joi, 5 mai 2011

A patra zi de Festivus- delicii

Buna dimineata, Nelly :) Un mail scurt pentru Claudia de la Organic Baby, confirmarea telefonica in 30 de secunde si o gramada de detergenti pleaca spre tine. Da, sunt mega-rapizi :D


Va multumesc tuturor pentru participare si nu uitati ca mai sunt doua zile pline de chestii bune. Si confesiuni penibile :D. Promit!



A patra zi de Festivus


Or fi ei detergentii naturali, si organici pe deasupra, dar tot iti vine sa te pui pe canapea dupa curatenie, cu picioarele pe masa, si sa te relaxezi. Da, stiu, iti vine da' nu poti, ca oricum adormi cu ăl mic odata, dar asta nu te opreste sa visezi :D. Asa ca azi ne rasfatam cu Lia- Delicii pentru piele.



De cand am incercat prima lotiunile de corp solida a Alexandrei am devenit fan. V-am mai povestit de ele, unele din voi le-ati si primit cadou de martisor. Ei bine, pentru astazi am ales cele mai faine produse, absolut toate pe care le-am incercat (si, evident, am lesinat dupa ele). Si sunt multe, muuulte si perfecte!


Avem un pachetoi urias cu [si acum tineti-va bine ca la fiecare am o gramada de povestit]:
  • Ciocolata de casa. O lotiune solida perfecta. Eu ii ador mirosul, de cacao crud, imi place la nebunie ca e nevoie sa o tii in palme numai cateva secunde si apoi iti ajunge sa te tot 'cremosesti' mult si bine. As putea spune ca e preferata mea daca n-as avea mai multe 'preferata mea' :))). Daca insa nu ati folosit niciodata cosmetice naturale, e posibil sa nu va gadile mirosul chiar asa tare, motiv pentru care mai avem ceva bun.
  • Insula pustie. Oricat de viciate ar fi mirosurile de la chimicalele din comert, va garantez ca insula pustie va da pe spate :D. Si daca rezistati sa nu gustati din ea, sa-mi ziceti mie ciu-ciu :)))). Nici macar nu am cuvinte sa va povestesc cam cum va lasa pielea. Plus textura de frisca care te face sa folosesti cantitati industriale din ea, desi ai nevoie de extrem de putin. Daca ar trebui sa traiesc cu o singura crema toata viata, asta ar fi.
  • Pentru fata am ales uleiul Zona T. Eu il ador, e singurul lucru pe care il mai folosesc pe fata (cand nu scap niste insula pustie numai ca sa o miros mai bine :D. Bine, poate si o cioco de casa din aceleasi motive ). E o combinatie de multe uleiuri si, culmea, e perfecta pentru tenul meu gras. Si cand e gras, si cand fac un scrub, si de zi, si de seara, si de orice. Nu are cum sa nu va placa.

  • Nu m-am putut abtine si am pus si o Masca Roz, desi n-am apucat sa o incerc, pentru ca e prima pe care vreau sa o iau de la Alexandra la urmatoarea comanda.
  • Un balsam de buze Timidul. Recunosc ca nu prea foloses balsamul de buze, adica nu de nevoie, insa m-a dat pe spate pentru ca il vad perfect ca baza pentru ruj. Sta incredibil de mult timp pe buze si e un pic lipicios, deci perfect pentru a tine un ruj la locul lui. Sau pur si simplu ca gloss, daca, ca si mine, nu folositi ruj. Sau si mai bine, daca aveti reala nevoie, sa va hidrateze bine buzele.
  • O lavanda de apa sarata, adica o butelcuta plina cu sare de mare si flori de lavanda, pentru o baie luuunga, din aia cum, daca ai copii, rar apuci sa faci. Si ca sa fie totul complet, puneti-l pe el sa spele cada :D. Da, e bleah ce ramane dupa, dar merita.

  • Si ati putea sa-l convingeti mai usor daca ii dati si lui ceva, asa ca am pus in pachet si un After shave Feroce. Ma distreaza numele de mor, iar lui Alex ii place tare mult, plus ca pe mine ma scuteste de crizele de bila specifice after-urilor din comert, oricate fite ar avea.
  • Dar inapoi la baile noastre, mai avem si o briosa de baie, Cocos laptos. Pentru datile in care abia apuci sa stai un pic in cada ca striga/plange ăla micu', si numai timp sau chef de bibilit nu mai ai dupa. Ei bine, dupa briosa nu mai ai nevoie de nimic altceva. Poate doar de o briosa adevarata.
  • Cireasa de pe tort e de fapt bomboana de pe coliva (vai, nu-mi vine sa cred ca am scris asta, dar, noh, la Festivs, se poate:)) ) si e de fapt o cutie plina cu bombonele. Delicii nu pentru papile ci pentru piele. Toate lotiunile de corp solide ale Alexandrei, intr-o singura cutiuta. Sa va rasfatati pana la adanci batraneti.

