Festivus. Au mai fost inca doua fete la fel de dragute care s-au oferit, insa un pic cam tarziu asa ca ne vom vedea cu ele anul viitor. Candva in aprilie-mai, in functie de cum ne descurcam cu Pastele :).

Bon, cele 4 fete dragute de anul asta sunt:
Bineinteles, hop si eu, sper tot o fata draguta, chiar daca nu am ajuns inca la HSM. Adica bunatati Poarta-ma! Fiecare din noi, cele 4-5-6 :), va oferi ceva bun intr-o zi de Festivus.

Inca un mic detaliu si suntem gata sa incepem.
Toate produsele oferite in zilele de Festivus sunt produse alese de mine, pentru ca eu le-am cumparat pentru mine, le-am incercat si sunt foarte incantata de ele. Si toate fetele au fost super dragute si m-au lasat pe mine sa aleg ce cadouri de Festivus avem, asa ca acum va puteti desfata si voi cu bunatati pe gustul meu. Sper din suflet sa va placa.
________________________________________





Prima zi de Festivus pe Poarta-ma!


Ca sa incalzim un pic atmosfera, prima zi vine cu ceva la care stiu sigur ca multe dintre voi v-ati gandit macar o data: o paturica. Da, dau pe-afara de modestie :))). Partea cea mai tare e ca voi alegeti ce paturica.

Nu trebuie sa faceti absolut nimic in afara de a lasa un comentariu la acest subiect. Nici nu tebuie sa-mi spuneti pe care paturica o vreti, puteti sa o alegeti dupa. Sau acum, exact cum veti voi.


In plus fata de ce vedeti in poza, e si paturica noua, cea dungata, cu iz de vara. Le gasiti pe toate in magazinul de pe breslo, asa ca mergeti si vedeti ce v-ar incanta cel mai tare. Si spuneti-mi. Sau tineti secret, cum am zis mai sus :).



Si daca tot vorbim de secrete, zic sa facem Festivus-ul de anul asta al lor, al secetelor. Ca sa ne relaxam si mai tare, spuneti-mi, in comentariul pe care il lasati astazi, pentru paturica preferata, un fel de secret. Despre o melodie care, desi penibila, sau cantata de un ratat, sau slagar de toata jena :)), va place.
Desi nu intru la tagerile la sorti, o sa incep eu, cu un lucru pe care chiar nu-l spun. Ba mai mult, il cam tin ascuns :)). Imi place sa ascult Sean Paul. O, Doamne, nu-mi vine sa cred ca am scris asta E chiar mai rau decat sa o spun cu voce tare :))). Deci da, ascult Sean Paul si-mi place si da, mi-e jena sa zic. Si de mine mi-e jena :))) pana si Alex m-a intrebat daca sunt sigura ca vreau sa scriu asta pe blog :))))

_____________________________________


Toate comentariile, cu secret sau fara (hai, ma, eu am zis de Sean Paul, trebuie sa-mi spuneti ceva nasol altfel o sa ma simt ca ultimul om), dar cu adresa de mail, intra la tragerea la sorti. Daca nu aveti o adresa de mail in comentariu sau la profil, voi sterge comentariul! Si un comentariu pe persoana, va rog.
Daca nu cumva o sa dorm buba, putin dupa ora 24.00 o sa si discut cu random.org sa aleaga cine serbeaza Festivus cu o paturica.




_____________________________________

In plus, ca sa serbam serios prima zi de Festivus, la orice comanda pe site, astazi, pana la ora 24.00, primiti cadou un wrap elastic. Bleu cu margine bleu, bleu cu fucsia, rosu sau negru. Da, in limita stocului disponibil, dar va asigur ca n-o sa le terminam pe toate. In cel mai rau in caz nu veti mai gasi culoarea preferata dar, zic eu, sansele sunt minime. Numai sa-mi spuneti culoarea wrapului in formularul de comentarii.


