marți, 3 mai 2011

A doua zi de Festivus - HSM





Sper ca v-a placut prima zi, recunosc ca m-am simtit tare bine auzind de O-zone si Natalia Oreiro, in fata carora Sean Paul al meu paleste. Zic eu.

Dupa ce am incercat sa sterg comentariile fara adresa de mail si era sa le pierd pe toate, am decis sa le las asa cum sunt. Apoi am mai incercat o data si mi-a iesit. Din pacate, am sters in jur de 15 comentarii. Un singur lucru va cer, o adresa de mail lasata fie in comentariu, fie in profilul de blogger, daca aveti.
Asadar, paturica din prima zi de Festivus merge la ... ta-na na-nam...





Va multumesc tuturor pentru participare la prima zi de Festivus al doilea :) si sper sa ne citim si azi.





A doua zi Festivus


Plec de la premisa ca se stie care-i treaba cu Hot Sexy Mama, asa ca nu va mai povestesc prea mult cum ne luptam prin blogosfera cu extra kilogramele. Dar, fiindca in ultimele doua saptamani am absentat de la raport, a venit momentul sa va povestesc ce m-a ajutat pe mine mult de tot. Nu cu kilogramele, desi n-as fi zis nu :)), ci cu self-esteem-ul.


Ei bine, m-am enervat rau intr-o zi si am intrat pe siteul Ioanei, (InaIoana pentru forumisti ;) ). Il stiam de mult timp, voiam sa cumpar cam de cand am aflat de el, insa faceam cum faceam si tot prin Carrefour ajungeam la cumparaturi dupa girl stuff. Pana acum.



Daca nu stiti, magazinul Ioanei e Puretouch.ro. Are cam tot ce iti poti dori in materie de make-up, cu mentiunea ca sunt naturale. Fara conservanti, fara coloranti artificiali, fara riscuri de alergii, pe scurt- fara mizerii. Si nu pot decat sa ma felicit ca mi-am luat inima-n dinti. Adica folosesc numai detergenti naturali, sapunuri, sampoane si creme la fel, dar ma dau pe fata cu chimicale. Duh!




Nu mi se pare cea mai fericita varianta sa iti cumperi cosmetice on-line, pentru ca e clar ca trebuie sa le vezi, sa le pipai, sa le mirosi si sa le simti ca sa fii convinsa, insa amandoua fetele, si Ioana si Magda, sunt de milioane. Iar daca cumva, printr-o mare intamplare, nu au exact nuanta care iti trebuie, atunci ti-o fac. Ce poti sa ceri mai mult?




Eu nu mai sunt de multi ani adepta machiajului, insa pot sa spun cu mana pe inima ca mi-au placut. Mult de tot. Nu lasa deloc impresia de pipiţă, nu le simţi pe fata si au aspect foarte foarte natural. Asta daca nu va alegeti din fadurile Lolipops de mai sus :)). Asa ca astazi, la Festivus, primiti un rasfat de HSM.



Am zis rasfat, da?
  • un fond de ten mineral in ce nuanta va doreste inimioara (sa va mai spun cum e? leeesin :))) toate prietenele mele care l-au incercat pe al meu au zis ca vor, fara discutii. acum asteptam mostrele si, daca eram cu cativa ani mai mica, sigur faceam un pijama party numai sa le incercam :D)
  • un veil utopia (i-am cerut Magdei sa-mi recomande ceva extra si recunosc ca la faza asta m-a pierdut :))) Apoi am citit constincios pe site si mi-a fost clar ca vreau si eu. Piteste din oboseala? Asta-i clar pentru mame :))) )
  • un fard de obraz tot in ce nuanta doriti voi (confirm iar lesinul :)) )
  • o super pensula, kabuki, care face aplicarea fardurilor minerale un deliciu (recunosc ca m-am uitat pe youtube sa vad exact cum se foloseste, acum dau lectii :D)
  • un anticearcan (desi ma credeam incercanata de fel, eu nu am simtit nevoia unui anticearcan folosind doar fondul de ten. Care, v-am zis, e lesin)
  • un fard de pleoape, ce va doreste inimioara.