Astazi nu avem linkuri la produse, pentru ca Alexandra, spre deosebire de altii mai fraieri (eu, eu), deja comercializeaza produsele prin distribuitori. Daca vreti totusi sa o intrebati ceva anume, ii puteti scrie direct si puteti si comanda de la ea. Sau de toate pe Bio Bunatati, Kzarinne, Crud si sanatos si Cosul bio. Sper ca n-am uitat pe nimeni.


Ca si pana acum, e suficient un comentariu la acest post, pana la ora 24.00, in care sa lasati neaparat o adresa de mail daca nu o aveti trecuta la profilul blogger. Am intrebat-o pe Alexandra, care m-a ajutat si cu secretele, ce si-ar dori sa afle azi. Si am decis ca suntem amandoua curioase la ce film prost v-ati uitat si v-ati mai uita o data. Daca nu e prost macar slabut. Si daca nici slabut, macar o comedie romantica :)). Si daca nu si nu, atunci un reality show. Eu sunt fan Survivor, mi-am facut cont pe Vplay numai ca sa vad toate seriile care imi scapasera. Si pe alea pe care le mai vazusem :D. Si tocmai mi-am dat seama ca nu v-am spus cel mai jenant serial la cae m-am uitat si l-am si vazut pe tot: gossip girl :)))


Astazi nu voi mai anunta castigatorul la miezul noptii ci, cel mai probabil, maine dimineata. Sunt foarte in urma cu somnul, sunt sigura ca ma intelegeti.

92 de comentarii:

  1. Ingrozitor ce ma puneti voi sa fac! Enough! Da, asa se numeste filmul(ha!), e cu J Lo si cu Juliette Lewis ramasa probabil fara bani de chirie (o ador inca de la Gilbert Grape si Christmas Vacation) si ca sa fie grav de tot marturisesc ca prima data l-am downloadat (apoi l-am revazut la tv de vreo suta de ori, yeah, yeah, I know). I should be punished.
    Dar daca tot am ramas dezvelita, nemachiata si nespalata, macar de rasfat cremos sa am parte.

    simonamihaela.marcu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Offf, da' ce sa fac, pentru ce ne-ai promis mai sus, asta e, merita.
    Am vazut, inainte sa raman insarcinata Mama mia, tot filmul pe muzica de ABBA si cu actorii care cantau!!! Ca sa nu mai spun si de Step up 1 si 2, la noi traduse Dansul dragostei.
    Na, c-am zis!
    a.parepa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. uau ce de bunatati! nu stiu vreun film prost la care sa ma uit din nou si nu pentru ca n-ar exista, ci pentru ca nu imi vine in minte. insa am citit "Contele de Monte Cristo" de vreo 3 ori si as mai citi-o daca as mai sta cu zilele cu nasu-n carte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea apuc sa ma uit la filme si asta de multa vreme (copilul e de putina vreme si pentru multa vreme :)) ), asa ca...atunci cand prind pe cineva uitandu-se la un film, stau si eu 10 minute, 15. La orice junghi de film, orice, doar sa vad si eu un pic de film.

    Merit ceva bun...te rog random.

    maria.geacar@googlemail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Hehe asta da, mi-ar placea taaaaaaare mult.Nenea random poate daca il vrajesc ma alege pe mine :)).Comedie romantica zici?Dirty dancing.L-am vazut de un numar extrem de mare de ori :)si ma uit la film de cate ori am ocazia chiar daca ruleaza pe posturile unguresti :D.
    oanaa_99@yahoo.com
    Ma gandeam la ce zici tu cu baia lunga si maaaaaaaaaare dreptate ai!