Sa inceapa, deci, Festivus al doilea :)


P.S. Am si eu un amarat de numarator de comentarii. Va rooog, lasati un singur comentariu. Si da, daca l-ati lasat, ati intrat in concurs :D

60 de comentarii:

  1. In calitate de proaspata mamica- ma rog, nu asa de proaspata, ca bebe Costin are deja vreo sase luni si jumatate, salut zilele Festivus de anul asta (felicitari pentru organizare si multumim celor 5-6 fete dragute!)si mi-ar face cu ochiul o paturica superba, cum faci tu, normal(cel mai mult cea cu bufnite...cred ca bufnite sunt)!:)
    Mail: cristina.bacalu@gmail.com
    Melonie penibila care imi place? De tu amor- Natalia Oreiro:( De pe vremea cand bunica urmarea pe nerasuflate telenovelele cu ea si eu eram la facultate, veneam in vacante sau week-end-uri si daca vroiam TV, era musai sa urmaresc si asa ceva cu buni...amintiri frumoase, mai ales ca bunica nu mai este astazi printre noi:(

    RăspundețiȘtergere
  2. "Nu raspunzi la esemes...eu iti scriu atat de deees"-Despre tine.
    Ce poate fi mai indoielnic decat sagalnicii de la Ozone-e feel good musicul meu pe care nu prea-mi da mana sa-l recunosc, dar ce nu face omul pentru o paturica grozava? (ascult acum pe youtube si mai ca-mi vina sa topai in ritm, ma retine doar teama de a-mi trezi copilul)

    lalula-lalulei
    mail:simonamihaela.marcu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna. Foarte frumoasa ideea de concurs, si nu mai zic cat de superbe sunt paturicile. Pusesem si eu ochii pe o paturica mai demult, dar din pacate nu o mai faceai :(, dar acum ca a venit primavara cu noi modele cu siguranta ma voi indragosti de alta paturica pentru fetita mea si sper sa castig. Iar acum secret song Smiley - Love is for free and I know is super cheesssyy, mai ales daca asculti versurile :))). Ah si Sean Paul imi place; so you are not the only one! :) cu drag, Adina
    E-mail: adina.vladoiu@yahoo.com

    PS: Mi-am adus aminte de o melodie cu care am "stresat" copilul in burtica topaind prin casa dansand Tom Boxer feat. Antonia - Morena, iar cand am vazut video clipul am vrut sa ma fac mica de rusine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Era o melodie de la Ozon ceva un bluz gen Oriunde te vei afla ... nu stiu exact cum se cheama :D.Tinand cont ca eu in general ascult folk :)) e brrrr sa ascult Ozon. Cat despre paturici sunt sigura ca stii tu cel mai bine ce i-ar placea lui Edi. Oricum eu nu as fi in stare sa aleg intre paturicile tale.Sunt atat de frumoase toate!
    Adresa de mail e oanaa_99@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  5. awwww paturica , paturica, de multe ori le-am admirat in tacere, gandindu-ma oare cum i-ar sta si lu fimiu de un an jumate cu una din creatiil tale?:)eu sunt noua, nu stiu de primul festivus, dar te felicit pt cel de-al doilea si sper sa prind cat ma multe.

    and the song este J Lo:on the floor,nici nu stiu ce mai zice canticu:) recunosc ca de cate
    ori aud melodia tropaie piciorul fara mine...:)problema e ca s-a luat si fimiu de un an jumate deja ii zice: tam tam papapam:)...aoleu bad mom, bad mom:):):):)

    laurita6_dana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma tot intrebam ce este acest Festivus si iata ce surpriza placuta! Iar pentru o paturica atat de misto, merita sa fiu penibila :) Deci mie imi place tare mult Rafaga cu Mentirosa, de pe vremea cand era in voga, acum vreo 10 ani.
    Adresa e carmenstecko at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca se repeta Festivus! Tare mi-ar placea o paturica!