Cum ar veni, de toate. Si promit ca sunt absolut dementiale si sper ca nu va veti mai intoarce la cosmetice pline de chimicale pentru ca pur si simplu nu mai e nevoie. Eu una sunt vanduta :)




Va mai spun ceva si gata. Nu consider machiajul un must. Daaar, pentru moral, a te bibili in fata oglinzii si sa-ti mai si placa ce iese ... nepretuit :D. Daca nici nu-ti faci rau facand chestia asta, e beton. Si daca mai e si pe degeaba... :)))

Deci, lasati un comentariu mai jos si candva dupa miezul noptii voi extrage o castigatoare. Nu trebuie sa faceti nimic altceva, dar trebuie sa aveti o adresa de mail in comentariu sau la profil. Daca nu aveti o adresa de mail va voi sterge comentariul si nu intrati in calcul pentru bunatatile Puretouch. Si, da, daca aveti chef, m-as bucura sa-mi spuneti inca un secret. Pentru ca ieri a venit vorba de mai multe ori de asta, va spun cu aceeasi jena si un mic nod in gat ca muuulti ani de zile m-am uitat la Tanar si Nelinistit. Si nu, nu pot sa zic ca-mi placea, dar ma uitam intr-o veselie. Asadar, va place vreun film/serial de toata jena? Daca da, veniti sa ne rusinam impreuna :)



P.S. Toate pozele apartin Puretouch. Bateria mea e moarta si inca nu am gasit incarcatorul. E undeva... intr-o cutie. Sau un sac.


73 de comentarii:

  1. Am trecut pe machiaje de la puretouch de cand s-a deschis magazinul si intr-adevar, e lesin!
    Deci da, clar particip si la a doua zi de festivus:)
    Si vin si cu o mica jena. Dulciurile mele preferate care eclipseaza orice ciocolata belgiana sunt eugeniile de dobrogea si ciocolatelele cu rom:))

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu stiam de Festivus, e foarte haios mai ales cu astfel de comentarii(ale tale in primul rand. asadar, pt mine am in fiecare dimineata circa 10, hai 15 minute in care fac patul (orice ar fi patul trebuie facut altfel simt ca o iau razna, nici nu ma mira fixurile lui Kiti, ca atare), ma spal, ma 'aranjez' otara la cap si ma imbrac. ei bine, partea cu 'aranjatul' fetei ma streseaza de ceva vreme in sensul ca stiu ca exista produse fara porcarii dar ele nu imi apar pur si simplu in fata ca sa le iau. si asta, mai ales pt ca, de curand, Kiti, 9 ani, e tot mai interesata de rujuri, pudre si parfumuri si, daca tot o dau din cand in cand cu ele, macar sa nu ii faca rau. asta este, ziua a doua a lui Festivus e atractiva din punctul meu de vedere, nu ca prima n ar fi fost dar paturicile sunt paturici, adica mici sau mai bine prea mici.

    si ca sa nu rad doar eu de tine, auzi, ha ha tanar si nelinistit, afla ca eu ma uitam si ma mai uit daca il mai prind cateodata la columbo cu placere.

    pupici mici, pe fruntici si randucnici (ca sa rimeze), a ta, mihaelamaria_rizea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow si eu vreau :">. Diane daca tu te jenezi ca te uitai acum ceva vreme la Tanar si nelinistit, afla ca eu ma uit acum (de vreun an asa), si daca tie nu-ti placea, afla ca mie imi si place :)).
    Ba mai afla ca am fost super sucarita inainte de Pasti ca au dat filmul cu Iisus si au oprit serialul meu. Mi-au stricat tot rostu' domne.
    byherbine@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu ies din casa fara macar un rimel, asa ca trebuie sa particip si azi :) Cat priveste secretul, ma uit la CSI-uri, oricare, nu conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pfff....ce faine sunt! <3

    Si trecand la subiect.. m-am uitat la 90210 - varianta 2010 :-s cuvantul care il descrie cel mai bine e superficial :p

    adresa mail: teodora.toderas@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. hai ma, m-ai prins la inghesuiala, nu vroiam sa zic in veci neam ca sunt iubitoare de seriale penibile - neveste disperate, greys anatomy plus cam toate emisiunile casting (Germanys next top model, dansez pentru tine)... si astea de casting nici nu imi plac, cumva nu pot sa ma abtin.

