vineri, 27 mai 2011

Ceva bun de 1 Iunie





[Pozele sunt numai in scop de scuza pentru ca nu am mai scris pe blog :) ]


Deci de 1 iunie ma gandeam la ceva de dat. Ce vreti voi.



Va uitati pe site, va alegeti ce va place (am pus si 5-6 MT noi), si pana luni inclusiv (pe 30 adica), lasati un comentariu aici. Ca la Festivus, cu o adresa de mail. Daca aveti chef sa imi mai povestiti ceva e minunat, dar nu va stresati daca nu va vine nimic :D. M-as bucura mult sa imi povestiti pe unde ati fost pentru ca avem planuri foarte mari vara asta. Inca o data zic, nu e musai.




Tot ca la festivus, la sfarsit tragem la sorti, cu random. Adica marti la prima ora, ca eu sa am timp sa trimit coletul. Iar miercuri, pe 1 iunie, una din voi primeste un cadou pentru bebe. Cel pe care si l-a ales. Daca intre timp s-a dat ce ati ales voi, pentru ca era, sa zicem, singurul MT de un fel, sau un sling de vara care s-a dus, sunt sigura ca mai gasim ceva la fel de interesant.




Deci, pe unde ziceti ca v-ati plimbat anii trecuti si v-a si placut mult?

56 de comentarii:

  1. Locul nostru de suflet ramane Vadul Negrilesei. Cum, nu stii unde este? :P Normal ca nu. e in fundul Bucovinei, nu e sat turistic, e doar un sat in varf de munte, de care nu stie nimeni. Cu oameni faini de tot, bunici minunati care nu mai stiu ce sa faca pentru copii, si care atunci cand e copilul copil si se catara, sare, alearga...se uita si spun "da-i pace, ca acuma-i copil, mai tarziu nu mai are vreme de asta"
    Si daca tot mi-ai rascolit amintirile, mi-ar pacea anul asta un mei tai pentru Bucovina

    mihaela.vasilescu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi ne-am plimbat deja anul asta :) prin ceva insule grecesti https://picasaweb.google.com/monis.monica/CuBarcaInDodecanese?authkey=Gv1sRgCJHl6J-Dj-qkLw#slideshow/5603598586350516562. Cea mai faina insula a fost http://en.wikipedia.org/wiki/Symi.
    Oriunde va hotarati sa mergeti, va fi minunat cu siguranta, pentru ca e vacanta. Enjoy!


    De vrut nu stiu ce vreau. De fapt, ti-am scris doar pentru ideea de vacanta. Ca am mai castigat de la tine acest sling: http://1.bp.blogspot.com/_JJ-gXopM5w0/TMRdz2nPTTI/AAAAAAAALys/V5h2cDgF86I/s1600/DSC4780.jpg si as vrea sa castige si alti copilasi.
    Pupam!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un loc minunat din Romania este Tara Hategului. Are de toate: oameni minunati, peisaje superbe, dealuri pline de flori, castele, conace, cetati, biserici deosebite. Are pana si dinozauri. Fosili, binenteles. :) Un taram de poveste.
    Mie tare mult imi face cu ochiul un sling de vara, ca am un copil tare calduros. Cel din denim, Mara, pare prietenos si plimbaret.
    aliceintaraminunilor83@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Monis a fost bestiala :)) a intrat doar sa se laude. Glumeeeesc! :-* Monis!

    Noi suntem fani Grecia, balacit si lenevit :D. Dar nu te vad genul, asa ca iti spun ca te astept la Baia Mare :).

    Pai daca tot zici de mei-tai, mi-am dat seama de ceva: am de la tine 2 wrapuri elastice (+trei luate pentru niste prietene), 3 pouchuri, 2 slinguri cu inele si NICI UN mei-tai! Pai se poate asa ceva? :D Ma bag la unul! Oricare! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Orice loc e minunat cat: esti in vacanta cu cei dragi...
    daca ar fi sa aleg un loc...hmmmm..."from Paris with love!" :)

    ...si visez la un mai tai.