    Alexandra (alexa.grigore@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  8. Happy festivus! Ne-ar placea si noua una din frumoasele paturici! Secret? Poate James Blunt, nu stiu daca se incadreaza exact :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Faina ideea cu Festivus,e o ocazie buna sa mai luuuuungesc gatul iar la minunatiile de paturi care-ti ies din manute! :)))
    Secret,hmmm...e musai despre melodie?ca nu-mi vine nicio penibila in minte acuma(nu ca n-ar fi sau n-as asculta! :D )
    Festivus fericit si... tine-o tot asa!

    julia.toys@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce dragut e concursul pentru paturici, intru si eu degraba ca oricum vroiam sa-ti spun/scriu ceva: ieri l-am pus pe Ozzy in sling dupa...6 luni. A fost minunat, n-am mai vazut asa lipitura de baiat. Credeam ca doarme (desi abia se trezise) si cind colo, el doar statea, asa, cu capul pe pieptul meu! Bineinteles, acum a stat ca un baiat mare, adica pe sold. A fost tare de tot! :)

    Cit despre melodie, pe mine ma face sa vibrez rau tare de tot Lovefool de la Cardigans! :) Nu e vreo manevra de melodie, dar ma pleostesc toata cind o aud...

    joitzica@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Superbe paturicile! Nici nu as putea sa ma decid la una. Le-as lua pe toate!!!
    Secretul meu... off sa zic, sa nu zic? Mi-e tare jena... Imi place de mor melodia lui Dan Balan - Justify S.. Poate mai citesc si copiii, asa ca nu am scris The S-word.

    Si imi place si Natalia Oreiro si Sean Paul si Bosquito. ;)

    stefi_cc@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Diana ... esti atat de draguta!!! Anul trecut nu am participat la Festivus, nu stiu de ce ... poate pentru ca Sasha era mare deja. Dar acum, de cand cu Patrick cel micut imi doresc tot mai tare diverse chestii.
    M-au inebunit paturicile tale. Cu pisicute, cu bufnite sau fff colorate. Cred ca Patrick ar fi si mai fericit cu una dintre ele.
    Mmm, ceva secret si rusinos. Faptul ca din cand in cand ma uit la "Tanar si nelinistit" se pune? Da. Ma uit la acest (cica) serial cand pot.
    Marina
    dodo.sasha@yahoo.com
    Te pup si te felicit pentru ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  13. ci fain e aici, parca suntem la un party in pijamale :)*
    deci; rihannaa/ rude boy :) - o ascult, dar nu orisicum; dau la maaaxim, sar de pe canapea si dansez.. sexos, da` apoi cum altfel?

    eu nu stiu cine e sean paul - ma duc acum sa-l caut pe youtube

    kgrati@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa deci :) felicitari pt Festivus! Abia am asteptat sa inceapa. E frumos sa participi desi eu nu castig in general nimic ma bucur alaturi de toate mamicile. Secret...:) Lady Gaga - Alejandro...la fel, cand am vazut videoclipul m-am speriat ce putea sa imi placa la melodia asta:)
    cristina_mili2@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Aaaaaa: Festivus, for the rest of us!!! :D

    Mi-e draga paturica Rosalinda, ma uit demult la ea cu jind :)

    Secretul... here it comes.. imediat... e mai greu decat credeam :D
    Deci: mi-e frica de usile deschise de la dulapuri! Bine, poate nu frica, dar ma simt incomod cand e vreuna deschisa si-mi sta pe creier si TREBUIE sa o inchid. Ca sa nu zic ca NU POT dormi noaptea intr-o camera cu dulap deschis.
    There, it's out in the open!

    p.s. mail: corinacioflec@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu ce sa mai zic de bebelusul meu care nu adormea pana nu-i cantam ceva ce aduce usor ca linie melodica cu manelele. Nani, nani, puiul mami numai asa putea fi ascultat. Nu-i placea frate nici o alta linie melodica. De unde pana unde acesta preferinta nu stiu, ca nu avea de unde. Acum i-a trecut, insa eu tot mai am cosmaruri.
    Alice
    aliceintaraminunilor83@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. HAppy Festivus!

    secretul meu este ca imi plac melodiile Rihannei...:)

    Succes tuturor!

    oteo_99@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Ma inscriu si eu pentru o sansa la o paturica pentru bebelusa din burtica - fratele ei are deja una si frumos ar fi sa aiba amandoi...Un secret?- imi plac "nevestele disperate"...
    si mailul- susurlet@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Mi-ai facut dimineata mai frumoasa :)). Ce m-am distrat de tine ce rusinata esti cu Sean Paul :))).

