marți, 14 septembrie 2010

Sa tragem linie, zic

Odata pentru BCIA.
Larisa, Mama lu' Ilana :), Ana_bela si Ioana_T, va astept sa punem la punct pe mail tranzactiile. Alegeţi voi daca doriţi sa donaţi direct către BCIA sau mi-i trimiteţi mie şi eu îi pun mai departe, ca să scutim taxele pt paypal. Oricum ar fi, vă voi trimite pe mail confirmarea plăţii către BCIA si voi la fel. Cu tot cu bănuţii de la voi şi 20% din profitul săptămânii cu pricina, am strâns 481 lei. Vă mulţumesc tuturor!



Si mai trag odata linia, de data asta pentru mine.

Dacă aţi fost cât de cât cu ochii pe blog, ştiţi povestea cu telenovela-mi proprie. A fost un moment foarte greu pentru mine şi, adevărul e, încă este. Tot scriu şi sterg la acest post de foarte mult timp. Sunt atatea de spus, şi atat de personale şi dureroase încât nu ştiu dacă voi reuşi să-l scriu vreodata. Probabil peste mulţi ani.

Cert este că am nevoie de timp. Timp în primul rând cu copilul meu, apoi cu a, plus ca am nevoie şi de un timp al meu. Nu in care sa fiu singura neaparat, dar unul în care să mă pot redescoperi pe mine ca om, altfel decât femeia-buna-la-toate, in care sa reusesc sa privesc lucrurule in ansamblu dar sa ma vad si pe mine.


Asadar:
  • da, trimit comenzi, mailuri, dau sfaturi;
  • nu, nu misc un deget in plus pt firma: nu termin lucrul la siteul nou, nu fac materiale noi, nu fac pouchuri noi, nu fac mei-tai-uri noi, nu fac gentile;
  • da, scriu pe blog cand am chef sa ma laud :)
  • nu, nu mai comentez nimic pe alte bloguri sau pe forumuri, si daca nu arde probabil nici n-o sa vizitez;
  • da, fac cu mare drag paturici sau orice alte tampenii inutile, ba chiar si un MT dar numai daca o sa simt sa fac asta si o sa ma loveasca inspiratia;
  • nu, nu fac MT uri la comanda dupa cerintele clientului :P;
  • ma apuc de sport extraordinar de serios;
  • nu, nu pentru ca ar trebui (si vai cat ar trebui :D) ci pentru ca simt si vreau si o fac de placere;
  • da, cumpar materiale ca nebuna
  • nu, in.nici.un.caz nu ma apuc de siteul nou;
  • da, o sa vorbesc ore la telefon;
  • nu, nu o sa raspund la telefon.

Acestea fiind zise, sa nu va suparati pe mine daca o sa par nesimtita. Probabil chiar voi fi. Pentru ca am incredibil de multa nevoie de timpul asta, pentru d, pentru mine, pentru a, pentru noi. Am nevoie sa fiu egoista si self-centered, si selful asta inseamna noi 3. Si o sa fiu. Si o sa-mi fie mai bine.

Si dupa aia facem un party pe blog :)





P.S. Nu m-am hotarat daca misc un deget pentru IBW. Initial am zis ca da, acum am renuntat si la babyexpo si ma gandesc serios sa renunt si la International babywearing week. Daca totusi aveti vreo sugestie la capitolul asta, o astept cu drag.

9 comentarii:

  1. Mai, suna tre sumbru postarile despre problema ta, sper ca nu sunteti bolnavi, ca e doar oboseala si ce-o mai, dar ca se va rezolva cumva intr-un viitor oarecare. Iti urez numai bine!
    Ramona

    RăspundețiȘtergere
  2. ai grija de tine si de ai tai, lasa-ti timp si va fi si bine! imbratisam!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveti grija de voi Diana >:D<, restul mai poate astepta

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana,

    rugaminte mare - se mai pot cumpara una / doua paturici din alea frumoase? :-). stiu ca la inceput ai spus ca nu vrei neaparat sa le vinzi, daca totusi te razgindesti m-as bucura foarte tare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana, iti doresc sa-ti fie de maxim folos timpul asta pentru tine, sper sa te aduni si te sa scuturi de toate problemele si de amintirea lor. O imbratisare si un gand bun de la mine!

    RăspundețiȘtergere
  6. zoozie,
    sumbru nu e, dar e ceva foarte 'de suflet' si care, ce-i drept, ma cam chinuie :(

    alina, amy,
    multumesc mult

    i-dana,
    trimite-mi un mail cu cea la care ti-a ramas gandul. in principiu nu :D, dar nu se stie niciodata :))

    alexandra
    iti multumesc mult de tot. sa stii ca foarte des ma gandesc la voi. imi pare tare rau ca nu esti activa pe net, tare mult mi-ar placea sa mai stiu de voi, de bebe vladut cu ochii negri negri :X

    acestea fiind zise...parca de cand mi-am propus sa nu mai fac nimic, am mai mult timp pentru de toate. si mai mult chef :D cred ca e de bine :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai, nu sunt negri-negri, sunt ca ciocolata :)
    Noi suntem bine, Vladut creste frumos in spiritul principiilor de educatie (ca sa zic asa) de care am mai vorbit si ale caror rezultate ma minuneaza mereu... in rest ce sa mai spun...fiecare cu telenovelele noastre :)
    Poate mai apare vreo ocazie, vreo intalnire unde sa ne vedem (nu ca n-as fi ratat eu o multime)... ce sa fac, talentul bloguitului sau facebookuitului nu-l am si pace :) sau timpul necesar... ti s-a intamplat vreodata chestia asta? :)
    VA pupam, sper ca sunteti (esti) din ce in ce mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. buna Diana
    mii de scuze ca scriu asa tarziu dar am fost plecatri las bunici ca sa facem petrecerea de 1 an si am fost plecati cam 2 saptamani.Deci eu inca astept pe mail datele acelea :)daca mai faci asta....ca nu prea am inteles din postarea ta:D

    RăspundețiȘtergere
  9. alexandra
    sincer, asta incerc sa fac sa mi se intample :)

    larisa
    nu reusesc deloc, dar deloc, sa-ti gasesc mailul. nu ma intreba cum reusesc...astept mail de la tine si trimit contul, maine trimit si mei tai ul de la licitatia 2 si apoi facem tragerea la sorti :)

    RăspundețiȘtergere

Primesc cu drag orice comentarii, mai putin spam. Incerc sa raspund cat de repede.
Comentariile la posturile mai vechi de 14 zile sunt moderate si vor aparea pe blog cu o usoara intarziere.