    Oana(mamica lui Matei)
    oana.morait@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Cea mai frumoasa vacanta am avut-o in Albania, mergand cu rucsacul, trenul si autobuzul. Adevarat, pe atunci eram doar in doi:)
    Si pentru ca ne gandim la un al doilea bebe, tare mult mi-ar placea un wrap elastic pentru primele luni.
    kisboszi at gmail dot com

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru mine, Muntii Apuseni reprezinta AMINTIREA vacantei perfecte. Sunt locuri atat de frumoase, de salbatice si ... simple. Zona Turzii ... Cheile Turzii, monumentul Mihai Viteazu, Salina Turda (de vis), Baile sarate, lacul Durgau, Hotelul Printul Vanator (are o curte/terasa fff interesante, iar camerele lui Dracula ...).

    Si daca mergeti pe acolo sper sa va placa si voua!
    Noua ne-ar placea un mai tai cu valuri sau ff colorat, asa cu rosu sau portocaliu, sau o paturica.

    Marina
    dodo.sasha@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Alexandra Preda28 mai 2011 la 00:13

    Locurile mele de suflet si spirit:
    Sarmizegetusa Regia
    Piatra Craiului - Coliba lui Zalmoxe - nu e de catarat pe stanci ci de stat la poale, pe campie, langa rau... acolo l-am botezat pe Vlad, sub cerul liber
    poate si Cetatea Fagaras
    plus muuulte cetati sau ruine dacice, de care e plina tarisoara asta

    daca vrei poze, am albume in picassa... o placere :)

    alexandrapreda25@yahoo.fr
    ...poate... o paturica?

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu mai stiu care a fost vacanta perfecta, dar imi amintesc cu drag de Muntii Fagaras. Eu imi doresc paturica fara nume pentru bebelusul ce am aflat saptamana aceasta ca urmeaza sa vina. Pana atunci ar putea sa o foloseasca fratiorul lui/ei de un an.
    vasyboiab@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Locuri de suflet vor ramane pt mine cateva orasele din Toscana (Montepulciano,Pienza,Castiglion Fiorentino,Lucignano...etc) si muntii Piatra Craiului din Romania.
    Ce mi-as dori...un sling din cele noi sau un wrap elastic. Nu sunt sigura :)
    cristina_mili2@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Prin Bucovina, pe la manastiri e frumos. Peisajele de munte sunt minunate, plus ca e mai racoare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Noi avem un loc special: Roscani un satuc mic , dar frumos , unde aerul este respirabil, pesajul superb si unde ne incarcam cel putin o data pe an bateriile.

    hermine_hartl@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Vara trecuta am fost pe valea Ariesului, peisajele sunt superbe, mi-a parut rau ca nu am putut sta mai mult! Si Veliko Tarnov la vecinii nostri bulgari!

    mad_grll@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Vacanta. Eu mi-am propus sa am doua vacante pe an. Una de tocit pantofi (o capitala europeana) si una de ingrasat (o statiune linistita cu maxim doua trei obiective de vizitat :)).

    Preferintele? Barcelona si orice hotel de 5 stele din Turcia :)).

    Marturisesc ca n-am avut curaj sa-mi port copilul, acum e deja mare (are 12 kg) si nu stiu daca ar mai sta dar mi-ar placea tare mult un sling cu inele de vara.

    Cristina (an_it_sirx@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  15. Noi am fost in Anglia cu Natalia in burtica, la 5 luni. Un loc de o frumusete cutremuratoare este Land's End, in Cornwall, cu peisaje aspre care-ti taie rasuflarea. Prima noastra vacanta in trei.
    Sling, sling, sling cu inele, din in, e adorabil :).
    simonamihaela.marcu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Pai un sling m-ar tenta, poate cu inele (am Manduca, dar bebe nu prea vrea in ea), nu stiu care e mai usor de folosit.