    Pai eu sunt cu rockul ala mai vechi si clasic si cu folkul. Asa ca si mie mi-e jena ca imi place sa dansez :)) pe R&B. Deci daca dau pe ceva post de muzica si nimeresc pe Black Eyed Peas sigur ma ridic la dans! :))

    E-mail: raluk16 at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  20. Iuhuuu festivus in sfarsit :)
    Paturica ce bine ar fi de as castiga una....de cand visez la una din asta facuta de tine, dar bugetul asta al familiei noastre nu isi mai revine asa ca am tot amanat.Mie imi place retro mult dar ma multumesc cu oricare.

    Acum vb de penibil....eu ma uit la "The young and the restless"
    Mailul este: larisamitoi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. FeliceFestivus!
    Secretul meu este ca am auzit la o prietena acum multi ani Fara Zahar si uite ca inca mai am cantecele pe iPod (ouhohou mi-e rusine!). Si nici macar nu stiu cum arata Fara Zahar!

    ttudor@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna Diana, urmaresc de multa vreme blogul tau dar mai ales paturicile, slingurile si wrapurile! Sunt minunate si lucrezi frumos si ingrijit. Felicitari pentru tot ceea ce faci. Si eu mai ascult ozone si simplu...asa din cand in cand ;)
    Gabriela
    mail: gavrilia@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  23. happy festivus everybody!! facem cumva si tot gasim noi motive de sarbatoare, premii faine , voie buna si antren chiar si asa virtual :)
    pentru ca suntem la capitolul "secrete sub paturica" :) ( iubesc toate paturicile tale, defapt cam tot ce-ti iese din cele 2 maini dibace ;) ) profit si eu de prilejul asta si va dezvalui nu un secret muzical (desi si eu ascult cateodata sean paul , diana si oricat de lame ar parea , imi place ritmul si mie imi place mult muzica reggae iar el e jamaican deci :D:D )ci unul si mai grav si anume: ma surpind uitandu-ma , rar ce-i drept si spre binele meu ,la realty-showuri de 2 lei gen "nora pentru mama" - nah, uite ca am zis-o :))!paradoxal cu faptul ca sunt total antiTV, se intampla asta :)
    sa nu faceti ca mine :))! cum zicea cineva mai sus, bad mom bad mom :)!
    mail: yonaindra@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna Diana ,
    Acum 2 ani am cumparat un sling de la tine. Mi-am plimbat puiul in el iar acum l-am donat altui pui si dupa ce si acesta sa creasca o sa-l primeasca altul si apoi altul...
    Tot de 2 ani iti urmaresc blogul si asa din postare in postare ..si din blog in blog am reusit sa cunosc multe mamici minunate care fara sa stie m-au ajutat cu povestile lor si mi-au oferit solutii la probleme pe care le aveam sau pe care urma sa le am ca mamica.

    Happy Festivus Diana si felicitari pentru toate lucrurile extraordinare cu care ne incanti!

    Simona

    Ps. imi place Cheloo ft Bitza melodia Vicii ...stiu ca e groaznic dar ...
    snicoara2010@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Superbe toate paturicile si ne bucuram ca putem participa si noi :)
    Eu si in timpul sarcinii nu ma puteam abtine sa nu dansez pe Shakira -Loca (ce mai dadeam din burtica:), bineinteles singura fara sa ma vada nimeni, numai bebe stie ;) cred ca de aia se uita asa curios acum cand aude melodia si ma vede dansand! Upsss :))
    mad_grll@yahoo.com