    mail florentina_cardasol@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Super posibilitatea de a folosi machiajul natural - daca tot folosesc numai unturi si uleiuri din plante pentru fata, apoi se merita si un machiaj pe masura.
    Si de "tanar si nelinistit" ce sa zic?- daca nu sunt acasa la ora 16, ma uit a doua zi in reluare, daca o ratez si pe aceea, ma uit pe situl oficial la rezumatul episodului, ba ma mai si mananca de curiozitate si citesc in avans ce se mai intampla. Amy, si eu am fost iritata ca au intrerupt de Paste serialul...
    (mail - susurlet@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca tot am mers pe mana ta in ceea ce priveste cremele(alea solide stii tu) vreau sa merg pe mana ta si in cazul make-up-ului.Sper sa catig si eu ceva aclo cat de mic :D
    Am zis ieri de tanar si nelinistit si am recunoscut ca e putin jenant dar am vazut aici Grey's anatomy si nu inteleg ce e asa jenant la asta. Hai ma, pai eu il consider cel mai tare, ever.Daca il vedeam in liceu sigur dadeam la medicina.
    larisamitoi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. In liceu eram din-din-aia care nu mergea nici la toilet fara machiaj si tocuri. Acum nu ca nu mi-ar place machiajul (ma face cu vrio tri ani mai taanara), dar ies cu saptamanile fara nimic pe obraz. Filmele mele-s alea NciS CSI... Le pot vedea fara sonor cand ne culcam.
    Mu fug sa scriu pe HSM. (rasarkady@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce premii atractive... Si eu ma machiez rar, nu am rabdare pt asa ceva, dar pana la urma fiecareia ne place sa aratam mai frumos. Mi-ar fi foarte util un fond de ten pt ca sunt ani de zile de cand nu mai folosesc si chiar aveam pe lista sa cumpar unul pt ca observ ca devine necesar la tenul meu.
    barbu.oana@yahoo.com

    Despre secretul legat de seriale recunosc ca m-am uitat la telenovele romanesti Numai iubierea, Fetele marinarului, din ce-mi amintesc acum, iar in prezent urmaresc Narcisa salbatica si e un moment de relaxare seara la ora 22.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vreau si eu niste produse minerale de make-up, de cand il am pe bebelusul Luca de 7 sapt, nu mai reusesc sa ma bibilesc cum o faceam inainte. Si eu am un secret penibil: citesc cancan.ro:)).
    Uite si adresa mea: dobreja82@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  12. Delia, cancan.ro? Mai bine te uiti pe perezhilton.com, desi nu vei gasi chestii de pe la noi:) Despre machiaje vreau sa iti spun Diana ca eu aproape dadusem in depresie cat de batrana sunt pentru ca imi pierdusem rimelul dupa ce am nascut vreo trei saptamani:) De cand l-am gasit, sunt din nou tanara si frumoasa:))

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu ma uit la "Schimb de mame". :D Se pune? (pot sa castig marele premiu pentru penibil pentru asta!!) :))

    julia.toys@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu ma uit la "L.A. INK" :) :)

    off, ce nevoie as avea sa castig!:)

    succes!

    oteo_99@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitari castigatoarei paturicii!!!

    Da-da, si eu mi-am propus demult sa incerc produse de machiaj naturale, dar fac ce fac si tot la supermarket ajung.. (o data la jum de an :D ), asa ca imi place a doua zi de Festivus!

    Serial penibil... mda, avem si din asta: Gilmore Girls :)) L-am vazut de cateva ori cap-coada, 7 sezoane. Ma uit cand sunt foarte obosita, ca nu ma solicita, si replicile sunt amuzante :)

    Auziti, da chiar, cu Grey's Anatomy ce aveti? :)) Recunosc si eu ca e cam melodramatic, dar in afara de asta, mie mi se pare chiar decent facut.

    Vai sper sa nu ajunga discutia la carti, ca acolo chiar ma fac de ras pe toata blogosfera :))

    Mailu' e corinacioflec la yahoo punct com

    RăspundețiȘtergere
  16. happy festivus :)
    in sfarsit si o referire la hsm, iar ma simteam abandonata :D

    btw, de ani de zile sunt in cautarea nuantei perfecte de roz-piersiciu pt un fard de pleoape.

    un secret? eu am urmarit inger salbatic.. de doua ori!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. O data pe an ma uit la toata seria Stapanul Inelelor, incep pe la 8 dimineata si termin pe la 8 seara :-), un adevarat dezmat.

    contact[at]sfaturilebunicii.ro

    RăspundețiȘtergere
  18. beiii.. ai un stil.. :)) daca ma crezi, ma bag mai mult de amuzamentul dat de tema concursului decat de castig
    legat de 'tanar si nelinistit'; filmul asta iti arata fiecare respiratie, clipit al actorilor, deci totul se misca ataaat de incet, incat e suficient sa vezi o frantura la cateva saptamani, ca sa te prinzi ce se-ntampla. si, da, pe linia asta cam stiam si eu la un moment dat care era intriga

    secretul meu; eu m-am uitat la dallas in re, re si reluare
    si inca m-as mai uita :)))
    si mai e un serial "iubiri..(nu stiu cum )" pe prima tv, din care mai fur cate un episod din cand in cand. iti zic, o regie si un scenariu.. pfff.. nici macar n-are decenta sa arate ca o telenovela - e o butaforie de telenovela!