    Prin vacante noua ne-a placut cel mai mult sa mergem in croaziere, era frumos ca in fiecare dimineata vasul se oprea in alt oras-port, numai bun de cutreierat toata ziua, pana la plecarea vasului. Am fost pe Mediterana de Est si de Vest, dar mi-ar placea sa incerc si croaziere prin mari mai indepartate.
    Ah, si mi-a placut Venezuela, am fost si doua zile in Delta Orinoco, chiar impresionant!

    Mail: cristina_stana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Locuri frumoase.. In Romania, cu siguranta Dobrogea. Dintre cele mai preferate imi vin acum in minte Histria si Vadu (Ah, Vadu!!..)
    Veliko Tarnovo in Bulgaria.

    Vreau demult un wrap tesut, dar tot nu ma pot hotara :))
    Poate acum am noroc.
    corinacioflec la yahooooooo

    RăspundețiȘtergere
  18. as vrea sa ajung din nou in Barcelona ,,, poate anul viitor :D ... vreau sa vad din nou Mediterana de sus ;)

    codbitch99@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Biertan...Am fost acum 2 ani, minunat, e un punct bun de cazare ca sa vizitati bisericile fortificate din Transilvania. (andreea.barbu@gmail.com).

    RăspundețiȘtergere
  20. sigur v-ar placea prin Valea Viseului cu mocanita si pe jos, pe la Manastirea Barsana pliiina de flori si verde, dar unde va asteapta si cateva caprioare. chiar daca e plin, e frumos si pe la Balea...noi am stat cu cortul langa lacul Capra (e o caldare superba si pustie). se ajunge de la Balea Lac in 45 min urcus. tot cu cortul e superb in Retezat, lacul Bucura. se ajunge in 2 ore de la parcarea masinii in Poiana Pelegii. (prin cabana Pietrele se fac 6-7 ore:|)
    altele care imi vin in minte: cabana omu' (e o adevarata experienta sa stai macar o noapte fara apa si curent electric, au o camera de 2 pers is una de 4 parca, in rest e una mare cu muuuuulte priciuri), satul Arbanassi Bulgaria, tenerife (loro parc e bestial pt copii, poti sta si 3 zile si nu se satura), valencia (city of arts, oceanograficul), pesterile din apuseni, bazinele cu apa termala din herculane( sunt de senzatie mai ales iarna, sa stai in apa, dezbracat, la caldura si sa te ninga pe crestet;)), cheile sohodului jud gorj!!
    inchei cu un loc MINUNAT de spalat creierul, departe de agitatia oraselor: sfantu gheorghe (dunarea se varsa in marea neagra si poti sta cu un picior in apa sarata si cu unul in apa dulce:))). e liniste si pace, nu sunt decat vrei 5 masini in toata insula, se mananca numai peste si legume, mergi numai pe nisip! sfantu' rules
    adrianaciobanu2010@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. mie-mi fac cu ochiul paturicile. "Purtatoare" nu mai folosim, ca David e in greva si nu mai vrea nici sling, nici mei tai, nici nimic in afara de brate.
    Nici de concedii nu prea am avut parte in ultimii ani, asa ca mai visez si eu citind comentariile de aici :)
    madi_clopotel@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Noi ne-am îndrăgostit pana peste urechi de Sicilia. Italieni simpatici, mai degrabă apropiați de greci ca atitudine decât de italienii din Peninsula, locuri de vis, mâncare minunata, aer curat. Pe-atunci nu o aveam inca pe Mara. Pentru ea si pentru noi, acum, tare mi-ar plăcea sa ajungem vara asta la Arieseni. Apusenii sunt grozavi pentru plimbari lungi, pensiunile - cochte si amenajate inclusiv cu locuri de joaca pentru copii, terenuri de tenis etc. Pretul, evident, mult mai convenabil. Plus ca oricând e binevenit un picnic pe malul apei, nu?
    Pentru toate astea si pentru toate visele de vacanța, ne dorim in secret un sling de vara. N-am probat inca un MT, nu știu cât e de plăcut pe caldura. Știu doar ca ne-am luat un Marsupi când Mara a împlinit doua luni, ne plimbam deja de o luna si când a inceput sa ne placa cu adevărat a dat soarele peste noi sa nu putem sta mai mult de 45-50 de minute afara, ca ne infierbantam rău. Poate ne sugerati si voi alte soluții.
    Pana una-alta, vacanța plăcută tuturor sau măcar plimbari agreabile in slinguri :)
    Anca (anca_simina2003@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  23. Noi vara avem nevoie de o saptamina de lincezit la mare, la soare... Si-apoi o data sau de doua ori pe ani abandonam citeva zile copilul cu bunicile si fugim sa vedem un oras prin Europa "sa ne tocim pantofii" cum zicea cineva mai sus. Cam atit.
    Daca ne iese numarul :D, poate o paturica?