    mad_grll@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  26. Uite cum trebuie sa recunosc in public ca mai ascult uneori melodiile lacrimogene cantate de Il divo! si una mai rusinoasa de care stie doar copilul cel mare (care e totusi suficient de mic ca sa nu poata spune nimanui) e ca ma mai uit la "Tanar si nelinistit" of... cand s-o termina?:))
    Felicitari pentru tot ce faci!
    Corina (corina.serban@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  27. Sa vedem daca la al doilea festivus am noroc.Ca de o paturica...asta sigur am nevoie.Mari
    horotanmarinela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  28. ah! minunate paturicile tale! oricare si pe toate le vreau:)
    eu am sa va spun 2 "secrete" cu ce pofta am dansat pe Alejandro cu burtica cu tot, e adevarat, pana sa vad videoclipul ! si cat de mult imi place sa ma uit la emisiunea "say yes to the dress" cu subiectul alegerea rochiei de mireasa din luxosul magazin kleinfeld, desi eu nu am vrut o rochie clasica la eveniment :):)
    ps mail: alavod at gmail.com, alexandra

    RăspundețiȘtergere
  29. Happy Festivus! Noi am avut noroc anul trecut cu ocazia primului Festivus, am câştigat o frumusete de mei tai in care l-am purtat pe Matei pana am rămas insarcinata din nou. Mi-ar plăcea o paturica pentru bebelina din burtica. In ceea ce priveşte melodia secreta...mi-e cam jena, dar asta e, ascult in ultima vreme, habar nu am de ce îmi place, Puya !!!! Pentru cine nu ştie omul canta hip hop, iar la noi in casa se asculta de la heavy metal in sus. Asa ca... fara cuvinte.
    E-mail-ul meu liliana_calcan@Yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Aiiiiiii, ce inceput frumos de Festivus! Anul trecut nu am participat, dar anul asta....nu ma dau inapoi decat ca sa imi fac vant.

    Mie imi place tare de tot, si am descoperit apoi ca si piticutei mele ii place tare de tot, melodia castigatoare la Eurovision anul trecut "Satellite" cantata de Lena. Mai, dar imi place rau de tot. Si atata am innebunit-o pe fii-mea cand era in burtica cu ea, incat biata fata in primele luni se linistea si adormea garantat daca ii puneam melodia cu pricina. Pfffffff

    Adresa de mail alina_petrescu_ro at yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. :))) uau, ce subiect frumos, Diana! Eu voiam sa spun de melodia din Grease - You are the one that I want. Si clipul, ofc!
    Happy festivus!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Ma uit din cand in cand la "Iubire si onoare" si imi place uneori sa ascult pe youtube melodii vechi, usor stupide de la Andre sau Valahia...
    Iar acum as avea nevoie de o paturica "Rosalinda" sa ma ascund sub ea.
    madda_ilade @ yahoo punct com

    RăspundețiȘtergere
  33. Servus Diana,
    Oare cine nu isi doreste asa un cadou frumos? E o zi tare ploioasa In Brasov si as sta cu bebelina mea sub o paturica calduroasa si haioasa admirandu-i modelele, culorile, desenele.....
    Un secret.....din ultimele luni de sarcina si dupa ce s-a nascut Timothea nu mai vreau sa aud de televizor si radio. Imi dau o stare tare nasola asa ca nu le pornesc. Ascultam in schimb muzica instrumentala.
    Cu drag,
    Iris
    irys_18@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. zic repede : ma uit la "cea mai telenovela romaneasca" narcisa salbatica (am pierdut doar 2 episoade) =))
    ma uit ca is actorii buni :)))))
    gata cu rasul !

    nu stiu daca am adresa de mail in profil, pun aici
    d.a.nicolae@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Ce frumoase sunt toate paturicile, mi-as dori si eu mult de tot una, oricare, nu am vreo preferinta.
    Cevfa secret: imi place si uneori fredonez, cu toate ca nu am voce deloc, I'm a big big girl in a big big world ..., melodie cantata de Emilia
    barbu.oana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  36. Si io, si io...:D

    Paturicaaaa...pricare...daca vrea si nenea Random sa tina cu mineeeee....