    RăspundețiȘtergere
  6. ha, ha, eu ma uit in nestire la serislele de pe Disney Channel. Stiu replicile aproape pe de rost, dar nu ma pot abtine. Fratii Jonas, Sonny si steluta norocoasa, Bafta Charlie, Magicienii din Weaverly Place, chiar si Hannah Montana.
    Da stiu, penibil, dar sunt relaxante.
    madi_clopotel@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. mihaelamaria_rizea@yahoo.com a vazut Die Hard de vreo sapte ori. crede ca o sa l mai vada, doar creste si al treilea mare:((

    RăspundețiȘtergere
  8. ooo, ce de delicii!!! da de zoolander ce ziceti? cea mai tare si penibila comedie posibila....l-am vazut de cateva ori, ca sotul e mare fan...stie sa imite si privirea aia speciala...
    (susurlet@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  9. Se vede ca asteptam ziua de joi cu nerabdare nu? :)) am scris printre primii ... Asta e, lotiunile astea chiar creeaza dependenta :') Eu ma uit la Gossip Girl si imi plaaace. O fi penibil dar nu-i asa rau ca o telenovela. Zic eu sa ma scot :)
    criticomamica@yahoo.com viseaza la o insula pustie presarata cu ciocolata de casa :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca nici asta nu-i pentru mine special, atunci nu mai stiu care e ...acuma-mi pun cada, iuhuuu! Dupa ani de dusuri grabite, c-o mana pe dus si cu aialalta pe copilu' care voia sa-mi dea prosopu' direct sub jet, o sa am cadaaa! Mica, e drept, da cada. Numa' buna pentru o levantica, o chestie, o maslina. Deci haideti, domnu' random! Iar film...ia unu' siropos - Podurile din Madison County. Imi place de fiecare data. Si m-am uitat cu placere (in limitele bunului simt :P) la seria cu socru' de cosmar de Niro. E un dulce :P

    RăspundețiȘtergere
  11. am asteptat ziua asta!
    da, le vreau pe toate si pentru fata si pentru corp si pentru buze......
    Filmele la care m-am uitat si m-asi mai uita: Orasul ingerilor(cu Meg Ryan) si cateva cu Bruce Willis("e fanul meu.....care este")
    Lorina_sandu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu deja am zis Gossip Girl ;)
    ...un film pe care l-as revedea e The Holiday :) cu 2 gagici care isi schimba casele pe durata vacantei ;)

    Oana(mamica lui Matei)
    oana.morait@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Uite cine vorbeste , Uite cine cu cine vorbeste , si Uite cine vorbeste acum ! le-am vazut de nenumarate ori si mai pot sa ma uit la ele. La fel si Sinugr acasa .

    hermine_hartl@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. of..nu stiu, nu stiu! sa vedem: Neveste Disperate se pune? sau Sex And The City - filmul?

    RăspundețiȘtergere
  15. :D Dirty dancing a_iulica at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  16. "Les choristes" cred ca e singurul care l-as revedea si nu m-as plictisi. Seria "Lost" am urmarit-o toata dar nu m-as mai uita o data.
    cristina_mili2@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu m-am indragostit de produsele Alexandrei, asa ca imi doresc enooorm de mult acest premiu :-)
    Un film pe care l-am vazut de curand si l-as mai vedea, desi este foarte previzibil, este "Letters to Juliet". A, si asa cum spunea si Anca mai sus, "Zoolander" ... cred ca l-am vazut de 5 ori si tot m-as mai uita.
    altfeldebijuterii@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. mai imi incerc norocul si azi :) Sex and the city am urmarit si as mai urmari :)
    oteo_99@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Hahaha, ma uit din cand in cand cu sotzul la Mihai Viteazul. E suficient de penibil?
    mihaela.vasilescu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma uit cu placere la orice film dupa Jane Austen, cat ar fi el de siropos :)

    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna. M-am uitat de vreo 5 ori la "A walk to remember" si nu m-am saturat de el. Sun o romantica incurabila :P. Si Grey's Anatomy imi place mult mult si nu ma satur de el :). docalaura22@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. cind eram gravida, ma uitam la orice era "romantic" de pe Hallmark, doar -doar oi mai gasi vreun motiv de jelit... de cind am nascut n-am mai avut timp de TV sau cinema, aproape deloc.
    corina@tiff.ro

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu ma uit la nesfarsit la Fetele Gilmore, la toate reluarile si am si prima serie pe dvd-uri, am spart casa cand a aparut la noi la Dalles si nu m-am putut abtine sa nu mi le cumpar.
    Am incercat deja un produs Lia-delicii pentru piele si am fost incantata, asa ca sunt deschisa sa mai incerc si altele.
    Adresa de email este: idei_pentru_mamici_si_copii@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Dirty Dancing ... vazut din "tinerete" si pana acum de vreo 2 duzini de ori :) bianca@hoza.ro