    RăspundețiȘtergere
  24. Noi am fost, atunci cand nu era bebe, in Corfu. Am fost la inceputul sezonului si vreau sa spun ca a fost DE VIS. E o insula superba, atunci cand am fost noi erau putini turisti si a fost atat de romantic... Suntem mai padureti de fel, ne place sa fim numai noi si peisajul :)
    Noua chiar ne-ar trebui un sling fix, fiindca bebe vrea cand sus cand jos. Numai ca nu stiu daca poate fi purtat cu bebe de 12 kg.;) Dar credem ca ne-ar ajuta foarte mult. Si in plus imi place de mor materialul.
    stefi_cc@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. Va invitam cu drag la Brasov, dar va recomandam cu caldura si Sibiul sau Clujul. Si daca tot ne-am pornit, ne dorim un MT subtire, de vara...Cel mai subtire si cel mai de vara, va rugam! rlccirstea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu m-as duce in Rodna dar Edi e inca prea mic asa ca alegem iubirea noastra Muntii Hasmas,la Piatra Singuratica.Este superb, e o alta lume.Merita vazut pentru ca locul ala are vraja lui :).Si vom petrece cateva zile la 2 mai si cateva zile la vecinii bulgari.Si ne-ar tenta rau de tot o paturica oanaa_99@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  27. Pe drumul dintre Vicov (Suceava) si Putna este un coltisor de rai unde ma refugiez fie cu gandul (de cele mai multe ori) atunci cand am nevoie sa ma linistesc, fie cu familia de cate ori avem ocazia unui tur rapid prin zona :) ... recomand tuturor sa faca o vizita macar de-un weekend in zona Sucevei :) ... poate nu e spectaculoasa pentru oricine dar eu imi incarc bateriile de fiecare data cand ajung prin padurile de-acolo.

    Profit de ocazie sa va urez si un La multi ani! tuturor mamicilor, taticilor (sa nu-mi spuneti ca nu scot minunile voastre cele mai copilaresti gesturi, ganduri, vise etc din voi :P) si, bineinteles, copiilor vostrii! :)

    O zi frumoasa!
    Blu (blue24_ro@yahoo.com) - nenea Random m-a ratat la Festivus ... poate am mai multa bafta acum :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Foarte de treaba esti cu concursurile si cadourile. Asa ca noi putem macar atata sa-ti povestim pe unde ne-am plimbat si ce ne-a placut. Trebuie sa ma declar o indragostita de litoralul croat. De doi ani ne facem concediul acolo, de cand Bia era in burtica si de fiecare data am fost incantati. Locuri superbe, liniste si pace si o mancare foarte buna.
    Si ca sa-ti spun cam cum arata agenda noastra de anul asta (avand in vedere ca din noiembrie ma reintorc la munci, vreau sa profitam din plin): deja am avut un weekend prelungit in Polonia, prin Cracovia. Urmeaza in iunie un sejur in Creta. Apoi iar un weekend prelungit, in iulie, in Austria, la un miting aviatic, iar in septembrie sper sa ajungem in Dubrovnik. Ce mai? Calatorului ii sade bine cu drumul!!!!
    Daca ar fi sa aleg ceva, as inclina spre o paturica, sunt superbe toate.
    adinuta750@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  29. Daca ar fi sa-ti spun unde sa te duci, te-as trimite la bunica in Maramures. Unde mi-as dori tare mult sa ajung, si unde sper sa mai ajung in curand, te-as trimite in Barcelona, sa vezi sau revezi Sagrada Familia.