    Un secret? Mhh....ce sa fie...ce sa fie?...Mai arunc un ochi din cand in cand pe telenovela aia turceasca de pe acasa(?), Promisiunea, parca :D
    spre rusinea mea de infierator de telenovele si telenovelisti!

    Te pupam!

    RăspundețiȘtergere
  37. Iata-ma si pe mine participand; se pare ca in ultima vreme am prins gustul concursurilor.
    O melodie? Cand sunt suparata de cineva, ceva, ascult ABBA - The Winner Takes it All :)
    O zi frumoasa iti doresc si numai bine in tot ce faci/ vrei sa faci!
    alinav.savin@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  38. Festivus fericit tuturor si ma bucur sa vad ca s-au inmultit participantii! Nu ma bucur pentru Diana care va avea mai mult de lucru ci pentru mine ca vor fi mai multe premii :))

    Secretul meu cel mai rusinos este.....ca iubesc lenjeria intima gen bunicuta :)) cu banda lata, din bumbac comod si cu imprimeuri infantile :)) gata am spus-o! Desi nu era nevoie.

    Paturica aceea pink and chocolate cu buline si pasarele imi face cu ochiul demult, o iubesc apoi o uit, apoi iar o aud ciripindu-mi in ureche...

    Adresa mea de mail este: criticomamica@yahoo.com

    Mrs Random please be kind,
    That pink blankie must be mine ;))

    RăspundețiȘtergere
  39. upsie*completare

    mail teodora.toderas@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Adica ce are Sean Paul? Si mie imi place. Si paturicile imi plac. Nici nu as sti ce sa aleg. Press it up!
    vasyboian@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  41. Mai place cuiva Ricky Martin? :)) Eu nu stiam cine i Sean Paul. :)
    Ador paturicile tale...sunt superbe!Felicitari!


    alinapaula_petrescu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Hit-ul ultimelor zile la noi e "Noi suntem piticii" :)

    Iulia a_iulica AT yahoo DOT com

    RăspundețiȘtergere
  43. Eminem si Prodigy. Si daca nu-i de ajuns imi place Bordeias, bordei, o tiganeasca pe care o canta o lautareasa grasa, Viorica din Clejani. Nah! Acum ma duc sa caut Sean Paul pe youtube:))
    andratatuatgmaildotcom

    RăspundețiȘtergere
  44. eu ,de obicei, ascult jazz,clasica si rock! deh,am gusturi alese ca doar am terminat conservatorul:))) dar...dar...imi place justin timberlake de mor! hai ca parca nu sunt chiar asa penibila, nu?
    felicitari pt. festivus si sa-ti mai spun ca sunt pur si simplu lesinata dupa supermom?
    mail: axe202005@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Cand eram insarcinata cu David, am facut o pasiune nebuna pentru Mika. O bucata buna de timp numai pe el il vedeam in fata ochilor si numai cd-ul lui il ascultam. Si visam sa am un copil cretulin ca el :).
    Intre timp, m-am mai calmat.
    madi_clopotel@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Vai Diana mie imi plac toate paturicile tale, esti o super-mami!

    Secrete...hm...am papat azi 1 tabla de ciocolata :))

    Oana(mamica lui Matei)
    oana.morait@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  47. Eu vreau paturicile. Toate, ca sa-mi ajunga sa ma acopar :D
    Secretul meu e ca daca ma apuc de o carte sau de un film, musai tre' sa le termin, oricat de proaste ar fi :(( Si asa-mi pierd eu vremea si neuronii :((
    Mailu-l stii, da' daca-l uiti iti aduc io aminte :D

    RăspundețiȘtergere
  48. Vai ce emotii am avut! Am crezut ca am ratat prima zi de festivus. Am deschis calculatorul cam tarziu, dar spre fericirea mea inca sunt in grafic :)).
    mirela@in-familie.ro

    RăspundețiȘtergere
  49. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  50. Imi permit si eu sa visez la o paturica... Imi imaginez cat de faine sunt, dupa cat de frumos sunt lucrate si slingurile si mei-tai-urile tale...
    Un secret muzical de-al meu: Mie imi place Carla Bruni, insa dinainte de a fi ea nevasta lui Sarkozy.
    ioana.markovits@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Deci vai mie ce secret scrisesem io nu avea legatura cu muzicile :)). Secrete muzicale nu-mi vin in minte, iar pe cel de dinainte tu il vei citi sigur :"> asa ca nu mai scriu inca unul.