    RăspundețiȘtergere
  25. Oooo, la asta nu ma intrece nimeni: e si film slab, e si romantic, e si lacrimogen, dar ma uit de fiecare data cand il dau pe vreun post TV si de fiecare data imi curge cate o lacrima in coltul ochiului. E vorba de A Walk to Remember cu Mandy Moore. Daca l-ar da in seara asta sigur m-as uita la el, chiar daca l-am vazut, cred, de vreo 9 ori.
    adinuta750@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  26. eu sunt intr-o perioada de m-as uita numai la comedii romantice! happy accidents e preferatul.
    alavod at gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  27. mmmm, ce de bunatati! sa vedem cum ne este norocul astazi, daca pana acum nu m-am facut suficient de ras, incerc azi, ca tot e joia ziua mea norocoasa :)
    in general, vad de mai multe ori cam orice film la care ne uitam impreuna (asta pentru ca el adoarme in timpul filmului, eu il vad din prima pana la sfarsit, iar in zilele urmatoare el mai vede cate 15-20 minute pe seara, iar eu ma abtin cu greu sa nu-i povestesc sfarsitul :P) ultimul film la care ne-am uitat a fost Going the distance! a, si revad la orice ora, orice film care are de-a face cu o nunta :)

    Cristina

    christina.dumitru la yahoo punct com

    RăspundețiȘtergere
  28. felicitari, nelly!

    stiu si eu foarte ce inseamna sa-ti rezervi un moment, ala in care oricum nu mai poti face nimic, ca te dor 'carnele si oasele' pt ca ai alergat toata ziua intre 2 prunci, resaponsabilitati si etcetera, si sa te prabusesti oleaca pe canapea doar ca sa te mai ungi cu ceva ce-ti unge si sufletul, parca.. recent am descoperit si eu un unt de corp divin, 100% natural, care tine loc de tigara, masaj, de ce vrei tu :))
    deci despre film/ serial am mai spus. ieri, parca; dallas! (sunt fan JR) :))

    RăspundețiȘtergere
  29. Oau, ce de delicii de la Alexandra!
    Pai si eu am cont pe vplay, pentru urmatoarele show-uri: The Amazing Race si Survivor.
    Si comedie romantica pe care am vazut-o de vreo 4 ori, nu stiu de ce, nu ma intrebati, este How to lose a guy in 10 days...poate pentru ca ambii actori din rolurile principale sunt so cute:)))
    Acum am adresa de mail la profilul blogger...

    RăspundețiȘtergere
  30. Diana pt gossip girl votez si eu, dar sa stii ca nu e gata inca se filmeaza asa ca....mai avem de vizionat :)
    seriale multe vad, dar nu le consider de prost gust(grey's anatomy,two and a half men, the tudors,gossip girl, medium...si cred ca mai sunt cateva :D )
    Mamaaaa ce premiu...hai ma, macar in doua daca il dadeati sa faceti doua persoane fericite :D
    larisamitoi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Acum am citit despre nazdravania asta de concurs si imi place tare! Felicitari fetelor, o idee f. buna si f. amuzanta, pe mine cel putin, ma binedispune!
    Ma inscriu si eu cu neverending soap opera "Tanar si nelinistit" :)). E momentul meu de relaxare din timpul zilei.
    francescablaga@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. wow, ce delicii! am incercat si eu ceva buncaciune de la Lia si pot sa ma declar fan inrait. si daca se mai castiga pe aici, muhahaha:)))ceva penibil vazut, "salvati de clopotel":))) cu Scracth =))
    fresh_dauphin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  33. ce de bunatati...! bruce willis rulz!
    carmenstecko at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  34. Comedii romantice: The Notebook, Kate and Leopold si mai sunt dar nu-mi mai amintesc acum :).

    florina200 la yahoo punct com

    RăspundețiȘtergere
  35. "Friends" forever :D
    mihaela_mai21(a)yahoo[.]com

    RăspundețiȘtergere
  36. Ma inscriu si eu cu cea mai siropoasa comedie romantica : Adevarul gol-golut (the ugly truth)
    r_cherbel@hotmail.com