    RăspundețiȘtergere
  19. Dupa ce am iesit din dulap pe ritmuri de Ozone compromitandu-ma forever, de data asta sunt ceva mai soft, dandu-ma mare ca nu ma uit la telenovele dar stau in schimb cu ochii cat cepele la desperate housewives si la brothers and sisters (asta din urma e un super sirop, cu situatii si personaje ireale).
    Mi-ar bucura nespus o culoare pe pleoape, naturala si prietenoasa cu pielea :)

    simonamihaela.marcu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  20. Ha-ha-ha Diana :) aici m-ai prins la seriale...sunt MARE fan...Gossip Girl, Prison Break, Vampires Diaries, The Tudors, Private Practice, Grey's Anatomy etc:)

    Oana (mamica lui Matei)
    oana.morait@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Dar la Supernatural se uita cineva?:)))

    Madalina (malynskaya@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  22. :))) Ce distractiv e Festivus asta!

    Si mie imi placea sa ma relaxez la Tanar si Nelinistit :D. Dar am una si mai rusinoasa :)). M-a prins o telenovela turceasca de pe Kanal D acu 2 ani (O mie si una de nopti) si intr-o seara de februarie 2009 plangeam ca proasta la serial si atunci m-am gandit ca ceva nu e in regula cu mine, asta nu sunt eu :))) si m-am hotarat sa fac un test de sarcina. Si a iesit usor pozitiv :)))). Deci de fapt Alex era de vina :)).

    raluk16 at yahoo dot com :)

    (A, si sper ca am reusit ieri sa dau comanda de sling)

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu ma uitam la " Din dragoste"...acum imi mai fuge cate un ochi la "Burlacul" ....

    Cat despre cosmetice ...daca nu vine cadoul la mine ma duc eu la magazin ...dar mai bine vine el la mine...

    snicoara2010@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. am ratat prima zi de festivus, dar azi sunt pe faza. Mi-ar placea sa incerc si sa folosesc "bunatatile" cosmetice, mai ales ca le-ai prezentat asa de frumos, plus ca sunt deja convinsa ca sunt foarte bune, fiind naturale.

    despre seriale...lista e lunga :D cele mai si cele mai ar fi inger salbatic, mala mujer - astea urmarite cu sufletul la gura, apoi spitalul de urgenta, al saptelea cer, neveste disperate...sa mai continui sau este de ajuns? :P

    christina.dumitru la yahoo punct com

    RăspundețiȘtergere
  25. De cand m-am pregatit pentru bebe, m-am lasat de chimicale puse pe fata (nici nu stiu sa ma fardez ca lumea), dar unele naturale as incerca...
    Sex and the City se pune? Si am vazut de vreo 5 ori Friends.
    Pe vremuri seara era a ProTv-ului, pe vremea cand in fiecare seara era alt serial de comedie. Stiti, pt. relaxarea creierului;)
    kisboszi at gmail punct com

    RăspundețiȘtergere
  26. Joe congrats:):).pfoai ce-mi place festuvus:):)..bun Amy stie:) ca si eu sunt fan Tanar si Nelinistit...bun acuma mai stiti si voi:)..ma uit insa asa tot la 20-30 de episoade , ca vb aia nu pierd NIK:)....dar sa va mai spun una: eram disperata dupa Sunset Beach...nu stiu daca, tanara fiind, am pierdut vreun episod....
    bun si acuma catre random: te rog sa te concentrezi....vreau sa fiu a great, great HSM:):):)
    laurita6_dana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu nu puteam sa pierd nici un episod din Pasiuni. Si (nu stiu daca se pune) dar urmaresc Tom si Jerry mai ceva decat copiii.
    De cosmetice nu prea mai am timp dar de naturale imi fac.
    vasyboian@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Nici eu nu prea o am cu machiajul, drept dovada, nu aveam idee de produsele acestea minerale. Am intrat pe site, am mai citit, mi se par foarte interesante.
    Cit despre seriale jenante: m-am uitat cu mult interes cindva la Betty cea urata, varianta latino-americana :">
    Sper ca apare si adresa la profil, in caz ca nu, uite-o aici: nnegara(codita)gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Recunosc cu jena ca m-am uitat la emisiunea Next top model (by Cata Botezatu normal:) dar recunosc cu mandrie ca nu m-am uitat de la inceput ci de undeva de la mijloc :))...si apoi recunosc ca am urmarit un serial Lost si m-am uitat pe nerasuflate la el si cand a fost ultimul episod am vrut sa arunc tv-ul pe geam si am promis ca nu ma mai uit veci la alt serial...si totusi nu m-am lecuit de tot :))
    Scuze am uitat mailul :( deci daca se poate sa stergi mesajul de mai sus, l-am scris aici cu tot cu mail! Scuze :(
    mad_grll@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  30. tot am zis ca imi iau si eu un fond de ten de la puretouch cand mi se termina asta pe care il am(tot mineral, dar numai 95% cica is naturale + ca are ceva bismut parca sau alta tampenie)...
    ...dar cum nu prea ma trage inima sa il folosesc nu prea are sanse sa se termine in curand