    RăspundețiȘtergere
  52. Paturici...I'm in:)

    Cu secretul este mai greu decat credeam...nu recunosc aproape niciunul din personajele muzicale de mai sus, se pune? andreea.barbu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  53. Gabriela Bobu2 mai 2011 la 23:25

    Imi plac paturicile tale :); cum spuneai la prezentarea unei paturici pe breslo, poti sa o pastrezi si pentru nepoti. Ador lucrurile de calitate pe care le poti lasa mostenire, mai ales cand e vorba de lucrusoare pentru copilasi. Cel mic are wrap-tai de la tine, poate primeste si sora-sa o paturica :)
    Gabriela Bobu, gabia4ever@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  54. daa, de mult ma ma uit la paturici cu gandul sa iau una cadou unei viitoare mamici:)

    iar secretul meu penibil muzical: am auzit odata in taxi o manea:) si in mod ciudat i-am retinut versurile si m-am trezit ca le zic... desigur, la zeflemea:D: tot ce-am facut eu, lumea s-a mirat, s-a luat dupa mine si m-a copiat:))))) cimi1337ura <> gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  55. ooo, Diana, nu se poate, abia acum cateva minute am reusit sa intru si cand am dat cont de google mi s-a sters comentariul, e deja trecut de 00:00 :((. Poate totusi ma pui si pe mine pe lista, vreau si eu o paturica frumoasa facuta de tine, recunsc ca o vreau pentru mine caci piticul doarme dezvelit.
    si, da, ma mai uit din cand in cand la "tanar si nelinistit"..:(

    RăspundețiȘtergere
  56. si io, si io...
    ador ideea de festivus, e drept ca abia anul asta am prins-o :), imi place rau paturica cu "buha", si cu buline, si cu...toate imi "place" :) :)

    no mercy, when I die....si ce mai legan pe melodie..cam depresiva si cam penibila, dar mere, asa, la o clipa de singuratate....:-))

    ursuroxana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  57. persoane importante (nu spui cine :P ) m-au anuntat cum ca aici ar fi un ceva tare interesant...asa ca hop si io :D

    secrete muzicale nu am...poate doar ca-s tare demodata :) la fel ca un narcoman revin garantat la ceva timp si ascult tudor gheorghe si emeric imre (asa-i ce fain oximoron am facut din nume? :)) )

    felicitari pt idee. nu stiu foarte exact in ce ma bag (stiu doar ca am ratat categoria "paturica", dar nu e deloc o problema, asteptam celelalte sa vedem)

    ioanapausan@yahoo.com (mira)

    RăspundețiȘtergere
  58. Super concursul, am descoperit de curand creatiile tale si sunt minunate. Ca un mic secret, eu ma uit fascinata la Gilmore Girls dar asa, in disperare, cred ca am vazut unele episoade de 9-10 si inca ma prinde fiecare faza.
    Mail: myrabella_19@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Ce faine sunt produsele!!! Si am un serial numai potrivit pentru aceste produse. Cam acum un an-doi imi facusem un hobby din a ma uita la un serial de copii de pe Jetix: H2O-adauga apa. Cu sirene cu puteri magice. Il aveam chiar si pe calculator. Ambele sezoane. :)) Si mai si dezbateam aventurile lor cu nepotelul de 7 ani. El avea macar o scuza, era indragostit de Cleo. Acum parca a mai aparut un sezon, dar mi-a trecut. Si lui :))
    Alice
    aliceintaraminunilor83@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Oppss! Am gresit ziua! Vad ca nu sunt singura. Am reluat pe pagina corecta. :)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.