    RăspundețiȘtergere
  37. Serialul preferat si secret este Friends!!! Pacat ca s-a terminat :( wow cate delicii pentru ziua de azi.
    E-mail: adina.vladoiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  38. La capitolul filme pe care le-am vazut si le-am revazut sunt Meet the Fockers, Duplex si Home Alone (asta il vad in fiecare an de Craciun pe Pro TV :))
    mad_grll@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  39. mr random, nr random, won't you pick meeee
    eu m-as uita la ER, over and over again ...desi zau daca inteleg ce analize si tratamente fac ei acolo :)
    blue_madalynn@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Columbo mi-a placut mult...Mari
    horotanmarinela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  41. Mai eu am for innebunita cu Prison Break...si am fost tare trista ca nu i-au gasit o continuare, dar inca mai sper:)...

    booon Random pretty please adu-mi si mie niste produse de ale Alexandrei....tanjesc dupa ele de tare multisor.

    off topic: imi place festivus de numa...ar
    trebui sa fie in fiecare luna....chiar si fara premii....ma simt asa bine in fiecare dimineata abia astept sa vad despre ce vorbim si citeeesc toate comentariile si ma binedispun:).

    laurita6_dana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Si eu am incercat deliciile Alexandrei si mi-au placut...Comedie romantica pe care o vad si ras-vad? Notting Hill. :D

    RăspundețiȘtergere
  43. Eu m-am uitat la Zohan unde multe faze sunt extrem de comice sau penibile chiar, si am ramas cu denumirea asta in minte ca nume ciudat, cu diminutivul Zohanel.
    barbu.oana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  44. scarrrrrrry movie - penibil si jenant, dar...te uiti.. :-))

    super produse, Alexandra!
    ursuroxana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Am vazut Singur acasa de nu sh cate ori, mai ales de Craciun ca il da la tv:D
    adrianaciobanu2010@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  46. mama,mama cate produse! vai , ce imi place festivus asta, chiar daca nu castig!
    vb. laurei, ar trebui sa fie in fiecare luna, chiar si fara premii pt. ca e asa de funny!
    recunosc ca imi place mult serialul "Fetele Gilmore" dar cred ca niciodata nu am fost asa de disperata dupa un film cum a fost "Prison Break".
    stateam noaptea pana la 3-4 sa ma uit la 5,6 seriale si a doua zi eram rupta la serviciu, de-abia imi tineam ochii deschisi (deh, nu beau cafea ;) )dar a meritat, zic eu!

    axe202005@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  47. "Hot Rod" l-am vazut de 100 de ori, si tot ma cracanez de ras. Nu o sa ma satur niciodata de tantalaul ala.
    Mie nu-mi pare film prost deloc, dar am vazut ca nu-i cotat prea bine, asa ca...il bag la rubrica de azi :))

    RăspundețiȘtergere
  48. eu sunt fan Petrecerea. rad la el de fiecare data cand il vad si imi e indeajuns sa ma gandesc la cum spunea Peter Sellers Birdie Num Num si deja ma umflu de ras :))))

    Alexandra, cat costa pachetul? ca zau de nu l-as cumpara, atat de tare imi face cu ochiul!!!

    RăspundețiȘtergere
  49. Bun gasit!

    In adolescenta mea acneica eram indragostita de jean claude van damme, ii stiam toate filmele:D le urmaream intens si repetat.
    Geeez, bine c-am scapat de asa pasiune..

    ralucagherase@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Unul dintre filmele usor ciudate si amuzante pe care le-am vazut de cateva ori este: Eurotrip!:))

    madda_ilade @ yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  51. Hary Potter. Stiu, cam naspa, dar sper sa faca o vraja si sa-mi aduca minunile de rasfat. rlccirstea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  52. sunt excelente produsele alexandrei...ma uit la grey s anatomy, e din ce in ce mai slab serialul si intesat de ideologii de tot felul, dar nu ma pot abtine....ma tot uit si la mash, e f bun si pot sa revad de f multe ori orice episod, ceea ce e f rar si atipic pt mine.eliza

    culicov@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  53. Mie imi place foarte mult sa ma uit la "Mesaje de dincolo", pe langa faptul ca imi creeaza o stare de neliniste legata de ce se va intampla, ma si emotioneaza finalul fiecarui episod, atunci cand Melinda are ochii in lacrimi.