    As vrea un sling reglabil Inuca, albastru sau natur, mi se par super. Cand m-am pomenit cu slingul fix, am zis ca asta e exact ce mi-ar trebui, si mi-am vandut slingul reglabil. :D Apoi mi-am dat seama ca nu mai pot pune repede copilul in semiinclinat. :(

    maria.geacar@googlemail.com

    RăspundețiȘtergere
  30. Week-end0ul asta m-am plimbat (a se citi "m-am dat mare") prin tot Brasovul cu bebelusul in sling si a fost super! Apropo, poate ai chef sa vizitezi capitala verde!;) Ai avea ce vedea Si nici nu te omoara canicula!;) Si acum trecand la lucrurile ravnite, mi-ar mai placea un sling Inuca, de vara, ca o fi buna transpratia, dar nici chiar asa! corina.serban@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. offff ce n-as da sa mai pot merge in Viena..m-as muta acolo maine daca as avea vreo portita :) si unde nu mai pui ca i-as oferi si lui C. o cu totul alta viata...lume :)dar cine stie poate vom mai avea ocazii sa mergem. M-as simti bine si sa-mi incarc bateriile si in Retezat, sus pe culmi, printre lacurile curate ca lacrima.

    si daca la festivus nu a vrut , poate vrea acuma sa vina la noi paturica:patratel cel mic

    laurita6_dana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  32. Cel mai frumos loc ever unde am fost, e Parisul. Sunt iremediabil indragostita ! Daca as putea, as merge in fiecare an :)

    PS: Mie mi-ar placea mult un sling pentru printesa noastra mica :)

    diana_bolojan@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna seara,
    Cel mai frumos loc unde am fost este ...ultimul, la Deva, la o petrecere de nunta. Iar amintirle frumoase sunt legate mai ales de fetita noastra de 1 an si 10 luni care a vrut sa danseze pana nu mai putea misca piciorusele...
    In ce ma priveste, as prefera un sling fix, ca domnisoara n-are rabdare deloc. adeluta1976@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  34. Diana, recunosc locul, recunosc locul! Mai, tu te plimbi pe unde stau/am stat eu? :)

    Eu as vrea o paturica. Sau un sling fix ca din asta n-am avut si as vrea sa incerc. Dar nu-i bai daca nu castig, poate cineva vrea mai mult decat sa incerce.

    Un loc de vis? Mai degraba locuri de vis: doua si diferite ca soarele si luna: Barcelona, soarele, orasul minune cu o arhitectura impresionanta de care nu ma plictisesc si Sziget, luna, insula unde are loc festivalul an de an. Imi doresc cu lacrimi in ochi sa mergem din nou la Sziget, libertate si eliberare ca atunci nu am mai simtit niciodata.

    eemaria la yahoo punct com

    RăspundețiȘtergere
  35. Noua ne place la munte,dar nu refuzam nici marea.Marea ne place insa in septembrie,octombrie.
    O paturica ar fi perfecta,pentru o fetita mica mica.Mari
    horotanmarinela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  36. Sunt atatea locuri frumoase, incat nu sti ce sa alegi....Sulina, unde se varsa Dunarea in mare...apoi cetatea Cerven, Bulgaria, nu departe de Ruse..apoi Parisul, de care m-am indragostit si ascolo m-as muta...si apoi...toata tara asta a noastra, asa ca orice loc ai alege, sigur nu te dezamageste!