    eu am zis ieri de jena tv pe care o am, si m-am uitat iar la narcisa salbatica =)) si ma uit si maine.
    plus ca ma uit la multe precizate mai sus dar nu mi-e jena... doamne ce mama denaturata sunt...

    si intre timp mi-a venit o idee... daca mi-l strica prichindelul "din greseala" aqtunci am nevoie (a se citi "pot sa imi comand") altul :D

    mail: d.a.nicolae@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  31. cristina.bacalu@gmail.com
    Mai, de farduri chiar duc lipsa si chiar nu stiam ce si de unde sa-mi comand!
    Pai, sa vedem, daca am fost penibila cu Natalia Oreiro, la seriale am cam asa: Grey's Anatomy, Dr. House, Desperate Housewives, CSI-uri (Las Vegas, NY, Miami), Criminal minds...si The Amazing Rce & Survivor. Penibilul-penibilului este emisiunea...tatatata...Nora pentru mama...se uita mama si recunosc ca mai dau si eu TV-ul pe KanalD la ora respectiva, chiar daca nu e ea acasa.:( Mai am o salvare, ca nu fac asta mereu!

    RăspundețiȘtergere
  32. Mama, ce-mi place! Stam la taclale!! Si eu am trecut de cand am bebe la lucruri naturale, pe cat posibil... Produse pentru machiaj folosesc de la Alverde. Am luat la rost etichetele in magazin si pareau cat de cat safe. Au o pudra de obraz in forma de perle, mooorrrr cand o folosesc. M-as da cu ea si noaptea. Ma dau cu ea si cand merg la padure ;)

    Secretul meu e ca ma uit la Burlacul. Ambele editii, fara sa pierd nici macar un episod... off ...gata m-am facut de kko. Iar burlacul asta nou arata ilegal de bine. A, si m-am uitat si la next top model.

    Gata nu mai pot scrie, fiindca sunt sub asediu...imi da fii-mea cu lingura de lemn in cap. E noua distractie.

    stefi_cc@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Foarte draguta ideea ta cu Festivus! La anu poate participam si noi cu ceva... Rusinos? Stiu ca s-a zis dar si pe mine ma mai prinde Tanar si nelinistit. E adevarat ca-mi ajunge sa-l vad o singura data pe luna, dar daca e tv-ul deschis (lucru rar in ultimul timp)ma uit...
    lilutesa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Eu mi-am recunoscut ieri pacatul cu Tanar si nelinistit! Sa stii ca Victoria e maritata cu Brad, Sharon si Nick se despart si Lauren si Phylis sunt gravide!;) Asta ca sa rezum toate orele pierdute la Y&R! Poate te fac curioasa si reincepi vizionarea!;)) nu mi-as ierta-o!:-s
    corina.serban@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  35. Am urmarit cu placere o parte din serialul Baywatch cand a fost redifuzat, iar Rebelde Way si Rebelde au fost telenovelele mele de suflet:))

    madda_ilade @ yahoo punct com

    RăspundețiȘtergere
  36. De când am avut-o pe bebelina mea rareori am reușit sa mă mai machez, deci un asemenea set ar fi un început bun, mai ales ca încerc sa folosesc numai lucruri naturale. Cât despre un secret, îmi place serialul Spartacus de pe HBO :)
    E-mail: adina.vladoiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  37. E a treia oara cand scriu comentariul. Primele erau mai lungi. "politia vestimentara"e show-ul la care mai rup timpul din cand in cand, asta dupa ce ma laud ca nu pierd timpul la TV.

    maria.geacar@googlemail.com

    RăspundețiȘtergere
  38. hmmm... cel mai mare drog TV - Ally McBeal. Cand dadeam diploma lucram pana la 22.30-23, apoi un episod Ally McBeal, apoi nani pana la 4 dimineata ... Tanar si nelinistit il vad si eu ocazional, dc vad 1-2 episoade la 6 luni, e suficient. Ma mai uit la Gilmore Girls, am vazut Friends... allice_oana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  39. Ce de comentarii!!!
    Ma mai uit si eu la seriale, dar incerc sa ma gandesc care ma face cel mai tare de rusine...eu zic ca la venerabila mea varsta, cu un copil mititel, Ruleta destinului ma face de mandra minune. Dar ce sa fac, imi aduc aminte de anii de liceu :-)))
    adinuta750@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Bun gasit!