    velicu_gina2000@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  54. Men in Black. Nu trageti, nu impuscati, nu radeti! otilia.panainte@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  55. poate daca zic cu voce tare imi dau seama de realitate si ma opresc. am ajuns la seria a doua spre final la un serial sf tras de par rau de tot,fringe .
    bifat survivor si the amazing race si le-as mai vedea.
    aurel_mihale@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  56. Hmmm... cum o sa ma pot abtine sa nu gust din bunatatile descrise daca le castig?:)
    Desi n-am televizor si nu ma mai uit la filme, decat daca cineva imi sugereaza ceva, in amintiri inca exista cateva filme.
    Ace Ventura o fi fost slabut? Place la mine Jim Carrey.
    Comediile romantice pot veni din nou toate, chiar stiu sa plang la sfarsit, daca nu se termina cu bine.
    kisboszi at gmail dot com

    RăspundețiȘtergere
  57. ce-mi vad ochiiiiiiiii? atatea bunatati! noroc ca am prietene bune care se gandesc si la sufletele altora, asa ca mine. Eu vin cu "Friends". am vazut serialul asta de 4 ori cap, coada si tot as mai da o incercare, doua. acum termin a doua oara Sex and the City...I know, cheesy, cheesy, da' ma omoara pantofii aia si picioarele lui Carrie. Asa...am zis, am zis...acum astept, poate da norocul peste mine azi. o zi frumoasa va doresc! xoxoxox (maria.ciubotaru@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  58. wow, ce premii delicioase!
    aici m-ati prins, ca si eu ma uit in rarele ocazii cand prind un film romantic la orice, nu conteaza, doar romantic sa fie! Si eu am vazut How to lose a guy in 10 days de cateva ori, chiar il am pe cd, ce-ar fi sa-l caut? :))
    raluca_moldov@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Ce de bunatati! Yammy! Si cum ai povestit despre ele chiar ca-ţi vine sa le mananci. Eu mă uit pe TLC la the cake boss, mă relaxeaza sa vad cum face omul ăla torturile ale faine.

    liliana_calcan@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Filmul meu favorit din categoria siropeala romantica e "Pe aripile vantului". L-as revedea oricand.
    ioana.markovits@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  61. Wow ce minunatii!!Clar ca norocul trebuie så fie cu mine!
    Eu sunt fan 2 bårbati si jumåtate.
    iuliblaga@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  62. sunt derutata, astea sunt de mancare sau doar pomezi? :D
    marturisire? m-am uitat la cele 3 twilight-uri :D desi mi s-au parut f proaste (mai ales primul), curiozitatea a invins si am urmarit toata povestea :)

    RăspundețiȘtergere
  63. Zombieland , multi zombie care alearga dupa niste oameni :-)

    contact[at]sfaturilebunicii.ro

    RăspundețiȘtergere
  64. Immmmm! Pielea mea vrea sa fie rasfatata. Daca detergenti, cosmetice si paturica n-am... Macar pielea... Filme nu imi amintesc de cand nu am mai vazut si nici ce am vazut. Poate... m-am uitat la American Pie?!?
    vasyboian@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  65. De Ace Ventura Pet Detective nu zice nimeni nimic?:))) cred ca il stiu pe de rost..si mai sunt obsedata de Fetele Gilmore. Le-am vazut o data pe acasa, o data pe net si le-as mai vedea de o mie de ori. Si ma uit si la Gossip Girl (my guilty pleasure :p)
    Cat mi-as dori premiile astea delicioase! :x
    nymph3l0s@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  66. Doamne, ce rasfatz!!!
    Domnu' random! domnu' random! hai cu 64!!!

    Dragelor, pe mine nu m-ati nimerit la filme; in ultimii ani (nu neaparat de cand sunt mama) cred ca pot numara pe degetele de la o mana fimele vazute cap coada, daramite sa le vizionez si-n reluare!
    Am stat si am scormonit mintea si totusi unul! unul l-am vazut de 3 ori si de fiecare data am bocit de numa'...Ghost/Fantoma mea iubita!!! ah, cu manuta lor ce incearca sa se atinga...too much pentru corasonul meu!

    Va pup! grozav concursul! o voi invidia maaa-xim pe castigatoare!
    (dana.simionca@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  67. hmmmmm, greu de spus....si totusi "Doi barbati si jumatate"...prostut, dar atat de placut de vizionat cand nu ai ce face :P

    RăspundețiȘtergere
  68. Fa Mulan! da ... e desen animat! :D l-am vazut nici nu mai stiu de cate ori si daca ar fi sa-l dea acu la tv as fugi sa pregatesc popcornul!

    o zi frumoasa!
    Blu (blue24_ro@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  69. Nu retin seriale/filme proaste :)) In comentariul pentru fardurile minerale ziceam ca nu m-am uitat la niciunul, dar daca e vorba de seriale jenante, cred ca as putea zice Spartacus :)) Cine l-a vazut, stie de ce zic jenant :)) Dar l-as mai revedea de cateva ori, mi-a placut.