    Noi am vrea un mei tai, pentru pitica noastra, care nu prea vrea in sling:)

    marrinescudaniela@gmail.com (cu dublu "r")

    RăspundețiȘtergere
  37. uite ca indraznesc si eu :).
    de cand avem copii in fiecare an revenim la calimanesti, nu stiu de ce. e acolo o insulita in mijlocul oltului, si e atata liniste de nu imi mai vine sa plec. in rest, locuri banale, plaja cat mai retrasa din 2 mai sau plimbarea din fiecare an de pe transfagarasan.
    daca lui random ii va place de mine, as vrea un sling fix :).
    monica_cretoiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  38. am zis sa incerc si de data asta.
    din pacate nu am ce locuri sa iti recomand sau despre ce sa iti povestesc pt ca nu am mai fost intr-un concediu de.....nu mai tin minte :(
    larisamitoi@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  39. our favourite place este Portugalia, noi doi de mana si Thea in sling :) best time :)
    oteo_99@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu am fost in ultimul timp prin Bulgaria, ca e aproape. Iti recomand sa mergi la Balcic un loc nu f aglomerat si romantic, la Veliko Tarnovo (un oras cu stradute inguste si cu multi artisti si taverne intime) si nu in ultimul rand la Manastirea Rila (o manastire f primitoare si iubitoare de romani,cu doar o mana de calugari, situata in munti, f aproape de granita cu Grecia).
    Eu mi-as dori un sling de vara, fie in, fie matase. eliza
    culicov@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  41. o iarna la vraful campului (moldova)- o adevaraciune de iarna- cu zapezi ca-n povestirile parintilor nostri. aah! eram si-n apogeul dragostei noastre.. probabil ca asta a eternizat momentul in memoriile noastre. si, bineinteles, peste inca atatia ani ne vom plictisi copii si nepotii istorisindu-l. :)
    deci eu vreau un pouch fix pt noile dimensiuni, ca in cel de la bebeunu nu-i chip sa intram. mdaaa, stiu, nasol..:(
    kgrati@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  42. o lista buna de pastrat:)
    eu am sa visez un minut la Scotia pt ca am ajuns acolo pt foarte putin si nu am avut cum sa ma plimb, iar pozele colegelor sunt pline de castele si mult verde....
    alavod@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  43. multe ganduri bune catre o familie fericita si cu mult mai muuult timp liber!!!
    este foarte frumos in M-tii Apuseni, oriunde te-ai duce, este absolut superb, si iarna si vara, dar daca tot vine vara, catarati-va pe acolo pe cateva potecute, vizitati ceva pesteri, culegeti flori, mancati afine si dormiti in fan:))
    Toate buneeee!!

    Iar de dorit, daca e cumva sa castig....as vrea un sling sau MT, frumos-frumos, cum doar tu le poti crea, orice vrei tu, pentru o prietena care va naste in iunie, primul ei bebe:) si tare as vrea sa-i fac un cadou util, frumos si de neuitat:)
    fresh_dauphin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  44. Ce idee minunata acest concurs, esti tare draguta :)
    Locul nostru preferat este Croatia, mai ales partea de sud a Croatiei, insa ne dorim foarte mult sa ajungem in Muntenegru, am auzit de la prieteni ca e deosebit de frumoasa zona :)
    Dar pana la urma oriunde e minunat daca familia si cei dragi sunt impreuna, restul este doar decorul :)
    Am vazut paturicile tale, sunt minunate si deosebite, imi doresc una pt. micuta mea, o paturica deosebita pt. un bebe deosebit :)
    kovia.rakosi@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Gura Portitei(acum 5 ani) a fost o revelatie. Raiul. Totul simplu, natural. Liniste. Spatiu muuult, intimitate, mare curata, delfini matinali, rasarit de soare unic. Nimic monden, agresiv. Pt genul care a mers pe munte, cu cortul, dar si conditii de hotel.
    Departe de nebunia oraselor, iar daca vrei sa te calugaresti, sa renunti la lume, sa meditezi, sa uiti si cum te cheama:D sau pur si simplu sa te bucuri clipa de clipa cu ai tai go for it!