    Bifez si eu multe din serialele spuse mai sus, dar acum ma uit cam la toate emisiunile de pe E!:D Sunt o pitzi, recunosc:D si mailu' e ralucagherase@yahoo.com

    Numai bine,

    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  41. Hi hi, hu hu!
    Dr. House si Mr. Monk. Am un sot pe care-l poreclesc de multe ori Monk ... pe motive de necesitati de curatenie asemanatoare :)) (mai putin exagerate dar din alea).
    Si, ma recunosc atat de bine intr-un comentariu de ieri legat de telenovele alaturi de bunica. Pe vremea cand mergeam in vacante.
    Deci ... ma incadrez si eu zic :)

    Florina
    florina200 la yahoo punct com

    RăspundețiȘtergere
  42. :D
    Cosmeticalele mele saracele au expirat de ani buni prin portfard, de cand cu sarcina si T.
    Asa ca orice schimbare ar fi interesanta si binevenita!

    Un film jenant: Alice in Tara Minunilor...noul, cu Johnny Deep...l-am asteptat ca pe marul copt...si a fost cam vested! :(

    RăspundețiȘtergere
  43. Super Festivus! Din ce in ce mai multe bunatati.felicitări Joe! OLa Tanar si nelinistit mă mai uit si eu din când in când, dar nu ratez niciodată fetele Gilmore, chiar dacă l-am mai văzut de vreo 2 ori.
    (liliana_calcan@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  44. io ma uit din `100 in 100 de episoade la tanar si nelinistit inca de la inceput si nu mi-e rusine cu asta :) e un fel de constanta.... stiu ca peste trei luni, cand imi amintesc de serial, el e tot acolo.... m-a debusolat de curand ca au mutat ora de difuzare si m-am speriat ca nu mai e :)

    altfel, de toata jena, marturisesc ca m-am uitat la un film din seria amurg si ca ma uit la dr oz :)

    RăspundețiȘtergere
  45. Hehe, nu m-am mai machiat de... nici nu mai tin minte de cand. Ciclic ma apuca cate-o harnicie si-mi cumpar chestii de machiat, apoi le las sa expire frumos in baie, ca nu-mi iese niciodata asa cum e-n capul meu.
    Si zi, ce parere ai ca Jack lucreaza cu Victor acuma? :D
    Mail la profil, sa traiti!

    RăspundețiȘtergere
  46. Si "io" cu Tanar si Nelinistit! Si cu.....Sunset Beach.......mai admir o rochie, o coafura, un fard!

    Am descoperit fondul de ten la 34 de ani!Ascunde cate ceva......

    Si tot "ma tin" sa specific o "super melodie" care imi place si ma "rusinez" rau: Antract: "Taci, mai, femeie!" O recomand!

    laptematern@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  47. grey's anatomy din cind in cind, csi-uri (oricare)... :)

    RăspundețiȘtergere
  48. Fain festivus, faine premii.... Nu m-am mai machiat de.... haaat, dar produsele astea, zau, m-au dat pe spate! Eu acum, in speranta ca o sa iasa numarul meu la minunata tragere la sorti, recunosc ca ma uit la Fetele Gilmor, de pe Diva, cand apuc, chiar daca e reluat a 3-a oara (parca). Asa ca, fetele, bafta la premii si seriale placute! Pupam! rlccirstea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  49. mm..superb concursul! Ma tenteaza de mor premiul, dau tarcoale acelui site!
    Despre secret...pai m-am uitat la foarte multe seriale, insa sincer nu mi se pare ca ar fi de toata jena Gilmore Girls, sau grey's sau mai stiu eu ce...sunt niste seriale ok, mult mai usor de urmarit atunci cand esti ocupat, mai ales ca sunt muuult mai scurte decat un film, in plus, nu trebuie sa gandesti foarte mult...suna amuzant clar, dar uneori ai nevoie de putina pauza, iar un film phisologic e tot ceea ce-ti mai trebuie intr-o zi in care pici frant...De toata jena mi se par sincer telenovelele in special cele romanesti(nu, nu sunt contra Romania, chiar deloc, insa telenovelele noastre mi se par proaste si cu un subiect la fel de telenovelist ca toate suratele din acest regn de altfel)