    Eu ador Gossip Girl :( ma deconecteaza!!!

    byirinaana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  70. Am urmarit Fringe, cat timp papa asta mica si asteptam sa ragaie... In alta situatie nu cred ca imi pierdeam vremea cu el.

    malynskaya@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  71. Eu m-am uitat la MAN On Fire de vre-o 5 ori, nu e comedie, nici film prost dar e un film pe care l-as mai vedea

    RăspundețiȘtergere
  72. Ce delicii ne asteapta!:) Mi-a placut The prince and me si m-am uitat si la continuarea lui, celelalte 3 filme...:D..si tot m-as mai uita!

    marrinescudaniela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  73. Filmele din seria Transporter sunt din ce in ce mai slabute, dar e fain actorul si sunt de actiune.

    RăspundețiȘtergere
  74. De azi-noapte ma gandesc la ce film penibil m-am uitat de mai multe ori. Si nici serialele vazute la nesfarsit nu le consider proaste, fie ca sunt de gagici sau politiste :D. Nici filmele nu le consider jenante, chiar daca Al Saselea Simt l-am vazut de 3 ori in saptamana premierei de la noi si apoi de nenumarate ori la tv, iar Fight Club l-am vazut de 5 ori la cinema in prima saptamana de la aparite si apoi fara numar la tv, de ajunsesem sa stiu toate replicile :))). Nuuuu, astea sunt bune toate :)).

    Ei dar am noroc ca mi-a adus aminte Raluca mai sus de Jean Claude van Damme. Rade sotul meu de mine in hohote de cate ori isi aduce aminte ca m-a dat in gat maica-mea ca aveam postere cu el. Cred ca le si pupam :)))). Na, aveti ceva mai jenant decat asta? :))) Nu stiu care era filmul preferat cu el, cred ca Dublu Impact, dar nu mai tin minte nimic din actiune, decat ca era Jean Claude van Damme in ... dublu exemplar! :))))

    Hai, nenea random, fa-ma de rusine la panoul principal! :)))

    Bogdana, m-am prapadit de ras cand mi l-am amintit pe tipul cu Birdie Num Num :)))).

    Anca, noi ne cunoastem de 16 ani, cu tot cu sotul tau, asa ca am facut febra musculara la obraji cat am ras imaginandu-mi-l facand mutrele din Zoolander! :)))))

    E bestial Festivus asta! :)))) Stiu ca am zis-o zilnic :)).

    RăspundețiȘtergere
  75. "Married with children"
    snicoara2010@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  76. wow...super cosul..si eu sunt fan produse lia deci inteleg dorinta apriga a fiecareia de a castiga.. despre film...ce sa zic..."doctor dolittle" (putin cam penibil, "casa de ceara" (cu paris hillton ;)) si seria "uite cine vorbeste"..puuupp
    roxana_pandaru@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  77. Daca e guilty pleasure, pai sa guilty rau sa fie: din alea la care te uiti pe ascuns si nu recunosti. La mine e mai greu, ca-s cu al meu barbat acasa tot timpul, dar cand prind un w-e "liber", cu el plecat la vreo nunta sau la vreo tura cu bicicleta, caut un love story din ala care merge inspre comedie, daca se poate cu Jennifer Aniston (am vazut si Friends de vrei enspe mii de ori :)). Cel mai recent (a fost iarna pana de curand, deci nu tu nunti, nu tu ciclism) e The Bounty Hunter. E cheezy cum se cearta ei, dar de fapt se iubesc la nebunie, parca mi-aduce aminte de adolescenta furtunoasa...