    De dorit imi doresc aproape tot ce ai pe acolo, dar bunul simt zice sa ma temperez. Poate un alt mei tai(exista si mai mari?!)ca e dragoste mare la noi
    Multumesc
    cridolro@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  46. Viena, Sibiel, Maramures, Sulina... laviniadumitruca@yahoo.fr

    RăspundețiȘtergere
  47. vacanta: izvorul muresului, judetul harghita.
    frumos de tot. iarba si racoare.

    d.a.nicolae@gmail.com
    mie mi-ar placea o paturica.

    RăspundețiȘtergere
  48. Undeva in Delta, unde as merge mereu... e atata liniste si frumusete iar plimbarea cu barca pe canale e foarte relaxanta.

    Un alt loc frumos: castelele din Franta, in special Chenonceau, care pe mine m-a impresinat prin frumusete, stil si eleganta.

    Mi-ar placea mult o cat mai colorata paturica!

    barbu.oana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  49. Incearca Tunisia - soare, plaja, Sahara, camile, curmale buneeeeeeeee, bune rau, aventura cu jeep-ul printre dunele de nisip ale desertului, locuri interesante, istorie. Poti sa si lenevesti, dar ai si unde sa iti tocesti pantofii.

    Eu poftesc la un pouch.

    alina_petrescu_ro at yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Lefkada, Grecia
    grig_oriana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Balcicul mi-a placut cel mai mult, alb, romantic, regal. Si o dimineata racoaroasa la Sighisoara, la casute, in padure, o veverita isi cara in casuta ei ceva de mancare.
    andratatu[at]gmail[punct]com

    RăspundețiȘtergere
  52. Anul trecut am fost in Sunio, Grecia, a fost minunat! mai ales copiilor le-a ramas in suflet!mereu amintesc si ne cer sa mergem si anul asta. marea curata, f putin adanca pt vreo 10 metri de la tarm, special pt copii:) seara plecam dupa apusul soarelui, si atunci cu lacrimi:))
    si...cred ca mi-ar placea un sling:)
    dorinadelibas@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  53. Daca pentru Flavia am castigat un set de carti pt 1 Iunie, de ce nu as castiga ceva si pentru mezina?! Nu de alta, dar in sling mi-e greu sa o mai pun (chestie personala si subiectiva), deci mi-ar placea sa incercam un mei-tai.
    Nu prea am ce recomanda, dar iti pot spune unde mi-as dori eu sa ajung (desi nu suntem prea departe): Delta, Sf. Gheorghe... Am eu amintiri placute din facultate... Intre timp, am auzit ca s-a mai schimbat, dar Dunarea, Marea, nisipul, oamenii locului sunt aceeasi!
    ladacuminuni@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  54. Eu ti-as recomanda sa mergi la Poiana Narciselor. Este un loc superb, narcisele sunt pretutindeni.

    Noi ne-am dori un pouch. Ne-ar prinde foarte bine.

    eugenia_porancea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  55. 54. Multumesc, ma duc sa vorbesc cu intamplatorul :)

    RăspundețiȘtergere
  56. chiar daca am nimerit prea tarziu, hopa si eu cu un comentariu :) si asta pentru ca la tine ma simt tare comod draga Diana.
    noi speram la o vacanta la mare anul asta, undeva prin Europa nu aici insa nu stim exact cum va fi.ce stim exact insa, pentru ca azi am luat bilete si e gata, oficial, este ca de pe 11 iulie parasim tara si schimbam peisajul, nu ca aici nu am gasii peisaje frumoase, din contra, doar ca ocazia de a ne creste copilul intr-un loc mai curat si mai civilizat nu vrem sa o ratam. chiar ma gandeam azi cu biletele de avion , ce bine ar fi mers un MT , mai ales ca I a mea are deja un sfert din greutatea mea si slingul oricat de mult il ador, nu prea mai e comod pentru mine...insa, MT-ul nu are loc pe lista de necesare, regim de austeritate.
    asa ca tinem legatura pe mail :) :P yonaindra@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.