    e-mail: just_Allexandra@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Ce-mi plac zilele acestea de festivus; recunosc abia astept sa deschid pagina ta si sa vad ce ai mai scris; ma binedispui cu jocurile de cuvinte si otimismul ce ti-l simt in ele. Ma inscriu si azi, nu tin sa castig desi nu mi-ar displace.
    Cred ca am mailul la profil, sau nu mai stiu; il mai scriu odata alinav.savin@gmail.com
    Filme .... uff in liceu ma uitam si eu la tanar si Nelinistit, acum am prins pasiune pentru unele seriale turcesti de pe Kanal D :d
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  51. Ma inscriu si eu mai ales ca sunt mare consumatoare de muretouch. ma rog, nu stiu cat de mare pentru ca sunt produse care tin mult si bine, ideea e ca imi plac tare tare mult.
    Secret? ma uit cu mare placere la Bobita si Buburuza pe Minimax :D
    mihaela.vasilescu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  52. Hei, super fun Festivus asta:) Si pentru ca sunt pe fuga - sunt inca pe la serviciu:p - dar ma inscriu la aceste cosmetice, ca eu sunt absolut addicted machiaj, ma inscriu si eu cu o rusinica:d in materie de muzica, ca la TV nu prea ma uit: il mai stiti pe Catalin Crisan, cu "Daca pleci, ia-ma si pe mine...":)))))
    fresh_dauphin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  53. Nici eu nu am prea avut timp de machiat de cand cu bebe... si de cand am devenit sensibila la mirosuri, si ma ustura si ochii de la rimel... Dar pe astea zau le-as incerca!
    Serial... well, "Sex and the city" :D
    ozanad la gmail punct ro

    RăspundețiȘtergere
  54. Ok, cosmeticele de la Pure Touch par super. Dar la asa multe comentarii sunt asa mici sansele de a le castiga... Asa ca cred ca o sa-mi comand macar un fard de pleoape. Mersi ca mi-ai si mie posibilitatea de afla de ei, chiar nu am auzit de ei pana acum.

    Secretul meu din categoria serialelor (reminescente din copilarie): Mie mi-a placut la nebunie serialul anime japonez Sailor Moon, astfel incat ma uitam la episoade pe YouTube cand eram in facultate. M-am lasat pentru ca imi consumau tare mult timp, insa mi-ar place si acum :P
    ioana.markovits@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  55. Nici eu nu prea m-am mai machiat in ultima vreme, dar poate ar fi momentul sa reincep, macar asa, cat sa par si altceva decat o mamica tarata afara pe usa catre parc :)) a_iulica at yahoo dot com

    RăspundețiȘtergere
  56. sunset beach,nu am ratat nici un episod! tin minte ca la ora 19.00 eram in casa orice s-ar fi intamplat!
    acum sunt cu grey's anatomy, doctor H, lie to me (asta daca am timp, dar nu am :(( ). parca am mai evoluat, nu?
    mail: axe202005@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  57. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  58. Am auzit si eu de Pure Touch, stiu ca is suuuper.

    Andreea

    andressa@yahoo.com

    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  59. Sclava Isaura - la inceputul anilor 90. Pe asta il regret
    Betty cea urata - la inceputul anilor 2000 - la asta am vazut si reluarile.
    Si Clona - ori de cate ori e difuzat - mi se pare facut cu foarte, foarte mult cap.
    Mailul e-n address book

    RăspundețiȘtergere
  60. Aha, ce de bunatati.
    Ma duc imediat sa arunc un ochi, sa le vad mai bine.
    Hm, filme siropoase. E bine sa mai vezi si unul din asta, de relaxare, de amuzament...
    Mi-am adus aminte ca deeeemuuuuullllltttt rau de tot ma uitam zi de zi la Santa Barbara.
    Aoleu!!! Ce mult e de atunci!!! Nu pierdeam niciun episod, dar nu cred ca s-a difuzat vreodata finalul. :)
    lili.bushan@yahoo.com :p

    RăspundețiȘtergere
  61. cum ziceam, secretul meu penibil in materie de TV este American Idol, concursul de cantat. Ah si Americas Next Top Model. Le iau de pe torrenti pe amandoua, nu ratez niciun sezon :))
    now: fardurilor, veniti la mine :D