    RăspundețiȘtergere
  78. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  79. Cand se apropie ora de nani, numai bun un serial usor, sa nu solicite prea mult neuronul si sa-l tina treaz. Numarul 1 in top: Doi barbati si jumatate. Nu ma pot satura de acest serial. Adorm atat de repede. Big Bang Theory, Friends, Joey, Familia Bundy, Seinfeld, Everybody loves Raymond, Everyboly hates Chris, Viata cu Louie, How I met your mother, 70's show, Adevarul gol-golut, Modern family, Just shoot me. Si Amazing Race visand cu ochii larg deschisi. Si somnul vine cu zambetul pe buze.
    aliceintaraminunilor83@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  80. Un film pe care eu l-am crezut excelent dar care m-a lasat putin in coada de peste a fost "A Price Above Rubies". Ca sa ma conving ca am avut dreptate l-am revazut. Mi s-a parut la fel de sec. Asa ca l-am mai vazut inca o data. Am ramas doar cu impresia ca Rene Zellweger este extrem de frumoasa, senzuala, perfecta! Si atat.

    Adresa de mail: liliac1 at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  81. nu-i film, is seriale. sex & the city si friends. toate seriile, nu conteaza ce episod.

    pfiu! toata ziua m-am gandit la concurs :) stiam de pe lotiunidecorpsolide ca joi e ziua cu produse Lia :)
    acuma imi imaginez ca ma alege pe mine random org... deci, Random :), sunt lichefiata(topita e prea putin spus) dupa produsele Lia

    d.a.nicolae@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  82. uf... as zice Harry Potter :D (si in caz ca urmatoarea provocare e despre carti... o spun de pe acum: Harry Potter :D:D). allice_oana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  83. Si eu ma numar printre persoanele cucerite iremediabil de lotiunea ciocolata de casa si de balsamul de buze cu zmeurica (desi nici marocanul nu e de lepadat). Tare mult mi-ar placea sa il conving si pe al meu iubit cum e cu cosmeticele naturale, asa ca acel aftershave de mascul feroce e tare tentant.

    In alta ordine de idei, filmul care imi provoca nervi cand ma uit la el, desi nu ma pot abtine pentru tinutele fetelor este desigur Sex and the City. Serialul l-am adorat, dar filmele sunt dezastroase si chiar si asa tot le-as mai viziona ca sa ma enervez :) Sunt oare masochista? :))
    simonastefanuca [at] yahoo [dot] com

    RăspundețiȘtergere
  84. He, he am văzut că astea au mai fost pomenite: eu m-am uitat la "Dirty Dancing" până s-a stricat dvd-ul, ceea ce îmi aduce aminte că nu l-am mai văzut de mult. Și cred că dețin recordul pentru cele mai multe vizionări ale seriei "Die hard" (don't ask!)
    julietaesoarele@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  85. ..si mi-am dat seama ca nu am lasat adresa de mail,cum primesc cadou daca-s asa ametita?..
    luiza802004@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  86. No strings attached....cam slabut, dar l-as mai vedea o data...

    e-mail: miha_loves_zaf@yahoo.com

    pup :*

    RăspundețiȘtergere
  87. Incep prin a va spune ca maine n-o sa mai recunosc ce scriu acum :)) si sper ca nici voi sa nu va amintiti :D
    De vreo cativa ani (buni,multi la numar :P ) urmaresc Tanar si Nelinistit :))) (da,stiu,si eu rad de mine).
    Nu zi de zi,ca nu-s acasa mereu dar oricum,si daca il vad de 2 ori pe saptamana,prind din zbor ce-am pierdut.
    Random,pick me! Macar pentru penibilitate :))
    Adresa mea e melutza07@yahoo.com
    Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  88. Imi plac filmele cu Jim Carey!
    gavrilia@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  89. Harry Potter..m-am uitat de curiozitate si de reclama dar ma rog a fost pierdere de vreme.
    catinca_123@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  90. Ufff, cat pe ce sa scap ziua a patra:) I-am zis Dianei ca a avut mana buna de m-a ales pe mine, dar si bunatatile Alexandrei ma tenteaza. Asa ca, sansele fiind aproape de zero sa fiu desemnata si maine dimineata, maine fac comanda de-o burtica fericita:P
    Film...am facut o data maraton "schwarzenegger" cu colegii de camin , evident, a fost autotortura, am vrut sa vedem cat rezistam:))

    RăspundețiȘtergere
  91. Uf, iar am sters vreo 10 comentarii fara mail.

    Bon, acum fug sa trag la sorti 1 din 90.

    RăspundețiȘtergere
  92. Oare daca mentionez telenovelele romanesti Lacrimi de iubire, Numai iubirea, etc., ma fac tare, tare de tot de ras????!?!! Ce sa fac, mi-au placut mult!!!!

    Mail: cristina_miloiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.