    RăspundețiȘtergere
  62. WOW! Ce ocazie! Stiu de produsele de la Puretouch si imi plac foarte mult!
    M-am uitat peste comentarii si mi-am adus si eu aminte de anumite seriale :)) si asa cum a mai spus cineva, nu am ratat nici un episod din sunset beach :p
    nymph3l0s@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  63. bun bun acest festivus :)
    eu ma machiam zilnic insa de cand cu bebe am cam renuntat, merge in parc si fara machiaj
    imi place insa taaare mult sa ma bibilesc un pic in weekend, mai ales daca ne vedem cu prieteni sau iesim prin oras
    eu recunosc ca m-am uitat la lost, e drept pana la un anumit punct si apoi am asteptam cumintica sa apara finalul si l-am citit pe net :D
    blue_madalynn@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna,fetelor! mi-am adus aminte ca si eu m-am uitat la Inger salbatic, stateam impreuna cu sora mea cu sufletul la gura la fiecare episod! si la Clona ma uitam, are coerenta intradevar,dar mie imi placea mai ales muzicalitatea limbii portugheze!
    luiza802004@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  65. Abia astept sa incerc produsele Pure Touch.
    Oana
    oana_009@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  66. Ce tare e Festivus asta!
    Vreau si eu sa incerc produsele Puretouch. De vreo 2 ani folosesc farduri minerale si fond de ten mineral (si nici nu am terminat nici jumate din ele) si va marturisesc ca de atunci am scapat de bubitele de pe fata. Deci tin sa cred ca produsele de machiaj din comert ne fac ffff mult rau. Daca as avea bani mai multi cred ca mi-as cumpara si rimel, si ruj si multe altele bio/ naturale/ organice.

    In alta ordine de idei, serialele la care ma uitam in copilarie (impreuna cu mama desigur) erau (pe langa Tanar si nelinistit ) Passions sau Inger Salbatic. Si acum ma cam uit la Gossip Girl si imi este foarte jena de asta :D

    simonastefanuca[at]yahoo[dot]com

    PS cand o sa am un bebel (poate peste vreo 2ani daca ne ajuta Dumnezeu) stiu de unde sa imi comand paturici dragalase si sling :)

    RăspundețiȘtergere
  67. Ce faine sunt produsele!!! Si am un serial numai potrivit pentru aceste produse. Cam acum un an-doi imi facusem un hobby din a ma uita la un serial de copii de pe Jetix: H2O-adauga apa. Cu sirene cu puteri magice. Il aveam chiar si pe calculator. Ambele sezoane. :)) Si mai si dezbateam aventurile lor cu nepotelul de 7 ani. El avea macar o scuza, era indragostit de Cleo. Acum parca a mai aparut un sezon, dar mi-a trecut. Si lui :))

    aliceintaraminunilor83@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  68. ori de cate ori gasesc un televizor pe undeva in deplasare, ma trezesc ca ma uit la emisiunea lui dan diaconescu, clar mai mult decat ar fi acceptabil - na, acum e public pe internet:) - imi trebuie un fard ceva sa imi ascund rusinea din obraz:D
    cimi1337uragmail.com

    RăspundețiȘtergere
  69. mda, asta cu serialele m-a cam nimerit; nu as zice ca am un serial anume de care sa ma simt rusinata ca ma uit (ma mai uitam uneori la Tanar si nelinistit cu soacra-mea si maaai demult la telenovele). Dar in general nu sunt mandra cu cat timp pierd/petrec cu diverse seriale.
    Cat despre machiaj, nu stiam de site-ul asta, dar voi astepta pana cel tarziu de ziua mea, dupa care urmeaza sa imi cumpar ceva machiaje minerale, daca nu am primit pana atunci :)
    Gabriela Bobu gabia4ever@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  70. Offf..nu mai stiu ce e aia machiaj de cand am ramas insarcinata...maine face ratusca 9 luni(calculati voi :)). Ca sa fiu in ton cu HSM, m-am pus si eu pe slabit..poate-mi iese. O sa revin cu rezultate reale(daca or sa fie). Si, da, ma atrag nespus de mult cosmeticele minerale(citind ce ai scris despre ele).(dana_potolinca@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  71. acum am descoperit si eu Festivus-ul tau - super super faina ideea! rasfat in toata regula! iar produsele Pure Touch arata f fain, cred ca o sa le testez oricum!

    RăspundețiȘtergere
  72. Heeey, e si 58 deci mai am doua minute :)) mail: byirinaana@yahoo.com

    Seriale/filme de toata jena? Neah, pe alese, ca nu ma uit la tv, le iau de pe net.

    RăspundețiȘtergere
  73. Va multumesc tuturor pentru comentarii. Imediat trag la sorti :)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.